icon

Môj partner začal húliť

marianqa
20. dec 2013

Dlho som premýšľala či sen napísať,asi som úplne zlyhala...Ide o to že sme sa s mužom osamostatnili a môj milý si začal huliť,máme malé bábo a som s ním stále sama...Niekedy som už taká unavená že plačem,môj milý včera prišiel domov a ja som si ľahla a od únavy som totálne zaspala zobudila som sa na jeho vykrikovanie že čo som za matku že malá plače a ja zdychám že on k nej vstávať nemieni,minule mi vykričal že mi asi chýba môj bývali partner čo má stále mlátil...Ja nechápem čo sa s ním za posledný mesiac stalo 😢 kde je to naše šťastie ☹

Strana
z6
borkavan
26. dec 2013

@digysa je rozdiel či si niekto dá len v piatok gram aj ked celý život, alebo keď niekto huli každý boží deň 5 gramov. A poznám aj takých aj takých a je to sakra rozdiel a to žijem tu na SVK. Jasne, že trava z HOlandska je iná ako tu na ulici... ale určite nie je halucinogenna.

borkavan
26. dec 2013

@kiki68 máš pravdu, nie každý to zvládne a stane sa z neho denný hulič. a tie vapolizory sú ževraj drahé. a hentie bonga no zatvarala bych za to, lebo však to dajú ešte na alobal... a ťahajú svinstvá aj z alobalu. ešte cez sklenku OK.

digysa
26. dec 2013

@kiki68 Haha, ale coby si sa bavila so zgerbou...tu kde byvam, mame jedneho velmi prestizneho pravnika, ma 3 velke pravnicke firmy a ten sa snazi zlegalizovat "medical marihuana". Jeho brat a jeho otec maju obaja rakovinu a urcite si pomahaju marihuanou, lenze to otvorene nepovedia. Preto sa syn snazi uzakonit, aby bola na lekarsky predpis.

Ja uplne suhlasim, ze nie kazdy moze pouzivat produkty, ktore obsahuju navykove latky a ja osobne by som alkohol aj marihuanu dala na uplne rovnaku poziciu.
Vela ludi dokaze pit bez problemov a nenarusa im to zivot.
Vela ludi (tajne) dokaze fajcit marihuanu a tiez im to nenarusa zivot.
A samozrejme to plati aj opacne, kde si ludia dokazu prehulit zivot, tak ako si ho dokazu prepit.

Neviem, co je horsie- byt opilec alebo fajciar travy....... pre mna je to to iste. Extrem ma rovnake nasledky.

Samozrejme v dnesnej spolocnosti, kde alkohol je povoleny zakonom a trava nie, tak je jednoznacne, ze alkoho vzdy vyhra.... Radsejs si dam jeden poharik, ako jeden sluk.

zlte_kuriatko
28. dec 2013

@borkavan tak ja aj kamoska si stale myslíme že z toho, ale už mi tu niekto povedal, že z travy to nemohlo byť. ale nič iné nehulil, okrem toho trávu fajčil dlhé roky a až potom mu z toho začalo šibať. a on sa vôbec netajil, že huli, kludne si zapálil na balkone ako obyčajnú cigu pred všetkými a neriešil.

edizon
15. máj 2019

@digysa toto je najhorsialegalna droga milá moja

sticker
edizon
15. máj 2019

@luba28
😂

edizon
15. máj 2019

@edizon zasrany alkkk

Strana