icon

Môj priateľ má 3 deti a všetko je veľmi komplikované

bozka90
16. jan 2015

Ahojte chcela by som vás poprosiť o rady alebo skúsenosti ak ste boli v podobnej situácií.......Ja s mojím priateľom sme sa zoznámili v práci ja som bola zasnúbená v tom čase a on ženatý otec 3 detí (už vtedy mali s manželkou problémy)....Na prvý pohľad sme si sadli čoraz viac sme chceli byť spolu....už po par mesiacoch sme zistili, že bez seba nevieme existovať a tak som ja zrušila zasnúbenie a on podal žiadosť o rozvod a začali sme spolu žiť......o deti sa zaujíma dokonca by ma s nimi chcel zoznámiť ale jeho žena nám začala robiť strašné problémy....Som s ním strašne šťastná a chcela by som s ním rodinu ....Je to všetko strašne komplikovane a ja niekdy neviem čo robiť a ako ďalej...Jeho deti by som spoznala strašne rada veľmi sa na ne teším ale obávam sa, že ich bude proti mne jeho ex štvať ☹

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
16. jan 2015

@bozka90 bozka90 @misinka26 len aby sa vedela isto je to matka roka ked chodi na sluzobne cesty a deti radsej nechava opatrovatelke a na materskej bol on

nechápem tvoj postoj, sa zbadáš dievča...keď sa mu opäť naskytne nejaká pipinka, ktorá po ňom skočí a ty budeš doma zafúľaná doma od mlieka pri tvojom dieťati...väčšinou to tak aj býva, že každému sa raz všetko vráti

mima4
16. jan 2015

@terezka1947 kazdy si je strojcom svojho zivota.
Potom ked ludia maju dosraty zivot, tak tu vypisuju dristy "nesudte ma", "ty si nepresla v mojich slapajach" atd...
potmo je lepsie mavnut rukou... a povedat si - "nie kazdemu je dane najst lasku a pokojny zivot"

zuzkaanicka
16. jan 2015

@bozka90 dievca, Ty ked precitnes a pochopis, aka si naivna, tak si budes bit hlavu o zarubnu ... bolo by super, keby to precitnutie prislo skor ako stihnes otehotniet.

7babenka23
16. jan 2015

@mima4 ano poznala som.. az po rozvode priateloví "priatelia" mu povedali, ze ho manzelka podvadzala pocas manzelstva... ale skoda to tu vysvetlovat kedze vsetky mate to svoje !! som si ista tym co robim a vobec ma nezaujíma nazor inych.. ja zijem svoj zivot a od druhych nepotrebujem rady!! ja som len písala @bozka90 ako to bolo v mojom pripade a ma pocuvat svoj rozum/srdce a nie rady Vás tu na MK 🙂 🙂 🙂 len toľko...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
16. jan 2015

@mima4 presne tak....nesudte ma,nepresli ste zivot v mojich topankach 😀 to si trefne napisala....akoby sme si tie topanky nemohli vybrat a boli sme donuteni si ich hned obuvat 😀
aach jaj.

7babenka23
16. jan 2015

@fidka79 ked sme vo vztahu, tak problemy, starosti aj radosti riesime spolu... a hlavne komunikujeme o vsetkom !!! a to ze z postaveneho domceka bude patrit jeho detom o tom viem a nikdy som sa nezamyslala nad tym, ze to tak nebude... ma ich rada, oni maju mna a tak to je.. vedia ze budu mat surodenca... a urcite im od huby neberiem.. vzdy radsej kupim detom a casto im kupujem ako sebe.. ale to je tu darmo rozpravat, lebo mlada, nevie co robi a bla bla bla.. sudit cloveka len vdaka tomu co sem napise je ubohost a strach o to, aby ste aj vy neskoncili tak ako exky nasich priatelov !!!

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
misinka26
16. jan 2015

@7babenka23 Nechápem akože keď chce ísť žena do práce je zlá matka ... tak to nás pracujúce matky ukameňuj všetky !!!!! Vieš aj žena má právo sa realizovať, nie len po finančnej stránke ale aj po psychickej .. nie je lahké byť doma na RD s 3 deťmi ...

bozka90
autor
16. jan 2015

@misinka26 ja niesom žiadna šťanda som mlada ale zato niesom decko sama si na seba zarabam a ešte aj študujem niesom ziadna pipka a dobre viem co je to starat sa o deti tak by som ta laskavo chcela požiadať aby si nekomentovala niekoho o kom vieš prd

vlockasnehu
16. jan 2015

@mima4 Presne tak, kopec zien si mysli, ze ked maju poziciu zeny a navyse matky, tak maju pravo na neomylnost, nedotknutelnost a presadzovat svoje aj cez mrtvoly.

