icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

maslenka
23. mar 2017

neviem, prečo je tu spomínaný dookola full servis, ktorý nebude ten muž u milenky mať. Možno bude mať lepší. A nerobte zase z mužov teliatka, hodiť do pračky, zapnúť a povešať dokáže každý, dokonca aj ten, okolo ktorého kmitala žena, keď je donútený, strava v dnešnej dobe je najmenší problém. Tým by som autorku témy neutešovala. Ale tým, že sa jej otvorila možnosť mať iný život, život, v ktorom ju nikto nebude ponižovať, spôsobovať jej stresy a aj keď je to dnes pre ňu predčasné, možnosť nájsť partnera, ktorý si ju bude vážiť a bude ju milovať. Nebude to mať spočiatku ľahké, na jej mieste by bolo treba zapracovať na sebavedomí, to má veľmi nízke, samozrejme tým, že ju podrazil manžel, ale mala ho určite nízke už pred touto udalosťou, lebo by reagovala inak. Veľmi jej držím palce, aby ju toto nie zrazilo na kolená, ale naopak posilnilo a ona po rokoch spomínala na to, ako na veľmi bolestivé a náročné obdobie, ktoré jej ale nasmerovalo život iným, lepším smerom.

bratislavcankanm
23. mar 2017

@maslenka ahoj, neda mi nezareagovat na tvoje posledne prispevky.... musim povedat, ze s tebou suhlasim na 90-100%. Karma funguje na menej ako 50%, full servis - mal u manzelky, bude mat pravdepodobne aj u milenky, presne ako pises. Resp. ak by sa milenka nanho aj vykaslala, poradi si aj sam. Ja tiez od rozvodu sama servisujem svoje auto, skladam si nabytok, vymienam ziarovky - jediny rozdiel je, ze uz nemusim cakat dni az tyzdne, nez sa chlap rozhybe, ale vsetko je hotove hned.

@nestastna12 casom bude lepsie, aj ked teraz ti je na prd... ze sa citis zle a nemas chut otvarat sampanske na oslavu (ze si sa ho zbavila) - to je uplne normalne. Za seba mozem povedat - moj ex prvykrat odisiel za milenkou pred Vianocami 2014 (potom sa este rozhodoval medzi nou a rodinou cca pol roka) a az teraz po 2apol roku som sa nejako dala konecne dokopy, samozrejme, neboli to 2 roky cisteho zufalstva, zlepsovalo sa to postupne, Jedine co sa nezmenilo, ze ex je v mojich ociach stale uboziak a ta jeho partnerka stetka.

A daj si pozor na jednu vec - mozno je ta jeho milenka teraz nastvana (ak to bola @tatianapipiskova, alebo sa k nej inak dostala informacia o tej oslave u manzelovho brata 🙂 )...takze ak manzelik nahodou pride cely nestastny, ze miluje predsa len teba - never mu hned, lebo je mozne, ze si ta tym len bude udrzovat v zalohe pre pripad, ze to milenka nerozchodi a posle ho do .... drz sa

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
bratislavcankanm
23. mar 2017

@zltyslonik jednoznacne nie

pimpulka
23. mar 2017

@maslenka maximálne s tebou súhlasím s tým full service-om. Nechápem prečo si manzelky stále myslia ze full servis je pre mužov to co ich drzi pri žene. Budem teraz citovať môjho kamosa ktorý raz povedal- a teraz sa ospravedlňujem za slovník a poprosím vás berte to s nadhľadom- "keby som si vedel sam sebe vyfajcit, ani ženu mi netreba" 😂😂😂

mell_j
23. mar 2017

@maslenka dobre damy , nebudem tu riesit sud a nesud vobec si nepochopila co som tym chcela povedat a ano neexistuju rovnake pripady si mi povedala novinku 😀 chytas zbytocne za slovicka, pritom to bolo myslene tak ze viem ako dokaze vyzerat zena po takejto podpasovke
Autorke clanku zelam vela sil aby sa dala dokopy a isla dalej nic ine jej totiz ani neostava pokial chce aby jej dcera mala plnohodnotnu matku

