icon

Môj partner hráva počítačové hry

pokladik5
1. okt 2012

je zdrave ked moj partner sedi pri pc hrach castejsie ako s a mne venuje? mate stim skusenosti ..

pokladik5
autor
1. okt 2012

@pectore ja tiez by som mu ho rozbila ale on by prizabil ma za to , to neskusam , ale to ze mi to vadi z casti tk som mu povedala a on na to ze on chce tak bude hrat..

nrvipka
1. okt 2012

@pokladik5 tazko radit ako vidis,je nas dost a kazda s tym bojuje a nic ne pomaha 😠

pokladik5
autor
1. okt 2012

@nrvipka no presne, ja na taku haluz som este aj vcera zazila sok, ked som jeho mame povedala ze moc hra hry tak ona povedala jemu ze ,, dam ti kluce od bytu a mozes chodit kunam hrat mi ta vyrusovat nebudeme ,, a ja som od jedu skoro pukla.. preco ale chlapi su silnejsi v prebijani,, jamat povahu zakernej zeny tak bijem asi vsetkych rad radom ..

pectore
1. okt 2012

@pokladik5 je dost bezcitny.... to je tazko potom....neviem aky mate vztah...ale neviem ci bude najlepsi ked ta nechce vypocut a dohodnut sa.....a odbije ta tym ze je to jeho vec... musis si najst nieco co mu vadi ze robis...a ukazat mu jak to je.... a nevies co hra ?

ixinka
1. okt 2012

@pokladik5 vies moja, ja ho uz ignorujem, mna uz nezaujima, zatial som este s nim, ale len kvoli detom, ale casom mam v plane od neho odist, len teraz sa este neda...ale aj to bude, ja uz takto proste nevladzem zit, toto nie je zivot, ale iba zivorenie, a u nas je toho podstatne viac, skoda reci....skus sa s tym svojim porozpravat o tom, ako ti to vadi, ci sa trosku nespamata a ak nie, tak od takeho cloveka rychlo prec, aj ked vidim, ze budete mat dalsie babatko...tak to nebude az tak jednoduche...moja rada do buducnosti, ak sa to nezmeni ani casom, co bude druhe babatinko na svete, tak ho kopni do zadku, lepsie to uz potom ani nebude....jednak tieto zavislosti su sposobne aj vychovou a aj dobou...ale ked sa oni spamataju, uz bude neskoro...drzim ti palce a zelam ti straaaasne vela nervov...budes ich potrebovat...

pokladik5
autor
1. okt 2012

@ixinka rozmyslala som aj odist, ale neda s a to teraz aj po financnej stranke takze len cakat, na dobu ked s a to bude dat, alebo cakat kim s a zmeni dakujem za podporu , nervy mi uz dochadzaju .. ale silna som bojovat...

ixinka
1. okt 2012

@pokladik5 ja som na tom rovnako ako ty, tiez musim pockat, kym sa financne pozviecham, lebo toto sa uz nezmeni...o tom dost pochybujem....uz nicomu neverim a hlavne chlapom, ktori sa hraju na pc.... 😠

kinna
Odpoveď bola odstránená
indiankaindi
1. okt 2012

neviem čo je zvláštne na tom, ak chlap hrá pc hry? Aj on sa musí nejak odreagovať. čo tak si zahrať s ním? Môj manžel hráva hry, ja si občas tiež niečo zahrám, príde mi to lepšia zábava, ako sledovať v tv nejakú telenovelu. Samozrejme, ak je to už na úkor rodiny, je to asi nie veľmi v poriadku. Inak v tom nevidím nič zvláštne, ani zlé 😉

puhinka
1. okt 2012

aj môj manžel presedí viacej času pri PC ako pri mne,ale beriem to tak,že niak sa odreagovať musí,on nechodí do krčmi,nepije,nefajčí,nechodí von s kamarátmi....takže to v kľude oželiem 😀
priznám sa,že občas ma to naštve,ale inak prevažne neriešim 🙂
ja mám zase na svojom počítači 😝

veriiii
1. okt 2012

@pokladik5 mam skusenost☹ a vieme sa kvoli tomu aj chytit☹ musim ho doslova nahanat ,aby sme isli von, na vylet a tak.... 😠

