Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@0silvia0 Píšem, že je to ťažká otázka. Budeme to musieť poriešiť.
Počkaj ... ty si spala so svojim mužom a sľúbila si mu , ze to nepovieš jeho milenke ? Paaaaaana beka dievča , s tebou to je oveľa horšie ako som si myslela 😲😲😲😲😲
@somavi 🙂... nad tym slubom som sa aj ja pozastavila... milenka podvadzana s manzelkou 🙂 🙂, to naserie 🙂 🙂 ... ale tak zufali ludia robia zufale veci... teda v tomto pripade aj uplne nelogicke ... autorke (@nestastna12) - vela stastia, uz sa nim nenechaj manipulovat
Nieje to už jedno kto kedy s kým spal? Manželík si mal vyriešiť manželstvo a potom ísť s čistým štítom k milenke. No čo už, mlieko je rozliate a musia riešiť základné veci ako majetok, firmu, rozvod a výživné. Toto celé mohlo byť menej bolestivé keby niekto naozaj bol charakter. Ale zachoval sa ako podrazák.
@nestastna12 ty sa hlavne ukludni, a ber fakty tak ako sú. Rieš seba a malú a firmu aby si mala z čoho žiť. Oni si už nejako poradia. Keď prejde toto smutno nahnevané obdobie, budeš sa na to celé pozerať inak.
@stella03 jeziskove huslicky su malo na toto....... 😉
kristova noho.......
@nestastna12 hlavne si už od neho nedaj hrať na city, ani apelovať na slušnosť, alebo férovosť. alebo na bývalý spoločný život a to pekné, čo bolo.
nemusíš byť hneď hnusná, alebo ostrá. stačí, že ak cítiš, že ťa do niečoho tlačí, s čím nesúhlasíš, ale nevieš to odmietnuť, napríklad pre tie bývalé city k nemu, tak stačí keď aspoň povieš: teraz hneď ti to neviem sľúbiť, porozmýšľam ešte o tom a dám ti vedieť, netlač na mňa, ty najlepšie vieš, že mám toho za sebou dosť.
dáš si tak čas a odstup, aby sa si rozhodla bez prílišných emócií. takže nezažiješ ani nával nostalgie, či ľútosti k nemu a nesľúbiš hlúposti ako to, že milenke zatajíš, že si ho dokázala riadne vzrušiť. ani nával hnevu a nepovieš niečo, čo budeš neskôr ľutovať.
navyše tým nič nesľubuješ, len získavaš čas a máš voľnú ruku sa rozhodnúť podľa seba neskôr. trebárs mu to aj spočítať 😉
@obsadenemeno rozumiem, noha ma vacsiu vahu, to je uz najvacsi level snad👏
@tatianapipiskova precitala som si predosle 3 strany az som dorazila k tvojmu komentaru.je to uplne nechutne co robite aj s jej muzom fuj.muzik sa mal najprv rozviest az potom si zacat s tebou nie pocas manzelstva.ale naozaj karma je svina a urobil to raz urobi to aj tebe.len co zamilovanost prejde sa mu rozjasni.ach o takeho chlapa by som ani bicykel neoprela.fuj.
Karma je zdarma a jej sa to vráti a tebe uz bude dobre. Budeš vo forme pekne sa starať o seba mat cas na seba, ked bude dieťa u otca niekam si vyrazis a nedajbože ona otehotnie a môže byt pekne doma prať veci, žehliť, upratovať a byt žienka domáca s dieťaťom plus nejaký ten víkend s vašim. Ty budeš kocka. Gratulujem začínaš nový život 🙂
A nehanbi sa za scénu ktorú si vytvorila, bola si silnejšia než si myslis uz len z dôvodu ze si sa snimi bola schopná stretnúť a ona len uboziatko ktoré si dokazovalo lásku svojho milenca v aute.
@nestastna12 hned rozvod a obrat ho o co najviac a co najvyssie vyzivne na malu.co sa tyka firmi kasli na nu nech ta vyplati z nej a hotovo.nech mlada ukaze co je v nej.a mozno tym ze oddides firma pojde dole vodou panko nebude vediet ako zachranit s mladou sa zacnu hadat a padne na hubu potom sa budes riadne smiat ty.
@somavi
@bratislavcankanm Toto ked som si precitala, ze slubila manzelovi, ze to nepovie jeho milenke, ze ju dal, tak sa mi rozum zastavil 😅 To uz je aky charakter ked milenku podvadza s manzelkou😂 Po tomto by som ho na mieste tej milenky kopla do prdele a on hajde domov k manzelke 😂 A autorka by sa este aj potesila a znova roztiahla 👏
@mysicka36 A ty si kedy videla, ze manzelik si vyriesi manzelstvo (majetok, firmu, vyzivne, atd.) predtym nez zasune?😲 Bol by sprosty riesit so zenou nieco este predtym nez vie, co je zac ta druha 😅
@missguerlain mas pravdu, bohuzial... chlap riesi inu, potom to bud praskne alebo sa sam prizna, ale, ako pises, AZ ked uz je milenka "otestovana"... manzelke prizna, ze je tu ina zena, ale ze s nou este nespal ( 🙂, co snad nikdy nie je pravda)... na druhu stranu, milenke tvrdi, ze s manzelkou su spolu len kvoli detom a ze uz mesiace spolu nespavaju 🙂 - co je tiez vacsinou klamstvo ....
