icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

germaniawerks
19. feb 2017

"Odkopni ho"

Mala by si to ukončiť ale na vine je aj naivita chlapov. Pretože vyrastajú v prostredí kt im neumožňuje dosť dobre poznať rozvinúť a naplno precítiť svoju vlastnú heterosexualitu a čo sa im ľúbi a jako sa im to ľúbi. Veľa chlapov žije v predstave že majú byť spokojní a sexuálne šťastní s 1 ženskou, a pak sú prekvapení, keď ich nebaví a nevzrušuje už. A hlavne keď kvalitný muž je a proste tie možnosti tam sú
Veľa by sa napravilo, keby muži vácej sa zameriavali na seba a do seba a tiež pre seba. Pretože tak skrátka najlepšie poznáš seba + čo chceš, a hlavne tú krásnu premenlivosť toho

mon2508
19. feb 2017

a co ak je to naopak..teda mam manzela milujem ho celym bytim....ale neako nahodou som si zacala pisat zo starym kamaratom...teda vtedy to bol len kamarat a zboznujem ho a dovolim si tvrdit ze aj milujem...urcite manzela a deti neopustim teda v tom sme sa zhodli ze ani on by mi rodinu nerozbil a ani ja si ju ...prestali sme si radsej pisat aby nam to neprerastlo cez hlavu....ale mne to chyba neako nemozem najst v manzelovi to co som nasla v nom....aco dalej

sofia1
19. feb 2017

@nestastna12 urcite ho posli k nej,s nim to ukonci,nema to vyznam aj ked mate dieta.

germaniawerks
19. feb 2017

@mon2508 no tak sa s ním vyspi a decká zatiaľ nechaj doma s manželom

yasmeena
19. feb 2017

@nestastna12 pises,ze s nou este fyzicky nic nemal a vzapati,ze za nou chodi raz tyzdenne-takze ked su spolu tak sa modlia? ked ti vravi,ze ta lubi ale ju tiez-tak to je klasika,ktoru hovori kazdy,vlastne ta ma uz rad len ako sestru,ci matku jeho dietata..si nestastna ako kazdy/kazda koho opustili a podviedli a tak nejako sa zrutili vsetky istoty-partner,rodina,praca-ale to prejde...teraz maj hlavne rada samu seba-ci chces,aby bol s tebou iba z lutosti??...moj postreh:akonahle sa prevali,ze chlap zahyba,zena sa upne na dieta-zatial co chlap je volny ako vtak,uziva si nadobudnutu slobodu...podla mna by to malo byt naopak-on si uz partnerku nasiel,tak im daj dieta vzdycky,ked potrebujes,inak povedane-ked maju byt spolu.....ved to ty si teraz musis hladat partnera...a sleduj lasku dotycnej zeny,ci sa jej bude pacit skakat okolo cudzieho dietata a ako dlho..mozno sa nakoniec budes smiat ty...ty mas tromfy vo svojich rukach,tak ich vyuzi...drzim ti palce 🙂 🌹

puklica13
19. feb 2017

@majdalenka23 tvoj muž bol panic keď ste sa spoznali?

obsadenemeno
19. feb 2017

@germaniawerks no keby sa chlapi ako ty este viac zameriavali na seba a do seba, tak si to potom mozu robit na vlastne zadne stehna....... a zeny nepotrebuju vobec...... ved naco zeny, tie len starnu a starnu, papluhy......