andrejka1974
1. okt 2012

u nas som ja ta co tu je castejsie , je to moj relax , ale je to len chvilka ked mam trosku volna , cez vikendy som tu skoro vobec neni mam velku rodinu casu je malo a vy si hlavne najdite cas na komunikaciu my vzdy vecer ked manzel pride z prace dame si kavicku a porozpravame sa a pocitac sa zapne az neskor vecer alebo vobec

pokladik5
autor
2. okt 2012

@indiankaindi ja to vysvetlim takto , vnedelu vecer ide na nocnu o piatej , pride z nocnej o 4 rano- zapne pocitac na hodinu, ide si lahnut , ja stavam , poobede o 16 hod stava sadne k pocitacu ku kave, o piatej uz do roboty, takto je to cely tyzden, v sobotu rano po volne je 9 oo, sadne ku kave k pocitacu , ja mu poviem ze pod kumne dame spolu kaffe aj pokecame a poranajkujeme, on ze nie on je pri pc, tak ho neham , ja zacnem upratovat , skoncim na obed, navarene mam popri upratovaniu tak ho zavolam spolu s a naobedovat on si to zoberie k pc, poobede mu hovorim ze podme na pivko teda ja kofolu kedze alkohol nemozem, on ze s a mu necce , lebo teraz hra, tak je vecer ja doma znudena - inak nespominam dceru ona je samostatna jednotka malo kedy ma oslovi ze nieco potrebuje najest napit jej dam alebo si uz nalozi naleje sama, takze je vecer , poviem mu ze podme si pozriet nejaky film spolu co davaju v tv, sak 1000 programov vzdy nejaky ten film tam je, ale on nie ze fajci a ma dolezitu hru teraz nemoze tak pozeram sama vecerne filmy sama alebo pozeram do blba a ze 12 -alebo 1 hod v noci ide do postele , sem tam sex , a takto to je v nedelu , asi raz za mesiac ideme spolu na pol odku niekam na pivo . takze cez tyzden ked si zahra je to ok , aspom sa vyjeduje na hrach , ale vikend ma travit z rodinou , a uz som s a snim rozpravala vela krat aj skusala vsetko co s a dalo . no a ze by som ja hrala snim to nie lebo on hra jednu hru kde zabija a on to preziva ako keby v nej on sam bol , a druhu hru hra futbal manazera , a mna tie hry vobec nebavia.. no on ich vydrzi hrat cele hodiny.. nieiekdy mito neprekaza , ale vecsinou ano

indiankaindi
2. okt 2012

@pokladik5 fu, tak toto je fakt trochu priveľa, to musím uznať. A keď ste sa o tom rozprávali, tak ako reagoval tvoj manžel? Chce to zmeniť, alebo má pre to nejaké rozumné vysvetlenie? Neviem, na jednej strane nemám rada, ak niekto hneď vyťahuje závislosť, ale v prípade tvojho manžela to asi nebude tak úplne ok. Nechýbaš mu ty? A vaša dcérka? Čo by robil, ak by sa jeho pc pokazil?

pokladik5
autor
2. okt 2012

@indiankaindi ja som to tu nechcela rozpisovat, ale aby niekto pochopil tak musim , reagoval podrazdene, nie nechybame mu , lebo vie ze sme dom a , manzel to nie je j e len priatel spolu cakame dieta, a dcera nie je jeho ale s prveho nepodareneho manzelstva. ako viem pochopit ze je mlady , ale neviem pochopit ako si niekto nevie uzit zivot ..

simca06022011
2. okt 2012

nie je nesvojpravny, ked chce hrat sa bude a moze... nemoze mu to nik zakazat. Na PC maniakoch je najhrosie to, ze s nimi nie je normalna rec ohladom skratenia casu za PC, proste je to riadne odreagovanie sa od sveta. Normalna hra sa teraz uz neda hrat pod 2 hodiny. Najlepsie je s tym prestat uplne, ale recickami to nejde... u nas pomaha iba zobrat kabel od internetu a pripadne aj riadny kabel do elektriky ako malemu decku a riadny krik narobit 🙂 Najskor som sa zdrahala taketo veci robit, ved aj ja som si ked som nemala malu sem-tam zahrala, preto viem, ze odtrhnut niekoho od PC je tazke, ale nechcem aby si dcera pamatala ocka iba ako "toho za pocitacom" 🙂)))
Najlepsie by bolo bez varovania odist s dcerkou na tyzden-dva, aj k rodicom, kamoske, hocikam 🙂 mozno by sa spamatal, a ak by si to ani nevsimol, tak ho treba dat liecit.
Najhorsie u nas je to, ze ten pocitac nas v podstate zivi a teda on na nom visi non-stop... len kvoli zlemu pracovnemu rezimu, nie je schopny dokoncit si veci za cely den a potom doraba do noci doma... keby to tak nebolo, uz by sme doma ziadny pocitac nemali.