@nestastna12 a ty nie a nie si dat poradit... na kieho oneho si s nim este spala, isla na dovolenku, ku svagrovcom, pretrcala sa v kosielkach...? A na co si s nimi isla nieco riesit? Co ty mas co riesit s nou, exa si mala dat do laty, aby konecne riesil prakticke veci okolo rozvodu, firmy, vyzivneho... A vybuch pred dietatom, ach jaj... Mne unika logika a o empatii k dietatu ani nehovorim...Btw tymi kosielkami si dosiahla jedine, aby ta pretiahol a zas odkopol. Bolo ti to treba zena?
No ak toto cele číta ta milenka tak karty sú otvorené. A bude vedieť tvoj ďalší krok...
@tatianapipiskova tak si ma nas...la neskutocne.cmulat sa s chlapom pred jeho manzelkou co sa trapi.fuj...sa vies pozriet ich dietatu do oci???ty zle dopadnes dievca...
@mell_j prosím ťa neťahaj jej tu medové metúzy pod fúzy. Je dobré ju utešiť, viertálne potľapkať po pleci, ale písať - tebe bude už len dobre. Ako vieš? Tá žena toho bula stále miluje, bude veľmi dlho trvať, kým sa z toho dostane. Tiež som jej chcela naložiť, nie za tú scénu, ani jedna nedokážeme predpokladať, ako by sme v takej situácii reagovali, ale za to, že do toho vtiahla dieťa. Ale bol to čin zo zúfalstva, čin nešťastnej zlomenej ženy. Ak si myslíš, že po jeho odchode si ona doma urobí s kamoškami žúrku na štart do nového života, tak si vedľa. Ešte len začne cirkus - majetok, firma, styk s dcérou, výživné. Doba, keď z neho mohla vytĺcť čo najviac, je nenávratne preč. Mohla využiť v začiatkoch jeho pocit viny a rýchlo konať. Teraz ostáva dúfať, že bude veľkorysý, čo je ale skôr raritou. A že jeho milenka bude variť, žehliť, upratovať a autorka témy nie? To má byť akože pre milenku trest? Myslím, že autorka témy bude potrebovať odbornú pomoc, alebo aspoň niekoho z rodiny, kto ju podrží a podporí, najlepšie by bolo, keby s ňou dočasne niekto býval. A reči o karme. Sama vieš, že neplatia vždy ani náhodou, to si len väčšina ľudí želá, je to prirodzené, ale v živote to tak žiaľ nie je.
virtuálne potľapkať po pleci, sorry
@maslenka ja som nikde nenapisala ze jej bude dobre zajtra to je v prvom rade. Bude jej dobre v konecnom dosledku, alebo lepsie je zene klamanej vo vztahu s muzom ktory ju po.... a este to ma tajit pred milenkou?To by bolo lepsie?
V prvom rade pisala ze sa dava dokopy treba obcas zenu aj povzbudit, potom zale bludy ako nechaj nech ta muz vyplati s firmy tu odzneli ako sorry nikdy by som to nespravila, a bojovala o vsetko na co som vzivote drela, preco by mala mat ona uspokojenie z jedneho vyplatenia ked moze mat osoh dalsich 10 rokov? To je podla mna blbost a nie to co som napisala. Nemusi robit ani zurku ale ist von sa prejst a porozpravat sa nikomu este neublizilo, ale asi sa riadis tym ze utop sa vo vlastnom smutku daj si nejaky lexaurinik a prezivaj do konca zivota. Nehovorim ze to neboli pane boze videla som to na vlastnych ociach, ale je podstatne mat rada samu seba a ist dalej riesit dalsie zalezitosti.
@zltyslonik 😂
Panecky...čítala som to až doteraz namiesto toho, aby som išla spať. Milenka- hlúpa krava,čo čakala, že jej bude verný?? V 26rokoch ešte verí na rozprávky?? To je jedno aká je celá pravda, ale málo je slobodných chlapov? Karma je zdarma. Chcela by som vidieť jej ksicht keď si chlap nájde po čase inú a ju, už aj s deckom nechá...veď ju presvedčí, ako ju miluje...vrrrr. Ona to pochopí, až keď bude sama matka. Naslubuje jej hory, doly....
@nestastna12 držím prsty...konečne sa ti oči otvorili. Neboj, po čase to bude ľutovať...či mu dá taký full servis aj milenka..keď nie, aj ju vymení...je to chudák...

@nestastna12 ty sa budeš musieť naplno venovať firme? A čo tvoj manžel? Vzdá sa firmy aby si sa ty mohla realizovať?