Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@alaguema Pozri, tebe v živote možno nejaký chlap ublížil podobne ako zakladateľke. Ja svojmu verím a milujem ho a nemám dôvod na iné. 😉 Ak by ma sklamal - vyriešila by som to ako som už napísala. A mne stačí to čo mi povedal.😉 A ja žijem v reálnom živote nie v nejakej ilúzii a pevne stojím nohami na zemi.
A áno mám okolo seba momentálne vzťahy čo sa rozpadávajú - a je ich dosť. A je mi to ľúto, ale tí ľudia si môžu za to sami.
zeny my chlapi niekedy vazne viac rozmyslame tym dole 😀 ale aj zeny niektore su take 🙂
@marusia12 no to je hadam jasne ze on je bezcharakterne hovado tak ako je ta jeho babenka ludra
Ja osobne by som to s nou neriesila ale teda by som sa postarala aby sa panko zobudil do reality a vsetko fifty fifty peniaze firmu byvanie aj starostlivost o dieta a ziaden full servis
Ruku do ohna co sa tyka nevery nedam za nikoho aniza seba
@alaguema moj muz v mladosti zazil neveru dlho sa s toho spametaval.od vtedy ju nenavidi ako taku.dlho zeny mal len na jedno nic viac az stretol mna.a neslo fakt o sex ten sme mali spolu az ked uz sme boli spolu a uz to je tiez 11rokov takze ja tiez za muza mozem dat ruku do ohna a verim mu.
@alaguema tiez si myslim ze pises z pozicie zeny ktora si tym presla a odpustila a ostala s nim to je jasne ze tvoj postoj je potom iny ako u zien ako ja a ine ktore sme si tym zatial nepresli a teda dufam ze ani neprejdeme aj ked nikdy nehovor nikdy
@evittam nie, neublížil 🙂 Raz ma podviedol frajer, aj som to tu písala, ale netrápilo ma to nejak extra. Boli by sme sa rozišli aj tak, nevyhovovali sme si a už sme o tom vedeli. Nebola to žiadna veľká láska a nekonalo sa ani žiadne trápenie. Inak, on tiež tvrdil, že by ma nikdy nepodviedol. Že on nie je taký. Holt. Bol taký. Možno aj sám seba prekvapil...neviem 😂 V rodine sme mali veľmi zásadového (tvrdil to o sebe) a on nenávidel neveru a ženu podviedol, keď ležala tehotná v nemocnici. Ona zas stále tvrdila, že to by bol koniec. No a nebol. Vedela o tom a žila s ním ešte ďalších 15 rokov a potom sa rozviedli, lebo si niekoho našla. A mnoho iných podobných príbehov pozorujem. Takže...ja nie som pesimista, ale realista, aspoň v tomto smere určite.
@marusia12 u nas v rodine si nasla zena milenca po 35 rokoch manzelstva takze ano tebou uvadzany cas nie je zarukou
@loginexistuje to je fakt 😀 Takže ruku do ohňa len na smrtelnej posteli, hoci ani tam by som si nebola istá 😀
@loginexistuje nie, v manželstve som si tým neprešla. Klopem na drevo. Neviem, čo by som robila, tu si len tak mudrujeme čo by bolo keby. Ale ja som taký pozorovateľ a moje úvahy vychádzajú z toho, čo vnímam okolo seba. Myslím, že za istých okolností je ktokoľvek schopný nevery.
@emilia25 no, áno, áno...aj ten, o ktorom som písala, neveru strašne nenávidel, vyjadroval sa veľmi radikálne, podobne ako vy dve 😉...potom sa jej dopustil. A nebol to žiadny zvodca, totálne nekomunikatívny podivín, ani atraktívny nebol, žiadny šarm, nič. Nie je v tomto žiadna záruka.
@alaguema ako som uz pisala keby ma uz chcel podviest mal prilezitost ani by som sa to vlastne nedozvedela miesto toho mi to povedal.tak isto by to bolo aj teraz aj o 10 rokov aj o 20.pokial je manzelstvo stastne mozu sa aj 10holych bab postavit pred nim a nepodlahol by.utekal by za mnou a riadne pomiloval.
No čo. Keď prišiel domov. Tváril sa akoby nič. Úplne v pohode. Dal mi pusu na ústa a povedal ahoj. Večer v posteli sme sa rozprávali. Ja som mu povedala, ako som sa celý deň cítila zle. Moje hrozné predstavy mi nedali dýchať. Objal ma, hladkal a povedal prepáč. Keď som sa ho pýtala, či je už rozhodnutý, povedal, že to chce čas. Vraj mal v sebe už dva roky citovú prázdnotu a onu mu ju teraz vyplnila. Veľmi ťažko sa to počúva. No mám vydržať, on sa zmieta v pocitoch. Chvíľu ma napadne, že by som ho nakopala a poslala kadeľahšie, ale na druhej strane mi to srdce nedovolí. Milujem ho.
