icon

Môj muž sa so mnou nechce rozprávať

15. okt 2021

Viem že chlapi nie sú veľmi na reči ale môj muž so mnou prehodí pár viet cez deň. Keď začnem nejakú tému, odpovie jednou vetou. Ked sa opýtam prečo sa nechce rozprávať vraj o blbostiach občas ich nazve chujoviny sa mu nechce rozprávať. Pritom mu hovorím bežné veci ako čo v práci, kam pôjdeme cez víkend, čo deti v škole. Strašné ma uráža keď povie, že to ju blbosti, veľmi ma tým ponižuje. Keď sa opýtam o čom sa chce rozprávať vraj o niečom normálnom ale nevie čo to má byť. Nie je to žiadny introvert, pri známych je ukecany až až. Prídem z roboty a obchádzanie sa ako cudzí. S vami muži prehodila cez deň viac ako pár slov?

autor
15. okt 2021

@negymama áno, má rád logické hry, hádanky, IQ testy. Hovorí o sebe, že je jeden z top informatikov na Slovensku.

negymama
15. okt 2021

a musite doma casto vetrat? myslim ten smrad...

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2021

No, mozno ma vysoke IQ (ale moze byt v klude, isto ma dost ludi ovela vyssie, ale to on asi nevie), ale inak je to debil, bohuzial, iny vyraz pre cloveka, ktory sa chova ako jebnuty, nemam.

autor
15. okt 2021

@negymama presne si to vystihla, všetko okolo neho je dôležité. Ja som nepodstatná.

0silvia0
15. okt 2021

A je aj pekny? By som mu tuto foto vycapila po tychto dristoch niekam ako tapetu na pc😂

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2021

Prepac, musim sa strasne smiat-top informatik by takuto kravinu nepovedal. Ja nahodou poznam vsetkych vyznamnych slovenskych informatikov, kludne mi napis do IP jeho meno😀

autor
15. okt 2021

@0silvia0 ten Ivanko sedí. Aj múdry som aj pekný som

negymama
15. okt 2021

moje nervy, narcis ako vysity! zena usmev na tvar, prihodna odpoved a ides. No ja by som mu dala! ... jazyk mam podrezany, len by tak habkal, uboziacik.

negymama
15. okt 2021

Asi nebudem daleko od pravdy, ze priroda mu ubrala na zmysle pre humor, ze?

Vie sa len posmievat ale nie sirit srandu a pohodu.

nickpick
15. okt 2021

bavila by som sa s nim rovnakym sposobom, ak by zacal
o programovani povedala by som mu, ze ma take chujoviny absolutne nezaujimaju, a zavolala by som kamoske a stebotala jej veselo do telefonu, tvoj muz si ta nevazi a zhadzuje ta, cosi ako emocna inteligencia je pre neho cudzi pojem, nenechaj sa ponizovat….

autor
15. okt 2021

@negymama on vie byť vtipný v spoločnosti, doma keď má dobrú náladu.

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2021

Tento typ chlapov si zvycajne vyhladava submisivne zeny, lebo tie sa mu na odpor nepostavia a akurat im velmi rychlo svojim spravanim zrazi sebavedomie a chuda zena potom ani nevie na com je. Potom este zisti, ze s nejakou kamoskou z detstva si dobre podebatil, cim este viac prehlbi jej pochyby o sebe, lebo predsa ak sa s inou babou ma o com bavit, tak to asi ja som ta blba, ked so mnou sa nema o com. Ja napr. by som s nim velmi rychlo zatocila, ale aj autorka sa moze naucit mat rada sama seba a byt sebavedomejsia, len teda musis ho menej pocuvat a ist si svoje, zacat sa viac venovat sebe a ukazat mu, ze si naozaj sikovna baba a zametat s tebou taky saso nebude.