ty "kvalitny muz" 😀😝🙄

tiper24
19. feb 2017

@obsadenemeno jak sa smejem 😀😀😀 ......chlapcovi asi ziadna nechce dat 😀😀

obsadenemeno
19. feb 2017

@tiper24 keby vedeli, aky je "kvalitny" tak sa onho porvu........ 😝

tiper24
19. feb 2017

@obsadenemeno ony by sa aj porvali ale on iba na zadne stehna vie trafit 😀😀😀😀

maciatkolulu
19. feb 2017

@yasmeena tak zena urcite nema tromfy v rukach, lebo dieta nie je ziaden tromf, ten tromf ma muz, ktory si robi abslolutne co chce. Dieta nemoze, respektive by nemalo byt nastrojom ziadnej pomsty, alebo "naaaa, tu mas, uzivatej si moje dieta", pretoze je to zle. Nakoniec sa to dieta mozno bude citit u priatelky este lepsie ako doma, bude poslusne atd a matka sa moze rucat dalej.... Pokial to dietatu vyhovuje, nech ide k otcovi a novej partnerke, ale ked si to nezela, tak mu ho tam predsa nebude ziadna normalna matka cpat ako akt pomsty. Nuz a ked uz sa ide dieta miesat medzi dospelych takymto sposobom, tak ma byt minimalne zena rozhodnuta, ze su s otcom rozideni, alebo akoze dnes budes spat u tety irenky, o mesiac u tety janky atd? Nuz, zial, zena - matka, vzdy taha za kratsi koniec a nema ziadne tromfy v rukach.... minimalne nas stat je hadze polena pod nohy a maloktory muz sa chova korektne, ale to aj zeny - matky - vsakze😉 vedia byt riadne k...y

tiper24
19. feb 2017

ked si dvaja ludia nerozumia tazko nieco zachranovat 🙂

yasmeena
19. feb 2017

@maciatkolulu myslim,ze vies,ako som to v skutocnosti myslela..alebo chces,nech sa ,,nestastna" obetuje ako dalsia z NAS ,a bude vytvarat pocit rodiny pre dieta sama,sam kazdy vecer...zatial co chlap si uziva lasku? to na dieta vplyva lepsie? ked je ten chlap tak super,tak bude brat ohlad na to dieta ked bude s nimi na vylete..navyse dieta si zrejme bude musiet navyknut na novu tetu-tak to rozhodol ocko....

alaguema
19. feb 2017

@yasmeena zneužívať vlastné dieťa takým nechutným spôsobom, je choré. Ženy si asi neuvedomujú, čo mu tým môžu spôsobiť, inak by to asi žiadna nerobila. To dieťa by nemalo byť zatiahnuté do tohto problému vôbec. Nemalo by vôbec vedieť o existencii nejakej slečny a nie to ešte, aby mu táto robila babysitting. Kým sa situácia nejak nevyrieši, bola by som radikálne proti tomu, aby tam on vzal naše dieťa. Ani náhodou! Zamyslela si sa nad tým, čo to môže narobiť v tej detskej dušičke? Po nejakom čase od rozvodu (ak sa teda nevráti), by som súhlasila, aby sa stretli v trojici, za predpokladu, že by to dieťa samo naozaj chcelo. Dovtedy by som ho maximálne chránila pred celým tým cirkusom. Samozrejme, po rozvode by som mu primeraným spôsobom vysvetlila, čo sa stalo. Pravdivo. Ak by sa rozhodlo, že "tetu" spoznať nechce, musel by to zamilovaný párik rešpektovať. Žiadne, že takto rozhodol ocko. Ocko nech si s tetou býva a s dieťaťom sa stretáva a ono si na ňu zvykať vôbec nemusí. Dieťa nie je otrok.

marianinka
19. feb 2017

@nestastna12 och no musis byt hlavne silna kvoli dietatku. To bude trpiet najviac.
Zial aj ja som si tym presla, prvy manzel ma podvadzal , boli sme spolu 9 rokov ale deti sme nemali. Zrutila som sa az som skoncila velmi zle. Vypraval mi ako ma miluje ale popri tom sa stretaval so svojou druhou... neuniesla som to tak som podala o rozvod. Musela som sa vschopit a ist dalej. Druheho partnera som si nehladala, zivot mi ho priniesol sam.
Myslela som si ze mam najlepsieho muza na svete , porodila som mu syna a to peklo co som mala neprwjem nikomu.dozvedela som sa, ze byvala mu porodila pol.roka predomnou syna, ze ma podvadza kade chodi, utekal mi z domu, az som dostala rakovinu... zrutila som da druhykrat ale tu uz bolo dieta o ktore som sa musela postarat. V tom obdobi ked mi nasli nador sa mi otocil chrbtom ako sa len dalo a moje dieta skoncilo v nemocnici s mononukleozov. Zostala som na vsetko sama. Zacali nadavky az som zbalila veci a odisla. Maly plakal a ja som nevedela co robit az som sa k nemu vratila ze skusime znovu kvoli malemu , ale vydrzala som 3tyzdne a definitivne odisla ked mi povedal par peknych veci.
Povedala som si musim zit kvoli malemu a nemozem sa zrutit ten ma potrebuje.
Tak mysli hlavne na svoje dietatko a ked si pan manzel nevie vybrat ,urob ten krok ty a uvidis sama ak mu vy dvaja nestojite za to,aby ukoncil akykolvek iny vztah nemas nad cim plakat. Hlavu hore ,vaz si samu seba a neponizuj sa pred chlapom. Drzim ti silno palce a my zeny musime vela vela vydrzat a pretrpiet a uz duplom ked su deticky

