Môj priateľ má 3 deti a všetko je veľmi komplikované
Ahojte chcela by som vás poprosiť o rady alebo skúsenosti ak ste boli v podobnej situácií.......Ja s mojím priateľom sme sa zoznámili v práci ja som bola zasnúbená v tom čase a on ženatý otec 3 detí (už vtedy mali s manželkou problémy)....Na prvý pohľad sme si sadli čoraz viac sme chceli byť spolu....už po par mesiacoch sme zistili, že bez seba nevieme existovať a tak som ja zrušila zasnúbenie a on podal žiadosť o rozvod a začali sme spolu žiť......o deti sa zaujíma dokonca by ma s nimi chcel zoznámiť ale jeho žena nám začala robiť strašné problémy....Som s ním strašne šťastná a chcela by som s ním rodinu ....Je to všetko strašne komplikovane a ja niekdy neviem čo robiť a ako ďalej...Jeho deti by som spoznala strašne rada veľmi sa na ne teším ale obávam sa, že ich bude proti mne jeho ex štvať ☹
@opatrovatelka29 noooooo...ja ako som poznala mojho otca a mamu-neviem sice ako by to prezili(myslim,ze by som rovno pri oznamovani mala mat uz sanitky zaparkovane-neviem ci aj pre seba nie 😀 ).....ale urcite by som nakoniec pocula-ok,tvoj zivot...ale plakat mi potom nechod
@bozka90 klobuk dole pred jeho zenou ak nebola na materskej ona...to musi byt silna zena.klobuk dole....
@bozka90 tak to so striedavkou o 3 deti pocitaj na 99,9%
@bozka90 vies,ver,ze aj ked piseme,co piseme....ziadne z nas ti nema preco chciet zle....nepozname ta
a preto ak ti tu skoro kazdy radi-poriadne si rozmysli,rozmyslaj....naozaj je niekedy lahsie ist z kratsej cesty spat
uz rozhodnutie je na tebe...a ty si za neho ponesies nasledky,aj ked verim,ze sa ti tie odpovede tazko citaju....naozaj rozmyslaj
manzelka nemusi(a moze) byt zla,ani ty nemusis byt ta zla....len skratka,niekedy si clovek narobi sam problemy
nechaj trosku casu pre priatela...nech si da do poriadku rodinu,city,porozmysla nad tym ako chce a chcu fungovat po rozvode-aspon toto urob...a uvidis,ci sa ti oplati pokracoavt vo vztahu...a ci naozaj je to laska z jeho strany,nie len ulet z problemov
a tri deti su tri deti...krv nikdy nie je a nebola voda ☹
@bozka90
ja byt jeho dietatom, tak ti naplujem do ksichtu...
Raz sa ti toto vrati, prave vtedy, ked to budes najmenej cakat...tvoj frajer opustil rodinu s troma detmi, ulohu muza v rodine... tomu sa hovori "charakter"
Problemy vo vztahu sa neriesia inym vztahom, aspon nie u zrelych ludi, co tvoj frajer nie je...
Laska nestavia na nestasti inych ludi, na rozbijani rodiny... a to zistis az vtedy, ked ti ostane naruc plna vlastnych deti a tvoj priatel (predpokladam ze si ta nevezme) odide k inej "liecit svoje srdce"
@bozka90 Ježiš a koľko je takých rodín, ty vieš ako boli na tom finančne, je normálne ak žena viac zarába, že ide na RD muž a ona sa stará o príjem a vieš či ten tvoj pán dokonalý nebol taký manták, že si nemohol nájsť prácu ktorá by ich všetkých uživila ... vieš koľko stoja také 3 deti, ani netušíš ... ja som tiež šla po roku a pol do práce a za to som zlá matka keď chcem aby sme sa mali lepšie ... vidno, že si mladá a hlúpa lebo takéto veci ťa netrápia a nemáš o ne ani potuchy ... a ako bolo podotknuté vyššie priprav sa, že všetko čo je jeho je na pol jeho manželky a detí ... fúúú pan dokonalý, ktorý opustí svoje deti ... pre mňa sú takýto chlapi hnus ...
