icon

Môj manžel nechce druhé dieťa

melanie2009
20. mar 2015

Ahojte baby mám taký malý problém (Pre mňa je v skutočnosti veľký) .
Začalo to takto.Náš malý synček má už 5 rokov v apríli bude mať.Už rok kladiem otázku manželovi že kedy budeme mať druhé dieťa a on na to máme čas.
Lenže ja by som už strašne chcela a cítim že som nato pripravená aj som mu o tom rozprávala sadli sme si za stôl a hovorila som mu o mojich pocitoch.
Hlavne nechcem to aby bol veľký vekový rozdiel medzi deťmi a potom sa vracať zase speť k prebalovaniu.
Som sa ho opýtala že či chce mať druhé keď malý bude mať 10 rokov?a on nato určite nie ale ešte máme čas.
Nechápem prečo má taký odstup,alebo čo sa v jeho hlave deje?
On má Hobby Futbal asi sa bojí že sním bude musieť seknúť alebo čo.ja to nechápem vôbec už ma to nebaví sa ho nato pýtať proste som stoho nešťastná.

Čo vy nato?

Strana
z3
sonagolisova
20. mar 2015

@lulubu14 neviem preco sa zeny brania, ze po 30tke plienky nie....vsak uz nie je doba kedy sa plienky prali ...zobrat pampersku a zahodit nie je taky problem ani pre 30rocnu..ja som mala prve v 33 a druhe v 36 a zvladala normalne....samozrejme , je to na kazden zene kedy chce mat deticky len mi pride komicke poukazovat na vek 30 rokov ako na stare zeny ....ja mam 40 teraz a zvazujem dalsie 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
jolly84
21. mar 2015

@melanie2009 a jeho odpoveď je aká? Dôvod?

lubicaregecova
21. mar 2015

... nútiť ho nemôžeš. Prestaň sa báť a jasne sa s ním porozprávaj. Držím palce 🙂

panidia
22. mar 2015

@melanie2009 Bud rada že tvoj manžel nechce druhé dieta.O pár mesiacov by si tu písala ako ti manžel v ničom nepomáha,pride unavený z práce a chce mat pokoj.Tak to aspom vsade chodí ako to tu čitam.Zeny sa stažujú,nariekaju a pritom si za to možu samé.Vychutnávaj si to jedno čo máš a netlač na pílu.Najdi si jeden príspevok,čo tu minule jedna písala,že má tri deti do piatich rokov a ako dopadla.Takže ako si to zariadiš,resp.naplánuješ tak to budeš mat 🙂

melanie2009
autor
22. mar 2015

Tak ženy moje pekne sme sa porozprávali,a na rovinu som každéj jednéj z vás vďačná za povzbudenie.
Jeho odpoveď bola preto že máme čas,lebo to má inak naplanované tak sa necham prekvapiť.Samozrejme že ked príde deň D tak vám dám vedieť.Som rada že existuje Modrý konik a jedna druhej vieme takto poradiť pomôcť.Aj ked je to cez internet ale mám pocit že tu sme všetky ako jedna veľká rodina 🙂
Aj ked vás nepoznám osobne ďakujem vám zo srdiečka za povzbudenie 🙂 😉

lulubu14
22. mar 2015

@sonagolisova nemyslim to tak ze po 30 su zeny stare ale skor tak ze po 30 sa chcem skor venovat uz len detom a manzelovi, do 30 si chcem vsetko co sa tyka tehotenstiev odkrutit a potom si uz len s manzelikom uzivat, cestovat, a venovat sa detom a konecne troska aj sebe 🙂

miriam11
22. mar 2015

@melanie2009 u nas to prave bolo opacne. Manzel chcel druhe,no ja nie. Nakoniec sme si spolu sadli, porozprávali sa, po pol roku sa nam to podarilo a dnes som stastna,ze som sa tak rozhodla. Akurát je to podla mna dost velky vekovy rozdiel (5 rokov). Hrat sa uz asi spolu nebudú, podla mna este mozes kludne pockat, nenut manzela, nie je to nic príjemné. Dokonca si myslim, ze ked bude váš syn starší, lepšie prijme surodenca. Skuste sa " dohodnúť" na nejakom termine, vies,tak nenapadne, vysvetli mu, ze potrebujes tento bod,pretože teraz sa ti situacia do budúcnosti javi nejasne.

hastr
Odpoveď bola odstránená
tatrankamoja
24. mar 2015

@miriam11 u nás presne to isté.....tiež som najskôr chcela ostať pri jednom a manžel ma prehovoril.....vek. rozdiel 6 rokov....

Strana
z3