marianinka
19. feb 2017

@alaguema toto s tebou / s vami uplne suhlasim ,pouzivat dieta to absolutne nepatri do takychto situacii. Ta mala dusicka abs nerozumie tomu co sa deje a duplom vystavovat dieta druhej zene nech sa stara???to je chore. Aj moje dieta vzal jeho otec raz za jednou slecnou raz za druhou a chuda dieta ma v hlave taky zmatok ze nechape ,co to znamena . Place psychiku ma rozladenu a ja ako matka to musim vsetko s nim zvladnut. Ked som dotycnemu povedala, ze si neprajem aby vlacil dieta kazdy vikend za inou povedla ze si moze robit co chce. Tu aspon vidier ako mu zalezi na dietati, dala som to na socialku a nase mile pani uradnicky este isli proti mne .
Takze sa mile mamicky zamyslite ,ako ublizujete tym malym nevinnym detickam .

katkabg
19. feb 2017

Ja bych id neho odisla....kua sak je sto miloion inych muzov....este abych sa prosikala niakemu....zalubil sa,zalubil,nech si ide,ja si myslim ze este raz dojde prosikat...a ked nie,co uz treba sa zmierit a ist dalej,zivot je jratky a treba si ho uzit,a nie uzierat sa a smutit za dakym kto si to nezasluzi.

yasmeena
19. feb 2017

@maciatkolulu ano,zeny vedia byt ku..y---hlavne ked telefonuje s manzelom ,,nestastnej"cez vikend ,ked je on s rodinou a dotycna vie,ze je tam i dieta i zena a nehanbi sa...
@marianinka vies preco somto napisala?vlastna skusenost---ja som tomu,kto odisiel dieta nedala ani na sekundu,z dovodov ake uvadzate aj vy....moje srdce nemohlo tyrat dieta tym,ze ma byt s kadejakymi inymi zenami....po dlhom case s odstupom vidim,ze obeta a snaha neprinasa vzdy to,co ocakavame-to je ale iny pribeh.......

maciatkolulu
19. feb 2017

@yasmeena tak ja neviem, ale jednoducho je to tak, ze matka musi vytvarat dietatu nadalej rodinu a nie posielat dieta ako nastroj pomsty niekam kam nechce, je rozdiel ak chce. Je to jednoducho proste tak, ten otec si moze zarucene viac uzivat.... A myslim, ze vacsina normalnych matiek sa snazi to dietatu ulahcit takuto situaciu a nie rozmyslat nad tromfamy. Jasne, ze sa ma aj otec podielat na vychove aj starostlivosti a nie si len uzivat, ale tazko to zariadit, aby to bolo spravodlive a aby sa dietatu ublizovalo co najmenej

alaguema
19. feb 2017

@yasmeena aká obeta? Zas netreba dramatizovať. Normálna mama si deti chráni pred situáciami, na ktorých spracovanie ešte nedozreli. Všetko má svoju postupnosť. Dieťa sa má tieto veci dozvedieť, až je na stole definitívne rozhodnutie a podávajú žiadosť o rozvod. Vtedy mu treba vhodným spôsobom vysvetliť, čo sa deje a prečo. Žiadne návštevy u hrdličiek, kým neprebehne rozvod a potom nech sa dieťa vyjadrí, či stojí o stretnutie so slečnou, alebo nie. Ak prejaví záujem, nebrániť tomu, aj keď to asi nie je vôbec jednoduché. Ale prvoradé je to dieťa a kvôli nemu sa s tým asi musí každá zmieriť, že bude akceptovať aj tu druhú a tešiť sa z toho, že sa natoľko vyrovnalo s rozchodom rodičov. Neviem, ako myslíš to, čo píšeš závere, ale ak si bránila stretávaniu sa s otcom, tak to si urobila poriadnu hlúposť a nesieš následky, ak som správne vyrozumela.

