icon

Môj muž písal mojej kamarátke

zuna1411
22. jan 2021

Dobré ráno písem takto skoro preto ze sa mi ani neda kvoli tomu spat 😭 ide o to ze moja najlepsie kamosla s detstva bola umna naposledy pred rokom potom sme si este par dni pisali chcela ist vonku ale aby som prisla bez syna ja som vtedy nechapala preco a haneva sa od vtedy sme si ani nepisali , vcera som sa jej ozvala prva pretoze uz dlho ma trapilo preco sa mi neozyva ani k narodeninam mi nezapriala nic ...zavolala mi a kukala sa namna a velmi plakala ze mi to musi povedt a nenoze to dusit v sebe .Ked ju siel vtedy moj miz zaniest domou od nas sedeli v aute este s jednym kamosom a proste chodili jej sms ze pritahujes ma velmi neskusime nieco nikto o tom nebude vediet ona si myslelala ze to pise ten druhy ale on jej povedal ze to pise on ona ona mu vraj povedala ze to by nikdy neurobila ci mu sibe a on to potom prekrutil ze si robil srandu sle ze nech mi to nehovori lebo nam rozbije rodinu ze on len srandoval
Ale povedala ze vie ze nesrandoval 😪 je to premna vela rana velmi ma boli srdce a neviem co mam robit ci mu mam aj povedat ze to viem alebo neviwm fakt vtedy som bola este aj tehot a s nasou druhou dcerkou 😫😭😭 velmi ma to boli

zuna1411
autor
22. jan 2021

@ivca88 dakujem

simca06022011
22. jan 2021

@zuna1411 tak a co podla nej mas robit po tom? cakat a pofukat jej bolinko? Cim dalej to citam tym viac si myslim, ze si vymysla.. nechce byt pred nim za zlu, nechce ho konfrontvoat ale tebe klud doma pokazi rada.

kristina2015
22. jan 2021

@zuna1411 Bodaj by nešiel asi sa niečoho boji ...oprávnene.Ty by si nešla ? Keby na teba nejaký jeho kamarát nahovoril tvojemu chlapovi že s ním spavas a nebolo by to tak? A ešte so slovami nehovor jej to...Do kedy sa chces zozierat?mne sa kedysi stalo podobne 😂 Len aby ma nechcel môj muž tak kamarát si vymyslel že som s ním spala aby o mňa neprejavoval záujem a mal čistu pôdu pre seba 😁 A nemala som s ním nič .🤦 A ozaj boli v tom čase naj kamaráti. Môže to byť akokoľvek priprav sa na všetko ale pravdu sa dozvies dnes večer . On je ten kt si ťa vzal stará sa o vás má s tebou deti. Ona ta čo ťa mala rok v paži. Teba aj deti . Takže verila by som chlapovi a celá ta jej verzia má medzery. Napísala ti gratuláciu ku narodeniu babetka ? Na tvoje sviatky ? Aspoň zo slušnosti? Keďže ju tu obhajujú ako svaticu ?

1aduliatko1
22. jan 2021

@zuna1411 sa nečudujem, že máš nervy, toľko scenárov si tu dostala od dr. koníkariek 😀 držím palce, ono sa to vysvetlí a verím že muž bude sekať dobrotu 🙂

zuna1411
autor
22. jan 2021

@kristina2015 mam s nej čudný pocit veru...ked som sa na nu kukla po tom roku aj ked to bolo len cez video tak uz mi prišla taka cudzia noe ako pred tym sme boli ako sestry ale teraz uplne iny clovek ...a nenapisala mi k nicomu ...ziademu sviatku ani k narodeniu nic..

kristina2015
22. jan 2021

@zuna1411 Priprav sa na všetko .. jedno je ale iste keby mi kamarátka porodí dieťa bez ohľadu na to akého ma manžela napíšem gratuláciu . Aj na sviatok. Niečo za tým je tak pevne nervy večer .

cacianka
22. jan 2021

@vilma7 bingo !👌👍

zuna1411
autor
22. jan 2021

@simca06022011 ja mam s nej viac a viac cudny pocit ...som zvedava na muzovu verziu ak sa vobec prizna ..

kristina2015
22. jan 2021

@zuna1411 Ziarliva žena tajne zamilovaná je horšia ako 100 včiel ver mi 😁 muži robia to isté zaklamu v svoj prospech

h2
22. jan 2021

@kristina2015 Na Teba si vymyslel mužov kamarát, že si s ním spala? No tak to si ho iste provokovala, lebo predsa bez vetra sa ani lístok nepohne. A on len zareagoval na Tvoje zvádzanie, ako každý zdravý chlap. 😂😂😂
Prepáč, to som musela! 😉

