Môj manžel je cudzinec a som s ním šťastná
Ahojte baby mam otazku ktora mate muza cudzinca a odkial moj je z Bosny som velmi stasna nasla som v nom najlesieho priatela a lasku ☺

@madeline1 No zrovna na spôsob toho desaťročného bývania som to nemyslela. 🙂 S bláznivou láskou a krátkou známosťou, ktorá by vydržala do konca života, skúsenosti nemám, takže sa k nej tak nejak dlhodobo neviem vyjadriť. Povedala by som, že je rozdiel randiť za účelom vzájomného spoznávania a tak akosi sa vo vzťahu strácať a roky stáť na mieste. Myslím si, že práve pri kultúrnych rozdieloch je to vzájomné spoznávanie veľmi dôležité, a to práve preto, aby človek čosi neprehliadol, čo by sa prejavilo napr. až po narodení dieťaťa, no to teraz naozaj zjednodušujem. Ak ti iná kultúra sadne, tak je to fajn, len naozaj musíš vedieť, do čoho ideš. Môže sa napríklad stať, že cudzinec žije dlhodobo na Slovensku,, takže jeho potenciálna manželka sa tak skoro ani nemusí dozvedieť, ako v skutočnosti vyzerá jeho pôvodná rodina a zistenie môže byť dosť šokujúce.
@maminkaat tak je dobre ak to mate takto....hkavne je aby vam to vydrzalo stale takto....vies poznam pripady jedy po svadbe cgcelimod zeny aby sa daka na ich vueru a tsk...ale to urcite nebude vas pripad...vies co nabaz sa lasky a peknych chvil stym svojim a hotovo 🙂 ja sa snazim o vegetarianstvo kedze meso nemusim
trochu matematiky- ak mam deti do 30-tky,tak mi zostane dalsich 35- rokov na robenie tzv.kariery,kym sa dopracujem k dochodkovemu veku.
ja mam tiez cudzinca a ne-europana uz 12r. a myslim, ze lepsie by som nenasla🙂 ja som tento tyz. pozerala CZ zamenu manzeliek na Markize a tam boli 2 pariky take priemerne rodiny, ziadne socky.. a som len pozerala ako puk, ze aki neschopni su ti chlapi🙂 ja som totiz doteraz zila v tom, ze kazdy slovak, cech je domaci kutil a furt sa bavila na mojom muzovi, ze na vsetko mu treba You Tube a moju asistenciu🙂 no hned som ho utekala chvalit, aky je dobry manzel 😀 hlavne, ze domacnost a male dieta zvlada, bez problemov, bez obav by som mohla aj na mesiac odist
@madeline1 vyzreti ludia sa neberu po parmesacnej znamosti
ano ja mam tiez cudzinca a tahame spolu 12 rokov a mame krasneho syna a nemenila by som veru.

Ahoj, ja to viem porovnat z oboch stran, moj prvy "priatel" bol Talian a to bola hotova katastrofa, sice spraval sa ku mne da sa povedat pekne ale bral ma ako taky privesok a stale mi klamal, co som zistila az neskor. Neskor som mala 4 kratkodobe (niekolkomesacne) vztahy, z toho dvoch som lubila neskutocne (kazdeho osobitne samozrejme 🙂 ) a prave ti dvaja ma poslali do pr.dele prave vtedy ked som si myslela ze som s nimi velmi stastna. Vsetci z nich boli velmi mili, taki typicki slovenski chalani, nechcem im krivdit aj ked sa stalo co sa stalo. No a ked som bola na prasky z posledneho rozchodu som necakane spoznala svojho priatela ktory je rodeny Brit a uz sme spolu 2 roky a buduci rok sa ideme brat. Kratka doba pre niekoho ale pre mna je to dost dlho v porovnani s predoslymi 🙂 Samozrejme ze su rozdiely v jazyku, mentalite, kulture, nabozenstve atd. ale neskutocnou vyhodou je ze on Slovensko pozna velmi dobre, roky tu chodil navstevovat kamaratov (ktori nas zoznamili). Momentalne sme v UK, planujeme zostat par rokov lebo chceme zarobit a potom prist na SK 🙂 Samozrejme nie je vzdy vsetko ruzove ale lubime sa jak kone a dufam ze sa nam podari co planujeme 🙂