icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

joannita
17. feb 2017

@zabka124 VSETKO sposobil muz. Keby si udrzal vtaka v gatoch a rozum v hlave a nenasiel si milenku, nestalo by sa to, co si napisala. A ze muz dotuje milenku je jej chyba? Ona okrada rodinu? 🙂) Nie, on okrada svoju rodinu, on ma rozmyslat predtym nez jej nieco zaplati. Chlapi su ako nesvojpravni? 🙂) Ona mu povie kup mi kozuch a on je povinny jej ho kupit?
Ja si milenky vyslovene nezastavam, ano niektore su aj svine zakerne. Ale celu situaciu sposobil iba ON.

nestastna12
autor
17. feb 2017

Za ňou chodí raz týždenne od rána do večera.

esther03
17. feb 2017

@madana a na co by jej tie odpovede na otazky boli? Aby sa zmenila a uz bude lepsie? Aby vedela kde spravila chybu... A co ked jej na tvoje otazky odpovie nasledovne? Bude sa citit zena lepsie?
vysvetlit si,preco to nici? lebo ju strasne lubim
co u nej hlada,? fakt dobry sex je s nou, to sa s tebou porovnat neda
co nema pri mne.? je neviem, mozno ten sex alebo aj nic, ja neviem, mne je to jedno
...ci mu na na nas ze ste zalezi....? zalezi, ale neviem si inak pomoct zamiloval som sa...
A podobne perly moze ponuknut.
Z duse neznasam slovo bojovat vo vztahu. Vztah sa ma zit, prezivat, laska k druhemu sa ma citit. Bojovat vo vztahu ma naboj agresie, chcem ziskat niekoho kto mi uz (dusou ani telom) nepatri. Zamilovany clovek neuvazuje triezvo, casto ti na tvoje otazky "preco" ani sam nevie odpovedat. Dokaze palit mosty, lebo on to tak citi. V tomto pripade pan manzel nema ani tie gule na palenie mostov, on si uziva pozornost a full servis oboch dam. Ano, velky charakter to je a treba spravit vsetko, aby zostal, nech si to o nejaky cas zas "zopakneme".

obsadenemeno
17. feb 2017

@nestastna12 moja, nechcem byt za zlu, ale vek s tym nema NIC. Nie je to "dolezita" informacia.

liushkaaa
17. feb 2017

@nestastna12 Popravde sa ti cudujem. Niesom za radikálne riešenia, niekedy treba uvažovať len rozumom. Keby slo o jednorazovku a mrzelo ho to... ok, stálo by to možno o premyslanie. Ale toto že odíde na celý deň zanou? Berie ťa za úplnu chuderu, lebo toto je fakt neospravedlnitelne a neakceptovatelne. Úplne ponizenie. Tu treba radikálny rozhovor buď to skončí hneď teraz alebo dovidenia.

mrkvicka060
17. feb 2017

@nestastna12 ziadne tip-top. nakupuj len pre vas s dietatom, var len pre dieta a pre seba, per len svoje veci a vasho dietata, jemu pekne nechaj odlozene v spinavom... ked sa kopka nakopi, a on si nebude mat co obliect a nebodaj ta poprosi, aby si mu dala prat, tak mu mozes rovno povedat, ze vzhladom k tomu, ze tak lubi inu, moze si k nej chodit aj prat, ty nie si uz povinna to robit... a nemyslim to teraz ako taky vzdor urazenej zenskej.. to su normalne veci a fakty, nie, nemusis to robit a ak to robit budes, budes blba... staraj sa len o dieta a o seba, on nech si nakupi co chce, navari co chce (este mu nechaj spinavy prazdny hrniec na sporaku, aby mu bolo jasne, ze vy ste sa najedli). presne takymto sposobom mu das cas a moze sa rozhodnut. proste si ho nevsimaj! Alebo druha alternativa, co suhlasim s babami, rozvodove papiere na stol s jasnym popisom rozdelenia majetku a starostlivosti o dieta.
Nechcem byt zla, ale prosim ta, otvor oci. Oni uz mozno planuju spolocne byvanie, ale kym nema kam ist, jasne, ze bude doma. Myslim, ze si vyberie ju, tak ci tak. tak sa neponizuj, aj ked ho lubis... Pride cas, ked sa pohadaju a on ju zacne porovnavat s tebou, neboj sa...

