icon

Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?

5. júl 2024

Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷‍♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷‍♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄

lienka.7
6. júl 2024

@slniecko5 je veľký mýtus si myslieť ze bohatí ľudia sa správajú a rozmýšľaju a konajú takto ako pise autorka. Ale budis.
A pokiaľ tými inšpiratívnymi ľuďmi myslíš miliardárov, tak neviem, ale rozvadzaju sa, majú mladé milenky a pod. Ale toto co tu predvádza autorka sú čisté bludy a výmysly.
Hold, už sú prázdniny 👌

slniecko5
6. júl 2024

@lienka.7 tak to sú ti, ktorí sú verejne známi a potom sú taki, ktorí o medializáciu nestoja. Lebo nie sú blbi. Ale nič, nebudem sa už vyjadrovať a komentovať nič, waste of tíme.

lienka.7
6. júl 2024

@slniecko5 ja pár bohatých poznám a zial nemáš pravdu. Ale jasne, netreba pausalizovat.

monnci2226
6. júl 2024

@slniecko5 suhlasim, ze aj bohatí ludia su inspirativni a mudri ludia ale tuto o autorke to bohuzial neplati. podla jej reakcii a komentarov jej tipujem tak 16r.

simoncik
6. júl 2024

No,prisla si tu s temou ktorou si mnohym dvihla tlak.pozri sa,to ze si spokojna tak ako to terwz mate ty je super,no zrejme manzel nie.co k tomu povedat. ..no asi len tolko ze pokial sa namakal ,zarobil a chce mat dom ,ktory si moze dovolit chod s nim pekne do toho.vies zivot nie je len o zarabani penazi a drzani ich na ucte,ale aj o tom dopriat si.ako pisu,dom je dom.vyjdes si na dvor,zahradu,zabezpecit vies dietatu na dvore vsetko,cize az nebudes mala cas s nim vybehnut von pekne sa zahrate doma.dom je uzasny,mas svoj pokoj,klud,nepocujes susedov.no druha vec he ,ze dom potrebuje neustalu investiciu.vzdy najdes nieco co vylepsit,zmenit.velke minus je aj vela upratovania,vuac ako v byte.no rozhodne by som volika zivot v dome ako v byte.je to neporovnatelny rozdiel.chces ist von,vijdes na dvor das si tam kavu,obed,cokolvek.relaxujes,su von na cerstvom vzduchu a pritom doma.manzel rozmysla spravne.je rozdiel nemoct si to dovolit zadlzit sa tak,ze po.aly nemas co jest alebo si ho mozes zabezpecit bez zadlzenia.nikto pokial moze by v byte neostal.moj nazor.treba si peniaze aj uzit.a ver ze az sa nastahujes do domu tvoje pocity sa zme ia.budes eeste stastnejsia

nini1978
6. júl 2024

Autorka -ja ti napíšem len jedno
Už dávno som necitala horšie bludy
Pýtaš sa ľudí,kde majú pokoru?
Ty?
Kto SA ma super dobre,nesťažuje sa (ako ty) ale je vďačný a spokojný
Keď nie si ok s tým ,že máš ísť do luxusu,skús to povedať manželovi 🤓
Strašný trapas ,ti poviem
Ah -poradím ti,nechaj tak BMW
Odporúčam PUROSANGUE

nini1978
6. júl 2024

@lienka.7 totálny nezmysel táto téma,vymyslená a ešte aj zle
Pointa žiadna,problem neexistuje ale kto odpíše,závidí
Úroveň žiak na SŠ a ani nie veľmi nadaný v slohu

andrejkap123
6. júl 2024

@nini1978 aspon sme sa zabavili 🤣🤣🤣

dariaaa
6. júl 2024

To ako ty tu opisujes to BMW a luxusnú vilu,takto som ja kamarátkam pred 30timi rokmi rozprávala,keď môj priateľ vtedy prišiel za mnou s mobilom.Len dievča,je rok 2024 a BMW v dnešnej dobe nie je ako mobil pred 30timi rokmi.A múdra žena,respektíve taka,u ktorej nie je nedostatok financií, tak isto nenazve sťahovanie do noveho domu luxusnou vilou.Bud máš 16 alebo ak je toto naozaj pravda ako píšeš,,, si ako ta z tej rozprávky "O hlúpe žene".Pozri si to.

sashabb
6. júl 2024

Autorka nerozumiem čomu sa čuduješ. Bývate v byte, máte dieťa. Tak chce muž dom, a? možno plánuje ďalšie 3deti a byt vám bude malý. Taktiež auto je spotrebná vec, veľa ľudí si nechá auto rok dva a kupujú nové.
Mne to príde, že si sa chcela skôr len pochváliť, len ti to trochu nevyšlo. Je veľa ľudí, čo bývajú vo "vilách" s bazénom, v garáži 2-3autá, 3x dovolenka za rok a berú to ako úplný štandard. 🙄

miadi
6. júl 2024

@h2 no sak hrame jej hru😃akoze tomu verime 😊nech mà radost.

