Môj priateľ má 3 deti a všetko je veľmi komplikované
Ahojte chcela by som vás poprosiť o rady alebo skúsenosti ak ste boli v podobnej situácií.......Ja s mojím priateľom sme sa zoznámili v práci ja som bola zasnúbená v tom čase a on ženatý otec 3 detí (už vtedy mali s manželkou problémy)....Na prvý pohľad sme si sadli čoraz viac sme chceli byť spolu....už po par mesiacoch sme zistili, že bez seba nevieme existovať a tak som ja zrušila zasnúbenie a on podal žiadosť o rozvod a začali sme spolu žiť......o deti sa zaujíma dokonca by ma s nimi chcel zoznámiť ale jeho žena nám začala robiť strašné problémy....Som s ním strašne šťastná a chcela by som s ním rodinu ....Je to všetko strašne komplikovane a ja niekdy neviem čo robiť a ako ďalej...Jeho deti by som spoznala strašne rada veľmi sa na ne teším ale obávam sa, že ich bude proti mne jeho ex štvať ☹
Ahoj. Ja som sa tiež rozvadzala kôli kolegovi a mala som 2 deti. On sa rozviedol kôli mne a mal 1dieťa. Okolie reagovalo tak ako to tu čítaš. Obaja sme boli najhorší na svete a pod. Sme spolu už 5 rokov a je nám tak ako na začiatku vzťahu. Máme spolu krásnu dcerku ktorá bude mať rok. Jeho syn v tom čase 15 ročný bol samozrejme nahnevaný ale časom pochopil a chodieva s nami na dovolenky a často nás navštevuje. Všetko chce svoj čas a držím palce a veľa trpezlivosti. Keby niečo kľudne mi napíš správu, nechcem tu všetko rozoberať 😉
@opatrovatelka29 tiez som nikdy takeho chlapa nehladala a vzdy som tvrdila ze by ma taky nezaujimal ale proste sa to stalo
Babule, ale toto ona nepochopi, ma 24 rokov,je slobodna , bez zavazkov, netusi do coho sa ruti - navyse s nalepkou rozbijacka manzelstva... Keby sa zoznamili po rozvode, tak ok,myslim, ze aj exmanzelka by to lahsie rozchodila a lahsieby sa riesili veci okolo deti a tak,ale takto.. Dievcina je vedle jak ta jedle, ale nemoze to vidiet :( skoda, ze je taka hrda :/
@bozka90 ako stavaju sa aj horsie veci...nevedela by som zit s pocitom,ze som druha v poradi,ze venuje cas inym detom ako nasim,ze uz prisahal inej....ja som taka povaha....to chce zrejme silnejsiu zenu....ja som sebec v tomto😉
@sue aaa..sak co nas do jej zivota,povedali sme si svoje a uz....nech si robi co chce.....mozno jej to vyjde,mozno nie....
@opatrovatelka29 tak nejak 🙂 tiež by som v jej situácii nepočúvala odhováračov 🙂
@sue este so chcela dodat jednu vec- kebyze doma ja oznamim,ze chodim s otcom 3 deti,este nerozvedenym....mama smer JIS a oco by mi ho vybil raz dva z hlavy....
@bozka90 odhliadnuc od toho, ze nemozes vediet, ako by sa nakoniec vyvinul ich vztah nebyt teba, jedine ze by uz bola v tom case podana ziadost o rozvod a kazdy v inej domacnosti, tak zavesit si na krk chlapa s troma malymi detmi povazujem za sebatyranie a za dalsie, ked tu pises o tom, ako ti zalezi na tych detoch, ktore ani nepoznas, nemas predstavu co to vobec znamena a obnasa mat a vychovavat a zivit tri deti, tak to je smiesne az pokrytecke a ani sa tomu neda verit.
@opatrovatelka29 ja ze by Ti vybil zuby otec,lebo mne asi ano,kebyze... 🤐 🤐
@eeffka prepac ale nerozumiem preco zeny obvinuju z krachu vztahu inu zenu... on ma 3 deti a manzelku doma teda on sa rozhodol to opustit a jedine on nesie zodpovednost a zasluzi si niest nasledky....
ak by to nebola ona bola by to najskor nejaka ina... zial aj takychto chlapov beha po svete vela...
@bozka90 ak sa rozhodnete ostat spolu, nikdy to nebude jednoduche... teraz by si chcela spoznat jeho deti, neskor to bude menej casu na teba, pripadne aj vase deti ak ich chce aj on... prajem ti vela stastia a dufam ze rozchod so snubencom neolutujes... ako si si vsimla v tejto situacii budes vzdy za tu "najhorsiu" povazovana ty... prajem ti chlapa bez zavazkov, s ktorym aspon tato cast vztahu bude jednoduchsia (pretoze aj bez tychto problemov to s nimi lahke nie je 😉 )
sakra, tam si radsej uzivaj zivot, skor ako si po...., a nechaj zit "zatial" kompletnu rodinu!!!Je to dost kratka doba na to, aby si muz bol isty, ci naozaj mu za to stojis, ked ta pozna kratko.Zalubenost trva kratko, a ked pominie, co potom???!!!Skoncis tak isto ako skoncila jeho zena .
