icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

nestastna12
autor
3. mar 2017

@avenir Ďakujem krásne, ale stále sa cítim ako v zlom sne, z ktorého si myslím, že sa zobudím. Bolí to veľmi. Doteraz som ani len netušila, čo sa budem musieť snažiť zvládnuť. A len info pre zvedavcov áno už spolu spali. Keď sa mi priznal, skoro som sa povracala. Cítila som to, ale iné je to počuť z jeho úst. Je to obrovská bolesť. Teraz sme s rodinou na dovolenke. No ja som nešťastná. Je pri mne len telom, ale duchom mimo. Snažím sa byť silná. Ďakujem všetkým za podporu.

tt247
3. mar 2017

@nestastna12 Oh, zabolelo ma pri srdci aj za teba. Vedieť, že zatiaľ čo ty hniješ smútkom, on... veď vieš. Je to smutné, no ja by som ho po tomto na tvojom mieste už naozaj nechcela. Podvádza ťa fyzicky, psychicky, skrátka naplno. Taký muž si nezaslúži tvoje slzy, tvoje čakanie. Dúfam, že sa od neho oslobodíš čo najskôr a pohneš sa dopredu.

obsadenemeno
3. mar 2017

@nestastna12 presne ako pise @tt247 ...... a vraj dovolenka..... hm. To radsej nech si za nou ide, ako ti moze takto ublizovat, to nepochopim. Mne by sa zhnusil, takeho cloveka by som si vazit nemohla. A milovat uz vonkoncom nie.
dufam, ze faza hnevu nastane coskoro a ty najdes v sebe silu odputat sa od tohto "charakteru".
A najdes stratenu sebauctu.

romanovic
3. mar 2017

@nestastna12 Ty si na dovolenke s clovekom, ktory spava s inou a teba akoze prosi o trpezlivost?? Velmi, velmi si zelam za teba, aby si cim skor nasla v sebe silu a kopla ho do zadku! Naozaj, nerob so sebou toto, co robis!

luxus10
3. mar 2017

takze tento piatocek je chudacik na suchu, no to musi byt obeeeet......

neskutocne....

mariamaria88
3. mar 2017

dokedy este ??

mell_j
3. mar 2017

Čítala som si tuto diskusiu chvíľu na to ako si ju napísala a teraz ked si ju prečítam tak mi ta je ľúto nehnevaj sa nemyslím to zle. Napíšeš ze si sa dovracala skoro ked ti povedal ze spolu spali a ty snim ideš na dovolenku? Co chceš dosiahnuť aby sa nad tebou zľutoval a ostal kvôli deťom? alebo čakáš ze ho opusti milenka a on sa velkomozne vráti domov a povie ti ze ta miluje? Podľa mna čaká ze to vzdas a on bude "voľný" chodí za ňou a pride domov však ty upraces, operes, navaris a este vies aj o jeho milenke však on ma ideálne manželstvo. Mam v okolí niekoho komu sa stalo niečo podobne, spoznal v kaviarni ženu obaja chodili pred prácou na kávu a povedal ze nikdy nic take necítil ako pri nej. Jeho žena sa snažila zachrániť manželstvo 1 rok!!! A vieš ako sú na tom? On sa rozviedol a oženil a ona je jedna troska, len kvôli tomu ze sa nevedela vzchopiť a začať mat rada samu seba. Zivot sa nekonci, niekde skončí príbeh inde začne nový. Máj sa trosku rada 🙏🏼

minnie55
3. mar 2017

@nestastna12 prepac, ale toto mi uz pride ako sebatryznenie.....ty fakt nemas ziadnu sebauctu ?? Preco sa takto ponizujes ? Az sa mi cely tento pribeh zacina zdat vymysleny. Ja neverim, ze takato osoba ako ty, existuje. Tvoj muz pretahuje nejaku fuchtlu, povie ti, ze ju lubi a ty stale cakas....a este s nim ides na dovolenku ? Fakt silna kava, prepac.

alexandraalexandrova
3. mar 2017

ja uz nemam na toto slov...
@nestastna12 ty ozaj nemas ani stipku sebaucty. Nechapes ze on ta nemiluje, miluje tu druhu? Ano, boli ta co pisem...pravda boli. Bolo by dobre pre teba keby si sa uz konecne prebrala z tych naivnych ruzovo romantickych predstav o svojom coskoro exmanzelovi. Lebo za mna iny koniec ako rozvod toto mat nemoze...

