icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

lubkavargova1
21. feb 2017

@katkati ja som ho pocuvala a akoby o mne rozpraval niekedy..normalne som si skladala v hlave jednotlive dielce "mojej duse" a vsetko pasovalo odrazu tam kam ma...je pravda ze je este vela na ktore musim dozriet, aby som tiez spravne pochopila 🙂 🙂

emelidia
21. feb 2017

@oldman50plus uz som sa vyssie opravila, ze som pisala expresivnejsie, urcite som ju nenabadala palit mosty a definitivne ho vykopnut. Snazila som sa ju nakopnut do nejakeho konania, lebo nemoze iba tisko sediet a cakat ako sa on rozhodne. Po prve to je pre nu strasny tlak na psychiku. Po druhe takymto stylom, ked sa bude lutovat, ked bude muzovi vyplakavat ako jej ublizil, a ako ho ona lubi, tak tymto stylom ho akurat tak donuti k lutosti. A po tretie, toto jej konanie vytvara dost nebezpecny precedens do buducnosti, ze aj ked sa k nej vrati, tak do buducna vie, ze o nu velmi bojovat nemusi a keby sa vyskytla niekedy dalsia "laska", tak ho to nebude nutit bojovat s tym. Lebo si vlastne uvedomi, vsak raz mi to uz preslo, moja zena pockala, nebude mat taky "strach" vrhnut sa znova do tychto vod. Este raz pisem, musi si vazit sama seba, aby si aj muz mohol vazit ju.
A k tym domacim pracam som tiez pisala, ze nie je podstatne, tak treba citat pozornejsie. Full servis som mala na mysli jej staticky pristup k veci, ze v podstate mu toleruje jeho spravanie a je nadalej oddanou manzelkou, ze keby on chcel, tak s nim aj sexuje.

katkati
Autor odpoveď zmazal
domisteve
21. feb 2017

Moj nazor je, ze toto je boj s veternymi mlynmi. Ked je naozaj ZAMILOVANY tak je mu uplne jedno co bude jeho zena robit, aj tak odide za druhou. Preco? Lebo zamilovanost je stav, kedy clovek vobec nevnima realne svet. Hovorim o zamilovanosti,nie laske. O takom tom pobluzneni, chemickom ci akom :D ked sa vam trasie brucho...kedy si clovek mysli, ze moze aj hory prenasat. Proste ho to bude k milenke tahat ako magnet...ked som sa zamilovala do svojho teraz uz muza, bol mi kazdy ale ze kazdy ukradnuty proste som videla len jeho a dovi 😊..a to on ma teraz pravdepodobne s milenkou... faza zamilovanosti vraj trva pol roka a potom bud padaju ruzove okuliare alebo to prerasta v hlbsiu lasku...ale ja by som mu urcite ten cas nedala nech sa chlapec rozhodne...fakt lutujem autorku lebo to musi strasne boliet...ale jej chlap je fakt debil

dulkagabulka
21. feb 2017

V prvom rade ho požiadaj, aby ti o nej nerozprával . Ani ódy, ani ako je zamilovaný . Muži oto zvyknú robiť a neuvedomujú si, aké nože pichajú do srdca milujúcej ženy. Jednoducho sa ohraď a nedovoľ mu, aby ta ešte aj takto týral. Môžeš mu dať čas a ten ukáže. Zamilovanosť prejde. Horšie to bude so stratou dôvery.

lubkavargova1
21. feb 2017

A to on akoze on v piatok sa pekne vyberie za milenkou akoby sa nechumelilo???

domisteve
21. feb 2017

Este mi napadlo, tak vseobecne, ze ktory chlap by toto vydrzal, keby to bolo naopak. Ze zenocka povie muzovi, ze je zalubena do ineho, ale lubi aj jeho a tak si to pojde kazdy piatok 'ujasnovat' k milencovi...😨😩😩 asi by ju doma necakal urevany v posteli... moj muz je dobrak od kosti ale keby ze mu toto urobim asi by mi namerali rychlost smerom na mars

puklica13
21. feb 2017

@lubkavargova1 hej veď to písala..A prišiel domov a sa potom v posteli o tom rozprávali...😨