esther03
23. mar 2017

@maslenka
@pimpulka presne tak s tym full servisom 🙂 Moj otec v case mojho detstva si vedel spravit akurat tak caj a ked bol obed on si sadol a cakal kym mu niekto naberie. Dnes taha strudle cez tri stoly 😀, vari a pecie ako maly boh 😀 Lebo ho zivot donutil 😀

schrodingerpo
24. mar 2017

@oldman50plus Nie je pravda ze to funguje len v osadach. Myslel som tym samozrejme nie to ze muz nevie oprat alebo navarit (ja napriklad varim velmi rad) a ani s vyskou IQ to nesuvisi (ja sam som mensan a aj tam poznam kadejakych konspiratorov etc). Je to jednoducho prachobycajne praveke rozdelenie roli. Zena strazi ohen, muz lovi, povedana mierne atavisticky. Sama zena to ma samozrejme tazsie nez sam muz (ale to by sme sli k evolucnej biologii, psychologii, teorii rodicovskych investicii a boli by sme mimo temu)...
Ze muz chce ocenenie je jasne a ak to zena nerobi, tak robi obrovsku chybu. S tymto odstavcom suhlasim. Ale nevyvracia to to co som pisal.
Ale s poslednym nesuhlasim.
rozchod ma nejake svoje fazy: latentnu, fantazijnu, zopar dalsich a potom paradoxnu. Zavsi od viacerych faktorov, ale po dlhom vztahu je skutocne vysoka pravdepodobnost ze paradoxna faza pride. Bez ohladu na to ci je to doma ok alebo nie. Ono vacsinou ide o zalubenost. Ta vyprcha obvykle sama. Preto pozname tolko pribehov zien co sa dali do vztahu so zenatym s tym ze "ved on sa uz-uz rozvedie". Kym nemusi, nerozvedie a aj ked, tak sa casto chce vratit.

schrodingerpo
24. mar 2017

@maciatkolulu Otazne je, co je to "naozaj milovat". Mat pocit ze mam zasa 20 a mat chut bozkavat sa kdesi pod platanom s rizikom ze nas niekto uvidi? To nie je laska, to je zalubenost, ergo mania. Ta sama odplava do cca pol roka.
Vztah a laska sa tvoria casom a spolocnym zivotom, ze si chlap v strednom veku nasiel frajerku nie je laska. Aj ked sa mu to tak na chvilu moze zdat.

schrodingerpo
24. mar 2017

@esther03 Nebolo to samozrejme myslene doslovne.
Sor som mal na mysli zvyk zit roky istym sposobom. A divila by si sa kolki muzi su ochotni hory prenasat, ked o to pridu. Vztah sa tvori casom a spolocnym zivotom, nie laskou na prvy pohlad. Aj chtrejsi pubertiaci vedia ze take nieco je len vzplanutie.
ohuzial, mnohi z nas sme v dusi detmi, aj ked sme dospeli...

maciatkolulu
24. mar 2017

@schrodingerpo akoze podla mna sa neda pausalizovat.... Moj muz si ma zobral v dobre zrelom veku😉, teda druhy a zamilovany je doteraz..... a nieze ho to preslo po roku, stale by sa bozkaval pod nejakym tym platanom, dokonca viac ako ja🙂

schrodingerpo
25. mar 2017

To je v poriadku ale riesime problem niekoho ineho a hadam by bolo fajn drzat sa temy.
Pripad zakladatelky vlakna je iny. Muz sa jej zamiloval inde.
A na to casto plati to co som pisal, ze Ta Tvoj muz miluje s tym nema ziaden suvis. Aj ked je to super a gratulujem.

oldman50plus
26. mar 2017

@schrodingerpo Prečo ako mensan máš ženské logo? Má to nejaký mystifikačný dôvod alebo máš problém s aplikáciou teoretických predpokladov v praxi? Neviem o chlapovi ktorý by chcel byť považovaný za ženu bez postranných úmyslov alebo by mu to bolo jedno.