1aduliatko1
22. jan 2021

@h2 tak pre niečo musí mať taký názor na mužov 🙂

sticker
cacianka
22. jan 2021

@zuna1411 ja som podobne zažila.
Naj kamaratka a z časti kolegyňa. Bola som je na svadbe za svedka, narodila sa jej dcerka - boli sme, potom sa prestahovalu kvoli praci a vacsiemu bytu. Odrazu sa odmlcala. Ani obraz ani zvuk. Ked sim jej volala, akoze zle spojenie a potom zrusene číslo a nové utajené.vtedy este nebol toľko internet, a keby sa niekde registruje pod prezyvkou ani netusim ani nevypatram.
Po rokoch náhoda ako blbec.stretli sme sa u kaderničky, ale tak ze sa mi nemohla vyhnut. Rozpaky ako sviňa. Z oboch strán len take vlažné - ako sa maš ? Ked som zahlasila : vymenila som starého chlapa za novu kuchyňu, viditeľne jej odpadol nie kameň ale balvan. Vytisla zo seba ze by sa rada so mnou porozpravala a vysvetlila nejake veci. Ze behom par dni pride za mnou do prace. Nedufala som ale prisla. Chvilu sme sa bavili len tak, obe nervozne.spytala sa co sa stalo.tak som jej vysvetlila ze ex sa neskutocne zopsul v povahe, v praci, v peniazoch atd.
Spytala som sa aj ja jej, prečo ona ?!
Vedela ako velmi tuzim po dieťati, ze podstupujeme vsemozne kroky. Po prestahovani sa zoznamili so susedmi. Pri jednej navsteve sa bavili o svadbach a pustali video. Sused zahlásil : henten kkt fuzaty tam čo robi ? Moj brat vychovava jeho decko a henten na neho sere...
Oblial ju pot, ja tam ako svedok a moj muž vedla mňa v celej paráde ! Viac x sa ho pytala, patrala, vzdy jej to potvrdil.
Ako mi to mala povedať ?! Vedela ze trpim bez dieťaťa, ona jedno rozkosne dievcatko má doma a mňa má doraziť spravou ze mm má nemanželsku dceru, ze mi klame a odrbava ?
Nedokazala sa postaviť medzi nas dvoch, narusit moju nevedomosť. Netusila či a ako ma to zasiahne, nemala dokazy, lebo susedia sa odsťahovali 300km a nebolo medzi nimi tuhe priateľstvo.nepodarilo sa jej ich vypátrať a dotiahnut ich ako svedkov.netusila ze nase manzelstvo sa po rokoch narušilo.nechcela ho narusit a rozbit ona, len tak obvinit mm. Nevedela aky postoj zaujať, či ju zdrbem ze mi "závidí", ze ju budem mat za sviňu klamarsku a mojho muža za obetneho baránka. Lebo vedela zo zivotnych skúseností ze je to dvojsecna zbran.nikdy nevies koho zabije. Ona po case tiez riesila rozne rodinne problemy, nechcela sa zaťažovať mojimi a mňa jej.
Tak sa stiahla, aby nebola ona posol zlych sprav....
Po rokoch sme si to vysvetlili, aj sme si poplakali a teraz sme v kontakte.

ivca88
22. jan 2021

@cacianka žasnem. Koľké náhody a predsa len sa to stalo.
Keby im nepustili video, možno na to nikdy nepríde reč..
Tu je to.. lož má krátke nohy. Skôr či neskôr sa na všetko príde.

Dúfam že si už šťastnejšia 🙏❤️

cacianka
22. jan 2021

@ivca88. Co ti poviem.
aj 18 rokov po rozvode mam problémy kvoli tomu kkt. Bytové. Finančné. A to budú už 3 roky co zomrel.
Súčasný partner je nebe a dudy. Zodpovedný a spoľahlivý.
Téma je ci kamoska mala povedat či nie.
Ako by si reagovala ty ? Komu veriť ?
Povedala by si kruto ?

kristina2015
22. jan 2021

@h2 V pohode môžeš moja ja sa nenahnevam 😁 jasné že sa bez vetra nepohne veď som bola kocka za mlada 😂 a myslím že aj v pohode .Lenže ....on mi to nijako nedával najavo čo sa týka sexuality a ja už vôbec takže skoro som z nôh odpadla keď som sa dozvedela . Jednoducho chcel ma pre seba . Lenže ja som mala i tak oči inde 🥰😁

kristina2015
22. jan 2021

@1aduliatko1 Jaj moja každý to má doma nejako niekto iba na Valentína a niekto si žije v pohode. Chlapi sampano Valentín sa blíži 😂

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Plus prevažne dlhé roky som pracovala v mužskom kolektíve asi to na mne zanechalo stopy 😁🤷 a viem čo je to nevazit si druhého a zaobchádzať s ním ako s robotom,lebo musíš podpísal si mi to 😁 láska je kde ?

miskajerry
22. jan 2021

ja som zvedavá, ako to dopadne..