misinka26
17. feb 2017

@nestastna12 ... nechápem to ti akože zvestuje, že ide za ňou a ty mu povieš ok a potom keď sa vráti sa hráte na rodinu ??? by som si vlasy vytrhala za ten čas čo by bol s ňou ... ja by som mu toto veru netolerovala ... jasné, že pánkovi to vyhovuje, u teba má full servis a u nej otvorenú náruč ... palec hore pre neho ... vyhral to ...

alaguema
17. feb 2017

@nestastna12 to je dôležitá info. On klasicky stratil hlavu pre mladú ženu. Mám kamaráta, ktorý takto opustil rodinu. S milenkou žije myslím, štyri roky a nevyzerá šťastný. Rodina rozbitá, deti ho ignorujú viacmenej, z úžasnej milenky sa vykľula celkom obyčajná ženská, ktorá prdí a chodí na záchod rovnako ako všetky ostatné a teraz si uvedomil, že to za to asi vlastne vôbec nestálo. Ale už je to tak, cesta späť nie je. Keby si to ten tvoj dokázal uvedomiť...ale teraz je totálne osprostený...

nyusika
17. feb 2017

@zabka124
mas recht.
milenky su obycajne chudery - sliepky, co nevedia nic ine, ako roztahovat nohy a cakat, kym sa za nimi ten ich drbo pride.

a zbytocne budete pisat, ze chlap si ma vtaka v gatiach udrzta - jasne, ze ma, to je uplne jasne.
ale zena je ta, ktora sa rozhoduje, komu bude venovat svoju pozornost a priazen.
iba ludra sa rozhodne pre zenateho chlapa.

existuje jedno super trefne porekadlo:
ked suka neda, pes ne.uka

tolko k teme ubohe milenky, ktore za nic nemozu

zuzanadvorska
17. feb 2017

@nestastna12 vek nehra rolu ty môžeš byť kus krasnej zrelej ženy a ta druha može byť krpata tlsta a posiata akne ;) u mňa je taka žena čo si začne s čo i len zadanym (nie ženatym) chlapom totalna chudera, ktora tebe nesiaha ani len po členky. Začni sa chovať trochu inak možno sa tvoj muž len nudi a potrebuje zmenu. Ste spolu dlho. Vela šťastia prajem. Skušala si dotičnu kontaktovať?

ivu80
17. feb 2017

My ženy sme občas strašne sprosté a necháme si srať na hlavu..😔 poznám tvoje pocity, snažíš sa robiť aj nemožné,aj ponižovať sama seba,len aby bol iba tvoj..No žiaľ, nebude! Ak ho aj omrzí táto"láska", nájde si inú, ver mi, chlapi sa v tomto nemenia..Maj rada samú seba, určite nie si stará, nájdeš si aj ty tú pravú polovičku pre teba.. Tento si ťa nezaslúži 😉

mrkvicka060
17. feb 2017

@zuzanadvorska kontaktovat dotycnu je ta najvacsia debilina, co by mohla spravit... to je ponizenie jak svina, bez ohladu na to, co by jej povedala...

jvlo
17. feb 2017

Kontaktovat ju praveze nemusi byt uplne zle, pokial jej napr zavola a ozrejmi jej, ze s manzelom doteraz spavala, ze nie je neviem ake nemozne tupelo, pretoze je velmi pravdepodobne, ze toto su dovody, ktore manzel pred milenkou prezentuje ako dovody svojej nespokojnosti v manzelstve

evittam
17. feb 2017

@jvlo Preco by mala nejakej cudzej zenskej nieco "ozrejmovat"? Z akeho dovodu-lebo spava s jej muzom a on ju miluje? Zbytocne a ponizujuce....Nema si s nou co povedat.

pribinak
17. feb 2017

@nestastna12 toto by som nebola schopna tolerovat, by prisiel, mal by kufre zbalene pred dverami

mrkvicka060
17. feb 2017

@jvlo sak nech si on prezentuje pred milenkou co chce... ona jej ma volat a obhajovat sa? to vazne?