tt247
3. mar 2017

@alexandraalexandrova ešte rozvod a psychiatria, lebo tam zakladateľka takýmto sebatrýznením smeruje. Ako už ktosi písal, on bude šťastný s novou a ona sa zruinuje.

domculik
3. mar 2017

@nestastna12 suhlasim so vsetkymi kockami ktore ti pisu nech ho kopnes do riti.. prip. do gul rovno! Jak sa mozes takto ponizovat! Uvedom si ze TRPIS IBA TY a on sa nevie dockat kedy to vzdas a nechas sa valat s tou zenskou!

alexandraalexandrova
3. mar 2017

@tt247 alebo bude roky doma cakat a dufat ze sa rozvedu a on sa vrati k nej. Aj taky pripad som citala ze sa dvaja rozviedli, on odisiel k novej, mali deti, rodinu, roky spolu uz zili a ona stale mala doma jeho veci a stale cakala ze je to len docasne pobluznenie a on sa nakoniec vrati...
ja by som jej doporucala psychologa aj psychiatra uz teraz. Lebo to ako si zubami nechtami drzi iluzie o manzelovi ma bohuzial svoj dovod, ktory sa sice da riesit ale jednoduche to nebude...😒

pillipilli
3. mar 2017

@nestastna12 ako nechapem... to do kedy sa tu teraz ides lutovat ??? To ze s nou spava boto jasne ,len ty si to "potrebovala pocut z jeho ust"... Ako viem ze je to tazke ,ale asi ta fakt treba preplieskat aby si sa zobudila . Ved tu dookola pises o tom istom aka si ubolena ... Ty kokso tak rob daco !!!

ukulela
3. mar 2017

@nestastna12 zena, spamataj sa! zacni si vazit samu seba. OK, ak nie si pripravena, nemusis riesit rovno rozvod, ale tot ma byt co???
v takomto rozpolozeni travit spolu dovolenku? ved to je kurde na slucku. nemala si na to pristupit.
chodis k psychologovi? nie? tak sa objednaj a chod. chlapovi to na nos vesat nemusis, len mu oznam ze vtedy a vtedy sa stara o deti a ty potrebujes ist do mesta. ked sa bude zaujimat, tak povedz, ze nemusi vediet a basta.
daj si par sedeni u psychologa, potom cho SAMA na vikend niekde na welnes, nech sa ti vyvetra hlabva a mas odstup - to milosttrtosovi oznam ze ten a ten piatok nech si vytrty odbije niekedy cez tyzden, lebo ty odchadzas v piatok a prides v nedelu, ze potrebujes byt sama a mas kopu volnych zolikov, co si mozes vyberat.
je mi ozaj luto, cim prechazas, no zdvihni konecne hlavu a premyslaj.

miss_sunflower
3. mar 2017

@nestastna12
Nečítala som všetky komentáre. Musí to byť hrozný pocit, o tom som presvedčená. Ale ja som sa pokúsila seba predstaviť v jeho pozícii. Nechcem ho tým samozrejme obhajovať, len uvažujem, čo by asi zabralo na mňa. Vyznávať mu lásku asi bude mať opačný efekt, počuť slová milujem ťa od niekoho, ku komu druhá strana cíti niečo iné je nepríjemné, iba ho to od teba oddiali. Súhlasím s tým, že ho maj trocha na háku. Ale daj mu najavo, že nemôže mať oboje, novú lásku aj rodinu. Nech sa rozhodne.

Ja na jeho mieste by som sa na nejaký čas vzdialila od oboch žien, nekomunikovala, nechala si čas na premýšľanie. Môžeš mu to skúsiť navrhnúť. Iba tak príde na to, čo skutočne chce. Dlhodobí vzťah je veľakrát o chcení, že sa človek v niečom premôže, pretože chce - "kvôli nám". Ak preňho naozaj znamenáš to, čo by si po 15 rokoch manželstva mala znamenať, ak preňho stále máš nenahraditeľnú hodnotu, ktorú iba zakrýva slepá zamilovanosť, tak ťa nebude chcieť stratiť. V tom prípade si však treba určiť pravidlá - ak chcete obaja zotrvať, už sa viac s tou ženou nestretne a nebude jej volať. Nie preto, že harpia žena mu zakázala, ale preto, že ak sa ty máš premôcť a udržať si vôľu žiť s ním ďalej, musí aj on svoju zamilovanosť premôcť.