Fuha mna z neho slahne, ze mu dovolis aby ta objimal, by som ho hned vyhodila nech u nej premysla. Toto by som nestrpela. Neskutocne ☹
@nestastna12 Tak ďalej trp keď ho miluješ, komu niet rady....
@nestastna12 nehnevaj sa , ale je to pekný kreten .
@nestastna12 ty sa mi asi len snivas...
@nestastna12
@nestastna12 a tebe asi fakt niet pomocíi. Totálne žiadna sebaucta , nic ... on si cely den trtka s dakou ženskou , pravidelne každý piatok a ty sa mu necháš bozkávať , hladkať a čakáš kedy sa velkomozny rozhodne ?? Sa nehnevaj ale takto si ta ani on vážiť nebude nikdy.. veď si nevieš vážiť ani ty sama seba. Veď je to vlastne celé dosť nechutne a zastavuje sa mi nad tvojim správaním rozum.
aaa to akoze co ho citovo zmiatlo a nevie sa rozhodnut??? Ze ktora z vas vie lepsie roztiahnut nozicky?? Bude si vyberat ze :en-te-tiky-dva spendliky"...
@nestastna12 je mi velmi luto, co prezivas. Musi to byt velmi tazke. Nikdy sa mi nic podobne nestalo a preto si naozaj nedovolim posudzovat tvoje spravanie, lebo sama netusim, ako by som sa zachovala. Ale jedno viem urcite - nenechala by som sa ponizovat a pokial by moj muz travil jeden cely den v tyzdni s inou zenou a potom by sa vratil domov, akoby nic, zasluzil by si len jedine: nakopat do riti, pobalit a nech si ide za tou krasavicou. Neexistuje nic, kvoli comu by sa zena mala takto ponizovat a uz vobec nie kvoli nevernemu manzelovi. Vobec podla mna nezalezi na tom, ze spolu (udajne) nespali, emocionalna nevera je castokrat omnoho horsia ako fyzicka. On je u frajerky a ty ho zatial cakas dkma a snazis sa byg tou najidealnejsou zenou a mat vsetko tip-top ? Lihas si s nim kazdy vecer do spolocnej postele ??? To myslis naozaj vazne ??? Nerozmyslala si nad tym, ze by ste urcity cas zili oddelene ? Obaja si potrebujete upratat myslienky, prospelo by vam to.
@nestastna12 teba by asi mali vyhlasit za svatu ked toto znesies.ty ho musis fakt neskutocne milovat.so svojim som vacsiu polku svojho zivota som rovnako stara jak ty a tiez si neviem predstavit zivot bez neho.ale viem ze keby mi toto povedal v posteli tak rano sedim v base za ublizeni na zdravi.
Oukey, toto už je veľa aj na mňa 😄 Kde máš sebaúctu? Ja by som teda dotyky muža, ktorý ma takto zranil a zradil, nezniesla, predtým sa dotýkal tej druhej, no mám dosť. A už vôbec by som s ním nespala v jednej posteli. Ak ti po tom všetkom stačí zalepiť oči slovom prepáč, tak si ďalej trp 😄

@papricka33 nesuhlasim, stojim si za svojim presvedcenim, ze kontaktovanie milenky k nicomu nevedie, toboz nie teatralne vystupy pred nou, podla mna je to vykrik zufalstva a dotycna tym dosiahne akurat tak to, ze sama seba zhodi. Treba vediet rozlisit kedy pouzit srdce a kedy uz ma nastupit rozum. Najst akusi rovnovahu, nemozno vylucit ani jedno, srdce a rozum by sa mali podla mna doplnat. Len je urcite tazke pre zranenu zenu spravne reagovat. Verim, ze drviva vacsina rozumnych zien, ktore pod vplyvom emocii kontaktovali milenku, to s odstupom casu olutovali, alebo mi daju minimalne za pravdu, ze to k nicomu neviedlo. Mozno v tej chvili sa im trosku ulavilo, ale co dalej? Aj keby sa v milenke po tomto rozhovore pohlo svedomie a kopla by muza do riti (co sa moze stat asi len vtedy, ked napr ani milenka netusila, ze je zenaty a vlastne bola tiez klamana, v opacnom pripade, ak jej doteraz neprekazalo, ze je zenaty, tak po zeninej intervencii pochybujem ze sa uvedomi), tak co s tym? Hlavne v pripade, ze su z jeho strany aj city. Vrati sa k zene, lebo druha ho uz nechce? Brala by si ho aj vtedy,ked jeho navrat vlastne nie je z jeho uvedomenia, ale z odmietnutia tou druhou, ktoru akoze teraz chcel? Muz musi prist sam na to, kde je jeho miesto, on si musi uvedomit, ze urobil chybu. Uznavam teda, ze sa ranenej zene moze chvilkovo ulavit, ze "nalozila tej su..e", no z dlhodobeho pohladu to straca vyznam a je to zbytocne plytvanie energie.