Môj manžel si dohovára kávu a víkend s kamarátkou
Ahojte 😀 čo by ste povedali na takúto situáciu? Včera večer mala maličká manželov mobil. Už dlhšie som mala podozrenie aj som videla, že si písal s kamarátkou a nejak som dostala taký zvláštny pocit, že niečo nieje v poriadku, tak som sa pozrela (áno mala by som mu veriť, ale ten pocit bol silnejší). Našla som tam správy ako si na ňu urobí čas, skončia spolu na kávu, potom si dohovárali víkend (ona tam písala, že isto, veď už sa dohovárajú rok a nikde neboli) a kadečo čo by s ňou robil.... Po konfrontácii mi prisahá, že to sú len správy a nič s ňou nikdy nemal. Ono z časového hľadiska mi to nejak nevychádza, lebo z roboty chodí rovno domov a inak je pri nás, maximálne u suseda. Neviem čo si mám o tom myslieť, chcela by som mu veriť, ale bojím sa, že len zatiaľ nemal príležitosť ma podviesť ☹️
Teraz je na nom,aby si ziskal tvoju doveru. Ja si nemyslim,ze k niecomu doslo,to by inak vyzerali tie spravy. Vyznie to neuveritelne,ale taketo posmyknutie vo vela pripadoch vztahu aj pomozu. Potencialny nevernik si uvedomi,o co by prisiel a aj druha strana sa zacne snazit.
Snad si necakala ze sa ti prizna.
Rozhodne som nečakala, že sa hneď prizná a vysype mi všetky detaily. Ono tie správy naznačujú všetko možné, ale nenašla som medzi nimi žiadnu z ktorej by mi jasne vyšlo, že spolu už spali 🤷♀️
Podla teba je nevera iba ked sa chlap vyspi so zenou? Toto co robil tvoj muz bola nevera. Byt tebou, trapilo by ma preco tuzi po inej zene.
Číslo za taký dlhý čas už môže kľudne vedieť spamäti, alebo ho môže mať zapísané mimo telefónu. Klamári sú v tomto veľmi vynaliezaví.
Presne tak ako tu kočky pisu ,tvoj muž už je neverný ... .To čo robi nieje prípustné vo vzťahu .To nieje iba ,,kamarátka,, ci kolegyňa s ktorou si raz za čas zájde na kávu kolegiálne .U tvojho muža už ide o niečo viac ,,túži po inej žene ,,a to veru už nevera je .Okrem toho aj keď chodi z roboty domov ihneď ,ak človek chce podvedie i tak ,,,ver tomu ten čas si nájde .V prvom rade by som uvažovala a riesila kde robíš chybu ,prečo má za potreby toto robiť poza chrbát a prečo túži po inej žene .. lebo možno teraz na chvíľku prestane ,no onedlho začne opäť a už si bude dávať omnoho lepší pozor ..
Viem, že to už je nevera a trápi ma to 😞 ale na druhej strane som rada, že to nezašlo ďalej... Zatiaľ seká dobrotu, uvidíme čo bude ďalej, ale rozhodne budem dávať pozor
Mala si jej odpísať, že má rodinu a na ten výlet sa tešíš aj ty, alebo ak ho nechceš, tak, že mu už balíš všetky veci a nech mu slečna uvoľní jednu skriňu.

Ja si píšem s kamarátom takto už asi rok. Tiež ma sem tam narážky alebo sa pýta či sa mu páčim a čo sa mi na ňom páči a podobne. Dokonca aj či by som s ním chodila... 😃Je to dosť otravné, ale okrem toho si dobre rozumieme. Chváli ma, že dobre vyzerám atď. Problém nastal keď som ho zavolala von. Čo mi aj sľúbil, ale po mesiaci dohadovania z neho vyšlo, že on vlastne nechce ísť a keď tak len za prítomnosti frajerky. 😃😃 Že on si toľko až nedovolí vo vzťahu, že by šiel na kavu s inou ženou. A pritom si dovolí vypisovať správy, ktoré keby ona vidi, tak sa s ním rozíde. Tým chcem len povedať, že fakt pre neho nemuselo ísť o to, že chcel podviesť, ale každopádne muži majú zvláštne zmýšľanie a aj po dlhej dobe tomu stale nechápem. 😃😃