Môj muž vypije za deň 6 - 8 pív
Ahojte ja už neviem ako ďalej ....môj muž deň čo deň 6-8 pív ... Pritom vie aký mám na to názor nie raz sme sa pohádali kvôli tomu .... Najhoršie na tom že ešte vlastná rodina ho v Tom,, podporuje" ( otec mu to pivo kúpi) keď prídeme na návštevu .... Už normálne podla jeho hlasu viem že ma vypité ...a keď do neho skočím tak hneď sa vyhobpri na to že za deň veľa nezjedol .... Sme spolu 12 rokov máme syna a čoskoro ďalší prírastok ... Toto sa deje tak posledný rok... Akoze aj predtým pil ale kúpil si domov dve tri a stačilo mu .... A k tomu ešte zvykne poldecaky nie každý deň ale raz dvakrát do týždňa .... Je skvelý otec postará sa ja nemôžem povedať len ten alkohol....strašne ma to trápi bojím sa že sa to tak zhorší že pôjdeme od seba....
@tinapa Velka skoda. Je to nesmierne tazke ale raz bude musiet celit pravde.☹
@andreatytler tie co si tym presli vedia odkial vietor fuka. A co ?mali sme chlacholit ze bude dobre, ze pije malo, .radsej natvrdo pravdu ako ju nechat v sladkej nevedomosti.
Mne keby takto blikali kontrolky pre rokmi tak si toho k.kota nevezmem a usetrim si kooooopu nervov a starostí do smrti. Keby mi zeny takto nakladali uz vtedy, asi to tiez neunesiem a urazim sa, alebo nahnevam ze nas chcu rozdelit.
Ale potom zložím ruuuuuzove okuliare otrasiem sa a riesim problem s rozvahou. Urcite by som toho červika pochybnosti nezabila....
@dajana1983 rozpravas bludy,led porovnavas kavu s alkoholom. Este som z kavy nemala poruchu vedomia, neblabotala som z nej, nebola som agresivna, nemala som poruchu spravania, nemala som vykyvy nalady, nepomocila som sa, nemala som cirhozu pecene, nebola som intoxikovana a nepotrebovala som lekarske osetrenie. A nestala ma tolko penazi.
@cacianka Myslim ze ani ona uz nebude moct dat toho cervika z hlavy von, len dufam z sa odhodla k cinom skor ako neskor.
@stanulienkat presne také typy ako ty by som poslala k tomu psychológovi ako to tu bolo zmienené.Inteligenciou tiež moc neoplyvas,lebo vidím že si z toho pochopila prd.Len si si vytiahla teda podľa teba asi podstatu a myslíš,že vie oponovať.Tak v takom prípade,radšej tu cirhozu a všetky choroby sveta ako mať niečo dočinenia s tebou podobnými ľuďmi,lebo je vidieť že si potrebujes zdvihnúť ,,asi,,sebavedomie tým že napíšeš totálny nezmysel a ešte si myslíš,že si sa trafila🤦
@dajana1983
Suhlasim so @stanulienkat Uz netaraj prosim ta.
Asi aj autorka sem pise, lebo problem nema. Sama pise, ze to na nom vidi a pocuje mu to na hlase. A pri 8 pivach denne ma uz dost zbysenu toleranciu, takze nemusi byt opity, ale dlhodobo sa udrzuje v mierne pirpitom stave, ktory musi neurstale doplnat. Pokial nemas znalosti o zavislostiach, ci nie je psycholog ci psychiater, co sa tomu venuje, tak laskavo netrep Tvoje zlahcovanie a porovania su priam komicke.
@mircalla ako som povedala,takých je váš tu viac než dost
@dajana1983 🤧🥳🙆♀️🙆♀️🤦♀️🤦♀️ Konecne mi niekto inteligentny odpovedal. Na toto som cakala. Hned mam vyssie sebavedomie.🥳🥳🥳 Idem sa objednat k tomu psychologovi. Dufam,ze este nie je neskoro.
@dajana1983 ajaaaj, niekomu sme stupili na otlak. Niekto ma doma alkoholika a tvari sa,ze je to v pohode.😂😂😂
@dajana1983 To bude asi tym, ze asi jedina pises totalne mimo.
@stanulienkat Logicky ma to tiez napadlo.
@mircalla hlavne že ste sa našli vy dve a hneď viete ohodnotiť kto má čo doma,presne ako klebetne ženské.Az tam siaha vaša úroveň, no typické Slovensko,vo všetkom prajné ale hlavne ta hlúposť nekonečná .
Inak autorke odporucam, nech si 2-3 dni neda nic. Pravdepodobne bude mat krasny abstak, triasku, bude nervozny a cely cas mysliet na to, ako sa dostat k flasi. Sam prestat nezvladne. Takze ono ho nemusi motat, nemusi padat na zem, tam je uz psychicka aj fyzicka zavislost. Keby vedel prestat, tak prestane hned, ale take reci, ked sa narodi dieta prestanem - typicka racionalizacia a vyhovorky alkohlika.
@dajana1983 Prepac, ale k tebe sa nevyjadrujem. Nedosahujes ani zdaleka uroven ostatnych diskutujucich, intelekt nula, nejaky rozhlad nula, naivita nekonecna. Ja to proste s hlupymi ludmi vzdy radsej vzdam, je to tak lepsie.
@mircalla úroveň takých diskutujúcich tebe podobných teda určite nie, aspoň keby si nepoužila každé tretie slovo ktoré som napisala,samotnu by ťa to asi nenapadlo...ale máš pravdu,radšej nechaj tak
@dajana1983 Skus temy, kde mozes dat nejaku pridanu hodnotu, toto nemude ono.
Pracujem v oblasti, ktorá sa ta týka. Pokiaľ si to neuvedomí sám a nesekne s tým ihneď, sluby typu, ked sa nam narodí 2. dieťa nemajú zmysel. Musí si sam uvedomiť, ze 8 piv denne je cez ciaru a ma vazny problém. Držím prsty
Dievčatá v prípade takýchto problémov môžem doporučiť www.adclinic.sk
Ahoj no co sekol s tymi pivami?

Autorka to vzdala, škoda.. No nečudujem sa, čaká bábätko, ktovie ako je na tom psychicky a teraz sa tu dozvedá, že jej muž má vážny problém, a ona tiež.. Ťažko sa toto počúva, veru..