icon

Môj priateľ má 3 deti a všetko je veľmi komplikované

bozka90
16. jan 2015

Ahojte chcela by som vás poprosiť o rady alebo skúsenosti ak ste boli v podobnej situácií.......Ja s mojím priateľom sme sa zoznámili v práci ja som bola zasnúbená v tom čase a on ženatý otec 3 detí (už vtedy mali s manželkou problémy)....Na prvý pohľad sme si sadli čoraz viac sme chceli byť spolu....už po par mesiacoch sme zistili, že bez seba nevieme existovať a tak som ja zrušila zasnúbenie a on podal žiadosť o rozvod a začali sme spolu žiť......o deti sa zaujíma dokonca by ma s nimi chcel zoznámiť ale jeho žena nám začala robiť strašné problémy....Som s ním strašne šťastná a chcela by som s ním rodinu ....Je to všetko strašne komplikovane a ja niekdy neviem čo robiť a ako ďalej...Jeho deti by som spoznala strašne rada veľmi sa na ne teším ale obávam sa, že ich bude proti mne jeho ex štvať ☹

tehula
23. jan 2015

Vztah je vzdy o dvoch ludoch a ako tak vidim, niekedy aj o troch.
nezastavam ani nehanim nikoho, lebo kazdy ma svoj uhol pohladu, ale v manzestve sa musia snazit obaja a musia chciet, ak niekto chce menej, alebo sa menej snazi, konci to aj tretou osobou. Zbytocne dalej o tom diskutovat

cililink123
24. jan 2015

baby a co ak je aj nazor @lobdy pravdivy? co ak sa aj my zeny spravame k svojim polovickam akoby sme ich nelubili? pri detickach je tazsie si najst spolocny cas, ale preco sme si ho nasli,ked sme spolu chodili a museli chodit do roboty a popri tom este studovat? ved aj vtedy sme boli min. 8 hodin v praci + bolo sa treba do noci ucit na skusky a predsa sa ten cas nasiel...mozno nie su vsetci chlapi klamari...ma chlap vydrzat neustale odmietanie, ked rano vstal do prace - pripravil ranajky, v praci tvrdo makal a po navrate o 17:00 hod. ho cakali len vycitky typu - toto si neurobil, atd... ? mam kamarata, ktory ma podobne problemy a tiez mu neverim 🙂 vzdy mu poradim formou citatu - napr. "Byt spokojny neznamena,ze nechces uz nic viac...ale ze si vdacny za to, co mas." alebo poslem link - http://www.evolucia-vedomia.me/2014/02/10/navod... ...ale co ak neklame? nebolo by lepsie otvorit oci jeho zene? preco je k nemu taka? lenze s nou sa velmi dobre nepoznam, aby som sa mohla "rypat" v ich vztahu... takze dalej neverim s malymi pochybnostami

lobdy
25. jan 2015

No takže, myslím, že naozaj ženy by ste sa mali občas aj trošku zamyslieť nad týmito vecami, tak ako napr. cililink123 Áno, nie vždy sa tiež muži pekne správajú ku svojím polovičkám, ale občas treba aj pochopenie z ich strany. Bývajú situácie ako napríklad viem, že nieje to najľahšie byť doma na materskej s dieťaťom a všetko sa točí okolo toho istého a tiež potrebujete vypadnúť, ale aj my muži, áno sme v práci, sme tam s inými ľuďmi je to trošku iné, lebo sa sústredíme na iné veci, na prácu, ale keď sa muž snaží nezanedbávať rodinu a keď aj príde zničený z práce a snaží sa aby si žena oddýchla, zoberie deti von, nakŕmi, uloží a ešte ide nakúpiť, aj v noci keď deti nespia, sú choré vstane a pomôže žene, tak aj on čaká z jej strany trochu milšie správanie, možno aspoň cez ten víkend nejaké to zblíženie a podobne.
Určite si muža dlho neudržíte, ak ho budete vždy odmietať, alebo nevšímať si jeho snahu, možno si poviete, však je to normálne, že by mal pomáhať, že sa má starať, ale väčšina z Vás to prehliada a možno zabudáte, čo máte doma a o čo môžete aj prísť. Poznám mnoho príkladov, že muž sa nestará, nepohrá sa s deťmi, potrebuje mať svoj kľud a povie, však pracujem, však ty sa staraj, je k Vám chladný. a možno Vy nespokojné prídete o to dobré čo doma máte a možno v budúcnosti si nájdete už len ten druhý typ muža a potom na všetko prídete.
Tak teda veľa šťastia!!

