Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@nestastna12 k tomu robit vsetko tiptop - to je na prd, to ti nepomoze... to som robila aj ja, ale po necelych 3 mesiacoch aj tak odisiel za milenkou - a ked som sa spytala, co bolo zle pocas toho obdobia, co sme sa snazili dat dokopy nas vztah - tak mi nevedel nic povedat, ze vsetko bolo ok, ocenuje to, nema mi co vytknut.
A prosim ta, co znamena to "Teraz chodí za ňou raz týždenne... " ?
@madana
len ak to raz spravil, nebude mat problem ani druhy, treti raz, aj keby teraz svoju milenku opustil, uz je to v podstate nestabilny clovek do vztahu. A podla toho, co autorka o nom pise, nema jej manzel ani sajn, co je to laska a pletie si pojmy s dojmami, emocie ho prevalcovali a na rodine ani manzelke mu realne nezalezi. Co v takejto situacii zmozes, aj ked chces udrzat vztah?
@madana ja som to reálne urobila. Síce nie po prvej odhalenej nevere a bohužiaľ ani pri druhej, ale nakoniec som to urobila. A bola to jedna z najlepších vecí, ktorú som v živote urobila. Jedna vec je jednorazová nevera kdesi na služobke, ktorá nemusí mať dopad na manželstvo / vzťah, ale ak chlap otvorene povie, že miluje inú - tak žena má bojovať??? WTF???? a snažiť sa získať chlapa, ktorý je hlavou aj vtákom inde?? neviem, možno ty snívaš o tom, že sa o teba budú uchádzať dvaja junáci, bojovať o teba, dokazovať ti svoju lásku, ty opáčiš chvíľu jedného, chvíľu druhého, zhodnotíš, kto dá viac alebo kto má väčšieho a láskavo sa rozhodneš... Ale v realite to takto nefunguje. On jasne povedal, koho miluje, len potom nechápem, akým právom ešte využíva manželkine služby zdarma.
@madana grc negrc, si vedla ako ta jedla...musim len suhlasit s prispevkami vyssie...pri svadobnom obrade si dvaja ludia slubuju vernost, atd.....ty by si vazne "bojovala" o nevernika-kurevnika? mas takuto osobnu skusenost, ci len reci, co by bolo keby bolo? lenze reci su jedna vec a kruta realita druha vec....a vlastne, keby bola tato situacia naopak, ktory muz by bojoval o nevernicu, ktora vraj miluje ineho? len zufalec.....
@madana na neveru treba dvoch, keby nechcel, nezaľúbi sa do inej, nie je to chyba iba tej druhej ženy. Bojovať o neverného chlapa? Ja by som ,,použitého" chlapa už nechcela. A veru, ani som už potom nechcela, kopnúť neverníka do zadku je ľahšie ako sa zdá, len treba nájsť odvahu 😉
@malasandrika to vobec nieje chyba tej druhej zeny 🙂 Ale JEHO chyba 🙂
@joannita napísala som, že je to chyba dvoch, je tam slovíčko IBA, treba čítať 😉
@madana maju pekny vztah? to asi sotva, ak by mali fakt pekny vztah, taky by nenahanal frajerku. ak mam pekny a realne pekny vztah, tak si vazime jeden druheho, dovera a vernost su piliere kazdeho normalne fungujeceho vztahu
otazka je: stoji zakladatelka temy o chlapa, ktory ju nemiluje, ma mimomanzelsky vztah?
@malasandrika ja to slovicko vidim. A preto reagujem, ze jej chyba to nieje vobec. Pretoze je to IBA jeho chyba. On podviedol a zradil.
@pribinak stoji, lebo ludia su take divne tvory, vzdy chcu, co nemozu mat......
@joannita ona mala rešpektovať, že je ženatý, slušné ženy to tak kedysi robili, keď suka nedá, pes nebreše ...
Taký je môj názor, vždy je to o dvoch
Dievcata nebudem reagovat jednotlivo...urcite mate svoju pravdu,ja by som vsak konala tak ako som sa vyjadrila vyssie...stojim si za svojim nazorom,je to nemenne....
@malasandrika 🙂 keby nebola ona, bude dalsia. A keby nebodaj nebola ziadna (akoze by vsetky boli tak slusne), tak ide do bordelu. Nevera zacina v hlave. A je to jeho nevera, nie tej druhej. On je vo vztahu, on ma drzat slub. Ta druha nedala nikomu ziadny slub.
@madana tak to uz neni o com ... treba spojit hlavy s autorkou a uz nieco vymyslite . Drzim vam palce . 😉
Zeny dost !!! TREBA ONHO BOJOVAT !!! 😬 Predsa taky fajnovy chlapcisko za to stoji ...
@malasandrika Čo znamená keď suka nedá pes nebrese? Znamená to že chlap môže obiehat a namotavat stovky žien a keď mu žiadna nedá je vlastne všetko v poriadku? Chlap je nesvojpravne zvieratko a keď ho tá,, suka '' zvadza nesmie odmietnut? Keď slobodná ženská chrape so zenacom je ona vinna? Ano, mohla odmietnuť, ale to mal urobiť hlavne on, on má záväzky, ona sa ziadnej žene ani deťom spovedat nemusi. Stale zasnem nad tym ako podvadzane zeny obvinuju milenky, chodia si to s nimi riesit dokonca ich napadaju.... Preboha si uvedomte, že to tí čo podvadzaju sú navine, nikto nikdy chlapa k nevere nenuti.
@joannita veď v poriadku, ale pre mňa je nevera o reálne dvoch/viacerých ľudoch, je jedno kto bola tá ,,druhá", prišla na túto konkrétnu. Nehádzem všetku vinu iba na muža, pre mňa je vinná aj tá žena.