h2
15. okt 2021

😂 Stále si robí IQ testy... A načo? Chudák. Inteligentný človek si nepotrebuje stále robiť testy a neustále seba a svoje okolie ubezpečovať o svojej inteligencii. Je to trápne a takto by som mu to aj povedala. A začala by som sa s ním baviť, ako on s Tebou. Čiže, na všetko, čo povie, by som povedala, že ma tie blbosti nezaujímajú. A po tom, ako by som to párkrát povedala, by som mu ustarosteným hlasom povedala: "Nejako v poslednej dobe rozprávaš samé hlúposti. Voľakedy si mal inteligentnejšie myšlienky. Nekleslo Ti náhodou IQ?"

autor
15. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl presne si to vystihla, mám myšlienky že keď s kamoškou rozpráva 3 hodiny ja som asi taká blbá, nudná že je to moja chyba že sa so mnou nemá o čom baviť. A rozmýšľam aké témy na úrovni preberať aby som neurazila jeho IQ.

madeline1
15. okt 2021

Asi ta ma dost. Tak s nim neries co vies, ze ho nezaujima. Na rozpravanie si najdi aj niekoho ineho. A ak ma potrebu ti hovorit, co obedoval, nech povie....skor by mi vadilo, ze sa stale vychvaluje, stale si robi iq testy, aby sa tebe a detom ukazal, nevazi si ludi s nizsim vzdelanim. Toto su tie veci co o nom vela povedia. I ludi s lepsim povolanim nez ma on je tiez dost...ak sa s nim necitis dobre, povec mu to...a taktiez by ma zaujimalo, ci ostatne oblasti vasho vztahu su vpohode...

negymama
15. okt 2021

nemala som namysli sarm a vtip na okuzlovanie spolocnosti. Skror ze mu chyba ten ozajstny zmysel pre humor- ten laskavy...brat sameho seba zlahka, vediet si zo seba robit srandu. Okuzlovat vtipom aby som vynikol a vsetci si vsimli moju uzasnost je nieco ine.

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2021

Nie je to Tvoja chyba, debil je on. Ake temy? Tazko povedat, kludne Ti vecer nejaky zoznam poslem, teraz musim mazat prec. Kludne Ti poslem aj ulohy, ktore ten tvoj top informatik nevyriesi😀

autor
15. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl poprosím ťa o logické úlohy 🙂

negymama
15. okt 2021

o nie, takto nerozmyslaj... ze cim by si urazila jeho vysoke IQ? no nicim.

skutocne mudry clovek vie zabrat siroke spektrum ludi. Ja mam tiez aspon podla testu na vysokej skole dost vysoke IQ, ...viac x som si ho nerobila, nemam potrebu. tam nam to robili v ramci nejakeho vyskumu, boli aj lepsi odo mna, a mnohi, mali sme fakt dobry rocnik.
A ja sa viem bavit s ludmi co su menej vzdelani alebo menej inteligentny ako ja... akosi, rokmi prichadzam na to , ze kazdy clovek ma ,moze nieco naucit, aj ten "hlupy" ci jednoduchy. Ze pojem intelgencia nie je to co reprezentuju iq testy, osobne ich povazujem za prekonanu zastaralu metodu.

Skutocna ludska inteligencia je omnoho bohatsia, tvarna, meniaca sa, zahrna omnoho viac aspektov zivota ako to co je zahrnute v iq testoch. Tie su az ak to poviem...ubohym zjednodusenim toho, co ludska mysel obsahuje a zahrna v pojme inteligencie.

mabenn
15. okt 2021

Ty mas aku pracu?

madeline1
15. okt 2021

Vies, zpravidla sa davaju dokopi ludia s podobnou vyskou IQ, takze sa vobec nezhadzuj, ty ho budes mat tiez dost vysoke. Inteligencia a mudrost je vsak rozdiel. Netvrdim, ze si nemudra, len si vzdelana v inom odbore. Nemyslim si ale, ze clovek potrebuje s niekym inym riesit po praci svoju pracu uplne do hlbky. Na to je pracovna doba, kolegovia, ak vobec... Bud sama sebou, nesil temy, len aby ste sa zhovarali, ale ak nieco chces, opytaj sa ho...problem bude v nom, hlavne preto, ze vsetko co povies je blbost alebo inak povedane...on ma asi pocit, ze je taky dobry partner....ale pri takychto reakciach od neho zakazdym, nabavilo by ma to s nim...