renka40
25. jan 2015

@lobdy pekne napísané. Ja som mala prvého muža tyrana, ziarlivca čiže sebca! Teraz mám takého ako tu opisujes.zbožňujem ho 🙂 a ja robím všetko preto, aby bol on šťastný a on robí to isté pre mňa. Ja som rada zienka domáca 🙂 mám 4 deti, mamu o ktorú sa starám a som šťastná 🙂

batomi
Autor odpoveď zmazal
batomi
25. jan 2015

Chcela som pisat,ze tie zeny uz ani z daleka sa nevyjadrili k teme,ale im islo o to aby ublizili tej babe.

isabel11163
25. jan 2015

niektoré ste maximálne trápne a úbohé že tu takto osočujete niekoho koho vôbec nepoznáte..to dievča si sem prišlo po radu nie po urážky a osočovanie.. akým právom urážate dievča že má 25 rokov.hovoríte ako by ste mali skúsenosti hodné starých mám.. môžete sa hanbiť!! nehovorím že je správne zobrať otca trom deťom ale ani jedna z nás nemá právo ju súdiť.. nevravím ani že jej máte fandiť ale nemáte žiadne právo ju osočovať!! nikdy neviete čo postretne v živote vás alebo vaše deti..možno o pár rokov budete riešiť niečo podobné ako by sa vám páčilo keby niekto reagoval tak ako ste tu poniektoré reagovali vy ? trošku sa treba zamyslieť pred tým než pustíte tie svoje výroky do éteru.. a teraz šup do mňa 🙂 bude to veľa vypovedať a výške vášho IQ 🙂

batomi
25. jan 2015

@isabel11163 presne na toto som narazala aj ja.som rada,ze aj taky clovek esre aj ako si ty

isabel11163
25. jan 2015

@batomi určite nesúhlasím s niektorými vecami ale to mi nedáva právo nato aby som tu niekoho osočovala.. v živote sa dejú všelijaké veci a nikdy človek nevie ako sa mu život skomplikuje..

batomi
25. jan 2015

@isabel11163 Presne tak.Ani ja si neviem predstavit,ze vychovam cudzie deti,ale to je moj osobny nazor,a nebudem nikoho odsudzovat za to,lebo ma iny nazor ako ja.Nikto z nas nezmeni svet,niektore zeny tu by si mali to uvedomit,a nerozdavat rozum kazdemu,hlavne ked od nich to nikto neziadal."Zboznujem" take vety,ze URCITE nebudes stastna,a robia z tej ex svatu zenu.Mozno ze je,ale prosim vas odkial viete vsetky detaily,ze az takto poznate ich buducnost???Vsak to je chore...Rada som sem chodila na MK,ale presne kvoli takymto zenam.nemam uz chut tak casto sem chodit.Ked nesuhlasim s tym co tu citam,tak bud to ignorujem,a vobec sa nevyjadrujem,alebo napisem tej dotycnej,ze ja si sice neviem predstavit taky zivot,ale je to tvoj zivot,nikto nemoze mudrovat do toho,kedze len ty sama vies aka je situacia.Take odpovede vas ani nenapadnu mile damy,ze?Len rypat,ohovarat,vysmiat druheho,a potom spokojne zaspavate vecer,ze ako dobre som ju ponizovala!!!Tento pristup je podla mna ovela viac chory,nez to ze so zenatym chce zit ta baba...

lavendea
25. jan 2015

@batomi
@isabel11163
a co ju mali pochvalit? sa preberte. ta zena ide na to od zaciatku zle. nasla si zadaneho, s 3 detmi. berie detom otca. ale nevadi, sak sa lubia. to je nad vsetko. sebecka laska dvoch ludi, styrom dalsim to ublizi. ale nevadi, ved sa lubia. prave pre taketo nazory sa rozpada tolko manzelstiev. Manzelia maju pracovat na vztahu a nie sa valat v cudzej posteli. take reci, ze on je nestastny´v manzelstve.... no kto povie mladej babe, ze manzelka je super, ale chce si suchnut aj inde? dopadne to presne ako tu pisali, mlada zabka pri starostlivosti o 3 cudzie deti padne na hubu a bude po laske. najlepsie na tom bude exmanzelka. bude mat aspon kazdy druhy vikend volny.
howgh!

lavendea
25. jan 2015

a este, jedina mudra rada pre
@bozka90 je , ze to ma nechat tak a najst si seberovneho. s tymto si akurat tak zarobi na problemy, financne aj citove. a na dlhe roky.

