icon

Môj partner začal húliť

marianqa
20. dec 2013

Dlho som premýšľala či sen napísať,asi som úplne zlyhala...Ide o to že sme sa s mužom osamostatnili a môj milý si začal huliť,máme malé bábo a som s ním stále sama...Niekedy som už taká unavená že plačem,môj milý včera prišiel domov a ja som si ľahla a od únavy som totálne zaspala zobudila som sa na jeho vykrikovanie že čo som za matku že malá plače a ja zdychám že on k nej vstávať nemieni,minule mi vykričal že mi asi chýba môj bývali partner čo má stále mlátil...Ja nechápem čo sa s ním za posledný mesiac stalo 😢 kde je to naše šťastie ☹

marianqa
autor
20. dec 2013

@juliana77 posledné dva týždne sa nevie dať do kopy,nevie čo zo sebou a pri jednej hádke čo bol pripitý mi toto vykričal asi týždeň tomu 😠

irriss
20. dec 2013

@anjelicek26
k prispevku 12:46hod...rada bych vedela s cim se ztotoznujes, pripadne KOHO urazim 😉
Predem dekuji za TVOU odpoved🙂

trend270
20. dec 2013

Marihuana síce spôsobuje dobrú náladu, ale je to droga, nech si to kto chce ospravedlňuje ako chce. Dlhodobé uzivanie spôsobuje poruchy a zmeny osobnosti, nie síce tak výrazne ako iné drogy, ale spôsobuje. Som biochemicka a na tento postoj mám od kolegu toxikologa. Marihuanu nemožno podceňovať. Použitie u ľudí, chorých na rakovinu sa dá pochopiť, ale nie u zdravého človeka.

digysa
20. dec 2013

@trend270 Ja suhlasim, jasne. Ja vsak hovorim o vedlajsich ucinkoch marihuany a agresivita tam nespada.

irriss
20. dec 2013

@digysa ..agresivnim se stavas automaticky...kdyz ji nemuzes sehnat 😉 (priklad)

trend270
20. dec 2013

Ktovie ako dlho to už trvá. Možno aj to predchádzajúce výborne obdobie manželstva s tým súvisí ...

seemani
20. dec 2013

@irriss
@trend270
nepreháňate to trochu?

trend270
20. dec 2013

Určite nie.

irriss
20. dec 2013

@trend270 No ja nevim., co si mam myslet...o CELE situaci.,...pokud mas chvilku, podivej se, na muj prispevek ve 12:46hod..o kterem "majitelka Temy" tvrdi, ze ji urazim.. 😅 😨
No na MK je nejhorsi srazka s zenou, ktera je nasr...na sveho manzela, partnera... a zacne se houpat a kopat na Koni, 😒 😔

digysa
20. dec 2013

@irriss O tom by som pochybovala, lebo marihuana nie je taka navykova latka ako heroin, alebo kokain...pri nej take excesy nezazivas. Ako som uz spominala, je menej navykova ako samotny nikotin-cigarety.

Samozrejme kazda navykova latka je pre mna svinstvo, ja sama by som si to do tela nedala.

irriss
20. dec 2013

@seemani
Co jestli prehanim??? tos jeste nevidela prispevek v 17.02 a uz mi pises, ze prehanim..jako co?
ze marihuana je nebezpecna? No zrejme jsou tu bojovnicky za zlegalizovani tzv. mekkych drog...a neuvedomuji si, ze tu mohou byt i zeny bud profesionalne zamerene...ci matky, co s tim prisly do styku 😲
Vsak omlouvejte cigaro, omlouvejte.... 😝

irriss
20. dec 2013

@digysa Jenze tu neporovnavame..tu se bavime primo o marihuane..nemluvim o tom, ze je neco horsiho..
to je jako kdyby tu byla tema o tom, ze jsem dostala facku od manzela a nekdo by tu napsal, ze by mohlo byt hur, ze sousedku polil kyselinou a zapalil..co je proti tomu facka 😖 😉

trend270
20. dec 2013

@irriss Vôbec by som sa s tým nezatazovala. Vás príspevok je v pohode, chceli ste to odlahcit, vôbec to nebola kritika ani osoby ani spoluzitia. Ta reakcia autorky prispevku súvisí s napätím, ktoré zažíva. Tiež ju treba chápať 🙂

digysa
20. dec 2013

@irriss PRave sa o tom debatuje v USA. Je to velky boj o legalizaciu. Cosi som si o tom precitala a cim dalej, tym viac sa priklanam za legalizaciu marihuany z lekarskych dovodov.

Jeden lekar znamy mi povedal, ze v Californii, kde sa na marihuane pracuje (lebo tam uz je legalna) v laboratoriach uz robia zazraky. Vedci a vyskumnici dokazu z nej urobit cisty produkt, ktory dokaze stlmit rozne bolesti a pomaha aj pri inych veciach (ktorym som az tak nechapala, bolo to dost vedecky vysvetlovane). Marihuana z ulic nie je az taka bezpecna.