nyusika
17. feb 2017

poznam zenu, ktora sa dozvedela o muzovej nevere.
zacal si s fuchtlou vo veku jeho dcery.
Manzelka sa po prvotnom zruteni rozhodla tak, ze mu zbalila caky-paki a kufor dovliekla
na adresu, ktoru si zistila, ze tam mlada fuchtla byva.
na jej prekvapenie - mlada byvala s rodicmi, otvoril jej otec milenky...a k otcovi milenky o par hodin zavolali zachranku.
tak sa vytocil na svoju dceru, ze ho skoro porazilo.

simculllka
17. feb 2017

Teraz budem vulgárna, ale práve som si prečítala, že on chudáčik nerozhodný chodí k svojej kamoške raz týždenne na celý deň....ČOŽE??!!!!!??? A potom príde domov a ide ťa objímať, lebo on ťa chápe, že to máš ťažké, ale on vás proste miluje obe? Tak rýchlo by som ho poslala do pi..e, hoci aj do tej jeho vyvolenej, a kľudne nech to vezme aj doslovne, ale u mňa by už nemal najmenšiu šancu..to už kde sme, že je normálne akceptovať milenku a ešte z neho robiť chudáka? Asi žijeme fakt v pokazenom svete...

soninkah
17. feb 2017

Ako sa da bojovat o muza, ktory CHCE BYT S INOU ZENOU?
Chlapi zvacsa podvadzaju, klamu, vykrucaju sa... ale pokial to uz povie narovinu, to uz musi byt ina sila. S tym sa neda bojovat. Ak by aj ostal, z lutosti, povinnosti, taky vztah nikoho neuspokoji a najviac nato doplati dieta.

jana_eyre
17. feb 2017

@nestastna12 on nepotrebuje ziaden cas, potrebuje riadne prebratie, ze mu to nebudes tolerovat..

Nehnevaj sa, nechby som milovala muza akokolvek, urcite by som len tak ticho nesledovala ako chodi na cely den za milenkou a ja by som poslusne cakala doma a este sa snazila mat vsetko tip top.. Ponizuje ta maximalne, je to od neho ubohe... Ale ty si to nechas.. Nehnevaj sa, to ja neviem pochopit.. Je to ale tvoj zivot, tvoje rozhodnutia.. Myslim, ze ludia si k druhym dovolia tolko, kolko im je dovolene..

tiper24
17. feb 2017

@nestastna12 treba pocuvat rozum, srdce ta sklame najskor🙂

simculllka
17. feb 2017

@jana_eyre nieee, ona mu medzičasom, ako je u milenky, navarí, operie a počká ho doma s otvorenou náručou a možno aj niečím iným ( ak by náhodou chcel), lebo je chudák unavený a narobený, tak aby mu dokázala ako ho miluje..nechápem niektoré ženy, fakt nie..

selena2
17. feb 2017

Ja by som sa ho narovinu opytala ako chce źit ďalej.U teba mať prístav a all inclusive.Predpokladam že mu stale varíš,perieš atď... A k druhej chodit užívať si.Ja by mu dala....On sa spamätá časom ale ty sa utrapiš.

tiper24
17. feb 2017

ja som mal susedu, s muzom normalne fungovali, varila mu, prala, piekla, zehlila, proste vsetko, ale sexovat chodila inam 😀😀 co uz je toto za svet? 😀😀😀😀

madana
17. feb 2017

@nestastna12 hmmmm,od rana do vecera chodi za nou??????????????🙏ked si napisala,ze sa stretavaju 1xtyzd tak som si myslela,ze tak na 1 hodinku,ze idu pokecat niekde na kavu,a tak....eeeee dievca toto je uz vela,ak mu tolerujes byt s cudzou zenskou cely den kazdy tyzden.Urcite sa na seba len nepozeraju🙄,tam uz to je intimne urcite medzi nimi.
Dovolila si mu uz velmi vela,zrejme sa vo vasom vztahu nudil,vadil mu stereotyp,neustale problemy a hadky v praci ho doviedli tam ,kde je dnes- pri inej zenskej hlada utechu a unik od problemov ....toto je vsak len docasne,aj u neho pride vytriezvenie a kruta realita.....skoda,ze cesty spat uz nebude.Hlavu hore dievca,viac mu netoleruj tieto veci ,ale trvaj uz na ultimate.....