Ak bude ochotný, prichádza na rad tvoja trpezlivosť - správať sa k nemu viac ako kamarát, nie ako milujúca manželka. Riešiť to ako akúkoľvek nevhodnú zamilovanosť odstrihnutím sa. Ak teda priznáva, že sú jeho city k inej nevhodné, nesprávne a nefér voči tebe. To je základ. A ak pri ňom počas toho zabúdania na inú stále budeš, nemyslím tým pchanie sa do zadku ale neodsťahovať sa, ale pritom to viac nepytvať, mal by si uvedomiť tvoju hodnotu.

Samozrejme tento scenár môže fungovať iba ak je to empatický chlap, ktorý má aj city, nielen gule. Málo je takých, no ak máš pocit, že doteraz to bol úžasný chápavý muž, skús to. Ak mu za tú snahu zabudnúť na inú ani nestojíš, vykašli sa naňho...

svetkaadamko
3. mar 2017

@nestastna12 chcela som si kupit nejaku knihu, ale netreba, budem tuto temu citat s otvorenymi ustami.
Ty nie si normalna! 25 stran sa lutujes, omielas to iste dookola a cakas na zazrak? Teda vlastne na rozhodnutie pana urodzeneho. A ked ti povedal, ze spolu uz spali, jeeeeeej, mile od neho, mohla si sa opytat na polohy, poriadne si nasypat sol do ran. Lebo toto robis. A jemu je to jedno a je spokojny. A uz sa mu ani nedivim, ze siel trtkat inu, ked ma toto doma. Ved ty si mu v podstate svojim pristupom dala povolenie.
Super, len tak dalej a bude z teba totalna troska.
Inak by ma zaujimalo, ako to vnima vasa dcera? Lebo neverim, ze ked cele dni prereves, nic si nevsimla. Deti citia viac, ako si myslime.

miss_sunflower
3. mar 2017

@nestastna12
PARDON! Práve som si všimla, že moja správa je bezpredmetná! Ak si užíva s ňou a tvári sa, že je všetko v poriadku, doslova ti skáče po hlave, tak je už neskoro niečo zachraňovať! Ušetri si energiu na nový začiatok - bez neho. Nezaslúžiš si aby ťa niekto zneužíval a trápil. Povie ti, že sa s ňou vyspal a idete spolu na dovolenku?? to nie je úprimnosť so snahou veci napraviť, tomu sa hovorí užívať si beztrestne a bez výčitiek. Čím skôr ho opusti!

bluff
4. mar 2017

takze vyklula sa s z toho 100% vymyslena tema ...ale nevadi, aspon "zaujimave" citanie 😒

savanas
4. mar 2017

Tak dámy, vy ste riadne sebavedomé.
Najprv som mal z vás hnev, pretože pri sebavedomých ženách sa cítim, ako na klzkom ľade a čakám len na to, kedy sa prepadnem. Za to si môžem ja sám, pretože som mal manželstvo z riadne sebavedomou exmanželkou, ktorá ma riadne prevyšovala. Skrátka to bola moja zlá voľba, ktorá sa stala a už nezmením ani minulosť. Áno prijal so po 18 rokoch manželstva prehru. Bolo dosť ťažké prijať prehru, pretože do manželstva som vstupoval s vedomím, že ma nič nezastaví.
Ale stalo sa. Prehral som. Bol som riadne namyslený egoista a sebec. A potreboval som riadnu nakladačku od života, aby som sa zobudil. Moja exmanželka zašla za hranicu, ktorá spálila úplne všetko. Ale som jej aj vďačný, pretože mi pomohla byť lepším. Vlastne keď sa stane, že sa dostaneme do debaty o našej minulosti, tak vlastne obidvaja sme sa naučili navzájom byť lepší.
Milé dámy, nechcem vás nahnevať, to nie, pretože by ste mi to určite riadne naložili. Ale vaše slová aj keď znejú veľmi logický pre vyriešenie problému čo najefektívnejšie voči nestastna12, tak sú vaše slová tak tvrdé. Ja viem, že ten jej manžel by si zaslúžil riadne na zadok, aby si rozmyslel o čo prichádza.

