Môj muž písal mojej kamarátke
Dobré ráno písem takto skoro preto ze sa mi ani neda kvoli tomu spat 😭 ide o to ze moja najlepsie kamosla s detstva bola umna naposledy pred rokom potom sme si este par dni pisali chcela ist vonku ale aby som prisla bez syna ja som vtedy nechapala preco a haneva sa od vtedy sme si ani nepisali , vcera som sa jej ozvala prva pretoze uz dlho ma trapilo preco sa mi neozyva ani k narodeninam mi nezapriala nic ...zavolala mi a kukala sa namna a velmi plakala ze mi to musi povedt a nenoze to dusit v sebe .Ked ju siel vtedy moj miz zaniest domou od nas sedeli v aute este s jednym kamosom a proste chodili jej sms ze pritahujes ma velmi neskusime nieco nikto o tom nebude vediet ona si myslelala ze to pise ten druhy ale on jej povedal ze to pise on ona ona mu vraj povedala ze to by nikdy neurobila ci mu sibe a on to potom prekrutil ze si robil srandu sle ze nech mi to nehovori lebo nam rozbije rodinu ze on len srandoval
Ale povedala ze vie ze nesrandoval 😪 je to premna vela rana velmi ma boli srdce a neviem co mam robit ci mu mam aj povedat ze to viem alebo neviwm fakt vtedy som bola este aj tehot a s nasou druhou dcerkou 😫😭😭 velmi ma to boli
@simca06022011 konečne 👍
@kristina2015 do sex zoznamka chodia ľudia všetci.. Od 16rocnych (do inej som ani nechodila) do 100 rokov... To nema nic s tým ze by hľadali sex.... V skutočnosti väčšina z tych ľudí je tam iba "tak". Celkovo ženatý muž ale aj slobodny, ktorý tam trávi čas je pre mňa veľká záhada. Nudiť sa musí strašne a ak ma rodinu, stačí mi len viac. Povinnosti naložiť 😁.. A inak so svojím chlapom sa z tade poznám 😂
@simca06022011 Kľudne to mohlo byť aj tak že ona písala jemu on ju poslal kade tade a hanbila sa prísť na ďalšiu návštevu . Preto sa jej rok neozvala . To je jej verzia ešte by som počkala čo povie chlap .
Hmmm tak to je zapeklitá situácia, keďže nemáš prakticky žiadny dôkaz. Darmo budeš tlačiť na muža on nepovie nič. JA byť tebou, tak si ho viacej všímam, sama neviem, ako by som túto situáciu riešila :(
@zuna1411 netreba ti iné dôkazy,stačí iba vyžiadať výpis tel. - tam máš odchádzajúce hovory a sms..obdobie 22 týždeň tehotenstva -inak výpisy chodia aj ku faktúre..akého máš operátora ?Lebo podľa výpisu uvidíš, či si volali, v mobile sa dá nastaviť aj na messengeri,signál,viber,whatsapp - mazanie správ po prečítaní...takže ani namáhať sa nemusí a môže ti dať smelo telefon do ruky - nič nenájdeš
Podla mna je uplne jedno, kde je pravda. Tento pribeh je predurceny na to, ze autorka muza konfrontuje, ten to nejako zahovori a nakoniec bude kamaratka ta zla 😀.
@ndrag a v tom pripade by som si zavolala tu kamartaku a konfrontovala ju, kludne aj s muzom :D a nech si to vydiskutuju :D by som sa kadeco dozvedela...
@zuna1411 a čo urobila so starým telefónom? Predala či len odložila? V podstate poznáš ju aj jeho a musíš vedieť kto čo by dokázal urobit. Či vám má ona čo závidieť alebo on dôvod vás chcieť podviesť.
@martina1201 vraj prelozila kratu do noveho a tie sms tam uz niesu to sa mi troska na tom nezda ale zas povedala povedz mu ze si videla uz tie sms a o vsetkom vies..keby ziadne sms neexistuju tak bymi to nepovedala takto
@simca06022011 presne, to je podla mna jedina normalna cesta. Ale aj tak sa rozhadaju vsetci traja, takto mozno vyde na povrch aj pravda..
@zuna1411 kamarátke by som isto verila že sms tam boli.
Ale neverila by som, že by tam nebolo niečo, čo nespomenula.
Nejde mi do hlavy, že tvoj muž by za triezva a bez seba menších okolkov požiadal tvoju kamošku ( kým si ty tehotná) o sex... A zároveň, že by si ona myslela, že jej to píše druhý kamarát v aute 🤔🤷
Nevidela telefónne číslo ??
Nie je možné, že tí dvaja niečo spolu kedysi mali a preto by nebol ich sex prvy krát ? ..
A preto by teoreticky tvoj muž oslovil práve ju a práve v čase, keď bola u vás ?
Je to už prehnané, ale celé je to divné.. niečo tam nesedí.. a aj to že strašne plakala a tak... Prečo by tak plakala keď by si teda v prípadnom omyle s ním vymenila zo 2-3 sms.. 🤔🤷
celé je to akési divné, kamoška nevie, kto jej píše - nemá ho uloženého, on ju áno, sms zmizli...muž sa celý rok akože čuduje, prečo sa doma manželka trápi, prečo sa jej kamoška neozve... no ja neviem. ja by som zavolala kamošku na kávičku aj pána manžela, a prosila si vysvetlenie.
