Môj manžel je kandualista
Ahojte, napíšem v skratke s manželom sme chodili 3 roky a 2 roky sme manželia (čiže sme spolu 5 rokov). Pred rokom som spontánne potratila v 9tt. Tak sme si povedali, že asi nie je ešte ten vhodný čas na dieťa. Dokončíme chalupu, pretože bývame v 3 izbovom byte a potom sa posnažíme o dieťatko.
A teraz..... Ani neviem, kde začať. Sama sa seba pýtam, v ktorom čase mal môj manžel prvé náznaky kandualizmu. Ked sme spolu chodili/randili, vždy sa mu páčilo ako sa obliekam, ako vyzerám, pýšil sa mnou pred kamarátmi a bolo vidno na nom to, že je rád že si ma obzerajú druhí. Páčilo sa mu ako so mnou nejaký muž flirtuje. Ked si tak matne spomeniem, tak sa veľa krát pýtal koľko som mala sexuaálnych partnerov a aký som mala snimi intímny život. Viem, že sa ohladom toho veľa vypytoval. No neprišlo mi to nejak podozrivé. Sexuálny život sme mali a aj máme veľmi dobrý a pestrý. Ale často krát sa ma pýtal, či by som nechcela skúsiť trojku s iným mužom. Táto otázka sa u nás sklonovala dosť často. Ale prečo??? Vždy som ostala zarazená a zaskočená. No a posledný rok sa to prevalilo celé..... Nátlaky na mna boli veľmi veľké, to vám ani nejdem písať. To by ste čítali dva dni. Ide oto že sa priznal, že ho vzrušuje, keby som mala sex s iným mužom a on by sa sem tam pridal, alebo by sa iba díval. A žiarlivosť?? to unho neplatí. Povedal, že keby som prechovávala city k milencovi, vtedy by žiarlil, ale že čisto iba sex s iným mužom, to by ho vzrušovalo. Celý náš vzťah som začala prehodnocovať. Veľa sme sa hádali kvôli tomu. Nakoniec som manželovi navrhla psychologičku. On súhlasil - ved reku, že ma miluje a chce pomôcť nášmu vzťahu. Tam sme sa pratkticky nič nové nedozvedeli a celkom ma zarazil aj postoj odborníčky. - áno váš manžel je Kandualista, on si je vedomí svojej sexuálnej úchylky. Liečiť?? a ako prosím Vás? Ani homosexuál sa vyliečiť nedá.....-
Manžel hovorí, že ma miluje, miluje moje telo a bere ho ako svätinu, no nemôže si pomôcť pri predstave na to, že by sa somnou podelil s iným mužom. A ja ho podviesť nemienim. Príde mi to zvláštne. Od manžela odísť nechcem.
Chcem sa Vás spýtať, neodborníkov. Chcem počuť lajický názor Vás. Ako sa dá toto prekusnúť. Viem, že existujú páry, ktroré chodia na swingers, praktikujú doma orgie, majú sex s iným párom atd. Každý sme predsa nejaký.
Neviem ako sa mám naučiť rešpektovať mužovu úchylku. Ako ho mám pochopiť. Ked viem, že nátlak z jeho strany tu bude vždy....
Si spravte bejby a bude rad že vôbec je nejake čoro- moro 😉😉😉
Ahoj naozaj s takýmto človekom chceš ostať ešte niekoľko rokov?myslíš že to má význam nehnevaj sa na mňa čo ti teraz napíšem ale raz asi aj tak príde ten koniec... Ak sa nenapraví tak to nevydržís psychicky....a prajem ti aby ti ten koniec keď Ak teda príde.....nech je z tvojej strany aby si sa čo najrýchlejšie spamätala... Zatiaľ ti prajem pevné nervy a všetko dobré
@manzelkajana ja na tvojom mieste by som bola rada...
O chvilu bude uz aj pedofilia normalna vec, v kalifornii uz posuvaju hranicu na 14 rokov.. pokial tu ide o natlak z jeho strany, tak nie je o com, ja by som svoje hranice urcite neposuvala, kvoli uchylke druheho.
@manzelkajana zdravim ja by som sa chcela opýtať ako sa to u vás vyriešilom..vidím že príspevok máš už skoro 10 rokov ale riešil niečo podobné po 16 ročnom vzťahu . Budem rada ak sa ozvete
@manzelkajana zdravim ja by som sa chcela opýtať ako sa to u vás vyriešilom..vidím že príspevok máš už skoro 10 rokov ale riešil niečo podobné po 16 ročnom vzťahu . Budem rada ak sa ozvete
@miaela17 ja ti odpoviem, že poznám taký manž. pár, začalo to jedným partnerom, lenže manželovi to časom nestačilo, už to mal okukané, začal vodiť manželke hocikoho z ulice, čo odmietala.
Potom pán manžel manželku opíjal do stavu, kedy nevedela o ničom, aby kamoši a on mali volný prístup.
V tom byte vyrastali 2 malé deti.