Ty mi vážne tvrdíš že by si sa rozhodoval pre nejakú ženu kvôli tomu ako varí a perie? Nie podľa toho ako ti je s ňou fajn (nielen ale vrátane sexu), čo k nej cítiš, čo veríš že cíti ona k tebe a povedzme ak príliš špekulujeme akých a či vôbec potomkov s ňou budeš mať? Tak to sme potom dva rozdielne živočíšne druhy, ja by som to ani v päte nemal. Ak niečo nevie tak sa to naučí alebo sa to naučím ja alebo obaja, preboha. To nie je kvantová mechanika ktorú je skutočne schopné pochopiť len pár % populácie.

Ak je milenka "vzťahovým a sexuálnych spestrením" tak samozrejme skoro každý sa vráti (ak je mu to dovolené) - a po čase sa oddá novému spestreniu, veď všetko dopadlo dobre. Ak ale to je východiskom zo zlej situácie a nová situácia je lepšia (čo chlap tak aspoň ako tak objektívne je schopný posúdiť za pol roka- rok) tak sa určite nevráti, ak si po uši v sračkách a môžeš vyliezť bol by si blbý ak tam zalezieš nazad - teda ak môžeš niekam inam. Ak nemáš kam tak sa môžeš rozhodnúť že vlastne až tak nesmrdeli.

schrodingerpo
29. mar 2017

@oldman50plus Ženské logo mám lebo mám na práci aj iné veci než tu nastavovať profil, vkladať fotky etc. So simple.
Nerozhodoval by som sa pre zenu podla toho ako vari a perie ale tiez by so nechcel zenu ktora uprednostni pedikuru pred starostlivostou o rodinu. Ja napriklad varim velmi rad, zehlenie a najma vysavanie neznasam. Je to jednak o dohode a jednak o rozdeleni roli. Zopakujem to na co si reagoval: "Myslel som tym samozrejme nie to ze muz nevie oprat alebo navarit (ja napriklad varim velmi rad) a ani s vyskou IQ to nesuvisi (ja sam som mensan a aj tam poznam kadejakych konspiratorov etc). Je to jednoducho prachobycajne praveke rozdelenie roli.".
Ak to nie je jasne, lepsie to vysvetlit neviem.
S poslednym nesuhlasim. Podla nohych psychologov (a studii) sa vztah vytvara v prvom rade casom. Je to funkcia casu, nie "lassky", oddanosti etc. Ergo aj ked to nefunguje a niekto v pare si najde "bocak", uplne kludne to mozebyt snaha o vychodisko zo zlej situacie. Akurat ze je to vychodisko rychle a neefektivne. A vacsina to pochopi, niektori neskoro a pre tych uz niet navratu.
A posudit za pol roka? to je volovina. Nie je. Obvykle minimalne rok, kludne aj viac. Casto ta posledna faza prichadza aj o dost neskor nez po roku. A pra vravi ze moze trvat aj desatrocia.

missguerlain
29. mar 2017

@schrodingerpo Ani sa nesnaz nieco vysvetlovat, oldman si rad vybera z prispevkov, co sa mu hodi aby potom mohol oponovat a hrat mudreho.

nice202
9. apr 2017

posunulo sa to nejako?

romanovic
9. apr 2017

@nice202 no pan manzel sa oficialne odstahoval k tatiane pipiskovej, autorka dufam zbiera sily a bude jej uz len dobre.

nice202
9. apr 2017

@romanovic ako vies? Pisala ti to? Drzim jej palce, nechcela by som taky podraz od muza...

romanovic
9. apr 2017

@nice202 bolo to tu par stran dozadu...

