icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

tt247
22. feb 2017

@nestastna12 nevydierala? fúha. silná káva. a on robí čo, keď ti hovorí, že ťa miluje a chodí za milenkou. citovo vydiera prosím pekne. tvoj muž je strašný kretén, sorry

esther03
22. feb 2017

@nestastna12 on si to stale este kazdy piatok chodi ujasnovat? Ujasnovat veci alebo city si moze aj pri tebe alebo sam alebo u rodicov kdekolvek...Na to nepotrebuje chodit k nej. Po vete ci ona alebo ty s dcerou ti povedal, ze ho vydietras dietatom? Fuu toto a bol niekedy na rontgone ci ma chrbtovu kost? Vies, uprimne si myslim, ze on si nic neujasnuje (ako som to pisala aj na zaciatku temy), on caka ci mu vyjde vztah s milenkou alebo nie. Podla toho sa zariadi. A ty sa len pridas alebo odpadnes.

luxus10
22. feb 2017

takze on s uz rozhodol, a ty si myslis ze mas este sancu, ....zachvilu ti to cele docvakne aj fyzicky, a je velmi pravdepodobne, ze ho nebudes moct ani citit...vsetko ma svoje hranice, aj utrpenie...

a ze vraj si dlzku utrpenia urcuje kazdy sam.....

pebu
Autor odpoveď zmazal
magua
22. feb 2017

Podla mna ta moze mat rad ale je to pre neho stereotyp a toto s tou novou... Wauu zrazu je tu uzasna zena nie unavena ufrflana manzelka. Tato sa smeje hihi hoho... To tieto zeny vedia. Idu za svojim cielom.
Naozaj zisti ze ta lubi az ked sa strati. Zial... Toto co citi je len opantanost.
A moj nazor... Muzi opustaju zeny len vtedy ak su si isti ze dalsia ich prijme...

magua
22. feb 2017

Odporucam ti knihy od alesa kalinu... Partnersky manual a emocne rovnice. Ten manual je paradny 😘

monya13
22. feb 2017

Podla mna je to jeho chvilkovy osial...a zamilovanie do nej si myli s vasnou ktore casom oprcha....drzim ti palce

domisteve
22. feb 2017

Cele zle toto cele zle... ze vydiera dietatom...debil...nakoniec este ostanes TY najvacsia harpya a on chudatko ublizeny si pojde dat ofukovat zadok alebo nieco ine k milenke... nechapem ako niekto moze so sebou takto nechat zametat. A suhlasim s ostatnymi, ze on sa nie ze rozhoduje ale caka ako sa to vyvrbi s hentou... toto co tebe robi je do neba volajuce chrapunstvo...

lubkavargova1
22. feb 2017

ked bol schopny povedat manzelke, ze ho vydiera dietatom.... uz zacina byt nasraty z celej situacie...
ale ze to nedopadne dobre...

obsadenemeno
22. feb 2017

@lubkavargova1 presne....uz mu vadi aj to, ze dycha....... ach jo...... 😒

dionyzka
22. feb 2017

@nestastna12 ja si myslim takto: toto sa moze stat kazdemu, ze pod tiahou povinnosti, stresu, stereotypu, problemov.... jednoducho touto formou "zamilovanosti" hlada unik. Ide o to, ako sa k tomu clovek v tejto situacii postavi - zvazi svoju zodpovednost voci rodine, voci detom a manzelke. Ak by to bol len ulet, mozno sa s nou vyspi a dalej vztah udrziavat nebude. Od neho sa o nevere nedozvies, pretoze vie, ake by to malo mozne nasledky vo vasom vztahu. Ak by si na to prisla, z jeho chovania alebo z reci, ospravedlnil by sa a priznal svoj preslap. Ak by sa zachoval takto, verila by som, ze Ta ma rad.

U Teba je to inak. Jedneho krasneho dna prisiel s tym, ze sa zamiloval a vobec to netaji, dokonca jej venuje cas. Vas vztah nebol takym ako ho opisujes, on ho vnimal uplne inak a z jeho strany bol nefunkcny uz dlhsiu dobu. Bojovala by som o neho v pripade, ze sa k tomu postavi ako chlap, jeden vztah skonci a druhy zacne. To, ze s nou sa stretava a nadalej spolu byvate a fungujete.... je len prejav jeho chrapunstva a nevyzrelosti.
A Ty sa este opytas pre koho sa rozhodol? Tomuto nerozumiem - Ty nie si vec polozena na regale v obchode.
Ak nadalej to mieni tahat na dve strany, poziadala by som, aby odisiel, priznal svoje zlyhanie a vysvetlil to dcere.