madeline1
15. okt 2021

A davat mu logicke ulohy je len podporovanie jeho ega. Manzel a manzelka sa idu spolu hrat. Ona dava jemu logicke ulohy. 😁

tom_i
15. okt 2021

Dúfam že robí minimálne pre ESET alebo zbrojný priemysel keď už je ten top informatik 😁

negymama
15. okt 2021

@madeline1 keby ze ja na muza vytiahnem logicku hadanku, asi sa rozosmeje na plne kolo 😅 a to je programator, logickych hadanok ma v praci dost.
Radsej sa zrelaxuje vo virivke.

timing
15. okt 2021

Tak tomj fakt ego nechyba ked o sebe vyhlasi ze ke TOPka na slovensku v obore informatiky😆😆😆 ked je taky super tak to musi dostavat kazdu chvilku lukrativne pracovne ponuky. By som sa necudovala keby aj do zivotopisu si napisal. Trapny.
A brutalne by ma nasral tym,ze uci deti,ze su mudre po ŇOM. Ci pana. Ma normalne nasral

autor
15. okt 2021

@madeline1
@negymama veď to zo žartu som napísala nech pošle logické hádanky. Ja ho v Tom podporovať nebudem.

autor
15. okt 2021

@tom_i vraj mu ponúkali miesto aj v Esete

pralinka25
15. okt 2021

vies co, jeho neviem ci zmenis. ale mozes zmenit svoj svet (nemyslim teba) myslim ludi ktorymi sa obklopujes. chod s kamoskou kazdy vikend na kavu. alebo aj po praci. zacni si nieco mimo domova nejaku cinnost, nieco co ta bavi - kurz sport. stretavaj sa s ludmi s ktorymi mas nieco spolocne a vykecaj sa tam. isto ta to obohati viac ako tvoj nudny muz ktory si ta nevazi. nemusis ho menit ale nemusi byt v tomto ani odkazana len na neho. kludne zdvihni telefon a poklabos s kamoskou aj na dialku cez telefon. ono mozno casom aj jemu pride blbe ze s inymi sa vykecavas, posrandujes a s nim nie.
nieje jedyny clovek na svete. dobre pokecat sa da aj s inymi ludmi. uz nemas babatka. teraz je cas zacat si vazit samu seba a trosku aj zit. obklop sa ludmi ktori si ta vazia a hlavne zacni si vazit samu seba.
a na to jeho trapne ego by som mala z fleku odpoved. mimochodom ti naozaj mudri ludia nikdy nemali potrebu o sebe rozpravat. mnohi dosiahli neuveritelne veci v tichost a az neskor boli oceneni. praveze typ cloveka ktori sa vidi ako genius (vid byvaly americky prezident) je zvacsa zakomplexovany clovek co si musi dvihat ego na niekom inom. nehovorim ze neni rozhladeny alebo nema vedomosti ale po svete chodia miliony ludi s vyssim IQ ako on. nech ide do menzy si rovnat sily.

a co eset je pod jeho uroven ked tam nesiel?

tenerifka
15. okt 2021

Vies, treba mat spolocne zaujmy a temy na rozhovor uz od zaciatku, nemusite sa bavit o vsetkom, ale ak ho vyslovene nebavi tlachanie, to si odbi s kamoskou alebo segrou. U nas som tiez spolocne rozhovory okresala na niekolko tem, lebo manzel nema zdaleka taky rozhlad ako ja a nestiha mi, nerozumie, a v tychto par konkretnych temach viem, ze mu ide karta. Inak sa predtym vsetko koncilo zbytocnou hadkou, tak som to vzdala. Mam kamosky, s ktorymi pokecam o vsetkom moznom, sme na rovnakej vlnovej dlzke, preto sa nerozculujem, ze s manzelom nepreberam vsetko.

negymama
15. okt 2021

@tenerifka no len autorkinho muza tliachanie aj celkom bavi, ale musi to byt vylucne tliachanie o nom, a o jeho mudrosti.