schrodingerpo
11. apr 2017

@missguerlain Vdaka za info 🙂

luxus10
18. apr 2017

no nehovorim, uz je tu.....evita....🙂

obsadenemeno
19. apr 2017

@nestastna12 ako zijes??? Citis sa lepsie?

persica
Odpoveď bola odstránená
dixieland
28. júl 2017

Ahoj @nestastna12
Ako sa máš? Ako žijete ty a tvoja dcéra? Držala som ti palce, som na tvojej strane. Dúfam, že sa máte dobre akokoľvek vaša situácia dopadla...
Ozvi sa. Mirka

kviettky
7. aug 2017

Ozvi sa ..nestastna12...,citala som vsetky komentare😵,mala som nieco podobnee,ale moj sa rozhodol ostat.Ale ja na to musim stale mysliet.Teraz by som zvolila urcite druhu moznost,zb a lit mu kufre a chod.Daj vediet nieco o sebe ,ako sa mas a ako sa to dalej vyvijalo?

tt247
7. aug 2017

@kviettky už je neaktívna

novana
7. aug 2017

@tt247, pracuje na ďalšej epizóde pre nás, alebo vystupuje v novom kabáte. 😉

sticker
nestastna12
autor
3. júl 2018

Ahojte.
Ozyvam sa Vam po dlhom case.
Toto nebola telenovela, ale moj zivot. Uz s odstupom casu mozem napisat, ze som sa zbavila bezcharakterneho a falosneho muza, ktoreho som tak velmi milovala. Ano, hovorim o mojom ex. Sme rozvedeni. Nemozem povedat, ci stastne alebo nestastne, ale citim uz uvolnenie. Cely rok bol narocny a bolestivy. Moj ex sa este v maji minuleho roku ku mne vratil asi na dva tyzdne - ziarlil, nakolko som mala rande. Poslal mi siahodlhu sms-ku, v ktorej bola vsehochut - ospravedlnenie, vydieranie, vyznanie lasky ku mne...no co, prijala som ho spat. No po dvoch tyzdnoch som citila, ze nie som stastna, nech ideme od seba, aby sme si vycistili myslienky. On sa hned vratil k nej. Z postele do postele. Rozisli sme sa v zlom a zacal ma nenavidiet - paradox. Uz sa stal otcom. Rychlo sa poponahlal a jej sa splnil sen, co chcela este pri jej byvalom - chodit s kociarikom na kavicky a capucinko s kamaratkami. Splnilo sa. ( ta osoba, ktora tu pisala komentar pod nickom Pipiskova, je jej kamaratka na capucinko a v case, ked bol moj ex ku mne vrateny, nadaval na nu, ze sem odpisovala, ze aj jej chlap jej zahol...) No kde som ja mohla chodit po kavickach. Este z materskej som sa vratila pracovat a zacala podnikat. Na ukor prace som nemala dost casu na dieta, myslela som, ze vsetko robim pre rodinu a ta sa mi napokon rozpadla.
No aj napriek velkej bolesti, ktoru som zazila, sa snazim byt silna a nezanevrela som na lasku. Verim, ze este mozem byt stastna. Nie som zena, co bude nadavat na svojho ex a riesit, ze som mu dala najkrajsie roky zivota. Boli to pre mna aj krasne roky, mam krasne dieta, ktore milujem a zivot ide dalej, aj s ranou na srdci. Keby sa ale dal vratit cas spat, uz by som konala inac - hned ako som zistila, ze sa zalubil, tak by som mu zbalila kufre. Usetrila by som si vela bolesti a ponizenia.
Dievcata, jedna rada: Ak by ste zazivali nieco podobne, vzdy sa riadte tym, co citite, aj ked to bude velmi velmi boliet, vzdy sme silnejsie pohlavie my;)

tt247
3. júl 2018

@nestastna12 som rada, že si sa ozvala a veľa šťastia prajem.

teegreen
Odpoveď bola odstránená