Ale tak neva...
Ja si nemyslím že keď mu zbalí kufre či už obrazne alebo reálne že ho tým stratí alebo spali mosty...Ona mu tým v podstate sa na výber..Akurát omnoho rýchlejší než si on predstavuje...
Ak je skutočne zaľúbený tak aj tak je zbytočné predlžovať takýto toxický stav..Ak nie,skôr sa uvedomí...
Týmto čo ona robí mu akurát tak dáva najavo že jej môže skákať po hlave..A ak ho jedna omrzí skúsi druhu..
A stojím si za tým že je to z jeho strany prachový akné svinstvo ..Oznámiť že milujem druhu,bývať u manželky a robiť na ňu v posteli psie utrápene oči...A to bezohľadu nato či a akým dielom ona prispela k tej citovej prázdnota...Na dvoch stoličkách sa sedieť dá ale nie dlho..A hlavne ak on vie že žena ho ľúbi tak pre ňu je to čistý psychoteror..A to už robí vedome..

gabriellka
21. feb 2017

@domisteve toto napadlo aj mňa či by jej to ten manžel toto všetko toleroval

vladulienka1982
21. feb 2017

@nestastna12....... sorry ale komu niet rady, tomu niet pomoci....robi z teba "hydinu" a ty to nechce s vidiet...

oldman50plus
21. feb 2017

@gabriellka @domisteve
Ja som muž a zistil som niečo veľmi podobné, teda podstatne mladšieho milenca. Povedal som teda že buď on alebo ja. Po nejakom čase tárania, vyčítania kadečoho z minulosti (čiastočne oprávneného ale neverný som nebol nikdy) a revania povedala že ja. Ja som teda povedal že dobre, odteraz ak sa s ním chce stretnúť volať alebo niečo vyjasniť tak že môže, ale musí mi o tom povedať vopred. Zistil som asi po mesiaci že bola s ním, povedal som že posledný pokus. Za mesiac sa to zopakovalo tak "nabrala rýchlosť na Mars". Doposiaľ zatiaľ sa nič nezmenilo, stále som tu (nahovno situácia viete si predstaviť) ale našiel som si partnerku, rozviedol sa, staviame dom a ak táto zima niekedy skončí tak určite do pol roka dokončím a sťahujeme sa. Je pravdou že je mi to ľúto, boli sme spolu 2/3 môjho života, zvykanie na nové ženské fanty v mojom veku niekedy je tiež ťažké, ale tolerovať som to teda nebol ochotný ani schopný, to by už som dávno sedel za vraždu a možno ani nepreháňam. A to som si bol rozumom 100% istý že románik za nejaký čas skončí.

persica
Odpoveď bola odstránená
puklica13
21. feb 2017

@oldman50plus jezisku ja som neinformovana ...Ženské fanty...😂 to akože zvyky ? Či?

obsadenemeno
21. feb 2017

@puklica13 jej, zenske fanty....to som uz tiez dlho nepocula......kraaaasa.....

@oldman50plus 👍

oldman50plus
21. feb 2017

Fanty ... maniere, napríklad keď ju chytí rapeľ 😉 a síce nevie čo chce ale neprestane kým to to nedostane. Používa(lo) sa to hlavne vtedy ak žena od muža niečo chce aby robil alebo aby prestal ale očakáva že sa domyslí

luxus10
21. feb 2017

@nestastna12 a to ty by si nemohla ist tiez na dajaku fajnu sluzobku,na lov, ako chodi on, povedz mu ze si to teraz vymenite, lebo ze teraz si vyprahnuta ty,.....a poriadne, ze ty citis citovu prazdnotu, a potrebujes niekoho vhodneho , rozhladeneho, co by ti pomohol.....pouzi jeho slova, mozno im porozumie!!!!!!!

a ty sa nemozes nejakemu kamaratovi /starej laske/ fesnemu manzelovmu kamosovi/rodinnemu znamemu zverit, co by ta utesil,aspon slovne,?

uz vam bolo asi velmi dobre, ked manzel hlada lasku, a ty dostavas pästou medzi oci...tu pästovku by bolo treba dat jemu, nech sa preberie...

tu je asi kazda rada marna...opytaj sa ho , ze kebyze ste v opacnej situacii, co by pre zachranu vztahu urobil on...ako by to riesil, kebyze mu na tebe ozaj zalezalo? muzi su o faktoch....

ach jaj,....

luxus10
21. feb 2017

@nestastna12 a este sa ho opytaj, ak nie je z rozvedenej rodiny, ako by sa citil on, ked mal 10 r., kebyze sa jeho rodicia rozvedu, ako by sa citil, a ci to je to, co chce dopriat svojmu dietatu, cim si to vase dieta zasluzilo, preco ma pocitit takuto ujmu?

luxus10
21. feb 2017

@nestastna12 a este mu vysvetli, ze aj ked je vyprahnuty, ze ho v prvom rade potrebujes ty, tvoje dieta a vasa spolocna firma, POTREBUJETE!!!!

