icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

kokosovykolac
24. feb 2017

Chce vôbec on udržať Váš vzťah alebo vzťah s tou druhou? Dobre je chlapovi, keď mu jedná pomáha s podnikaním, snaží sa, rieši problémy - dobre to poznám. A s druhou sa pekne vykecava na telefóne, samozrejme že sa zaľúbil !!! Nech si to prehodí, s ňou nech začne podnikať a s tebou telefonovať, hneď bude po láske !!! Ale s takým by som ja už byť nechcela, ako sa hovorí v dobrom aj v zlom, pri tvojom platí - jedine v tom dobrom.

Ak s ním ale aj tak chceš byť, musí chcieť aj on, teda úplne ju prestať kontaktovať.

libawet
24. feb 2017

@esther03 no, ale mňa by zaujímalo, čo ho očarilo, čo ja nemám. Dostala by som to z neho. No a keby zapieral donekonečna a točil sa, nuž tak nech si ide, čo už by sa tu dalo robiť? Ale šiel by s jednými posraným trenkami, a možno ani tie by som mu nedala. A platil by, až by sa mu z hlavy kúrilo!

persica
Odpoveď bola odstránená
esther03
24. feb 2017

@libawet no mna by to nezaujimalo, nie som masochista, nerada si ublizujem 😀

obsadenemeno
24. feb 2017

@libawet asi tak alebo velmi podobne....ze obe ju sice maju tu, ale ta druha je ina.....

libawet
24. feb 2017

@persica veru, asi na tom niečo bude, ale nezamilovala by som sa, môj muž je môj muž, on je aj na ten pokec, ale tak inak. No je ťažko tuná dávať rady, keď nikdy nevieme ako je to v skutočnosti, možno počuť jej muža, tak by sme " zírali", takže...ono je to všetko relatívne. Vždy píše len jedna strana, preto to tu nie je veľmi objektívne. Áno, je fajn tu na MK taká psychická podpora, čo ktorá ako robila, ako sa s tým vysporiadala a aj pohľady niekt. mužov tu, no to je asi všetko, je to len akési vypočutie práve sa žalujúceho, jeho pochopenie, ale nejaké rady, čo má robiť a ako, to je dosť ťažké...

libawet
24. feb 2017

@obsadenemeno ...no ale ide o pochopenie, prečo to urobil, preto mňa by to zaujímalo. Vždy chcem vedieť prečo, načo....

libawet
24. feb 2017

@esther03 ...no ale ide o pochopenie, prečo to urobil, preto mňa by to zaujímalo. Vždy chcem vedieť prečo, načo....( prepáč@obsadenemeno, to patrilo sem @esther03)

persica
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
24. feb 2017

@persica a mal tie deti s nejakou inou? Inak smutný príbeh...

persica
Odpoveď bola odstránená
libawet
24. feb 2017

@persica tak tomu sa hovorí LÁSKA.

obsadenemeno
24. feb 2017

@libawet mna by to zaujimalo tiez....ale bohuzial, casto sa to nedozvieme....ja dodnes neviem, ze PRECO???? A uz je to 17 rokov od rozvodu, a bola v tom nevera.... nikdy mi nepovedal, ze PRECO????
Ano, pocula som rozne veci od inych, ze preco si nasiel inu....ale nikdy od neho. A to som plakala, prosila, vrieskala, pisala mu..... nikdy nedal dovod, pricinu ze preco. Tiez mal "vsetko". Aspon som si to myslela. A aj vsetci naokolo, co nas poznali. Dokonca som pocula od znamych, ze by skor tipovali mna ako tu, co by si nasla ineho (priatelia a rodina nechapali, preco som s nim, takym drukom)...... a kukaj ho.
Kazdopadne som to nakoniec bola ja, kto ho nechal. Keby to zaviselo na nom, tak on by bol veeeelmi happy v manzelstve so mnou a mladym maskom pomimo. Aj mi to priznal. Doslova: "Neviem, preco ste sa obe nedokazali uspokojit s tym, co mate, co vam davam"...... to su jeho slova.
A vyznaj sa v tom.