@ivca88 Ja to tu celý čas tvrdím že isto spolu už niečo mali možno dávnejšie a mohlo to byť tak že ona jemu písala ona chcela a tvári sa že kamarát spolusediaci v aute aby vyšla svätá . A neskôr jej bolo blbé prísť keďže ju odmietol a ako pomstu si vymyslela túto story. Aby urobila prievan v rodine
Tak ja by som to pochopila asi takto: vtedy pred rokom ťa volala von bez syna preto, lebo to asi chcela s tebou prebrať...a určite nie pred malým dieťaťom.
Tvoj manžel má ešte asi z mladosti na ňu zálusk, a asi ho neopustilo, tak to na ňu vyskúšal a keďže kamarátka nemá dlhodobý vzťah, tak asi predpokladal že je prelietava a uspeje. Hold smola, ty si jej prednejšia.
Tvoj manžel má na ňu presne preto blbé poznámky, ako si napísala..lebo by si u nej dal povedať.
Kamarátke by si sa mohla aj poďakovať, nebyť jej normálneho rozumu, už si podvedená.
Manželovi prešľap odpustiť, keďže k ničomu nedošlo, veď každý možno občas túži po niečom, niekom inom, aj keď možno iba na okamih. Ale preto sa predsa vieme ovládať.
Nerobila by som doma cirkus, len mu povedala že o Tom viem. Ale že ešte raz, tak potom sa k tomu budeš stavať ináč.
@kristina2015 no neviem ozaj...dúfam že autorka napíše, čo zo seba junáčik vypotil...
Ale príde mi to ozaj odvážne, takéto sms.
Kedysi, keď ťa chcel chlap dostať do postele, aspoň ta na kávu najprv pozval.
A on takto priamo, rovno, bez okolkov a ešte teda asi bol aj šofér - tak bol triezvy... 🤷
Musel byť riadne sebavedomí, veď to že ta kamarátka často/možno rada strieda partnerov z nej nerobí zase zufalku, ktorá da každému. Je slobodná, nech si užíva. Ale isto nedá len tak na požiadanie kamaratkinemu mužovi 🤷
@ivca88 Išiel na istotu aj to som tu písala ak vôbec šiel a nebolo to opačne však že
@1aduliatko1 ona určite nepride urcite
Bude tusit za akym ucelom ju volam :(
@zuna1411 strašne mi to je ľúto.
Fakt. Neviem si predstaviť čo prežívas. My to tu len hádame, ale u teba je to tvoj život. Tvoj muž.. mrzí ma to
Ale hlavne mu nepodsuvaj scenáre. Nechaj jeho rozprávať.
Ty len povedz, že ona ti všetko povedala a ukázala.
A čakaj..
Ak tam bolo niečo viac, nech to aspoň vieš..
Nech ťa neťahá za nos.
@zuna1411 tak kvoli kamoske prelozim tu kartu spat a spravy tam budu.. ked uz chcem vyliezt s takouto vecou, tak sa o to postaram.. je moznosti vela ako si spravy ulozit, odfotit a pod. Alebo navzdy cusim... ak nepride, tak sa na taku kamosku klamarku vykasli. Nech to povie chlapovi do tvare a nie tebe vyrevovat za jeho chrbtom...
teraz ti neostava nic, len proste sa opytat a nechat nech povie svoju verziu a ked tak nech si to s nou pred tebou vyriesi, ak bude tvrdit nahodou ze su to len jej vymysli. Pekne sa daj do kludu, je to rok stara zalezitost... nestresuj ;)
@zuna1411 Však ak nemá čo tajiť stojí si za svojou verziou si jej super kamarátka určite príde a povie pravdu aj pred ním či?
Kokos ľudia tu robia z toho NCIS, skús prosím zachovať chladnú hlavu
@kristina2015 ona najprv povedala ze mu ani nemam hovorit ze to viem lebo ho pozna ze by bol schopny ist aj k nej domou
Takto mi to povedala ...
@simca06022011 dakujem ale citim sa strasne staram sa o 2 deti snazim sa aby nikomu nic nechybalo cely den len okolo nich..ved tie co mate deti dobre to poznate ..a ked si pomyslim ako som ho ja cakala doma s malym kym on sa staznil toto snou tak mi je strasne ale strasne

@zuna1411 samozrejme takto jej to povedal 😂 a ona takú dôležitu vec vyhodila s mobilom... Ako nebudem z nikoho robiť svätého, ani z neho ani z nej... Ale toto je ako keď zaklopem susede že ma zvadzal jej muž.... Môže nemôže to by pravda. Druhá vec prečo teraz s tým výška von a bez dokazu? Možno ona s nim niečo chcela a keďže sa jje nepodarilo a ani za rok, tak teraz toto vytiahla... (samozrejme už vymýšľam možné scenáre, ale tu sa neda vedieť kto vraví pravdu). V kľude by som to ako blbosť vytiahla pred chlapom a nech sa vyjadrí, pripadne rada budem pri tom keď si to vydiskutuju osobne 😁