a ked ma gule ,nech odide, ked bude dieta dospele, zatial aj ty budes mat cas si potencialne niekoho najst,🙂a 26 rocnej pikuline sa omrzi cakat, aka je len mudra, hotoveho chlapa by chcela....a utesit bude potrebovat aj tvoje dieta, niele 26 rocna...ak sa uz teda potrebuje citit v tejto citovej oblasti taky potrebny...

sobasny list dokaze odrbat/porusit kazdy, kebyze ho niekto odrbe v biznise, to uz by bola celkom inaaaa situacia...

alzbeta7979
21. feb 2017

@nestastna12 on je podľa mňa iba pobláznený. Je to ťažké, ale ak ho chceš, bojuj o neho.
Jemne nenápadne... hlavne žiadne scény. Sprav mu jednu jedinú, vykrič mu všetko, ako ťa zranil, ako ťa sklamal... a kríč na neho aj aký je úžasný milenec a že ti to chýba... a tak..
a potom už klud. už viac nevyčítaj, nekritizuj ale nájdi si taktiku a bojuj o neho bez plaču.
Si silná žena, dokážeš to.

stevvvka
21. feb 2017

a co sa stane, ak pojde za milenkou?
umries bez neho? neumries.
hej, budes smutna. a nestastna. prvy den prereves asi cely. druhy den prereves skoro cely, ale aj si pojdes zajest, lebo budes hladna.
dalsi den prereves este menej, lebo mas dieta a treba sa starat.
potom pojdes k psychologicke, psychiatricke, daju ti lieky. lebo ty si to neuvedomujes, ale mas depky a bojis sa, ze bez neho neprezijes...
dokym si ho nespoznala, prezila si, ze? takto to bude aj potom. a slz bude menej a menej a jedneho dna popri starostlivosti o dieta zistis, ze sa staras aj sama o seba, ze netreba tolko varit, prat, mozes ist kam chces.

a potom budes stastna.

magua
22. feb 2017

Je to tazke, chapem ta. Sprv si den sebalutosti, riadne si ulav, poplac,,, ale na druhy den uz sa vzchop a zacni zit. Ale tak aby si ty bola stastna, miluj seba. Clovek ak sa miluje, nenecha si ublizovat. Venuj sa sebe, chod na kozmetiku, dopraj si nove oblecko, rob konicky co ta bavia. Vsetko ale rob len kvoli sebe, nie jemu. Nie je to lahke viem, ale ver ze viem o com hovorim. Myslim na teba a drzkaj sa. Si uzasna krasna zena. Tak si vaz samu seba.

nestastna12
autor
22. feb 2017

Ďakujem Vám všetkým za podporu. Veľmi si to cením.

rancuzkaf
22. feb 2017

@nestastna12 dostala si moju IP?...drz sa, den co den to bude lepsie, da sa to zvladnut aj bez liekov s cistou hlavou😉

velmi dobre knihy:

Richard Carlson.......Mozete byt stasni, nech sa deje cokolvek a Netrapte sa pre malickosti, lebo vsetko su malickosti

ziwa1
22. feb 2017

@nestastna12 píš si denník. keď budeš dôsledná v poradí udalostí a budeš písať verne, čo sa deje a čo si myslíš a cítiš práve v tej chvíli, tak sa neskôr k tomu môžeš vrátiť. a budeš mať presné udalosti, ako boli, neskreslené spomienkami.
až sa budeš neskôr rozhodovať, pomôže ti to uistiť sa vo svojich rozhodnutiach.
v najhoršom môžeš potom celý denník spáliť.
mne to aspoň pomohlo.

llucciaa
22. feb 2017

@nestastna12 podľamňa ťa neľúbi, len ti chcel troška zalepiť oči, no povedz mi aký zmysel by malo preboha žiť v klastve😕 on skôr čakal na to, že pošleš kade ľahšie a nebude to musieť spraviť on sám😈 je to však úbohe takto to riešiť, tebe dáva podľa mňa len falošnú nádej😢

zuzka_puska
22. feb 2017

@llucciaa suhlasim s llucciaa...

Ak by lubil teba, asi len tazko by sa zalubil do inej. Moj nazor...mam rada svojho muza, tak nebudem hladat lasku inde to je hadam logicke, aj ked chlapov stretam aj v praci aj v sukromi ale strazim si hranicu kamaratstva a za tu nejdem nikdy.