maciatkolulu
19. feb 2017

@yasmeena tak je vidiet, ze si este zranena, neviem, ci si s muzom, ci ti odisiel, ale jednoducho dieta nema byt zavlecene do tychto zabomysich vojen, nech je matka a mnazelka akokolvek v prdeli, jednoducho ked nema rozum muz, ma ho mat aspon ona a ked tvoj muz s pokojom telefonoval so svojou priatelokou, milenkou, tak je to v prvom rade jeho vina, nikto mu nedrzal zbran pri hlave aby zdvihal😉 a navyse predpokladam, ze dieta netusilo s kym vola, teda pokial mu to niekto nepovedal....

germaniawerks
19. feb 2017

"mam manzela milujem ho celym bytim.."

ale no trošk to zreálnime zas. miluješ ho tou časťou celého bytia ktorá s ním nespáva

marianinka
19. feb 2017

@yasmeena ja tiez nechcdm davat dieta ,lebo vidim aky ma nanho zly vplyv a este sa aj vulgarne pred synom vyjadruje na moju osobu. A moje dieta ma len 4 roky buduci tyzden, cize dost male dieta na to aby takymto veciam rozumel , ale nase institucia je nula bodov .

vanesa11
19. feb 2017

@kondaska1 pozri ja som nepísala aby robila scény ale proste mi prišlo mimo rozum aby mu ešte napriek všetkého ona hovorila že ho miluje že kým bol u milenky ona prežívala doma muki a podobne .... Ja by som jej priala nech by sa jej nič s toho čím prechádza nikdy nestalo ale chcela by som jej tiež otvoriť oči je v šoku a príde mi to že si ani neuvodomuje ako sa správa, ako seba ponižuje aj keď sú sú spolu už 15rokov to neznamená že by nemala byť "trošku" "nedostupná" a nie že sa mu núka po na zlatom podnose v takej situácii však nemá dôvod ani po nej túžiť možno tie dva roky čo on cíti tu prázdnotu sú aj kvôli tomu ....Muži vždy radi dobíjaju...... ja nechcem autorku ponížiť ani uraziť rada by som poradila no každý to vníma inak čo by bolo to naj držím palce

katkati
21. feb 2017

@nestastna12 Ahoj. Myslím na to ako sa máš, či sa niečo zmenilo. Nechce sa Ti napísať?
Určite sú žienky, ktoré Ti písali zvedavé, či je Ti už aspoň trochu lepšie a či manželovi dochádza, čo Ti spôsobuje. Budem rada, ak napíšeš, môžeš kľudne aj na IP.

nestastna12
autor
21. feb 2017

Ahojte. Stále sa cítim užialená a ubolená. Manžel sa snaží byť ku mne milý. Má však stále nedoriešené city. Povedal mi, že potrebuje čas. Vie, že mi veľmi ublížil, že urobil zo mňa kôpku nešťastia, ale musí sa s tými citmi vysporiadať sám. Ja na neho tlačím, potom ma to prejde, lebo vidím, že nátlak nikam nevedie. Začala som sa viac o seba starať a stále dúfam, že to pre našu rodinku dopadne dobre. Musím veriť. Nič iné mi v tomto čase nepomáha viac ako viera. Vždy som bola zástancom ako niektoré z Vás, že ak by sa mi toto prihodilo , tak mu balím kufre a nech ide kde chce. No nakoľko to teraz zažívam naozaj, nedokážem to. Veľmi ho milujem, dokážem mu odpustiť, ale či aj zabudnúť to je vo hviezdach. Veď ako sa hovorí - odpúšťať je ľudské ale zabúdať je božské. Takže zatiaľ budem veriť a skúsim sa viac zamestnať sama sebou a robiť si malé potešenia. Dúfam, že naša rodinka stojí za spoločné štastie.

