Výber medzi dvoma mužmi: Aké sú vaše skúsenosti?
Zienky milé poradte mi. Teda. Skôr napiste čo by ste robili vy. Ma o mna záujem muž, ktorý ma vysoké postavenie, zaraba super, nad 8000€ mesačne. Je ale veľmi výbušný, párkrát čo som ho videla s kamarátmi tak bol dosť nervózny a podráždený. Keď sme boli spolu, opýtala som sa ho to, tak povedal, že ma náročnú prácu a je vycerpany. A na druhej strane je tu muž, ktorý zaraba 2000€ mesačne, ma veľa času po práci, je pokojný, je ale dosť vážny. Akých mužov máte vy zienky? Čo by ste na povahe menili? A teraz babo raď.
@anonym_autor Ako hromozvod som už poslúžila v minulosti,v súčasnosti by som si vybrala menej peňazí,viac pozornosti.
Akú povahu chceš meniť. Snáď si nemyslíš že niekedy niekoho zmeníš. Vybrať si musíš ty, ja by som možno nevybrala ani jedného. U mňa je dôležitý aj výzor.
@anonym_5d30a6 obaja sú veľmi veľmi pekní, vysoký, vyšportovana postava
Povahu cloveka nezmenis, to si uvedomujes? Ty si musis vediet vybrat co je pre teba prijatelne a co je uz cez ciaru. Ty s nim budes, nie my.
@anonym_autor muža, takeho, do ktorého sa zamilujem, ale nemyslím, do jeho peňazí a postavenia, ale do toho aký v skutočnosti je
@anonym_autor mala som takeho ako mas toho s 8k a mal cez 9k mesacne a toto ma na nom nezaujimalo, on bol rok dokonaly chlap, tiez potom sme mali kopec spolocneho, proste tam bolo vela veci preco je to super partner, ale tato jeho stranka vybusna bola hroza. Potom sme sa po rokoch rozisli. Teraz mam toho kludneho a to je velka ulava, sme spolu cez 10 rokov a mame aj deti. Za mna ta vybusnost je red flag
@anonym_autor Ahoj, ked popisujes ake maju platy, tak to z akeho hladiska? Z hladiska darcekov, dovoleniek, ci? A teda odkial vies, ze tolko zarabaju? To na nejakom pociatocnom rande si sa ich pytala na plat, alebo sa obaja sami tym chvalili? No ja neviem, ale ja ked som kedysi v zaciatkoch randila, tak ani jeden hned nehovoril o plate, az neskor, ked to zacalo byt trosku vaznejsie...preto mi to pride nejake divne. Tebe ktora povaha z tych dvoch viac rezonuje? Je niektory z nich, ku ktoremu ta to taha viac? Velmi zavisi od tvojej aj ich povahy, a taktiez co si ochotna akceptovat a co uz nie. My ti mozeme povedat ten alebo henten, a pritom to nemusi byt dobra volba. Ja osobne z tohto chabeho popisu co si dala by som nechcela ani jedneho🤷♀️ Jeden dost vybusny kvoli unave co nie je bohvieco a druhy priliz vazny, takze s nim asi vela srandy nezazijes. Viac si o nich nenapisala, takze z tychto 2 moznosti by som nesla ani do jednej.
v prvom rade by som nepozerala na to kolko zarabaju .. dnes maju 8k a zajtra sedia v base za podvody ..alebo obycajny clovek sa vie vypracovat daleko vyssie ako na tom je momentalne ... plat,praca ci kariera niesu trvale .. rovnako ako krasa ci postava ... vyberala by som podla toho ,ako sa spravaju ku mne, aky su k inym ludom .. a co mame spolocne
@anonym_autor urcite by som volila POKOJ. Nech si zaraba kolko chce neviem ci by ti to stalo za preplakane noci.
Diskusia dvoch chlapov. Pocuj Jozi. Poznam dve, jedna zaraba 10k a druha 2 k. Ktoru si mam vybrat ... Jozi: Tu s vacsimi prsiami, lebo po svadbe sa jej aj tak nebude chciet pracovat ...
@anonym_autor ja by som chcela takého čo ma bude rozosmievať každý deň, proste takého easy going humoristu ale zodpovedného. S vážnym sa budeš nudiť. Výbušného sa zbav, bude z neho časom psychopat.
A s ktorym je vacsia zabava? S ktorym je lepsi sex? Pri ktorom sa citis bezpecne? Priktorom mozes hodiny mlcat a nebude trapne ticho? S ktorym mas rovnaku predstavu buducnosti?
@anonym_autor Z toho,co si napisala to vyzera tak,ze si vyberas podla zarobku. Ja som si vyberala muza pihodoveho,vtipneho,s ktorym je lahke zitie. Nikdy by som nebola s nervakom a vybusnym muzom. Neriadim sa podla toho,kolko zaraba,ale aky mam pri nom pocit.
@anonym_autor pre mna malo informacii na to aby som ti poradila, napriklad vobec neviem, ci by si z tych penazi videla aspon euro.