77ma11
22. jan 2021

každopádne ťažká situácia, držím palce, hlavne kvôli deťom nech to dobre dopadne

jullietka
22. jan 2021

@zuna1411 tazka situacia,klamat mozu obaja,no ale cakam co ti povie muz nato

dada4
22. jan 2021

Cudne je to, prečo to vyťahuje po roku?

dianka318
23. jan 2021

@zuna1411 tak potom aj ona musi mat ulozene jeho cislo a musela vediet kto pise.. vies su zeny, ktore sa pohraju a este sa "pochvalia" priatelke,alebo manzelke toho dotycneho...aby si dvihli sebavedomie..a ak by ona bola sväta, tak by nezacal pisat..urcite by si nikto len tak nedovolil napisat kamaratke alebo kamaratovi svojho partnera..lebo hned je jasne ze to povie..takze bud s nim flirtovala , alebo ak nie , tak on ma riadnu odvahu, ale aj chut ti zahnut..

deginko
23. jan 2021

Tak kamarátka si to určite nevymyslela,už z jej reakcie,že sa chcela od toho dištancovať,vidno,že ju to trápilo a nechcela viac do toho zasahovať...nepoviem,že sa zamlci a potajme s tvojim mužom komunikuje....ale nekomunikovala,čiže za mňa je v tom ona nevinne

renata1312
23. jan 2021

@zuna1411 viem ze treba mat kamošov okolo seba.. Toto by som snim si vybavila nie snou.. Vies ked on by nechcel nestalo by sa toto moj názor! Ja mam kamošky ale pozdravím sa a idem uz mam rodinu tak moc sa nevidíme

ivetka_kamo
23. jan 2021

@zuna1411 len tak z môjho života. Tiež bol manžel stále s nami, každú voľnú chvíľu, tel bez hesiel, všetko som mohla, ale nerobila, nebudem liezť nikomu do telefónu predsa. A aj tak, s kolegyňami ma podvádzal jedna radosť počas toho, ako bol v práci. A ze nebola len jedna. Teraz ma druhu manželku, tiež si myslí akého ma úžasného muža doma, a aha.... Robí to isté, sama som ho videla sa s jednou fesandou doslova olizovat v meste... Samozrejme, v inom, v akom žije s manželkou 🙂

kristina2015
23. jan 2021

Čo máš nové ako to dopadlo?

retatka
23. jan 2021

@ivetka_kamo Tak presne ,poznám takých 3,lebo ten čo ,,musí ,,utekať po robote domov má väčšinou najviac za ušami .Takto má alibi ,vyzerá dokonaly muž,ako svätý bez práv (telefón bez hesla ,vzájomne hesla aj pre partnera)a podobne hlúposti ),len naoko ...lebo však nikam nechodí ,žena pozná hesla ...No práve tito muži si nenechajú ujsť príležitosť ,tým to je vzácne a neodmietnu ..pretože vo vzťahu maju menej slobody.

prhlavka
23. jan 2021

Ahoj, chcem Ti napisat,len tolko, ze je dost mozne,ze kamaratka nebola prva,ktorej pisal a ktoru lámal. Otazka je,ci chces vediet viac,ci xhces vediet kunkomu si vecer lihas,ak ano...na tvojom mieste mu prelustrujem mobil,archiv a tak,abybo tom bud nevedel,aby nemal sancu vymazat co by nechcel,aby si citala,alebo si slusne vypytat jeho mobil. Ak tam ma co skryvat bude nahnevany a nebude ti chciet mobil dat do ruk,vtedy by som povedala to co vies od kamaratky a konfrontovala ho tym. Ak vsak nechces radsej vediet nic,neodporucam jeho mobil v tvojich rukach,mozno by si sa dizvedela veci,ktore by di uz na beton nespracovala. S nou sa nic nestalo,este nie je uplny dovod na zavery,chcelo by to urcite otvorit vino,sadnut si a porozpravat sa s nim ci mu nieco chyba,ci chce nieco vyskusat. Ked pridu deti do vztahu,vsetko je ine,menej casu na seba,vela zodpovednosti,stereotyp mozno citit este viac. Mozno ma len malo sexu a lubi ta,mozno si chce obcas len zaflirtovat a citit,ze este na to ma,ale nic viac nehlada. Zial,vztahy su komplikovane a manzelstva dlhorocne si prechadzaju kade cim. Zaklad je komunikacia a uprimnost.

simca06022011
23. jan 2021

@prhlavka ved ona pise, ze mobil jej dava a nema s tym problem...

simca06022011
23. jan 2021

@retatka menej slobody? 🙂 lebo zena vie heslo do mobilu? alebo ze ide z roboty domov (pritom mu to nik nekaze?) ? Nie je proste len moznost, ze taki chlapi normlane su, co to nepotrebuju? ;)