Zaver je taky, ze "cista" marihuana z laboratorii a spracovana profesionalmi je velmi uzitocna. Clovek nikdy nevie, co sa mu moze stat, mozno ju raz budem potrebovat aj ja..... 😖

irriss
20. dec 2013

@trend270 Vanoce jsou "svina" znamena, ze jsou nostalgicke..smutne ...zadny utok... 😉

marianqa
autor
20. dec 2013

@irriss uz som povedala ze to trva asi 2-tyždne čítajte medzi riadkamy
@trend270 maly sme uplne normalne manzelstvo tak si odpustite vase trapne dohady ok?

digysa
20. dec 2013

@irriss nerozumela som tvojmu prispevku.... ja som jej chcela napisat, ze ak ma problem s manzelovym spravanim, tak marihuana to nebude. Bude to cosi ine.

irriss
20. dec 2013

@digysa Mam kamarada, kteremu se nemoc jmenem "SLA" pozastavila..je sice na berlich, ale ovlada telo i mluveni..a sakra dobre mu to mysli a to cele DIKY marihuane..ciste😉 prave si ji nechava posilat od Vas, ojd jednoho profesora..
Jenze tu to vypada, ze jde o stres, kdyz ji nema, sili..😉a pouziva ji jinak nez terapeuticky...

irriss
20. dec 2013

@marianqa 2 tyzdne jsou PRD .... 😉
Jsi na MK zapsana 3 nedele, pises ve Statusu krasne vyznani a i napriek tomu,k ze UZ je to 14 dni, co jsi bolava....
Nejak mi to nevychazi☹
V prvni rade Status bych zmenila..kdyby mi bylo tak, jak pises😉

digysa
20. dec 2013

@irriss Moze byt, ak niekto huli den aj noc...tak to je problem.

irriss
20. dec 2013

@digysa prave znam i tuto versi den a noc..

luci78p
20. dec 2013

Niekto si to vie ustrazit a niekto nie ... to je kazda zavislost ... a to huli kazdy den ci ?

trend270
20. dec 2013

Podstata je, že sa mení osobnosť. Prístup k povinnostiam, zlahcovanie situácii. Ak to začnete vicitat človeku, ktorý práve nie je nahuleny, čiže akutne nemá v sebe drogu a nemá mat z čoho dobrú náladu, môže zareagovať agresívne. Marihuana časom prestáva stačiť na kompenzáciu zlej nálady. Aj preto niektorí teenageri končia pri tvrdých drogach.

seemani
20. dec 2013

@irriss nereagovala som na príspevok 17:02, ale na príspevok 16:58. Nie vzlom, ale marihuana je menšie zlo ako cigarety a alkohol. Nie som žiadna bojovníčka za marihuanu, nefajčím, nehúlim ani nepijem. Je mi úprimne jedno, či ju zlegalizujú alebo nie.. Ale jedno ma doslova s*re, že sa okolo marihuany robí také obrovské haló,a le to, že každý druhý najeb*ný kkt za voalntom niekoho zabije, to je úplne v poriadku, ale keď u niekoho nájdu sáčok marihuany alebo jedného jointa, končí vo vyšetrovačke...WTF???? koľko nahúlených ľudí niekoho zabilo, zbilo, zrazilo či sa dopustilo hocijakého zločinu?? Dávate marihuanu na nesprávny stupienok...
Sama som za "mladi" húlila a nikdy som nemala žiadny problém, ani duševný, ani fyzický (napr. opica). A nikdy som nebola nervózna, ba dokonca agresívna, lebo som nemala.. A to nie len ja, veľa ľudí z môjho okolia a sama som videla, ako sa správajú a čo to spôsobuje. A ver mi, že agresivita tam nebola.. Takže to prehánate vtom, že z jej manžela robíte agresora a tyrana len preto, že si zahúlil, čo stým podľa mňa vôbec nesúvisí. A špekulovať tu o tom, že im manželstvo fungovalo len vďaka mariške... ako to fakt?? 😠 keby to zadávateľka nepomenula, ani vo sne vás také niečo nenapadne. A ešte malý dodatok,. húliť som prestala z jedného dňa na druhý, potom , čo som si povedala, že už nechcem, kdežto s cigaretami som bojovala 3 roky, fajčila som s nechuťou a až otehotnenie ma dokopalo k tomu prestať. Keby neotehotniem, fajčím dodnes.. Marihuana je návyková asi ako káva a čokoláda..
@trend270

marianqa
autor
20. dec 2013

@luci78p nie raz za čas a najmä ak je zo svojím kamarátom

luba28
20. dec 2013

@marianqa a nevola sa Ivan????

marianqa
autor
20. dec 2013

@seemani tak si to teraz podala úplne presne 😉 môj muž je zlatý človek a nikdy ma neudrel a nemá to ani v povahe tak mať plnú hubu toho že potom ma začne trieskať je už veľa je to zlomyselné a prehnané!

marianqa
autor
20. dec 2013

@luba28 určite sa nevolá Ivan

irriss
20. dec 2013

@seemani
blbost..
ps. vlastni RODINNA zlaaaaaaaaaaa zkusenost 😅 mi jen dokazuje, ze marihuana NENI cokolada ani kava 😲

digysa
20. dec 2013

@trend270 Vidim, ze sa vyznas.........tak skus posudit alkohol vs. marihuana

Ja tiez poznam kopec ludi, co na vyske fajcili marisu a teraz su z nich velmi slusni ludia, vzdelani s rodinami a proste prestali, lebo chceli. Nepotrebovali ziadne odvykovacie kury. Ale poznam aj takych, co zacali velmi skoro, uz na strednej a niektorych to chytilo......

Ale alkohol sposobuje tiez vela zla.......ako pasivne fajcenie,tak aj alkohol je pasivna zbran....niekto je alkoholik, ale nici zivot dalsim 5-tim ludom okolo seba.