7babenka23
16. jan 2015

@mima4 ak by si rada vedela, nepozeram telenovely ani romanticke filmy lebo viem ze realita je o niecom inom... a krajsie rodinne zazemie ako je to moje si ani neviem predstavit.. moji rodicia maju krásny harmonicky vztah, dvoch bratov, a rodinu ktorá ma podporuje v tom com robím..takisto aj priatelova rodina.. byvam 140km od rodiny a min. 2krat do mesiaca chodime ku nim na víkend 🙂 🙂 a urcite som neni tym dievcata "ako si ma nazvala" ze by mi ktosi cosi nabulikal a ja mu na to skocim 🙂 🙂

natalym
16. jan 2015

Prečo sa zase hádate? Preboha, chcela názory a rady, má, to je jasné koľko ľudí toľko chutí. A Ty tiež pýtala si sa tak máš odpovede. Tak sa neurážaj.
@bozka90

vlockasnehu
16. jan 2015

@7babenka23 Suhlasim, kazdy ma pocuvat svoje srdce a svoj rozum a niest za svoje rozhodnutia zodpovednost.

dandy05
16. jan 2015

vcelku odvazne to tu riesit, dufam ze pani manzelka najvacsia harpia ktora ho chudacika nevedela ocenit az bol donuteny hladat obdiv u mladej kolegynky a opustit ju a tri deti, necita casto MK.
ja si myslim, ze by si s nim mala rychlo urobit dve, mozno tri deti, lebo kvoli tebe sa urcite zmenil a bude to ine. Ty si ta chapava a on ten ublizovany a nedoceneny vyuzivany chudacik.
Mali sme taketo v rodine. Ona a deti ta najprv okato, potom v kutiku duse budu strasne nenavidiet. V pohode to nebude nikdy, ani ked vyrastu, lebo ta furt budu vinit za rozchod svojich rodicov. Je to 30 rokov a doteraz tam aj u inych clenov rodiny ta nenavist je. Vsetci ta budu mat za k...u. Nikdy ju nikto z uzsej ani sirsej rodiny nepomenoval inac. Na to si budes muset zvyknut.
Drzim ti palce v novom zivote. Ktovie co na to karma. No, snad tu o par rokov nebudeme citat, moj manzel druhykrat zenaty si nasiel dalsiu chapavu mladsiu kolegynku, nezvladam 5 deti, neznesiem jeho deti, roztrzky v rodine, harpia ex nam nepraje stastie, az po nemam z coho zit lebo platim za muza alimenty na jeho decka, popripade manzel zivi pat deti a nevychadza nam to. klobuk dole, aj to je sposob, ako si skomplikovat zivot.
si mlada, najdi si normalneho mladeho chalana a zacnite si budovat zivot, pekne od zaciatku, postupne, nie stavat na nestasti ineho a este chalapa s takymi brutal zavazkami a nevysporiadanym zivotom a psychikou.
jaj co by som ja za to dala, keby som za cely zivot pocuvala, co mi kolkokrat ini ludia radili. ale ako sa hovori, clovek sa uci na vlastnych chybach.

7babenka23
16. jan 2015

@misinka26 ja som nepovedala ze je zla matka, len som tu citala o tom, ze musela ist matka troch deti do prace ked sa jej muz nevedel o ne financne postarat a dalej ze ako si niekto vie predstavit ako tazko sa odchadza od dietata ked je zena na materskej... a ty mi tu pises nieco co som nikdy nepovedala.. viem, ze kazda matka aj na MD alebo RD chce byt v kolektive a rozpravat sa aj s niekym ako su len izby v byte alebo dieta, kt. jej este nevie odpovedat..
presne som vedela ze tato tema takto skonci.. kazdy sa bude chciet hadat a pravda je vzdy len ta jeho 🙂 🙂

vlockasnehu
16. jan 2015

@bozka90 Chod do toho ak chces. A o pat rokov nam tu objektivne napis, ako to dopadlo. Lebo nikto z nas tu nepozna svoju a uz vobec nie Tvoju buducnost. Kazdy Ti tu len vypocital rizikove faktory, na ktore skor alebo neskor narazis, vysporiadat sa s nimi a niest zodpovednost za svoje rozhodnutia budes len a len Ty sama.
Ale ja by som do toho nesla....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
cammille
16. jan 2015

@bozka90 necitala som odpovede....prepac, ale co to mas za uboziaka ? opustit kvoli inej zenskej zenu a deti, to je fakt to najvacsie svinstvo co chlap moze urobit...sa cudujem, ze s takym chces ostat 😝 spravi deti aj tebe a opat si najde kolegynu, lebo si mozes byt ista, ze pri detoch uz urcite nejake tie problemy vzdy budu, to uz zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou, ako si zrejme on predstavuje...