Takze si myslim, ze llucciaa ma pravdu, len ti dava falosnu nadej - aaaaalebo mozno nema az taku istotu v nej, tak si chce este nejak nasilu udrzat teba a ak by mu to s nou nevyslo tak pricupka k tebe ako skvely manzel 🙂 Ja osobne by som asi s takym muzom uz nedokazala zit dalej, ak to urobil raz, moze sa mu taketo vybocenie pritrafit uz kedykolvek...

ilaryja
22. feb 2017

@nestastna12 hovoriš že Ta lubi , a zamiloval sa do inej???? To si mysliš Ty,,,alebo to tvrdi on??? Myslim že je ťažke radit v takejto situacii,,,každy napiše ako by sa zachoval,,,ale pokial sa v takejto situacii clovek neocitne je ťažke radit...Rozhodnut sa musiš Ty sama,,ale nasilu človeka k sebe nemožeš priputať...Podla mna ked nema rozum Tvoj pan manžel mala bA y ho mat ta slečna ,,,ona si uvedomuje že rozbija manželstvo,,,??? Ktovie či aj ona je do neho tak zalubena ako tvoj manžel ,,,myslim že z jeho strany je to tak poblaznenie,,,i ked,,,,nerozumiem ako sa zalubil do inej ked Teba miluje,,, a že všetko bolo v poriadku,,,,...Ja by som takto nedokazala žit ,,,keby som vedela že moj manžel je raz tu a raz tam ,,,toto nie je v poriadku,,,co by urobil on keby sa to stalo Tebe rozmyslala si nad tým???? A nemožeš myslieť len na seba,,,ano je to sebecke ale z lasky sa Vam narodila dcerka tak musiš myslieť predovšetkým na nu.......Rozhodnut sa musiš len Ty,,,ako si to predstavuje on???? rozpravali ste sa o tom??? Musi sa rozhodnut aj on bud Ty a vasa dcera alebo ona.....Viac lubi ju či Vas obe,,,opytala by som sa ho.......

nestastna12
autor
22. feb 2017

@ilaryja áno. Pýtala som sa ho a on mi povedal, aby som ho cez malú nevydierala. Ale ja som ho nechcela vydierať, len som čakala odpoveď. Je to na narvy.

misinka26
22. feb 2017

@nestastna12 Moja ty si už úplne na dne ☹ nehnevaj sa ale pán tvorstva si chodí na prietrty ty ho domá úpenlivo čakáš a keď ho postavíš pre hotovú vec, či ty s dieťaťom alebo ona tak ti povie, že ho vydieraš ??? A tento "chlap" ti stojí za toto všetko trápenie ??? Ja viem, že je toho teraz na teba veľa ale potomto by si musel okrem bývania hľadať aj zuby po kuchyni ☹ A na čo teda máš čakať ??? kým ho to všetko omrzí ??? alebo čo vlastne od teba chce ??? Mrzí ma to ale toto vedie len k jednému, on si Ťa už vôbec neváži ☹

maciatkolulu
22. feb 2017

@nestastna12 mala, uz nie je tak, mala, pochopi, ale toto, co ti robi je chrapunstvo a trapi aj teba aj malu, ale prepac, mozno sa ti nebude pacit, co teraz napisem, ale vase manzelstvo nemohlo byt take ok, ake si ho opisala, nieco tam muselo byt, normalny chlap, ktory ma take vztah a prostredie a rodinu aku si ju opisala sa len tak nezalubi, nepoviem, ze sa ozraty niekde smykne, ale zamilovat a vybalit to doma manzelke, to urcite nie.... Ja som na to prisla tiez az po rokoch, ze huuups dievca, nebolo vsetko take ruzove ako si si myslela a nakoniec mi to aj sam ex priznal, co a ako mu chybalo co a ako som robila uplne na hovno, co som aj v kutiku duse vedela, takze sa zamysli pri tom trapeni kde si porobila ty chyby, kde ich robis a uz s nim nic neries, to nema vyznam, absolutny, ked pride k rozchodu, tak sa neboj, zivot je krasny aj dalej, boli to ako svina, ale zrazu si uvedomis, ze to ide a ze to ma niekedy aj vyhody, ja som dokazala kamoske defekt na aute vymenit😉 a to som povodne nevedela v banke ist prevod urobit, to ako priklad a teraz mam novu rodinu a vidim, ze to predtym bolo cele zle, mam maleho syna a zivot, ktory je pekny a kludny, bez hadok, placu, nahanaciek, podozrievania a neviem coho, ked mi teraz niekedy starsie rozpravaju co sme stvarali s muzom, tak sa az hanbim. Letargia trvala skoro tri roky, no nikdy viac, nikdy...