paulina345
6. júl 2024

Tak som sa už dlho nezasmiala, autorka si ma pobavila. Ženám nadávať cez sociálnu sieť, že ti závidia, a co ako? Vyrastala som v majetku rodine, čiže , už za komunizmu veci , o kt. sa holoprdelnikom nesnívalo a teraz k veci, nemám potrebu na seba upozorňovať, len ta veľmi jednoducho vyvediem z omylu, majitelia strojárskych spoločnosti na Svk, majú mesačnú mzdu, čísla neuvádza, ze plat najvyššieho ústavného činiteľa je almužna, ženy kabelka Hermes Birkin klasická nuda a teraz k BMW TO JE LUXUS, táto predražena Bavorska raroha, kt. najčastejšie vlastnia Kysucania a im podobní, Mercedes Maybach, alebo moje obľúbené Pagani Utopia, po starých rodičoch limited edition Patek Philippe so sestrou a nikdy na seba neupozornujem hlúpymi peniazmi, zato na malomestiakov v každom pripade

h2
6. júl 2024

@miadi Ja už to nečítam asi od 3. strany, toto je urážka zdravého rozumu. 🙄

miadi
6. júl 2024

@h2 su prazdniny 😉

babulkomale
6. júl 2024

@paulina345 a preco ti nedali rodicia adekvatne vzdelanie, aby si jeden prispevok napisala tak, aby mal hlavu aj patu? Vysypala si to nelogicky na kopu, stylistika ziadna, hlavne ze vieme, ze si bohata mazna 😃

aurora33
6. júl 2024

Autorka, ja sa priznávam. Ja ti závidím ale tvoju fantáziu 😀😀😀

slovakboy
6. júl 2024

Nemyslím si, že je to vymyslená téma. Aj bohatí ľudia majú problémy.

janababana
6. júl 2024

Prve co mi napadlo je, ze auto chce asi bezpecnejsie/novsie kvoli dietatu a dom tiez vacsi kvoli babu. Vlastna zahrada je na nezaplatenie ked mas dieta. A luxusna vila - tak ked si ju moze dovolit preco by siel do horsieho?

fido69
6. júl 2024

@slovakboy Ale tu sa žiadne problémy neriešia. Buď je to celé vymyslené alebo autorka veľa inteligentnej kaše nepojedla. 😉

lucia147852
6. júl 2024

Ak máte na to peniaze kde je problém? To sa nevola vyhadzovanie peňazí ale investícia. Načo si ti milióny na účte? Ty si nejaká jednoduchia keď tomu nerozumieš. A keď ste tak za vodou prečo setris kde sa dá?

lienka.7
6. júl 2024

@slovakboy ale prosím ta, toto tu sú také keci až to plieska. 🤦‍♀️Poznám pár manželiek boháčov a rozhodne žiadna nema neobmedzený prístup k peniazom, aby kúpila niekde nejaký víkendový "domcek" ci co. Maju vyclenenu na seba normalne mesačnú reziu 20-30 tis.eur. na nechty a kaderníka, kavicky, botoxy, masaze a pod.. To je asi tak všetko.

oli18
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
7. júl 2024

@lienka.7 tu jej nesedi viac veci, okrem toho, ze ludia s peniazmi nepisu na taketo fora. Ved hned v uvode pise, aka je ona skromna a potom tam zadre, ze kupila len tak, mirnix dirnix dom na plazi a pod., ....
Toto dievca okolo penazi, ani nechodilo.
Ale, tak snivat je dovolene

aurelia2000
7. júl 2024

@lienka.7 Ako sa dá mesačne minúť 20-30 tisíc na nechty 👀 a kaderníctvo? Fakt by som z toho ušetrila na ten domček na pláži 😅

tenerifka
7. júl 2024

Kravina cele, to je jasne. Este aj pise, ze kazdy tyzdeñ chodi pratat dom muzovym aj svojim starym rodicom, lebo je to pre ñu relax, takze po tom, co vyumyva wc, poperie, vydrhne dlazky a prezlecie periny, tak sadne za pc a kupi vilu v Taliansku🤣

autor
7. júl 2024

@tenerifka keby si ty a další 4 ľudia vedeli citat, tak som písala týždenne, nie denne ;) to len taká mala poznámka na človeka, ktorý chce byť mudry a nemá na to 🤣🤦‍♀️

tenerifka
7. júl 2024

Hm...... Neviem, kto tu nevie citat, ale ja to nie som😎

tenerifka
7. júl 2024

Moja zlata (alebo moj zlaty?.....), sam/sama si sa chytil/chytila do vlastnych lzi🙂

konikmodry111
7. júl 2024

Hmm takze ty keď si kúpila dom tak sa manžel tešil. Tak ty sa s ním prečo netešis tiež ? Nejak nechápem, ved pises že manzel nemal nič proti 🤷‍♀️ ako ste dopadli po obhliadke ?

demodun
7. júl 2024

Ako dopadla obhliadka? Čo všetko zahŕňa pojem "luxusná vila" 🤔