Môj muž je workoholikom a okolie sa čuduje, že mi vadí
Ja vážne neviem, ci dnes jedine, na čom záleží žene je to, aby muz zarobil a inak ma byt ticho a nesťažovať sa…!?? Moj muz ma pracu, okrem toho na este takú hobby pracu, kt. ho baví, aj si zarobi, ale berie to vela času a energie.Chcel dom, ale nezvládame sa o vsetko tu starať, dokončovať, lebo bud je preč, alebo rýchlo robí doma najnutnejšie. Nikoho nepoveri,aby u nas nieco urobil, myslim firmu. Ken on sam, ake na nic nemá cas…Nejdeme sa vyhrabať z tony povinnosti.Nedokážeme si oddýchnuť, som vyčerpaná, stale nieco niekde treba, vikend co vikend robota, ked nie doma, pomôcť rodičom. Tento zhon ma zlý vplyv aj na nas vzťah. Mali sme vela debát, hľadali sme kompromisy, ale aj to je pre neho ťažké prijať. Nikdy nedodrží sľúbené, vkuse je mu malo ta naša dohoda.Ked sa postazujem mame, tak mi vraví, ze mam byt rada, ze sa snaží, zarába, bud rada, ze nesedí v krčme… no ja neviem, cítim len zhon, stres, nervy s únavu, u neho, u seba. Tak sa pýtam, na co je to dobre, ked toto akože robi pre nas, ked my viac potrebujeme, aby bol tu, s nami, pripadne spolu aby sme zveľaďovalo spolu dom.Nevieme sa nikam ani s detmi vyhrabať a pre neho je to ok, kym nezačnem hučať, ze je toho uz vela…
Fakt to zle vidím ja?
Takto sa nahanat to je cele zle, to je co za zivot. Kamaratka to mali podobne, okolo domu kvantum veci a napokon to zredukovali, zvierata co mali obmedzili, nechali si len sliepky, zahradu tiez si prehodnotili, co je pre nich priorita a to proste udrziavaju. Ked chce clovek mat aj klud, aj si oddychnut, tak sa neda vsetko.

@oli_gapelodiegant ahoj, mali sme teraz pokojnejsie obdobie, aj zym, ze bola zima…. ale uz to zacina, sezona, jar, leto, nahanacka za pracou, doma rozrobene veci….. uvidime, snazim sa ustat to