radolina
24. feb 2017

@obsadenemeno Myslim, ze ti v takomto pripade nikdy nepovie pravdu. A zial nikdy nebudes vediet uplne vsetko preco sa tak rozhodol ako sa rozhodol. Na druhej strane bud sama sebou a aby ta to samozrejme nezlomilo. Zivot je krasny treba pozerat dopredu. Minulost je bezpredmetna ta sa uz neda zmenit a my predsa nemame cas stracat cas😉

libawet
24. feb 2017

@obsadenemeno vieš čo, asi fakt manželstvo, vzťah nie je z hľadiska prírody jednoducho prirodzený a vlastný človeku ako takému. Že aj tá žena a aj ten muž potrebujú mať okolo seba viac partnerov, lebo jeden to nevie všetko tomu druhému dať. Tak asi moslimovia to majú OK : )

marina24
24. feb 2017

ako ak je tato tema naozaj skutocne reálna,co pise zakladatelka do bodky, tak je to do placu,ale uz aj do smiechu, ked sa nad tym clovek zamysli a ak je to fake,tak strasne podareny,lebo sme naleteli a riesime takuto absurditu, ktorá mi príde ako z nejakeho vymysleneho nechutneho dramatickeho americkeho filmu,co nema nic spolocne s realitou.
viem,ze to neni na smiech,ale toto uz sa inak neda nazvat, 21 stran diskusie,o tom,ako sa on "iba rozprava" s druhou a je zamilovany do oboch, a ona mu to veri, to snad ani nie je reálne.preto si stále myslim,ze je to fake,bodajby...

obsadenemeno
24. feb 2017

@radolina
@libawet
zeny, ja som stastna, ze to dopadlo, ako to dopadlo. Hlavne ked teraz viem, co viem, nielen o zivote, ale aj ako dopadol on a ako ja.
Moj zivot je krasny a len mi je smutno, ze je vela zien stale caka, ze niekto alebo nieco vyriesi problem za nich a ze so sebou nechaju takto mavat........

domisteve
24. feb 2017

@magua ale smutnejsie ako to, ze sa z nej smeju anonymne zeny na verejnom fore je to, ze sa z nej smeje jej vlastny muz vzdy, ked za sebou zatvara dvere a odchadza k inej... niekde som napisala, ze aj ja by som bojovala, nie som az taka radikalna, ALE musel by aj ten chlap chciet...a nie ze on si ide pianko v piatok k inej ... boze ved by som doma asi skolabovala od nervov a bolesti...

malasandrika
24. feb 2017
vetthy
24. feb 2017

@libawet praveze nemali pekny vztah na konci uz urcite nie.autorka uznala te bola stale nervozna nespokojna muz spomina citovu prazdnotu.ked napusem prispevok aspon som nacisto so situaciou

libawet
24. feb 2017

@vetthy áno, po čase a jej ďalších reakciách, no ja som stále brala na zreteľ jej úvodný príspevok a vychádzala som hlavne z neho, že ešte je šanca.

savanas
24. feb 2017

@obsadenemeno
Slová ktoré ti povedal, boli od človeka, ktorý si ešte neuvedomoval zrelým spôsobom, čo sa v skutočnosti odohráva. A čo vlastne stráca.