indiankaindi
2. okt 2012

@pokladik5 a skušala si mu to presne takto aj povedať? Že vlastne nežije reálny život, ale žije život cez počítačové hry? Veď ani nebude vedieť, ako prebieha tvoje tehotenstvo, ako sa bábätko hýbe... Veď teraz by mal práve on behať okolo teba a nie ty okolo neho a domácnosti. By som chcela vedieť, aký má na toto argument 😠

biancarv
2. okt 2012

@pokladik5 ja na tom nevidím nič zlé. Ten kto nie je hráč, tak to jednoducho nepochopí. U nás doma je to praveže spoločne hobby. Milujeme hranie hier a preto máme okren PC aj ps3. A ver že keď si kúpim novú hru tak pri nej dokážem presedieť celé hodiny a dni, kým ju neprejdem. Samozrejme domácnosť nezanedbavam. 😀 aj môj manžel strávi pri hraní hier hodiny a ja ho rada pri tom sledujem a povzbudzujem.. Synček tsk isto rád hrá, samozrejme detské hry. Je yo zábava a súper vyplnenie voľného času. Sú rôzne žánre hier, možno by ťa niečo bavilo. Adventury, RPGečka alebo pohybové hry zbožňujem a je to fakt relax a skvelé keď aspoň v hre môžeš mať súper schopnosti. 😀 viem že veľa z vás nemá pte takéto niečo pochopenie, no darmo. A ty nemáš nejaké hobby?

pokladik5
autor
3. okt 2012

@biancarv no takja mam pocitac uz od 15 rokov,le nijak ma to netahalo k nemu , ked som bola student som si spravila na nom len ulohy teda vecsinou len koncorocku v 4 rociku na strednej , ked som skoncila skolu tak poroku som otehotnela najviaco som tam studovala materstvo , a ked som bola sama po rozvode rok a pol tak som si len pisala na pokeci a fb, s spoluziackami a to nanajvis odpisala napisala a sla prec , a drzi ma to doteraz , hodinka dve denne pri pc, a tak ucim aj dceru . hry to uz vobec nie.. ja radsej na vzduch a uzivat si zivota naplno , konicky mam ale nie naod rana do vecera kazdy den.... a pochopenie pre hry mam ale len na par hodin.

pokladik5
autor
3. okt 2012

@indiankaindi ano ano ja som mu uzvela krat povedala ze keby sa dalo tak on skonci uvezneni v hre ako v tom filme TRON ak si to videla.. a on ze to by bolo dobre.. a ja ze mu unika zivot spomedzi prsti a on ze co nevadi .. ked som otehotnela prve dva mesiace tak som mu vysvetlila ze ked chce babetko tak sa snim musi uz rozpravat aby vedel ze ma preco ostat vomne, ja som mala rizikove pre tri mesiac... musi uz chytat brusko hladkat ho ze to uz babetko vsetko citi , vnima, a este ze ja som neotehotnela sama ale spolu snim ze je otec tak nech s a tak aj sprava , a on na to ze sak na co babo je sak s a narodi a dovtedy je kopec casu .. a ked ani potom to neprestane tak mu dieta strcim do ruky a na cely den odiden z domu nech si to vyskusa .. ako fakt ze raz sme s a dohodli na hre ze bude hrat dve hodinky nech sa trosku ukludni zo stresov co ma , aj ked neviem ake moze mat on stresy , ale on namiesto prsta zobral celu ruku a to je velmi zle.. podla niektorych je to dobre...

pokladik5
autor
3. okt 2012

ako niekedy si poviem ze nech si hra , ja si budem robit svoje, rano siupracem navarim, operiem, a pojdem ku kamoske k rodicom na prechadzku pridem vecer, pojdem spat, ako ja jemu mam co povedat co som zazila za cely ten den ale on mne len o hre co skim prehral vyhral. taksi to predstavte. ako by taky zivot vyzeral.