moni244
17. feb 2017

@nestastna12 a mne jeho spravanie pripomina chlapika, co podvadza roky, tak sa doma hra na gentlemena, nech manzelka nema podozrenke

maciatkolulu
17. feb 2017

@nestastna12 no po takomto priznani je koniec, podla mna, u nas to bolo take iste, tiez sa mi priznal, ze je zalubeny a nic s nou ale este nemal.... co mi mohlo byt tak u riti, lebo radsej jeden jednorazovy sex ako milovat niekoho druheho - moj nazor, ale zaver som stastne rozvedena a opat vydata. Ale podla mna pokial sa ti muz priznal tak je v prvvom rade zbabelec, lebo jeho svedomie tlacilo, tak sa potreboval vyspovedat, presne ako u nas, ale vysledok akoze aky? Ze miluje momentalne viac druhu???? Velmi vtipne, ale tak skus ty nanho vyblafnut, ze si momentalne v situacii, ze sa ti srdce rozbehlo za susedom zo stvrteho, ze je to cisto platonicke, ale teda, ze momentalne k nemu citis, cistu a uprimnu lasku, teda, ze samozrejme lubis aj jeho - teda muza, ale zial v tejto sekunde je silnejsia laska k dotycnemu susedovi😅 za mna zbabely chlap, netvrdim, ze rozvod hned, ale teda elkom ok, to v hlavicke zjavne nema.... Pokial ju chce lubit platonicky, tak nech si posniva, ale na ktoru prdel to tebe vesal na nos, to nechapem

tt247
17. feb 2017

Nečítala som reakcie, iba tie zo začiatku. Takže takto. To, že spolu nespávajú, je pekná kravina. Už to majú za sebou. S tebou nesexuje, ona je mladá a chodí za ňou na celé dni, tak snáď mu preboha neveríš. Ďalšia vec je tá, že na to ideš úplne zle. Na čo mu hovoríš, že ho miluješ? Akurát sa tým zhadzuješ, prepáč za úprimnosť. A na čo chceš, aby mal u teba všetko tip top? Tak on si obrába inú a príde k žene, ktorá mu vyzná lásku a zožere od nej navarenú večeru. Proste hnus. Začni byť konečne praktická (hoci len naoko) a preber ho! Začni rozprávať o delení majetku, o starostlivosti o dieťa, žiadaj aby si našiel bývanie atď atď. a ver tomu, že ten apetít na druhú začne upadať. V takomto prípade mu teda môžeš odpustiť, keďže podľa tvojich slov dúfaš len v to. A ak ho tá chuť neprejde, tak naozaj nemáš čo riešiť. Prepáč, ale daroval ti labuť ako symbol vernosti a máča inde. To už čo je? A terajším správaním si ho späť nezískaš ani náhodou. Musíš byť tvrdá, dať mu podmienky, ultimáta, prebrať ho do krutej reality, ktorú si vytvoril a nie vyznávať mu lásku a zametať pod nohami. A ešte ti povie "ja viem moja"? Pri tejto vete sa mi zježili chlpy na rukách.

ikulka07
17. feb 2017

No to mi je teda 🙏 ... robí z Vás úplnú hlupaňu (bez urážky), chodí si za ňou na celý deň, kde určite nehrajú spolu karty a potom príde za Vami-vy všetko tip-top, hladká Vás a objíma... To čo je? Povie Vám, že ju ľúbi, ale aj Vás a on potrebuje čas. Čo???? Sadnúť si s ním a nech sa rozhodne, buď vy alebo ona. Chceš byť s ňou? Nech sa páči...tam sú dvere. A dovi dopo. Aký to má význam takto sa trápiť, nenechajte zo seba robiť úplnú chuderu-handru. Áno bolí to, sklamal Vás niekto komu ste verili na 100%, ale verte, že časom to prebolí (vlastná skúsenosť). Máte pre koho žiť - dieťa.
Hore hlavu a prajem Vám veľa, veľa síl.

mata223
17. feb 2017

Ahoj ja by som sa skusila porozpravat s nou vysvetlij jej veci ale pokojne a potom by si videla ale skor ako manzel zahlasi ze je tehotna pretoze ak je nerozhodny ona si ho poisti a bude pozde drz sa vela sil ti prajem👍