Je to velmi tazke, prajem vela sil, aby si sa rozhodla spravne. Kazdy clovek je iny, kazdy to vnimame inak. Takto by som to urobila ja.

ilaryja
22. feb 2017

@nestastna12 podla neho to je vydieranie???? ake jednoduche......Tak bud chce byt s Vami alebo s tou druhou....Ak sa nevie rozhodnut on tak musis Ty ,,,,A aj ked by si bola ochotna urobit rozhodnutie že s nim ostaneš tak neverim že skor či neskor od teba neodide on sam,,,lebo myslim že ta ,,do ktorej sa zalubil nebude mat casom coraz viac naroky,,,a Ty tým budeš len trpiet...Alebo to može byt tak že Tvoj manžel ocakava aby si to rozhodnutie urobili Ty že ak by si sa nahodou rozhodla ukoncit vztah tak nebol by vinny on ale Ty že Ty to tak chceš....
Podla aj keby sa rozhodol pre Teba že s Tebou ostane tak medzi Vami dvoma by to už nebolo tak ako predtým lebo narušil vo Vašom vztahu to najdoležitejsie a to je DOVERA

alexandraalexandrova
23. feb 2017

@nestastna12 presla som 19 stran tejto diskusie a neverim, ja normalne neverim ze si sa doteraz nespamatala a nepochopila. Kristepane, kolko ti este bude trvat, kym pochopis ze ta nemiluje, ze je to neskutocny sebec, co hodil svoje bremno na tvoje plecia a ty to ochotne nesies? O par rokov si budes hlavu o stenu trieskat aka si bola hlupa a naivna. Och...

davija
23. feb 2017

A ďalší piatok za dverami... 😔

luxus10
23. feb 2017

@nestastna12 ty ho ako mamka, pekne obriadis, operies , ozehlis, nakrmis, staras sa o jeho mentalne blaho..a vyprevadis ho ako studenta na intrak, a on ti po navrate ako sestre porozprava ako bolo, a co ho trapi...

nema to chlapec dajake domotane?

a...veru veru, zasa ten piatocek...

daj mu aj dcerku so sebou na vylet po slovensku...nech jej cestou vysvetli kam idu a preco...a ty si sprav wellnes den...

luxus10
23. feb 2017

joj a skoro som zabudla, pribal mu do batozka aj kondomy pre istotu, aby slecna nebezpecna neupiekla dalsi "problem" skor ako je nevyhnutne...ktovie ci chalan , ked je taky zamilovany aj prakticky mysli...

alexandraalexandrova
23. feb 2017

@luxus10 kondomy netreba, oni spolu nespavaju...aspon tomu autorka veri, hoci tu mam e vsetci jasno v tom ze ju davno prasi a rad...och, tato tema mi normalne dviha tlak 🙄

luxus10
23. feb 2017

hm.... a este ma napadlo, ze co ma slecna nebezpecna za robotu, ked ma kazdy piatok volno...a len 4tyzdne dovolenky do roka?.....

luxus10
23. feb 2017

ozaj a preco vobec piatok a ni iny den?....

marina24
23. feb 2017

si tu robíte srandu ?:D:D:D

marina24
23. feb 2017

to si fakt eštem,zakladateľka, naivne myslí,že s ňou nič nemal ?aj po 19 stranách diskusie ? ejha, silná káva totoka

mata223
24. feb 2017

Velmi by ma zaujimalo ako toto vsetko skonci 😉

domisteve
24. feb 2017

@mata223 no ako asi. Dnes je piatok ☺pani manzelka vypravi pana zamilovaneho k macicke, kde na seba budu cely den len pozerat, lebo autorka tomu veri. Ona zatial bude doma na praskoch cakat, kedy muzik pride domov od milenky 'vyrozpravany' aby sa mu mohla vyplakat ako ju to boli. On jej porozprava ako sa nevie rozhodnut, ktoru viac 'miluje' a da jej pusu na usta...😧😩 a pride sobota...sorry za ironiu ale toto uz je na smiech... bud toto nemoze byt realny pribeh alebo autorka je fakt zena s ciernymi okuliarmi a bielou palickou...😩😩

monilik
24. feb 2017

Nazov temy treba poopravit: Manzel ma nelubi, lebo sa zamiloval do inej...
trosku hrdosti a sebavedomia treba mat a nenechat zo seba robit handru.

bluff
24. feb 2017

Takze dalsia vymyslena tema? hmmmm... tento konik to je slovensky The Onion.

majkakrellova
24. feb 2017

mne sa na nom paci ze ti povedal pravdu a nevodi ta za nos, mohol ta potajomky podvadzat, ale miesto toho ti povedal na rovinu ako to je, to sa ceni. Nikoho k sebe nemozme priputat a drzat na silu, city sa menia a momentalne je zamilovany do inej dusicky s tym nic nespravis, bud ho to prejde alebo odide za nou. Bol k tebe ferovy , clovek nieje vec a ani nikoho majetok, ma slobodnu volu a s tym nikto nic nespravy. Prajem vela stastia nech sa dari a mysli na to ze aj ked odide tak to tak malo byt a teba caka niekto iny a raz pochopis ze to bolo to najlepsie co sa mohlo stat.

libawet
24. feb 2017

@nestastna12 asi u tej druhej predsa len našiel to, čo nemal u Teba. Skús sa ho na to opýtať...

kvetulienka253
24. feb 2017

@libawet a načo? Je zamilovaný, tak mu všetko na tej novej príde skvelé. A ona sa bude tym len trápiť

libawet
24. feb 2017

@kvetulienka253 zamilovať sa do druhého dá, ak som doma nemala to, čo mi ten druhý ponúkol. Autorka píše, že mužovi dáva všetko, tak som reagovala ako som reagovala - že teda asi všetko nie a ak nie, tak čo ?

persica
Odpoveď bola odstránená