renka40
25. jan 2015

@batomi pekný príbeh. Ale to je jeden z tých šťastných... ja a ďalšie bývalé môjho exmanzela by mali čo písať 😀 . Rozviedli sme sa a 3 deti ostali u mňa. Nabalil si krásnu ženu, ktorá mi platila výživné miesto neho. Urobil jej dieťa, zrujnoval, obral o sebauctu, o peniaze. ..rozviedli sa... nabalil si ďalšiu, s tou sa už neozenil, tá platila výživné aj mne aj tamtej. Urobil aj jej dieťa a ďalšie jej zomrelo, lebo to psychicky nezvládla. Aj ju dohnal na dno! Zatiaľ čo im umieralo dieťa on plodil ďalšie.... je to skutočne pravda!!!!! Ja by som určite neverila žiadnym rozpravkam. Žena, ktorá sa rozviedla s tromi deťmi, určite mala vážny dôvod!!!!!!!

isabel11163
25. jan 2015

@lavendea ešte raz si treba prečítať môj príspevok..ja som nenapísala aby ju chválili ale myslím si že každá komunikácia by mala mať nejakú úroveň a štipka slušnosti nezaškodí nikomu..osočovať niekoho je ľahké ale čo tak sa zamyslieť pred tým než ten jed vypustím ?? ani som nepovedala že s tým súhlasím len hovorím o tom že si treba dávať pozor nato ako sa správame voči sebe pretože nikdy nemôžeme vedieť ako sa bude vyvíjať ten náš život aké príkoria a skúšky nám nadelí.. ako budú žiť naše deti či si nenájdu tiež ženatého alebo vydatú ženu.. nikto z nás nemá právo súdiť ich !!!

batomi
25. jan 2015

Asi som nebola prilis jasna,kedze aj ty,aj lavendea pisu o inom ako ja.Tento pribeh je skutocny,za to som napisala.S tym nie to som chcela povedat ze je to uplne v poriadku,ale na to som narazala,ze zivot jr nevyspytatelny,a NIKTO nevie co ako dopadne.Lavendea-ty ides do extremov,presne ako som pisala.Medzitym ze pochvalis a osocujes nic nie je???Normalne sa neda vyjadrovat,ako clovek?Kto povedal,ze by sme ju mali pochvalit???Kam chodite na tie zavery???

lavendea
25. jan 2015

@isabel11163 praveze kazda z nas by ich mala odsudit. vliezla do postele zo zenatym chlapom! vinna je ona, aj on. toto je proste vec, ktorou som si ista. dobre existuju vynimky, ak sa dvaja dohodnu zit svoj zivot a nerozviest sa, toleruju si ine vztahy atd....
a nerozpravajte mi, ze mohol byt nestastny v manzelstve.... mohol, ale rozist sa da aj slusne. najprv si poriesit prvy vztah a potom si zacat druhy. ale toto je ocividne kategoria, ked nudiaci sa zenac natlacil kaleraby mladej babe. mozno ju este ten vek ospravedlnuje.

lavendea
25. jan 2015

@batomi ja fakt neviem, co pekne by som nej mohla povedat! opakujem, cele zle. nenadavam jej, neosocujem, pisem slusne.... aky extrem? mam jej snad popriat vela peknych chvil s novymi detmi, alebo blahozelat k uzasnemu chlapovi?

isabel11163
25. jan 2015

@lavendea aký vek ??? 25 rokov ? aj ja ich mám a myslím si že nie som nejaká hlúpa naivka.. !! a kto tu hovorí o tom že bol nešťastný ??? ja som nič také nepísala!! a kto ste vy že odsudzujete druhých ľudí ??? aj svoje dieťa odsúdite keď raz spadne až na dno ?? to sú veľmi silné slová nato aby ste ich používali len tak bez rozmyslenia..

lavendea
25. jan 2015

@isabel11163 tak brzdi, nehovorim, ze budem sudit svoje deti. ta slecna sem napisala na verejne forum, tak sa k ne vyjadrujem. svoje deti sa budem snazit vychovat tak, aby sa do podobnej situacie nedostali, a ak sa dostanu, bude to ich rozhodnutie a svoj nazor im rozhodne poviem presne takto. keby mi dcera dotrepala domov zenateho s 3 detmi, tak odo mna schyta taku hubovu polievku, ze sa jej tyzden bude tocit hlava.
a ano, stojim si za tym, ze treba odsudit milenky, ako aj zenatych zaletnikov. v dnesnej dobe ta nikto nenuti liezt do chomuta, ak raz slubis vernost, tak sa treba snazit to dodrzat. mas kopu inych moznosti ako monogamiu, tak naco sa hraju, ked sa zenia?