luzzia
21. feb 2017

@nestastna12 Ahoj, velmi ti drzim palce, viem, ako sa velmi trapis. Pokracuj v tom, co robis, staraj sa hlavne o seba, venuj sa sebe, snaz sa robit si radost, ak mas s kym, tak sa o tom rozpravaj, ked potrebujes a ked sa citis velmi zle a zle sa ti spi, kludne zajdi aj lekarke si vypytat nejake lieky na ukludnenie. To, ci sa mu ty rozhodnes odpustit a bojovat dalej, na to my mozeme mat len nazory, ale nehodno ta sudit, je to naozaj na tebe. Prajem ti vela sily, nech sa rozhodnes a nech to dopadne akokolvek.

nestastna12
autor
21. feb 2017

@luzzia Dakujem krásne.

emelidia
21. feb 2017

@nestastna12 prepac, ale musim napisat este raz ako to vidim ja. Robis chybu, o par tyzdnov, mozno mesiacov si uvedomis, ze to nebolo spravne. To, ze mu zbalis kufre neznamena, ze ho teraz automaticky posles do haja. Lebo podla mna ty to tak vnimas, ze ked ho vyrazis, tak je automaticky koniec. Ty akoze teraz vo svojom ponimani o neho "bojujes", ale podla mna robis pravy opak. Ty len vyckavas a nechavas mu otvorene zadne dvierka. Lebo to co robis je prospesne iba pre neho. On sa chudacik nevie rozhodnut, potrebuje cas a ty mu ho akoze davas. Ale ty mu davas akurat tak pocit istoty, ze nech si robi co chce, ty ho cakas za kazdych okolnosti a moze sa k tebe kedykolvej vratit. On nie je nuteny sa rozhodnut. Zije si teraz svoj dvojity zivot, s milenkou, ktoru miluje, svedomie ma akoze ciste, lebo ty o tom vies, a vedla teba zije nadalej ako manzel. Cele zle. Chapes aspon trosku co sa ti snazim vysvetlit?

On sa akoze bude teraz rozdhodovat neviem ako dlho, vlastne on teraz podla mna zistuje, ci s tou milenkou by dokazal zit a ako by im to mohlo fungovat, lebo ty mu na to davas priestor. Ked po case zisti, ze s nou mu to funguje, opusti ta nadobro. A ty budes v este vacsom ziali ako si teraz. Ak zisti, ze s nou to nefunguje, vrati sa k tebe akoby sa nechumelilo, lebo ty ho cakas s otvorenou narucou. Tymto vobec nechcem povedat, ze mu nemas dat sancu, iba ti chcem otvorit oci, ze sa musis postavit a donutit ho aby o teba bojoval, aby nemal pri tebe taku istotu aku mu teraz davas. Musis si zacat seba vazit viac. Chápes to trosku prosim ta? On teraz nema dovod rozhodovat sa, lebo teba nestraca, praveze ho musis dostat do polohy neistoty, tato vyckavacia strategia nie je pre teba na nic dobra. Musis to cele otocit, lebo ty si teraz v neistote a to si nezasluzis.

katkati
21. feb 2017

Dik, že si sa ozvala. To, že na neho tlačíš, je pochopiteľné, potrebuješ čím skôr vedieť ako to je, určite chceš opäť počuť, že miluje opäť iba Vás, ale aj keby sa to stalo, je to beh na dlhú trať. Len silné alebo naopak veľmi odovzdané ženy dokážu čakať ako sa muž rozhodne. Toto je na Vašom vzťahu najbolestnejšie. Ty veľmi dúfaš, že to s tou druhou ukončí, ešte viac sa neho upínaš -poznám to. Podľa mňa je tvoj muž veľmi bezcitný človek, aj keď nemusí byť v globále zlý, ako kamarát, kolega, otec môže byť OK. Ale je veľmi nezrelý alebo až bezcitný čo sa týka manželstva. Ako môže pozerať na Teba ako žiješ v neistote. A Ty aj keď s ním zostaneš, budete naďalej rodine, uvidíš po čase, keď emócie opadnú, bolesť začne ustupovať, budeš ho možno mať aj rada, ale prestaneš si ho vážiť, otvoria sa Ti oči, akého človeka to máš vedľa seba, čo všetko Ti narozprával. A je pravdepodobné, že on až vtedy začne o Teba naozaj bojovať, keď Ty ochladneš. Môžeš byť v podstate spokojnejšia ako teraz, pretože si zachránila rodinu, bude to náplasť na Tvoju bolesť, ale je toto šťastie, plno hodnotný manželský vzťah? Rozmýšľaj ...