Ale povedzte mi dámy, zažila už z vás niekedy ten stav, že by ste po xx rokoch mali rodinu, detí a manžel by prišiel, alebo vlastne asi ani od strachu neprišiel povedať, že to vzdáva a našiel si inú ženskú, ktorá je prívetivejšia než vy ? Prosím, nehnevajte sa na mňa, ale mohli by ste používať slova trošku citlivejšie voči nestastna12.
Viete dámy, ja osobne poznám len niekoľko mužov, ale najmä žien, ktoré si tým prešli. A vyhrali to či už s manželom, alebo bez neho. A tieto bytosti vedia použiť slová s tak väčšou citlivosťou a najmä s porozumením. Ja osobne som obyčajný muž, roboš z mäsa a kosti, ktorý od detstva mal docela veselý život, až ho skoro nezvládol. Ale dostal som šancu. Spoznal som ľudí a najmä ženy, ktoré si prešli svoju životnú púť, a každá jedna by už nikdy viac nechcela zažiť odznovu to všetko, čím si už prešli. Niekedy by sme sa mali naučiť trochu citlivejšiemu prístupu k tým, ktorý si to zaslúžia. A ktorý si to nezaslúžia, tak tam podľa vlastného zváženia.

@nestastna12, myslím, že ak chceš aby ťa to prestalo bolieť a aby ťa prestala trápiť láska k mužovi, ktorého miluješ, alebo si ho milovala, tak musíš ho milovať viac, než on miloval teba. Ak niekoho veľmi hlboko miluješ, alebo nenávidíš, tak nikdy na to nezabudneš. Ale ak ho dokážeš celou svojou dušou a vedomím viac milovať než on teba, tak nájdeš pokoj a pochopenie, ktoré ťa urobí úžasnou ženou, ktorá bude veľmi vzácna.
Prepáč, určite sa spýtaš, čo to trepem za slová.
Pre mňa je opakom lásky nenávisť.

Všetci, ktorý si tým prešli, tak majú pravdu, že čas hojí rany, aj keď ti vlastne ostanú jazvy. No, ale ak chceš úplne nájsť pokoj, tak musíš ty sama nájsť väčšiu lásku voči osobe, ktorá ťa zranila a ktorá ťa kedysi milovala.
Nechcem niekoho nahnevať, ale je to len moja osobná skúsenosť. Veľa rokov som potláčal v sebe hnev k mužom ale aj k ženám.
Toľko rokov som si hovoril, že keby stvoriteľ prišiel ku mne, tak by som ho poprosil aby ma urobil malým dieťaťom a aby mi dovolil odisť vďaka môjmu slobodnému rozhodnutiu z tohto sveta preč, pretože som toho mal už dosť. Ale tak strašne dlho mi trvalo kým som pochopil, že som bol tak strašný sebec, a že sú tú ľudia ako moja mamina, moje víly, moji známi, ktorých by som veľmi ranil.
Láska a nenávisť je tak silný pocit vnútorného poznania, že by som nikdy ani neveril, koľko aj bolesti dokáže spôsobiť.
Človek sa učí byť víťazom. Učí sa láske väčšej, než si niekedy dokáže predstaviť.