@bozka90 aj manžel kamarátky bol na MD, lebo ona mala lepší príjem a tiež chodí na služobky. To nič nevypovedá o tom, aká je to matka. Myslím, že ti neprislúcha hodnotiť kto je aká mama. Zatiaľ je on ten trpiaci princ, ale nemáš 14 rokov, aby ti nebolo jasné, že on hovorí len svoju verziu príbehu. Alebo si taká naivná?
@mima4 vies,nie kazdy veri,ze mlyny(ci uz bozie,ci ine) melu pomaly,ale isto ☹
co uz...smutna cela diskusia....ale tak...laska je laska 🙄
@bozka90 Kto si ty, že si myslíš, že môžeš o niekom hovoriť, že je ,,zlá matka,, ... vieš aké je ťažké odísť do práce od detí !!! Ona je ta pravá hrdinka !!! Keď pán neschopný nebol schopný sa o nich postarať si myslíš, že o teba sa postará ??? Keď ty sama budeš matkou až potom sa láskavo vyjadruj ... a tvoj milý je dokonalý otec keď opustil 3 deti, kôli tomu, že nevie udržať vtáka v gatiach ??? Je mi ťa úprimne ľúto ...
@terezka1947 melu, melu... a az ked pride ta faza, kedy ostava človek len plakať, možno potom sa rozpomenie, čo vobec žil...
@bozka90 akože mne to zas tak komplikované nepríde, aspoň z toho, čo si napísala...
aké konkrétne problémy robí jeho ex tebe? či len tak preventívne sa dopredu obávaš?
aj keď si možno nebola úplne príčinou rozvodu, ale rozhodne si veci urýchlila a mala si na to istý vplyv, takže ešte uplynie nejaký čas, kým sa ti ona bude môcť poďakovať, že sa ho zbavila... takže v prvom rade nechaj ICH dvoch, aby si doriešili rozvod, majetkové vyrovnanie, starostlivosť o deti, počkaj, kým sa to všetko ako tak utrasie a stabilizuje a potom si ty s ním môžeš niečo plánovať... prečo hneď po pár mesiacoch vzťahu plánuješ s ním rodinu, keď vidíš, že on ešte nemá vyriešenú tú predchádzajúcu? kam ho potrebuješ dotlačiť?
ty kokfo, alimenty na 3 deti... je dobre plateny manazer? lebo ak nie, tak ti toho vela neostane. ale v pohode, urcite bude dolce vita 😀
muz co necha 3 deti a rodinu nie je muz a ty ? nevies si najst slobodneho a nerozbijat rodinu ? nechapem , najviac ma vie dojat ako take co rozbiju rodinu napisu , problemy mali skor ako sme sa spoznali , to pise kazda , ona ty si v tom nevinne a na vine su podla ta deti a ich mam vsak ?
@bozka90 ahoj, tu na MK ti nikto neporadi, a este ta budu mat za tu, ktora, rozbíja manželstvo. presla som si niecim podobnym a keby som sa mala pozerat na to, čo kto hovorí, tak uz som dávno na psychiatrii a sama, bez cloveka kt. lubim.. prezili sme spolu rozvod, striedavu, momentalne riesime majetkove, a uz pol roka byvame vo svojom byte a tento rok ideme stavat domcek!!! vela sme si toho prezili a nakoniec sa ukazalo, ze ho uz teraz exmanzelka podvadzala davno pocas ich manzelstva.. no ma resp. mal "super" kamaratov, kt. mu to vobec nepovedali.. no ja som stastna za to co mam, neskutocne si uzivame jeden druheho, jeho deti su stastne, rozumieme si a to je hlavne.. a okolie nam moze len závidiet.. kedze ako som pocula som ho chcela len vyuzit a po chvíli odhodit 🙂 🙂 Good Luck 🙂
si neskutočne naivná, ale nič si z toho nerob, rozum, nadhľad, reálne zmýšľanie prídu vekom a skúsenosťami a toto je jedna z nich. okrem toho, že sa ti to všetko vráti, len časom pochopíš, aké je toto veľké šliapnutie do h.vna. ale ked nevieš čo od dobroty, prosím, pouč sa z vlastnej chyby. 😎
(len-tak na okraj: mám 35 rokov, sama som rozvedená mala som po rozvode všelijaké známosti, nikdy nie vážne, samozrejme, ale nikdy ani na užitie ani na nič by ma neoslovil ženatý chlap presne kvôli tomu, žeby som nikdy neakceptovala jeho deti a už vôbec nie exmanželku, ktorá by robila problémy. inými slovami muž s minulosťou je pre mňa nezaujímavý práve tým, že tú minulosť má a tá sa nezmaže. na to sa mám príliš rada) 😎
@misinka26 nechaj ju, ved mozno aj ona pojde do prace a on vzorny otec ostane na MD mieso nej.... a ona bude zivit 2 dospelych a 4 deti, v ramci striedavky bude mat tri deti doma dva tyzdne v mesiaci a budu zit stastne az do smrti.... nechapem, co jej nedoprajete take stastie...