„Keby to záviselo na ňom, tak on by bol veeeeľmi happy v manželstve so mnou a mladým mäskom pomimo. Aj mi to priznal. Doslova: "Neviem, prečo ste sa obe nedokázali uspokojiť s tým, čo mate, čo vám dávam"...... to sú jeho slova.
A vyznaj sa v tom.“

Za seba ti poviem, že mne to fakt pomalí páli🙉.
Vy ženy, vy ste niečo iné. Nechcem robiť rozdiely medzi mužom👦 a ženou👧, ale sú to dva tak odlišné svety, ktoré asi potrebujú prv než vstúpia do vzťahu intimity, manželstva a rodiny, mať vyjasnené čo ten domov, rodina je. A najmä asi mi muži🙊, pre nás to platí najviac.
O mojom manželstve, z ktorého som ušiel, musím povedať, že som to riadne pokašľal🙈🙉, pretože som mal nevyriešené veci najme z detstva, a ešte som si nechal vybrať manželku niekým iným. Bol som brzda😨,...... a veľa slov o mojej neschopnosti a nezrelosti.
Ja som skrátka potreboval od života príučku🔨 a čas, aby som si uvedomil, kto som, čo vlastne chcem. A možno už nehľadám tak nereálne veci, túžby ako vtedy. Som naďalej rojko😇, ale mám to v mojej bedničke trošku jasnejšie. Alebo som na dobrej ceste, aby som to mal v tej mojej bedničke v poriadku. A za to vyjasnenie vlastne ďakujem ženám, ktoré mali ochotu a snahu mi to vyjasniť.
Každý z nás sa môže rozhodnúť slobodne podľa seba a zistiť postupom času, aké plody jeho rozhodnutie prinieslo.

puklica13
24. feb 2017

@obsadenemeno ty a vieš aká je odpoveď na tú jeho otázku že prečo ste sa nedokázali uspokojiť s tým čo vám dáva?... No LEBO
Kokos ja pri mojej výbušnej povahe kebyže mi toto zadrie...Trafil ho panvicou po hlave😂

vetthy
24. feb 2017

@marina24 Ze ci je to pribeh ralny alebo vymysleny nie je dolezity.prislo strasne vela prispevkov lebo niektori uz neveru prezili niektori sa trasu ze to stiha aj na ich vztah.s ne rozny.ine socialne prostredie iny zivotny pribeh atd.kazdy to hodnotil podla seba a poradil ako najlepsie vedel.a v hlbke dusi pivedone hidnotilu samu seba ako by oni pristupovali k tej situacii.na konci len tolko zakladatelka he uz na konci svojich sil preto hlada pomoc u cudzich.ake vsetci sa bojime od zmien.taky je clovek.lubi stereotypy.a na riesenie situacii volajto napisal najvystiznejsiu idpoved nepamatam kto to bol ze co s tym muz sledoval ked sa priznal?lebo riesenie situacie urcite nie lebo k nijakemu rieseniu sa nedosli chcel len suhlas svojej zene k dvojitemu zivotu a to je jasne vysvedcenie o jeho charaktere.ja by som ho za muza nechcela.ani za milenca

obsadenemeno
24. feb 2017

@puklica13 ked mi to povedal, mne uz bol on a jeho svet sumafuk....nemohol mi ublizit nicim, co povedal....uz som to mala za sebou....len som sa mu zasmiala do tvare.......😝

puklica13
24. feb 2017

😂..Mne niektori chlapi občas prídu akokeby neboli donoseni...Že chýba v programe...😂

savanas
24. feb 2017

@puklica13, to bolo dobré. Nehnevaj sa na mňa, ale keď si predstavím😂 nás všetkých mužov, tak poniektorí sme fakt tak iný. " Chybička programovania🙈🙉🙊" to sa mi veľmi páči😂👶😉.
Musel som sa s chuťou zasmiať. Treba mať aj veselé myšlienky. 🙂

puklica13
24. feb 2017

@savanas ja mám furt vesele myšlienky 😂..Zas je pravda že aj ženám často prepína v programoch..Holt každý má niečo😂

alexandraalexandrova
24. feb 2017

@magua ano, ja som zazila ze mi muz, ktoreho som milovala hovoril o tom ako miluje inu a mna pritom dokazal objat a hovorit mi ze ma ma rad...zazila som to a prave preto som tak neskutocne vytocena na autorku tejto temy, lebo viem ze sa bude trapit dlho a zbytocne a aj tak uz nic nebude ako predtym...