Píšem to aj na základe poznania žien, ktoré boli v mladom veku sexuálne znásilňované a vlastne oni boli počiatkom môjho pochopenia, že ak chceš nájsť pokoj, tak musíš milovať viac, než ten druhý.
Ty si silná osoba, a vieš nájsť v sebe úžasnú lásku nestastna12.
Jedna zo žien tu napísala jednu skvelú vec.
Položiť na jednu stranu váhy do misky všetko zmysluplné a na druhú stranu váhy do misky všetko nezmysluplné. A potom sa pozrieť na výsledok. Nechať si výsledok rozležať v hlave osamote, bez prítomnosti manžela, pretože si citlivou ženou a potrebuješ svoj vlastný pokojný priestor na rozhodnutie. A potom s pevným krokom sa pohnúť dopredu ako žena, ktorá má ešte stále svoju jedinečnú hodnotu, silu a chuť život do ktorého aj keď sa primiešalo veľa bolestí, tak chce stále byť úžasnou ženou a maminou.
A mala by si zvážiť určite dočasné oddelenie sa od manžela, pretože ver mi, ale potrebuješ to. Potrebuješ urobiť veľmi dôležité rozhodnutie celej svojej osoby. Tvojej mysle, tvojho srdca a tvojej duše. V jeho prítomnosti sa ti bude veľmi ťažko rozhodovať celou tvojou osobou čo najzmysluplnejšie, pretože v tvojom srdci je veľa spomienok tvojej nežnej duše. Ja som na to potreboval jeden rok, aby som mal jasnú predstavu a zas išiel ďalej po zhodnotení všetkých plusov a mínusov. Som slobodnejší. To čo ma trápi je môj syn. Nenávidím sa kvôli tomu, že som to nevedel urobiť lepšie. Ale zato som určite lepší otec, než moji traja ocovia, ktorý si prišli domov iba užiť sex s maminou, alebo udrieť. Ja som nikdy neudrel exmanželku. Skôr som bojoval s tým aby som si nevrazil do srdca nôž, pretože jej slová boli tak strašne logicky pravdivé a tak neznesiteľne ostré.
Dnes keď navštívim svoju exmanželku, tak je vzájomná úcta a život ide ďalej. Aj keď ešte budeme potrebovať čas, aby sme si navzájom úplne odpustili.
Náš syn je perfektným stvorením a som veľmi zaň vďačný.

alenky
4. mar 2017

@nestastna12 Necitala som vsetko co ti zeny radia, postacili mi uplne tvoje prispevky. Vystupujes ako uzastna zena, kt.si toto nezasluzila. Je to nocna mora kazdej z nas a ziadna z nas to nechceme zazit na vlastnej kozi neveru nasho milujuceho manzela. Ale prosim ta nezotrvaj vo zvazku, kt.uz nefunguje tak ako ma, resp.ako by mal. Je to tazke, ale pozeraj nato realne bude to trapenie len pre teba. Neboj sa odstupom casu to bude stale lepsie a lepsie. Ja na tvojom mieste by som sa snazila od manzela odputat, ale to je uz na tebe. Nechcem to moc rozoberat ale mala som zivy priklad ked bola tolerovana nevera 25rokov a to je uz co povedat. Psychicke polozenie totalne na dno nakoniec to skoncilo aj tak rozvodom a mnohe dalsie trampoty okolo toho a bolo toho viac nez dost. Teraz mas pravo byt sebecka, mysli na svoje dobro!!!! Pozor zdravie mame tiez len jedno. Si urcite psychicky vycerpana, predychaj to a treba sa zotavit. Silno drzim prsty nech sa rozhodnes akokolvek. Bud silna.❤

minnie55
4. mar 2017

@savanas ano, zazila som taku situaciu, sice nie na vlastnej kozi, ale stalo sa to mojej najlepsej kamaratke. Prezivala som to s nou den co den jeden cely strasny rok. Ale na rozdiel od tejto nestastnice si zachovala sebauctu a s tym debilom sa rozviedla. Takze nemudruj, ja viem velmi dobre, co pisem.

esther03
4. mar 2017

@nestastna12 ak uz sa mienis sebatryznit tak poriadne. Poziadaj ho, ci ti ten sex nemoze nahrat, ze rada by si si ho pozrela alebo ked bude trtkat milenku nech si to mozes pozriet online. Alebo nech zoberie aj milenku na dovolenku pekne obe spolu. Ja neviem dievca, tebe asi robi dobre sa mucit (ak si si vyzobronila od neho priznanie ci spolu spali) alebo musi byt on bez chrbtovej kosti, mat ta uplne v pazi a cakat kedy uz pochopis a ukoncis to s nim (ak to povedal sam bez tvojej iniciativy). Btw spavaju spolu presne od vtedy od kedy spolu nemate sex vy dvaja.

cajomila
4. mar 2017

Dne som natrafila na tuto piesen a hned som si spomenula na tuto diskusiu...je to taka tefna piesen.

https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
domisteve
4. mar 2017

Tie Xeny bojovnice, co tu dookola omielali ako ma bojovat o manzelstvo, este stale ma bojovat? O co? Skusam sa z kazdej strany vzit do jej situacie ale len pri predstave, ze by som mala bojovat o niekoho, kto DAVNO trtka inde, mi je na grc! A uz je to vazne na smiech, aj ked nikdy nevieme, co nas postretne v zivote, sa nechavat takto ponizovat!!! A omielat dokola lebo 15 rokov zahodit a bla bla on ich zahodil s prvym namocenim! Sorry za vyjadrovanie ale uz sa inak asi neda. Ludia sa rozvadzaju aj po 30 rokoch a ziju! Keby som sa ja takto pred svojim muzom ponizovala akurat by som v jeho ociach klesla pod obraz bozi. A uz vobec by som nechcela aby so mnou ostal z lutosti...

