Môj partner sa stále vyhovára

6. jan 2023

Pekný sviatočný deň prajem….už som zúfalá ako sa nevieme s mojim partnerom dohodnut…obaja mame deti z predošlého vzťahu, ja mám 2 dcérky (5 a 7) a on syna (12r.) zijeme spolu 3 roky, on menil prácu pracuje ako obchodný zástupca a stále sa vyhovára na prácu keď niekam mame ísť…. Je normálne prosim vás ze počas víkendov on zevraj chodi pracovať? Dôjde domov o 10-11 večer… a už 4x som rušila pobyt aj dovolenku cez leto. Stále navrhne ze poďme niekam ja to všetko zariadim a on sa zas vyhovori na prácu. Nikde sme spolu za tie 3 roky neboli a to mame aj deti ktoré by to tiež ocenili. Financie nie sú problém, ja pracujem aj on, nezarábame dokopy malo, nemáme sa zle…. Keby sme chceli každý víkend môžeme niekde byt ale takto sa to nedá…. Ako to máte vy doma? On aj keď niečo nájde (nejaký pobyt) tak ešte sa mi sťažuje ako to musí on hľadať a ze prečo to neurobim ja. Nakoniec sa to aj tak zruší….. ja som už na nervy.

petamich
6. jan 2023

nie nie je to normalne, ale to uz evidentne vidis aj sama 🤷‍♀️

viestta
6. jan 2023

Niečo v poriadku nie je. A nebude to len rušenie pobytov na poslednu chvíľu. Kedy je so svojím synom, keď furt "pracuje"?

anjelicek26
6. jan 2023

Jedine, co nechapem, ze preco to zrusis...ved chodte bez neho... ked sa nevie zariadit.

ropucha6
6. jan 2023

Ty sa staras o jeho syna? A preco tie pobyty rusis? Vsak chod aj sama s detmi. Kazdopadne nie je to okey.

bmolko
6. jan 2023

však ked najblizsie zas bude chciet zrusit zaplatenu dovolenku, tak zbal svoje dcery a chodte. Urcite si to uzijete bez neho, ber ohlad hlavne na ne. A mozno keby isiel, tak by bol myslienkami mimo a pokazil by ti to tam. Vykusaj. Ja som bola velakrat sama s dcerami na dovolenke, vylete a to som mala normalneho partnera.

liljana
6. jan 2023

Tak kasli na neho a chod sama s detmi. Budes mat aspon dovolenku cisto podla svojich predstav.

sense
6. jan 2023

Ja by som nič netušila zobrala deti a šla by som

amiaja
6. jan 2023

Suhlasim s babami. Preco to rusis? Ved normalne chod s dcerami a uzite si to. To teraz sa budete vzdy prisposobovat a nikam nepojdete?

gejb
6. jan 2023

Nie je to normálne. Takto by mohol pracovať ak robí sám na seba, nie ako obchodník. Neviem co predáva ale pravdepodobne ani jeho klienti nerobia počas vikendov/sviatkov. Zrejme ma problém s time managementom (dufame) . Obchodníci vedia pracovať aj z dovolenky,stačí im telefon/PC. S jedným žijem tak viem...

stellarstar
6. jan 2023

Má inú

dzulli1980
6. jan 2023

A nemá náhodou inú? ... keď cez víkendy tak dlho "pracuje".

0silvia0
6. jan 2023

Mozno ma frajerku niekde a je s nou vydovolenkovany a vyvellnessovany a s rodinou sa mu uz nechce.
Cudujem sa ti, ze toto znasas. Vyber pobyt/dovolenku a ked sa bude chylit opat k jeho zruseniu, tak sa razne ozvi, ze ty nic rusit nebudes a ides s nim ci bez neho. A chod bez neho, zober kamosku alebo mamu.

melanta
6. jan 2023

Nie je to normálne. Ale ešte nenormálnejšie je to, že ty si s deťmi 3 roky nikde nebola kvôli neschopákovi a klamárovi. Ako fakt? Chlap by bol u mňa už dávno preč a s deťmi by som chodila na výlety a dovolenky. Určite by som nenechala svoje deti bez týchto zážitkov kvôli chlapovi, ktorý evidentne s vami nechce tráviť víkendy a dovolenky.

dskjhfdlkdjhl
6. jan 2023

Poznam pripad takeho "workoholika", nakoniec sa ukazalo, ze okrem manzelky a troch deti, ma aj nemanzelku a jedno dalsie dieta.

maca1984
6. jan 2023

Ani by mi nenapadlo niečo rušiť.
Raz sa nám stalo, že môj manžel nemohol náhle vycestovať kvôli práci, letenky-ubytko zaplatené. Vzala som kamošku a skvelo sme si 5 dní užili.
A keby máme deti, duplom by som nič nerušila. Darmo na to máte , keď chúdence deti sedia xy rokov doma,lebo chlap je trulo a ženská sa sama nepohne.