@vlockasnehu Mňa len vytočilo, že si šťanda mladá dovoľuje hovoriť o tom kto je aká matka, keď sama má ešte mlieko na hube ... a chúďatku jej všetci ubližujú lebo jej ide iba o dobro jeho detí ...
@mima4 vies,co?ja mam niekedy pocit,ze niektorym ludom snad ani nikdy nedojde,co robia a co urobili ☹
ked sa nieco nevydari,opat spalia nejaky most a ide sa dalej....ved MAM pravo na vlastne stastie ☹
zvlastna doba-riesenie problemu spociva v jeho "opusteni",ignoracii a odchode...a potom mame tolko nedoreisenych veci,ze hladame psychologov,psychiatrov-este ten lepsi pripad
ale tak to iba take moje zamyslenie sa-trosku mimo temy
@misinka26 moj priatel bol s ich synom na materskej a popri tom chodil do prace na dve smeny na 12tky a postaral sa o nich, pretoze ona /jeho ex/ chcela ist do prace !! tak co to je za matka ze chce ist?? a este sa hanbila za syna, nechcela s nim chodit von ked bol malinky len kvoli tomu ze mu usi odstavali?? ale osocovat ludi to hej.. ja si za svojim rozhodnutim stojim a doteraz viem ze aj ja, aj moj priatel sme urobili dobre!! a nase rodiny stáli pri nás a podporovali.. takisto aj nasi najlepsi priatelia, či uz z mojej strany alebo priatelovej a to ja mam 24rokov a nemyslim si, ze som nevyzreta alebo nieco podobne..
".. kedze ako som pocula som ho chcela len vyuzit a po chvíli odhodit "
a možno ta len on vyuzije a odhodi 😉
Chlap ktory nema problem mat znamost pocas manzelstva, nie je chlap. Pol roka spolu byvate a este citis urcitu "euforiu", ale zapamataj si jednu vec: tak ako clovek riesi problemy v manzelstve, vo vztahu, tak ich bude riesit aj v inom vztahu...
potom tu zeny ako ty stenu, ze muzi su svine..ja si dovolim povedat, ze kopec zien je padnuta na hlavu... vplyv telenoviel, primitivnych romanov, zleho rodineho prostredia
@bozka90 exke sa sa ani nečudujem. Len kvôli tomu, že jej bývalý sa zakukol do inej a zabudol na ďalších 4 ľudí ona k tebe nemusí byť milá a určite nechce, aby sa ich spoločné deti nestretávali s tebou. Prečo by aj mali, si úplne cudzia osoba. A to kde bola chyba v ich vzťahu, tak by som brala s rezervou, pretože ten tvoj chudáčik bez chyby ti určite povedal len svoju verziu. Tiež nechápem, že čo čakal, keď sa dal dokopy s tebou, že to bude lepšie? Však uvidíte o pár rokov...
P.S. ak by bola taká sviňa ako ti možno povedal, tak ver tomu, že s ňou nemá 3 deti...
@7babenka23
poznala si do hlby vztah svojho sucasneho priatela s jeho manzelkou?
Kolki chlapi nabulikaju najivnym dievcatam kaleraby do hlavy...

@sirinka nemusí mať tri pôrody 😀 možno bude stačiť jeden 😝 a jemu bude ďalšia tlačiť do hlavy kaleráby že je tu pre neho a že sa k nemu bude chovať tak ako si zaslúži 😝 a tak stále dookola 😝