Môj muž je lakomec
Ahojte, za mojho muza som vydata 6 rokov, ja mam 31, on 40. Vzdy bol sporovlivejsi, ale co vystraja poslednu dobu uz nezvladam. Co je vsak najdolezitejsie, neviem ci je chyba vo mne alebo v nom a s rodinou sa hanbim o tom hovorit. Mame tri a pol rocnu dcerku s ktorou som na predlzenej rodicovskej zo zdravotnych dovodov ale chodi do skolky a ja na polovicny uvazok robim. Muz je sukromny podnikatel, nedavno sme sa prestahovali do rodinneho domu. Do prace mi nechcel dovolit ist, aby nemal viac povinnosti s malou (ale moc toho veru cele dni nerobi) a tak sme sa dohodli na polovicnom uvazku. Od kedy vsak robim (tri mesiace) nuti ma polovicou prispievat na vsetko, odisli mi gumy na aute-musela som si ich kupit sama (resp ich jemu splacam po 30€), pokazil sa mi iphone-za vlastne som si kupila novy atd atd, skratka do koruny miniem mesacne vsetko, lebo platim malej skolku 130 € mesacne, robim domov nakupy a skasiruje ma uplne za vsetko. Neviem mu vysvetlit ze z polovicneho platu to nejde a moze byt rad, ze mi nemusi davat, este mi berie??? Nadava mi ze nekupujem domov nabytok atd ale ja fakt to z platu neviem pokryt.. Podotykam, ze kym som bola na regulernej materskej robil to iste- robil sice viac nakupov domov ale vsetky moje naklady som si musela hradit sama, dovolim si povedat ze za celu matersku mi nedal do ruky ani euro, musela som preto vymyslat vsetko mozne, aby som si z domu na seba zarobila. On sa ma pri tom dobre, nudzou netrpime, teraz sa chce ist potapat na maldivy za kopec penazi (s tym ze ja s malou budeme doma) pretoze on si to zasluzi a postavil nam dom... Je to ok? Som vadna ja alebo on?
@natalym od kedy sa narodila mala, nikde som sama nebola, teda tri a pol roka. Najlepsia kamoska sa mi odstahovala do svajciarska a uz milion krat ma volala k sebe. Tak som vzala 150€ a kupila si letenku, cisto sebecky.... Skoro ho drblo.. Ale inac tam som uz neminula ani euro...
Splacat gumy vlastnemu manzelovi,ja ziram.. Preco nemate vsetko spolocne.. S drzgrosom by som zit nemohla, a este mu splacat ,ako keby ste boli cudzi ludia... Za chvilu ta tak vyzmyka ze si nekupis ani chleba
mozete mi vysvetlit preco zijete s KO.....MI ?????
Nechce sa mi verit, ze su to skutocne pribehy.
ako mozete zit pod jednou strechou s niekym kto vam uctuje kazdy prd...ved to je horsie jak romsky uzernik..fakt nepochopim...
viete, ja som mala kadejake problemy s mm, ale ani raz sa mi nestalo, ze by mi daval platit na polovicu ci nepodaj poziciaval...a to vam poviem rok sme zili oddelene, vsetky uspory co sme mali mi dal, kazdy mesiac ani nenapisem (ale mastna suma) mi posielal na ucet...hocikedy si zoberiem z jeho penazenky aj 50eur., nikdy nic nepovie, len mu oznamim, ze som potrebovala, ziadne prosby...
To s kym zijete nie su chlapi, to su total zufalci, ktorí sa potrebuju liecit..kopnut ich do riti uz vcera bolo neskoro...
@natalym znamenie s tým veľa spoločného nemá, lakomci sa nájdu v každom znamení a nie každý muž narodení v znamení panny lakomcom je.
@mircalla prepáč, ale nerozumiem, prečo takému mužovi rodíš deti. S jedným odísť je oveľa ľahšie, ako odísť s dvomi, a vlastne od žil spočiatku u teba, tak bolo jednoduchšie vyhodiť ho, ako to riešiť teraz. Aby ma spolužitie s volom dohnalo k antidepresívam? To hádam nie!
Ale Vám poviem. U nás sa to otočilo. Všetky prachy mám ja a tak mu hovorím teraz ako on mne. Našťastie to funguje.
Tam kde sa delia financie nieje laska,,lenze taky clovek ktoremu zaraba este aj vlastna manzelka je ubohost a pazravost
@timea7 inak ja mam sestru pannu a ta je teda tiez dost na peniaze a take setrenie na ukor druheho...ale urcite znamenia nie su natolko dolezite.
Moj mm je strelec tak neviem ci sa este taky stedry strelec najde...ja si mozem kupit co chcem..vela krat ani nezaregistruje ze je z uctu prec 200eur... 😕
@timea7 aky ekonomicky dovod? Ved bez tych chlapov na tom budu lepsie.
Boze baby mne je to uprimne luto. Mala som podozrenie ze moj chlap je lakomec lebo ho nikdy nenapadne kupit mi nieco len tak. Kvety povazuje za vyhodene peniaze lebo ved skoncia v kosi. Po tych rokoch sa uz aspon snazi sem tam mi nieco kupit ale je to take neohrabane. Vzdy nieco prakticke. Aby som sa z toho najedla alebo to mohla pouzit v domacnosti. Stierac na auto ma pobavil 😀 😀 😀 na druhej strane sa mu roky vnucujem ze budem platit naklady na domacnost, nechce. Bez reptania kupi co ma na zozname. O moje auto sa stara ako o svoje. Ked treba vacsiu investiciu zaplatim si to sama ale nikdy nepyta. Tak asi nebude lakomy len prakticky nie? 😀 Inak sa nanho mozem spolahnut vo vsetkom aj co sa deti tyka.
Obcas si clovek uvedomi co ma az ked zisti ze niektori ludia su na tom ovela horsie ☹
@sashulka @mircalla @natalym dievcata drzim vam palce

@sashulka na čo ti je taký muž? O malú tiež veľmi nezavadí....dom je písaný na koho?