@opatrovatelka29 co mama na JIS? To mna by brala zachranka co by som dostala "vychovnu" zprava aj zlava
Veľa šťastia, trpezlivosti a nervov ... nič jednoduché ťa v budúcnosti nečaká ... sú to jeho deti, nikdy sa ich nevzdá, vždy budú pre neho na prvom mieste, to si uvedom ako prvé ... jasné teraz ťa má krásnu, vymaľovanú oddýchnutú lebo nič iné na práci nemáš a jeho ,, strašná ,, harpia ,, mu nedá to čo on chúďatko potrebuje lebo lieta okolo jeho 3 detí ... keď toto všetko pretrvá bude len jeden víťaz a to jeho manželka, pretože sa zbaví kreténa, pretože pravidelne odovzdá deti do opatery tebe a ona si pôjde na wellness a ty budeš presne tam kde ona predtým ... unavená, nevyspatá, nervózna, ale to si ty nevieš ani predstaviť, pretože nemáš deti ... a vrchol pre teba bude keď otehotnieš ... čaká ťa krásny život ... a vieš čo máš čo si chcela, každý si je strojcom svojho šťastia ... len som zvedavá, či ho budeš ľúbiť aj keď polovička rozpočtu pôjde na jeho deti, keď bude letieť vždy keď mu zavolajú, keď sa ty budeš starať o jeho deti atď. A nezabúdaj navždy budú medzi vami jeho deti a manželka, s nimi kontakty nepreruší, nemôže lebo krv nie je voda ...
@bozka90 rozumiem, ze si zamilovana a stastna, je to uzasny chlap a milujes ho, nosi ta na rukach. Lenze to obrovske ale, ktore zo sebou bude prinasat kazdodenna realita toto skor ci neskor - zabije. Financna stranka, navstevy, spolocne straveny cas, vsetko bude trpiet. Cez to sa NEDA povzniest, lebo zivot pred vami je desiatky rokov, nie je len tu a teraz. Podla mna to ries a razne, odplac si to a otvor oci pre noveho partnera.
Láska je láska a ak je skutočná, prekoná všetko alebo skoro všetko a ak nie darmo tu budete kresliť scenáre, nedá si povedať.
Hlavne si dobre všetko premysli.
Takze, co Ta caka a neminie. Tvoj priatel sa po manzelke bude musiet majetkovo vysporiadat cize polovica ich spolocneho majetku pripadne manzelke, predpokladam, ze minimalne byvanie, kedze maju tri deti. Manzelka ak nebude v dobrej financnej situacii si moze uplatnit vyzivne na seba, urcite bude platit vyzivne na tri deti. Takze tieto naklady si odrataj z jeho mesacneho prijmu. Kazdy druhy vikend si naplanuj program pre tri deti, takisto cez sviatky. Ja na mieste jeho ex trvam na striedavej starostlivosti, nech si otecko (aj s priatelkou) 3 deti uziju dosyta. V tom pripade sa budes spolu s priatelom starat o deti 24 hodin dva tyzdne v mesiaci. Ked otehotnies, prides samozrejme o prijem, a budes financne zavisla na nom. Dufajme, ze ma dostatocne vysoky prijem, aby uzivil Teba a 4 deti. No a popri svojom babatku a starostlivosti o dieta a o domacnost si este pripocitaj tu striedavku o jeho tri deti. Laska je zazracna, toto vsetko spolu preskacete, budete v dobrom aj zlom, budete si budovat rodinu a spolocny majetok a nedajboze sa mu nieco stane, pri dedicskom konani budes vyplacat jeho tri deti. Toto je ekonomicka stranka Tvojho romantickeho vztahu.
dalsia nevinna milenka, ktora je frustrovana, ze ju manzelka milenca neprijala s otvorenou narucou "DO RODINY" pochopis ju, ked Tvoj drahy opusti Teba pre nejake problemy, ktore ver, ze pridu.. necha Ti na krku samej xy deti a jeho nova milenka sa bude dozadovat stretavat sa s nimi.. vlastne stastie sa neda budovat na nestasti ineho..

@bozka90 Keby som ja bola na mieste tvojho priateľa, tak skoro by som ich s tebou nezoznamovala. Potrebujú čas, veľa citlivosti a pochopenia, aby prijali a pochopili tú drastickú zmenu. A na tvojom mieste by som sa do toho vôbec žiadnym spôsobom nezamiešavala. Sú to jeho a jej deti, ty s tým zatiaľ vôbec nič nemáš. Až budete relatívne stabilný pár, všetko medzi manželmi bude vysporiadané a deti budú mať situáciu zvládnutú, potom bude tá vhodná chvíľa, aby deťom predstavil ženu, s ktorou žije.