icon

Môj partner sa stále vyhovára

6. jan 2023

Pekný sviatočný deň prajem….už som zúfalá ako sa nevieme s mojim partnerom dohodnut…obaja mame deti z predošlého vzťahu, ja mám 2 dcérky (5 a 7) a on syna (12r.) zijeme spolu 3 roky, on menil prácu pracuje ako obchodný zástupca a stále sa vyhovára na prácu keď niekam mame ísť…. Je normálne prosim vás ze počas víkendov on zevraj chodi pracovať? Dôjde domov o 10-11 večer… a už 4x som rušila pobyt aj dovolenku cez leto. Stále navrhne ze poďme niekam ja to všetko zariadim a on sa zas vyhovori na prácu. Nikde sme spolu za tie 3 roky neboli a to mame aj deti ktoré by to tiež ocenili. Financie nie sú problém, ja pracujem aj on, nezarábame dokopy malo, nemáme sa zle…. Keby sme chceli každý víkend môžeme niekde byt ale takto sa to nedá…. Ako to máte vy doma? On aj keď niečo nájde (nejaký pobyt) tak ešte sa mi sťažuje ako to musí on hľadať a ze prečo to neurobim ja. Nakoniec sa to aj tak zruší….. ja som už na nervy.

Strana
z2
tosomja
6. jan 2023

@stanulienkat aj tak by som to deťom nespravila. Možno by som išla s ním do roboty, že ho tam počkám, nech mu to ide lepšie 🤣

toskanka
6. jan 2023

Ja by som si najala súkromneho detektíva, či naozaj chodí pracovať cez víkendy. Mne by to za to stálo, hovoris, že financie nie sú problém. A potom by som sa podľa toho rozhodla, ako to idem riešiť. Ak by sa dovolenky a výlety rusili kvôli jeho práci, chodila by som s deťmi sama. Ak by bola za tým milenka alebo iná aktivita, kvoli ktorej okráda rodinu o čas, bol by rozchod.

brembo
6. jan 2023

kamarát je tiež obchodný zástupca ale volný víkend si vie vybavit. čo treba,vybaví ešte cez týžden

kubkovamama
6. jan 2023

Žiaden voľný víkend za 3 roky?? V tomto prípade by ma dovolenka alebo výlet tankovali najmenej,ako prvé by ma napadlo,že má bokovku a to ja mám vcelku pozitívne myslenie. Ries kade behá a až to zistíš,potom rozmýšľaj nad dovolenkou. Bez neho ak sa potvrdí,čo sa tuší

gejb
6. jan 2023

Autorka, problém nie je ani to ze s vami nikam nechce ísť ako skôr to, že asi nie ste jeho jediná rodina. Môj muž aj vtedy keď zacinal ako OZ nepracoval víkendy, ani nikdy nerobil do 22tej. Ak by pracoval každý deň do vecera, boli by ste milionári. Pozrela by som sa na to kde trávi čas, kým sa ty staráš o domácnosť aj o jeho syna.

jesenzima
6. jan 2023

Neviem, čo by som robila tak celkovo, ale viem, že ani jednu dovolenku by som nezrušila a išla by som s deckami bez neho ....

aandrea9
6. jan 2023

A s kým a o čom jedná cez víkendy???

sasa1310
6. jan 2023

čiže teba vôbec neserie, že chodí denne cca o 23.00 hod a cez víkend je mimo, hoc aj keby ste doma sedeli. By ma zaujímalo, kedy sa stihnete aj porozprávať a zorganizovať nejaký výlet, ktorý ty následne rušíš. O intímnostiach a celkovo žitia vo vzťahu už radšej ani nehovorím. Ešte keby tie tvoje deti boli jeho deti, tak pochopím, že ťa to serie a riešiš takýto vzťah. Ale deti s ním nemáš, si s ním len 3 roky tak čo túto zbytočnú stratu času neukončíš? Však nie ste spolu ani cez týždeň. Pravdepodobne je cez víkendy niekde, kde sa cíti lepšie

luba28
6. jan 2023

a kde si sa stratila??,,ci hodis temu a ani obraz ani zvuk ??

tonka28
6. jan 2023

Nerušila by som dovoľ., 1-2 x by šla s deťmi - však si aj oni zaslúžia zažiť niečo, a šla by som aj sama s kamoškou a deti by som nechala JEMU 🤷‍♀️ možno by sa spamätal...