Rozviedli sa, ona na liečenie, ak na to kývneš nebude to mať koniec, lebo si to urobila s tým a tamtým a s jedlom rastie chuť.
Neživ také niečo hlavne doma, niekam občas vycestujte, musí to mať hranice.
@miaela17 toto je tak naivné si myslieť, až je mi ťa ľúto.
Manžel sa nudí a hľadá spestrenie, ale vaša láska je tak silná a milujete sa, že si nevidíš pod nos.
Tam už sa prelomili hranice a manžel bude špekulovať ďalej, lebo vidí, že može, bude pokračovať v tom, čo mu dá krídla a kľudne aj bez teba.
Ale držim palce a želám nekonečnú lásku.
@miaela17 toto je tak naivné si myslieť, až je mi ťa ľúto.
Manžel sa nudí a hľadá spestrenie, ale vaša láska je tak silná a milujete sa, že si nevidíš pod nos.
Tam už sa prelomili hranice a manžel bude špekulovať ďalej, lebo vidí, že može, bude pokračovať v tom, čo mu dá krídla a kľudne aj bez teba.
Ale držim palce a želám nekonečnú lásku.
@anonym_fbbd8a a ty poznáš nás vzťah?? Ako my prežívame nás život??, jebe ti?? sa nestaraj ja som šťastná v manželstve a radšej si ho spestrim raz za rok s trojkoou ako nemať pri sebe nikoho ako ty a ostat celý život sama..takže to skôr ja teba ľutujem... Lebo si nevieš užívať život..a potrebuješ sa starať do druhých . Pýtala sa ťa niekto na tvoj názor??
@miaela17 panečku, si riadna žumpa, tak sa je*te s hocikým, najlepšie pred deťmi, úchyláci
@manzelkajana ano, mala som takého priateľa, okrem týchto praktik ho vzrusovalo aj posielať fotky partneriek mužom po internete, nakoniec z neho vyšlo, že spal aj s mužmi, ono veľa kandaulistov su bisexualy. Párkrát mal genitalny herpes,mne zistili HPV...utekaj. Keď som mu nechcela vyhovieť, prestal som mnou spávať, ze ho to nebaví.
@anonym_fbbd8a o)))) závisť je kurva vec dúfam že ta to raz dobehne
@miaela17 manžel ťa ponúka ako… s tvojimi fotkami po nete, aby ťa niekto pretiahol a ja mám závidieť čo ako? Ako si to popisovala(a vymazala) ako sa musíte hecovať pri sexe zvrátenosťami a ako ťa to baví?
Sama cítiš, že toto je strop a preto štekáš, lebo si zahmaná do kúta.
To že si to vymazala vidno, že máš ešte svetlé chvíľky, nedaj sa tlačiť do ničoho, sama si písala, že s posledným chlapom pred mesiacom to bolo o ničom a robíš to len pre manžela, tak ak ťa miluje nebude ťa do toho už tlačiť.
A tiež sa veľmi mýliš, keď si myslíš, že nikto nemá krásny fungujúci vzťah len ty.
A to ty si mi písala mne a vymazala tak nehraj dotknutú, že sa do vás starám.
@manzelkajana ty to môžeš rešpektovať ale plniť mu to nechceš nebude spokojnya ni on a ani ty a bud rada ze nemáte deti....ľahšie môžeš začať,ale s novým muzom.
@miaela17 manžel ťa ponúka ako… s tvojimi fotkami po nete, aby ťa niekto pretiahol a ja mám závidieť čo ako? Ako si to popisovala(a vymazala) ako sa musíte hecovať pri sexe zvrátenosťami a ako ťa to baví?
To že si to vymazala vidno, že máš ešte svetlé chvíľky, nedaj sa tlačiť do ničoho, sama si písala, že s posledným chlapom pred mesiacom to bolo o ničom a robíš to len pre manžela, tak ak ťa miluje nebude ťa do toho už tlačiť.
A tiež sa veľmi mýliš, keď si myslíš, že nikto nemá krásny fungujúci vzťah len ty.
@anonym_fbbd8a ale ja som nikde nenapísala že ma do toho núti...o/)) stačilo čítať pozornejšie... apropo keď si sa v tejto téme ocitol alebo ocitla ( neviem skym mám tú česť mily anonym) tak si asi niečo podobné zažila zažil.. lebo inak by sa sa ti Absolut nemal/a prečo ocitnúť..tak mi nedávaj rozumy ďakujem... Schluss
@anonym_fbbd8a a môj manžel ma nikdy neponúkal... Boli sme na stránke amatéri..kde sme spoločne našli chlapa do trojky lebo sme to chceli vyskúšať... Nepáčilo sa a ide sa ďalej. Takže naozaj omna sa neboj...ja nerobím niečo nasilu ani keď môjmu mužovi by sa páčilo sa pozerať a doprial by mi.a nebránim sa že niekedy na spestrenie vzťahu to ešte pár krát za život dám... Absolútne sa nebránim... Pretože ja viem najlepšie čo chcem...