@madana Suhlasim s @moni244. Mne je zle z takych ako ty-co sa nechaju ponizovat. Hej a este nech ma vsetko tip-top a kazdy vecer nech mu aj vyf..ci aj ked to nechce -teda okrem toho jedneho dna v tyzdni. Co ho k nej dotiahlo?! No to by mi bolo uz srdecne jedno-nech si tam zostane. Takeho chlapa znovu milovat a znovu s nim zit?!
@moni244 presne ako ja by som to uz neriesila a clovek, ktory miluje tak nepodvedie ani raz a ked to spravi, tak potom nemiluje
@liushkaaa netreba zveličovať, opakujem po neviem koľký raz, že pre mňa je nevera o dvoch, nikto sa nemusí stotožnovať s mojím názorom. Nikto tu milenku neobviňuje
poviem to obrazne: aby este pani milenka nevyjedla hrozienka z kolaca a ten zbytok vrati pani manzelke" a ta bude este rada, ze sa "akoze" vratil.
Pre tie ktoré milenky považujú za nevinné a dokonca ublížené, keď ich manželky napadnú:
Máte pocit, že milenky sú roboti, ktorý za celý čas slovo nepovedia, slúžia len na zasunutie a užitie si a to je všetko? Čo tie, ktoré vedome huckajú muža proti vlastným deťom? Čo tie, ktoré vedome požadujú finančnú hotovosť a dary, teda okrádajú rodinu? Čo tie, ktoré manipulujú, zavádzajú a klamú len na udržanie si komfortu "vydržiavanej hračky"? Ťahať domácnosť a všetko s tým súvisiace nie je lacné a ženy, ktoré vyžadujú materiálne kompenzácie za poskytnutie svojich telesných otvorov vždy nejakým spôsobom niekoho okrádajú. Ked už o nič iné, okrádajú deti o čas otca/matky.
Čo tie, ktoré manželku vedome ohovárajú v práci, prípadne jej inak škodia a strpčujú život, prípadne rovno spôsobia napríklad stratu zamestnania?
Svet nie je len biely a čierny. Sú aj milenky, ktoré o tom ani nevedia a sú rovnako klamané ako manželka dotyčného chlapa, teda úplne rovnaké obete. Sú aj manželky ktoré svojím správaním a spôsobom života manžela od seba odoženú a zničia si tak vlastné manželstvo. Každý jeden prípad je špecifický a netreba generalizovať kto je úplne bez viny a kto je najväčší vinník.
@zabka124 nie milenky okradaju deti o cas, ale hlavne ten otec okrada svoje deti o čas, ktorý mal tráviť s detmi a nevalat sa s druhou. On okrada deti o peniaze, ktoré investuje do milenky, keď mu ponúka telesné otvory. A keď nechá so sebou manipulovat a vidí že ho stve proti detom a žene a nechá to tak, sú len dva možnosti. Buď je mu to jedno alebo je nesvojpravny a v tom prípade nech vráti obciansky, keď sa nevie sam podla seba rozhodnúť.
Ďakujem Vám za všetky podnety. Máte všetky v niečom pravdu. Keby sa mi to doteraz nestalo, tak radím rovnako. No v reále je to neznesiteľné. Najhoršie je, že do dňa, kedy sa mi priznal, tak som nič nebadala. Milovali sme sa 3krát do týždňa. Na prechádzke sme chodili za ruky. Objímal ma, hladkal na verejnosti. Tvrdil mi, že je len môj. No najväčší paradox boli tieto vianoce. Okrem iných darčekov mi dal aj retiazku swarovski s príveskom labute a sám mi povedal, že je to symbol vernosti. A zrazu na konci januára mi podlomil nohy a od toho dňa už spolu nemáme sex. Chytí ma za ruku, objíme ale len preto, aby ma ukludnil. Keď to prišlo takto zo dňa na deň, je to hrozné. Povedal mi, že potrebuje čas. Ešte jedna dôležitá info. Ja mám 38 rokov a ona 26.

Jaaaaaj zeny,z niektorych z vas mi je az na grc....
nikomu neberiem jeho nazor,ale skuste sa niektore aj vzit do pocitov zakladatelky prispevku,a nielen bezhlavo za kazdu cenu radit,ze :"...kopni ho niekam do guliciek,....pobal mu veci,...vyhod ho z domu....apodob.
Kolke z vas co jej to tu radite,by to aj ozaj spravilo??...keby ste dotycneho tak velmi milovali,mali s nim dieta,pekny vztah,ale ktory sa vam snazi niekto nicit od zakladov??niekto komu sa len prednedavnom rozpadol vztah,niekto komu nezalezi na tom,ze nici dalsie manzelstvo????....ja naozaj radim este zabojovat,stat pevnymi nohami na zemi a nedat si len tak znicit manzels.zvazok....skor by som premyslala nad tou spolocnou firmou,ktora nam sposobila tieto problemy vo vztahu,tu hladat riesenia....a snazila by som sa manzela tahat k sebe,otvorit mu oci,povedat mu co k nemu citim,preco mi tak ublizuje a nasmu dietatu.....vysvetlit si,preco to nici?,co u nej hlada,?co nema pri mne.?...ci mu na na nas ze ste zalezi....?..mozno vhupol do toho ani nevie sam ako,tato zena ho vtiahla aj so svojimi problemami k sebe,a bohvie o co vlastne ide tej dotycnej?!?...Ja ako zena cerstvo po rozchode si nebudem balit nejakeho zenaca a rozbijat mu predsa manzelstvo...skor mi to pride,ze chce nicit teraz vsetko a vsetkym naokolo.,pochybujem,ze jej ide o vybudovanie si niecoho noveho s pevnymi zakladmi....