indiankaindi
3. okt 2012

@pokladik5 fuf no máš to ťažké. Ja rovnako ako @biancarv zbožňujem hry, ale hrám sa z mierou. Niekedy je to aj viac ako 2 hod. denne, ale rovnako nezanedbávam domácnosť a starám sa aj o dcéru. Manžel je na tom rovnako. Bohužial tvoj manžel už podľa mňa nevníma hry ako relax, ako by to malo byť, ale ako svoju existenciu. No neviem, to čo opisuješ vyznieva, akoby si žila prakticky sama, bez manžela. A to by sa mne teda nepáčilo veru 😒 Možno zaberie to, ako si hovorila, že mu dáš dieťa do ruky a bude musieť niečo spraviť. A čo ak by si teraz skúsila to, že ho vystrašíš, povieš, že sa necítiš dobre, že ti opúchajú nohy, alebo jednoducho máš nejaké (nie veľmi vážne) zdravotné problémy súvisiace s tehotenstvom a nemôžeš sa namáhať. Čiže popoludní, keď sa zobudí by si ho poprosila z gauča, aby ti podal jesť, spravil čaj a pod. Aby bol nútený od toho pc vstať a pomôcť ti, pretože tebe nie je dobre.... To by nezabralo?

sarin
15. jan 2013

ake hry hraje @pokladik5?

patkovamamina
15. jan 2013

Ahojte babenky moj partner tiez hrava hry ale beriem to ako taky jeho relax sice to neprehana ale na druhej strane si to zasluzi v praci stravi niekedy aj 14 hodin robi piziara a pri tej peci to urcite nema lahke ..Ale ved ako to dobre pozname chlapi nikdy nedospeju 🙂

pokladik5
autor
15. jan 2013

@sarin hraval cantra-ako strielacky, potom futbal , a tak dalej , nebolo mozne ho odtrhnut od PC. ale uz sa to zlepsilo

pokladik5
autor
15. jan 2013

@patkovamamina ja som to nebrala ako jeho relax, ale unik z reality, lebo relax je hrat asi hodinku . moj hraval aj cely vikend. uz sa to zlepsilo hrava dve hodinky, ono ja som z rodiny kde sa otec venoval mame aj detom a nesedel za PC, alebo nechodil do senku , bol z rodinou , teraz mi to pride take ze kazdy je sam za seba, muz sedi za pc, zena za pc, a deti tiez , ale to je dobou ... takze vpohode...

patkovamamina
15. jan 2013

Aj moj po rpráci ked má trebarz den volna si zahrá ked je malý v školke ale potom sa mu naplno venuje :D verím že to ten chlap potrebuje je to jeho droga :D Lepšie ako mať doma chlapa ktorý prespí každý den a tiež aj preslope no nie ?

sarin
15. jan 2013

@pokladik5 ja len ze necakaj, ze ho to prestane bavit ☹ ja som take riesila par rokov dozadu, lenze bez deti sa to lahsie riesi,.. prosto som si sadla k PC aj ja a travila som na nom 12 hodin denne nevyprane nenavarene neupratane,.... po par mesiacoch uz bolo ok.... lenze s detickami sa to neda ☹.... no a teraz kludne mame vselico doma (konzolu, pc, ipad) a bere to ako zabavu na chvilu nie ako napln celeho dna...

jaja102
15. jan 2013

ahojte baby,mam podobny problem.....moj sice nesedi pri hre kazdy den,ale aspon 4x tyzdenne a to minim.3hodiny.cakame vytuzene babätko,a mne je z toho tak smutno,ze posled. chvile vo dvojici ja travim pri knizke,lebo mm sa hra.... ☹
no a ked mu daco poviem,podrazdene odvrkne..

pokladik5
autor
22. jan 2013

@jaja102 ja som tiez tehu , a tiez moj hra a ja len lezim prinom a kukam na strop , alebo do tv kde nic nieje.. ale uz si na to zacinam zvykat, lebo ked s a mimi narodi viem ze otecko sa bude kochat svojmu babetku , aj ked hrat on nikdy neprestane ale radsej ho pustim potom kocikovat ako ked sa budem jedovat .. hehe