kitycat
6. jan 2023

Ak mas dobry vztah s jeho synom, tak chod ty s detmi a on nech "pracuje"

stanulienkat
6. jan 2023

Preco ma ist s detmi?? Nech deti necha wirkoholikovi a ona s kamoskou wellnes.😁 To by panko ziral.😁

kristinapetronela
6. jan 2023

Ísť bez neho ... Tiež som tak raz musela zrušiť pobyt a deti boli smutné aj mne to bolo ľúto .nabudúce potom buď pôjde s vami alebo preňho neobjednas .

sissy27
6. jan 2023

Raz by som to akceptovala - stane sa všeličo. Ale pravidelne?? Užila by som si pobyt bez neho a asi aj zvyšok života. Vyzerá to tak, že ako upratovačka, kuchárka, babysitterka aj príjem do domácnosti si sa osvedčila, ale to je tak všetko…

tosomja
6. jan 2023

Nie je to normálne. Nabudúce zober deti a choď na ten výlet s nimi sama a on nech kľudne robí, veď aspoň si môžeš dovoliť viac minúť 😃

tosomja
6. jan 2023

@stanulienkat no chudák deti, čo sa tešia na výlet a zrazu ich mama nechá otcovi.

slavomira236
6. jan 2023

Veď normálne chod sama..môjho napríklad nedostanem k vode raz išiel zo mnou na kupko a to sedel v rifliach len som z toho bola rozculena tak chodím zo synom na kupko sama v lete aj na výlety vlakom chodím zo synom a on sedí doma lebo je domased...šak sa teraz nezavrieme doma s nim

babulkomale
6. jan 2023

Paralelna rodina? 🤔 Moj muz ma toho teda pozehnane, velakrat riesi otazky od podriadenych aj na dovolenke, ale nikdy nechodi nikam cez vikendy...a OZ myslim nemusi pracovat cez vikendy. Vidas vyplatnu pasku? Nadcasy?

stanulienkat
6. jan 2023

@tosomja tak s trochou nadsazky...🙂 Len panko je ocividne malo zapriahnuty do domacich prac. Chova sa ako slobodny.

dilino
6. jan 2023

Jasné že ma nejakú inú ešte niekde. Ako píšu baby tu na MK cez víkendy by vždy pracoval čosi never. Jeden víkend sa stane že je nejaká mimoriadna situácia ale každý víkend. A pracovná doba do 22:00 alebo 23:00 každý víkend sama tomu neveríš. To akože kde sa o takom čase stretáva s kým s akými klientami o 22 až 23. Presne tak ako píše 0silvia0 že stretáva sa s nejakou a chodí spolu na wellness. Nabudúce ked tak urobí tak vezmi deti a chodťe vy spolu. Alebo nech s teba nerobí blbú a neobjednávaj nič. Raz keby mi to urobil no privriem oči niečo sa v robote prihodilo. Ale nie 5 krát sa stane že TI objednáš a potom zrušíš preboha ved vidíš že si s teba robí srandu. S takým človekom klamárom a takým čo oblbúje čo si s teba robí len srandu s takým by som nebola. A ak by mi povedal že objednaj niečo nejakú dovolenku alebo víkend naschvál by som to neurobila a keby sa opýtal že prečo tak že zo seba si nenecháš robiť srandu. Klame ťa a zrejme aj podvádza lebo tu ženy čo píšu na MK čo majú manželov OZ že sú aj doma. Víkendy by sa dali vyriešiť aj s domu cez počítač mobil skype nie sme v dobe Flinstona. Takže za mňa iná žena okrem teba. Možno aj bývala ťažko povedať. Ale klame ťa poriadne. Tak ako píše babulkomale úplne s ňou suhlásim. Jej manžel je tiež OZ a cez víkendy je doma.

mamadievcatiek
6. jan 2023

@stanulienkat Podla mna on doma nerobi nic! A autorka deti,domacnost aj zamestnanie.On si zije svoj zivot a vyhovorkami si zabezpecil bezstarostny zivot.Podla mna urcite ma milenku ked ani cez vikendy neni doma.Mna by zaujimalo kedy sa potom venuje svojmu synovi?

nikpa
6. jan 2023

Normálne to určite nie je, že si za 3 roky nenašiel čas. Ale ani to, že ty na neho čakáš a vždy všetko zrušis. Máš 2 deti, tak zober na výlet tie, snáď ho k tomu nepotrebuješ? Keď je dilino, nech sedí doma alebo v robote alebo kde vlastne býva.

sante81
6. jan 2023

Už by mal zbalene kufre.

pragmaticka
6. jan 2023

Nerozumiem tiež prečo nejdeš sama. Podľa mňa cez weekendy ako obchdoak do 23 nerobí!!! Nezastihol by žiadneho zákazníka. Raz za čas nejaký kongres, akcia, vystáva ok. Ale určite nie každý weekend! Blbosť!

danica2711
6. jan 2023

takže mi to vychádza tak, že syna hodil na krk tebe a on si žije svoj život. Pohodlné. Ale okolo lásky k tebe, synovi a vôbec rodine to ani širokým oblúkom nešlo