7babenka23
16. jan 2015

Kazdá tu máme svoju pravdu, ale tažko súdiť niekoho podľa toho, kto čo zažil, resp. mali sme v rodine, toto isté zažila kamaratka a takto sa k nej správali.. .predsa kazdý príbeh je iný a každému život prinesie niečo iné... a každá sme dospelá a nesieme sa svoje činy zodpovednosť.. ona sama musí vedieť, co chce a nie brat rady on nás/vás, ktoré zažili nieco podobné alebo maju bezproblémové manželstvá...
KAŽDÝ SME SI STROJCOM SVOJHO ŠŤASTIA 🙂 🙂

sasa1310
16. jan 2015

@fidka79 tu nejde ani tak o krásu, ale o to, že keď raz už niekto egoisticky odíde od svojich povinností lebo jemu bude lepšie, tak to dokáže spraviť aj druhýkrát.. mám na mysli deti

zuzka_puska
16. jan 2015

takže.. je to strašne romantické, ako ste si sadli a bla bla bla.... pozri, ukradla si deťom otca- fajn, mali s manželkou problémy- a ty si prišla a vyriešila ich, hurá 🙂 možno keby si neprišla- problémy by vyriešili v rámci svojej rodiny, ostal by pri žene a deťoch. Určite sa museli veľmi ľubiť- zobrali sa a mali 3 deti, tak hádam to nebolo len tak, z nudy. Každopádne jeho Ex nechápem- ja na jej mieste by som každý vikend deti pobalila, a dala mu ich. Zaraz by ste mali víkend plný starostí, možno aj zábavy, ale predovšetkým zodpovednosti. Na konci každého dňa by ste boli tak uťahaní žeby uz nebola chuť na sex, vínko, ľahli by ste a spali 🙂 a takisto by som vám deti šupla na letné prázdniny, dovolenka s 3 deťmi je uz o inom ako o krásnej romantike 🙂 Všetko s detmi je iné! čudujem sa jeho Ex, ja by som tento stav na 100% využila vo svoj prospech- deti nevernému mužičkovi a jeho milenke- a ja by som si uživala! 🙂 🙂 Inak- daj si pozor, možno aj ty budeš raz mať deti a nastanu nejaké problemy- aby si nedopadla ako teraz jeho ex- tiež sa može zjaviť mladá milenka ktorá všetko vyrieši 🙂 A deti im určite potom dáš 🙂 🙂

bozka90
autor
16. jan 2015

@natalym chcela som rady a skusenosti nie uražky od ľudi čo o mne nič nevedia

vlockasnehu
16. jan 2015

@tanapeta presne tak, Ja nechapem, preco sa tolko zien (vraj) brani striedavej starostlivosti po rozvode. Ved podla mna je to bic na milenky zenatych chlapov, ktori maju deti. Keby sa to zacalo praktizovat bezne, tak by si kazda rozmyslela, ci si vobec zacne so zenatym chlapom. A chlap tiez.

7babenka23
16. jan 2015

@fidka79 Ja som nebola priatelova kolegynka 🙂 🙂 priatelova dcera, je rada co sa stalo a chce byvat u nas, nechce chodit ku matke, pretoze jej ako dietatu nadavala a to vtedy ked bol otec v praci.. no ale nejdem to tu rozpisovat, lebo zasa sa tu niektore budu chytat za slovícka.. ja som stastna a prajem aby bola stastna kazda jedna z nas 🙂 🙂 si myslis, ze teraz chodím od rana do vecera vymachlena len aby som sa priatelovi pacila?? to si o kus vedla... 🙂

petraxy6
16. jan 2015

@bozka90 no a preto s takouto otázkou by si nemala chodiť do fóra 🙂 v podstate je to tvoja cesta, ty sa rozhodni. a buď budeš šťastná alebo nešťastná 😝

zuzka_puska
16. jan 2015

@fidka79 az sa mi rozum zastavil, necitala som vsetky komenty ale toto s tym majetkom je sila 🙂 keby ma muz nechal kvoli milenke , a ta by sa skusila akokolvek siahnut na moj majetok a majetok mojich deti, ta by videla!!!!!

fidka79
Odpoveď bola odstránená
7babenka23
16. jan 2015

@zuzka_puska a kto povedla, ze idem siahnut na majetok mojich deti?? taka spina a bezcitna osoba niesom !! ale darmo tu niekomu nieco vysvetlovat.. a vyssie som aj povedala ako to bolo chapane a nie ako to niekto chcel pochopit !!! my problemy riesime spolocne !! takze aj o majetkovom mi priatel rozprava ako to prebieha a ako to je... jeho detom zostanu dva domy, ten co nechal exke a ten co postavíme my ... !!! pekny den !