Môj partner hráva počítačové hry
je zdrave ked moj partner sedi pri pc hrach castejsie ako s a mne venuje? mate stim skusenosti ..
@jaja102 ja stim nic nenarobim , ked sa bude chciet venovat dietatu tak sa bude ak bude chciet hrat hry ta bude hrat.. vadilo mi to zozaciatku , niekedy mu to vyhodim na oci ale stoho je len nervozny, tak vzdy si poviem ze budem mat viac casu pre seba a babetko a ist von , rodine na kavicku a tak , a potom mi nebude vadit ze hra.. a viem to z mojej skusenosti , lebo poznam jedneho co sa nevenoval rodine vobec a hraval automaty za peniaze , venoval s a kamosom , atd. .. moj s a nam venuje ked ma cas a neni v robote a neleze mu unava do hlavy.. a nemozem mat vsetko dokonale ako by som chcela.. hlavne ze sme vsetci zdravi a mame sa radi ..
@jaja102 ja som smojim 2apol roka a hraval od zaciatku , sice sa mi aj viac venoval lebo sme nebyvali spolu ale kedze sme s a nastahovali do podnajmu a hraval furt sme sa aj viac hadali teraz ho nehavam hrat sa , nieekdy mu poviem ze nech s ami venuje ze niesom tehu sama , on s ami ide venovat , a ked ma zlu naladu tak ho este poslem hrat aby sa vyjedoval na hre a nie namne.. na pol roka ho to prejde ked sa babo narodi a potom zase zacne hrat to viem ..
aj nas ocik hrava poker a kadejake fb .... hry
mna to draplo hrat na fb, ale potom som nastastie pochopila,ze moja dcera je prednejsia a uz nehram nic a nechyba mi to
on len pride po tyzdni z prace a uz zapina ako prve pc
tak som mu to zatrhla, pc uz domov nebere, zatial tyzden,tak uvidim ako to vydrzi
kurna,ved pride len na 1,5 dna a bol schopny furt na to cucat 😠
daj mu na výber, buď ty alebo pc hry. To čo je za chlapa, ktorý sa nevenuje rodine? Načo si ju teda zakladal? Určite by som sa s nim porozprávala.
ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. S manželom sme sa zobrali pred necelým rokom. Tento rok v máji končil vysokú školu. Odvtedy som si myslela, že si začne hľdať prácu a konečne sa trochu osamostatníme od pomoci rodičov. Ale nastalo to čo som nečakala a on sa stále iba hrá hry na počítači kľudne aj celý deň, a nič si nehľada. Posielal životopisy na ponuky, ktoré som mu ja sama našla, inak by neposlal asi nikde. Navrhla som mu nech ide cez leto aspoň na brigádu ale on nechce ísť vraj sa mu to neoplatí a čo ak ho niekde zavolajú z tých ponúk čo na ne reagoval. Som z toho smutná a bezradná. Ak niesom doma tak ani nevstane z postele a nenaje sa ale čaká na mňa :( Chcela som aby sme šli niekde spolu na brigádu, aby nešiel sám ale nič... prosím poraďte aký postoj mám zaujať aby už konečne pochopil, že takto to ďalej nejde... ďakujem za každú radu, inak máme ja 22 a on 25 rokov a nemáme ešte deti..
@betka2323 tak to mas velmi tazke...nedavno som prezila nieco podobne, s tym, ze to malo horsie nasledky, skus si precitat moj problem na fore...moj mal tiez vyhovorky, ze pracu sa mu neoplati hladat, ze za min. mzdu on robit nebude, a nakoniec to vsetko dopadlo tak, ze zacal robit zivnost, ale miesto ozastnej prace presedel den pri PC hranim hier a balenim k**riev na pokeci, kym som na to neprisla a teraz sa nas vztah ruti ku koncu...
na Tvojom mieste by som sa s nim otvorene porozpravala, co vlastne od zivota chce, kedy si zacne hladat tu pracu a ake ma plany do buducnosti. Napisala si, ze si si myslela, ze on sa tiez chce osamostatnit...to, ake mas Ty predstave a to, co chce on, mozu byt dve rozdielne veci. Ak nemate rovnake hodnoty v zivote, ruky od neho preco a hladaj si niekoho, kto je zodpovedny...chapem, chlapec skoncil VS, podla toho, co pocuvam, sa to dnes da lavou zadnou, mozno tych par rokov preflakal na diskotekach, zabil cas,a td, ale naozajstny zivot je o niecom inom....a nenechaj sa odbit recami, ze ma cas, ze ma prazdniny, ze sa mu neoplati...ked zlenivie, uz ho nidky do prace nedostanes. Chapem, ze dnesni mladi ludia maju predstavy, ze pod 1000 E na mesiac sa mu neoplati ani vstat z postele, ale ak nema znamosti, taku pracu si tazko najde...
Porozpravat sa, prehodnotit, a v najhorsom pripade dat ultimatum...
aj ja hravam s priatelom pc hry.. Mame ich vyse 60 😀 to je vec zalub..od RPG cez stielacky ako CSGO COD a podobne az po hocijake blbinky 😎 pochybujem ze ho od toho odnaucis 😅
@pokladik5 Ja mám skúsenosť. Drahý dlho fungoval neustále na počítači - ako von sme šli, aj kávu sme si dali spolu bez PC ....ale keď mal čas tak bol schopný celý deň pri tom presedieť - a trvalo to dlhé obdobie.
Čokoľvek som mu povedala nemalo absolutne žiaden efekt. Trochu ho šokovalo akurát keď som mu spočítala koľko hodín konkrétneho dňa/týždňa pri PC strávil. Vtedy trochu poľavil ale dlhodobý efekt to nemalo.
Tento rok sa však neplánovane začal venovať jednému športu na čo sa dlho chystal len bolo drahé vybavenie - ktoré pred pár mesiacmi dostal darom. Odvtedy sa PC takmer nevenuje zato ho zase každú chvíľu nemám doma :D :D :D ale je to zdravšie než PC a skutočne môžem povedať že je to hobby a nie ťažká závislosť.
@lindush1105 odnaucila som ho , ani neviem ako , ale uz nehrava.. 🙂
@mala_hobitka no viac menej uz nema cas. jendoducho som mu povedala ze nech hra vtedy ked niesom doma alebo som praci . cize nema cas lebo sa venuje deckam . ale ked uz chce tak mi povie aky ma plan ja jemu aky ja mam plan hotovo . vyhra s a ako maly chlapec a zas o mesiac ... takze uz je to vpohode .

@pokladik5 preco si napr. neprecitas nejaku knihu?