@anonym_autor neplanujes pracovať ked si vyberáš muža podla jeho zárobku? Ked sa o seba budes vediet sama postarať mozes si vybrať podla pocitov a charakteru.
Inak ten, co zarába nad 8000 asi bude mat svoju nehnuteľnosť takze sa k nemu aj tak nastahujes s igalitkami a s nimi aj odídeš takze naco ti je taký plat?
Pokiaľ máš málo vzrúša v živote, ber toho výbušného. Nudiť sa rozhodne nebudeš, možno si aj poplačeš. Keď vydržíš, tak aj niekoľko rokov budeš plakať, hlavne že bude zlatá klietka.
So zmyslom pre humor, láskavého, galantného by som brala. Len kde je napísané, že je to jeden z týchto dvoch?
@anonym_autor hmmm...ten prvý môže byť raz tak agresívny, že aj ruka vyletí, a nezachránia to ani prachy.... čím viac prachov, tým viac možností - aby si nebola "len v poradí" 👀
Chcelo by to nejakého v strede, 5000€ a menej nervozity, ale nie nekonečný čas (a možno očakávanie, že ty budeš mať kopec času na neho).
Taký by bol zhruba aj v mojej príjmovej kategórii. Čo je moja druha pointa, vyber si takého, čo zarába bližšie k tvojmu príjmu.
To ti hneď každý chlap vešia na nos koľko zarába? Či to je tvoja prvá otázka? Zrejme ani jeden, keby si bola zaľúbená vieš to okamžite za sekundu, ktorého chceš, mala by si si pustiť pesničku keď kde o love
@anonym_5d30a6 obaja sú veľmi veľmi pekní, vysoký, vyšportovana postava
@anonym_autor Keby zistim na zaciatku vztahu, ze he vybusny, uz by som do takeho vztahu nesla.
Urcite ten 8k nervak, nech je vyssia sanca, ze ked ti z neho cochvila rupne zdravie, bude na liecbu.
@anonym_autor Žiadny muž keď vstúpi do vzťahu sa NEZMENÍ.A keď, tak k horšiemu.K horšiemu znamená, že sa prestane toľko snažiť o ženu , počúvať ju, prejavovať lásku, dávať pozornosť, ako keď o ženu " bojoval". Lebo však už je " za vodou" .
Ak som 24 rokov ženatý s jednou manželkou a chcem s ňou zostať do konca života a to chcem,je to moja vedomá voľba a vedomé rozhodnutie.Nie je len pocit.Ale na to aby človek bol celý život v jednom vzťahu - paradoxne dvaja sú na to málo.My sme boli na veľa seminároch pre manželov , prečítal som niekoľko kníh o vzťahoch, máme viac známych manželských párov,s ktorými sa zdielame o starostiach a radostiach spoločného života.
Najlepšia kniha na svete o spolužití muža a ženy je kniha: Moje túžby,tvoje túžby. Krátke kapitoly plné konkrétnych príkladoch, prečo sa začali manželia navzájom podvádzať,ako tomu predísť, čo najviac potrebuje zažiť muž, čo potrebuje zažiť žena.
A je tam podobný príbeh ako spomínaš ty,toho vážneho muža.Za tou tichou, vážnou povahou sa skrývala jeho temná stránka. Kniha stojí do 15€ a pomôže ti 100x viac,ako mi všetci na MK.
A ty si aká? Ak si ziva, lepší bude pokojnejší typ a nevýhodnejší bude výbušný. Ja som výbušná a manzel mi hovorí pri niektorých jeho kamaratov, že keby on bol s tebou, už ta dávno zabije. A uvedomujem si, že by som nemohla mat pri sebe rovnakého partnera, ako som ja. Mám výbušnej kolegu, ale tým, že nie sme partneri, veľmi dobre si rozumieme, lebo sme rovnaki 1:1 a mame pre seba pochopenie, ale keby sme boli partneri, to by lietali taniere a určite by lietali, lebo by som veľa veci ako frajerka netolerovala, čo mi ako kolegyni nevidi (napr. Neupratovanie si po sebe atd)
@anonym_autor v tvojom pripade by som si vyberala seberovneho, teda toho povrchnejsieho. Je dolezite ladit vo vztahu
@anonym_autor vidím len malichernosť, ako prvé uvádzaš plat, až potom vlastnosti. Tak sa rozhodni platom. Aj tak spokojná nebudeš ani s jedným
Volila by som pokoj. Ale keďže uvadzas ako prvý plát, tak je jasné , že ten je pre teba dôležitéjsi ako vlastnosti daného človeka. Povaha človeka sa zmeniť nedá.
Porovnanie platov pri vybere napadnika vyzera, ze hladas sponzora/milenca a nie vazny vztah

Akú povahu chceš meniť. Snáď si nemyslíš že niekedy niekoho zmeníš. Vybrať si musíš ty, ja by som možno nevybrala ani jedného. U mňa je dôležitý aj výzor.