hilda08
6. jan 2023

Raz dávnejšie tu bola tema, ze muž išiel na “pracovnú cestu”, aktuálnej manželke nechal ich deti plus jedno svoje s jeho ex, este k tomu neviem ci nebolo to dievčatko aktualne chore, a on išiel s tou ex veselo na lyžovačku (mamou toho dieťaťa) 😅 nevravim, ze to tak je u vas…len mi to tak pripomenulo, ze možné je vsetko

dominikakoll
6. jan 2023

Môj by mal už niečo s gps pri sebe nenapadko. Dnes je toho veľa a na pobyt by som išla s deťmi a miesto neho kľudne kamoška

morgane1975
6. jan 2023

Kto chce hlada sposob kto nechce hlada dovod. A tento pan evidentne nechce 🤷‍♀️

dankanka
6. jan 2023

Mas dve deti, deti, dobre zarobis, naco je ti este taka gula na nohe?

botafogo1991
6. jan 2023

No sám si musí určiť priority.. pokiaľ má na prvom mieste prácu a až tak Vás tak to určite dobre nie je

botafogo1991
6. jan 2023

@gejb to je pravda..

alzbeta7979
6. jan 2023

@gejb tak tak

jarka26011
6. jan 2023

Dvojitý život, nie je prvý, ani posledný 🙂

karolina196
6. jan 2023

@jarka26011 bohuzial,toto nie je ani dvojity zivot.Keby bol dvojity,tak sa aspon trochu venuje tej rodine,ale tu ocividne ani doma cas netravi.Chodi si len po ciste veci...🙈

jarka26011
6. jan 2023

@karolina196 som zvedavá, či sa autorka niečo dozvie, alebo niečo vypátra 😁 doma má slúžku a ešte si chodí inde zahýbať, sveta žiť

simonettasimonova
6. jan 2023

Asi bude lepšie odísť urobil si z teba opatrovateľku pre svoje dieťa. Len keby sa to tak jednoducho dalo urobiť ako napísať

simca06022011
7. jan 2023

Chod bez neho. A neviem aký obchodný zástupca je, že víkendy predáva. A do noci. Skôr to vidím na iné záujmy a neefektívne využitý čas. Ak nie niečo horšie... začni si robiť veci po svojom a bez neho.

simca06022011
7. jan 2023

@tonka28 len to nie sú jeho deti tak neviem ci by som mu ich nechavala

mamcotka
7. jan 2023

@danica2711 presne. Hodil jej ešte aj svojho syna na krk a on si užíva. Autorke poradím len jedno. Vezmi peniaze a deti a dovi dopo. Alebo mu zer tieto klamstvá ,uzivaj si bez neho z jeho peňazí, svoje si šetri a keď to raz praskne nedostaneš uplne bez peňazí a môžeš odísť. Lebo ver že tvoj drahy je podvodník

katka2505
7. jan 2023

Nepríde mi to normálne. Tiež pracujem ako obchodná zástupkyňa, aj môj manžel a cez víkend nepracujeme. Rovnako ani nie je normálne, že pracuje toľko hodín. Práca OZ má 8,5 hod pracovnú dobu. Áno, tým že cestuješ, môže sa niekedy stať, že sa zdržíš dlhšie alebo sa stane niečo po ceste alebo máš poradu/školenie, ale nie stále. Ja začínam o 8:00h a domov chodím okolo 16:30 h. Máme svojich zákazníkov, ktorí tiež nepracujú 24 hod denne alebo do večera. Tak potom kde je tvoj manžel? S kým sa môže stretávať?

katka2505
7. jan 2023

@gejb
Presne ako píšeš, tiež pracujem na pozícii OZ a veci si vieme vybaviť v krajnom prípade aj z domu, cez telefón a tablet.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
8. jan 2023

@mamcotka a ako vieš, že jej hodil na krk aj svojho syna?

evkakorcek
7. mar 2024

A tebe ešte neblikaju výstražné kontrolky? 3roky sa vláčiť s mužom, ktorý nestojí o jeden krásny víkend s tebou????!!! Už by som mu nepatrila. Ja nechápem....och..... Keď nemáš problém s financiami, prečo si ubližujes takýmto chmuľom?
Keby chcel, zobral by si dovolenku, alebo minimálne sickDay. Nedvíhal cez víkend telefón. Jednoducho by sa snažil byť s tebou s Vami!
Teba má istotu a milenku na spríjemnenie a sex.
Ako povedal môj raz môj nadriadeny : s manželkou sa mi dobre pije káva a rozpráva a s milenkou dobre trt*á. 😉 Good luck

Strana
z2