persica
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
4. mar 2017

@savanas sorry, ale teba nikdy nezvladnem precitat az do konca....... o com vlastne tocis? Kto je sebavedomy? Urcite nie autorka temy. Ta praveze potrebuje zdvihnut sebavedomie a este sa k tomu poriadne nastvat.
Ty si necital prispevky na zaciatku temy? Ked sa vacsina z nas snazila autorke pomoct laskavym slovom, podporou a pochopenim???
No ale ked sa pomaly mesiac po "odhaleni" stale toci na jednom mieste, pocuva jeho vylevy o druhej a dozveda sa, ako jej pan charakterny klame az sa mu z huby prasi....... mozno potrebuje trosku tvrdsich slov na rozhybanie. Lebo jej strategia akosi nevychadza?????
A ty sa asi velmi rad pocuvas, ked zacnes pisat, trepes o vsetkom, hlavne mimo temy. Co maju zeny znasilnovane v detstve spolocne s autorkou a jej situaciou??????
A tie vahy, kde ma polozit na jednu stranu vsetko zmysluplne a na druhu nezmysluplne???? Eh????? Podla mna jej v tejto situacii NIC nedava zmysel....takze nezmysluplne prevazi a.....co potom???? co ako z toho bude mat? Ved ona dobre vie, ze je v sracke. To o "zvazeni" byt na chvilu sama sme jej radili hned na zaciatku, ty to pises, akoby si prave vynasiel koleso. Problem je, ze ona NECHCE. Ona tam chce byt a pocuvat vsetky detaily ich "liaison", aj ked je jej z toho na blutie. Ved ak by odisla, on by OKAMZITE siel za tou druhou, tak sa radsej silou mocou drzi iluzie manzelstva, aj ked v jeho hlave to uz nema ZIADNU vahu ani zmysel.
Pozri, ty si ty a presiel si si, cim si si presiel. Ale v jej situacii si nikdy nebol. A o sebe si nam uz fakt napisal dalsie obsiahle elaboraty v inych temach. Zaloz si svoju, ked sa chces rozoberat.
Tvoj prispevok nebol k meritu veci, bol len dalsim "kuknitenamnaakosomsaprekonalvzivote". Ono totiz niekedy vela slov povie menej ako jedno, ale trefne.

Poznala som jedneho, co sa tak rad pocuval...... a nechapal, ze preco sa s nim nikto nechce bavit..... ved je tak inteligentny a pouziva predsa tolko mudrych slov....... no ano, mozno prilis vela, no. 😉 Nic v zlom, chlape, len to skrat a hovor k podstate a vsecicko bude ooolllrajt.

domisteve
4. mar 2017

@obsadenemeno ja ze to len mne pride ten clovek mimo... kilometer slohovej prace vsade o tom istom - o jeho znovunajdeni ci o com asi ani sam nevie... 🙄

lubkavargova1
4. mar 2017

aha...a to ona sebe dumala ze po veceroch hrali karty...

ja to povem na plnu hubu, taku blbu zensku som uz davno nevidela a lutujem jej dceru...ale na druhej strane aspon budem mat dalsich "pacientov" a klientov. Aj ja potrebujem z dacoho zit...

hej hej..on sa hlada v druhych nohavickach..tam sa znovunasiel...

esther03
4. mar 2017

@lubkavargova1 milion lajkov za prispevok 10.48 😀 😀

segga
4. mar 2017

@nestastna12 Juj, zla situacia... ☹ Ale sama urcite vies, co robit - aj ked si to este nechces priznat. Ked chlap podvedie zenu raz, ked je opity, nestatny, frustrovany atd, da sa to prekonat (nie ze by ho to ospravedlnovalo). Ale ked miluje inu zenu, to je koniec... osobne si myslim, ze cim skor si to pripustit a zacnes situaciu riesit, tym skor sa Ti ulavi.,. Vela sily 👍