petra7777
25. jan 2015

@bozka90 Karma je mrcha, tak pozor, aby sa ti to isté nevrátilo po "tvojich" troch deťoch....zase po pár rokoch príde mladá lepetka, čo ti odvedie otca od detí.....páčilo by sa ti to? Som si istá, že určite nie ☹ ☹ ☹

batomi
25. jan 2015

@lavendea Presne ako isabel pise,vy tu hrate na pana Boha,a na vestkynu v jednom!Nikto neschvaluje ten zivot,do coho ide,ale bud nereagujem na jej prispevok,alebo sa vyjadrim ako clovek.A ze 25rokov ma.A???Pisete o tom keby mala 16.Nepochopim ten vas pristup.Vela veci neschvalujem,a co teraz?Koho to zaujima?Normalne mam pocit,ze take zeny odsudzuju najviac tu bozku,ktore asi nemaju stabilne manzelstvo,a seba vidia v tej ex.Je to jej zivot,to robi co chce.Vies kolko skaredych,nechutnych veci sa deje vo svete?Len akurat nemate moznost ja vyjadrovat,tak to ani neriesite.Este raz pisem,snad pochopi kazdy,ze neschvalujem taky vztah,len ten sposob mi vadi,ako sa vyjadrujete k tomu.A kedze ja nie za to sem chodim,aby som sa vadila,takze z mojej strany to je vsetko,co mozem povedat.Kludne sa tu vadte,ked lepsiu robotu nemate,ale pre mna zivot znie o inom,nez aby som tuto vykrikovala svoj nazor,co je po prve,nikoho nezaujima,a po druhe aby som do krvi presvedcovala kazdeho o svoju pravdu...Len do toho!

lavendea
25. jan 2015

v dnesnej dobe akoby sa vsetko ospravedlnovalo laskou, zalubili sa tak hura! hodia za hlavu cely zivot, kaslu na to, komu ublizia! nehovorim o jeho zene, ta sa ocividne o seba vie postarat, ale o tych detoch. ako mozu vediet, ci nebudu novu "mamicku" nenavidiet, ake stopy to na nich zanecha.... a ked hovorim laska, toto ani nie je laska, ale prvotny osial, krasa zakazaneho... ved ani sami nevedia, ako im to bude fungovat o polroka a medzitym totalne rozbombarduju zivot 4 ludom.
a realny zivot ich dobehne, 3 deti , jemine..... to je narocne aj pre milujucich sa manzelov, nie este s tahanicami po sudoch, delenim majetku, vyzivnym....

lavendea
25. jan 2015

@batomi este raz ta prosim, kde konkretne sa nevyjadrujem ako clovek? mne pridu tvoje prispevky agresivnejsie ako moje..... takze peace!
a to ze je mlada, som si vydedukovala ani nie tak z jej veku, ako z toho, ako pekne mu zhltla, ze je v manzelstve nestastny a ona je ten spasitel, ktoreho si zasluzil.

lavendea
25. jan 2015

@batomi a ked chces naozaj pomoct zakladatelke tejto temy, znovu si precitaj, co pise.... chlap zenaty, 3 deti, bol na materskej, manzelka v robote.... pride ti ako niekto, kvoli komu sa oplati znasat tolko komplikacii?

batomi
25. jan 2015

@lavendea Nerozumies,ze nezastavam nikoho??Ale ako ty,tak ani ja nevidim do toho.Vsetky detaily su dolezite k tomu,aby sme mohli sudit.Nepozname ani bozku,ani zivot toho chlapa,ako ani exZa to ze robila,sa mozeme rozhodnut,ze je bezchybna zena,ktora ukazkovo sa starala o muza?Precitaj vsetko detailne,a potom reaguj na prispevky.Bozka pise,ze ta ex sama sa priznala,ze nevenovala sa dostatocne muzovi...ty vies co to presne znamena?Lebo ja nie,takze ani neriesim.A keby si citala poriadne vsetky tie prispevky,tak by si vedela,ze nie tebe som pisala,ze sa nevyjadrujes ako clovek,ale o tych zenach som pisala,ktore ju osocovali,ponizovali.Za to uz nemozem,ze si to brala na seba,a vybehla si na mna,

renka40
26. jan 2015

@bozka90 tu ide predovšetkýmo teba! Ženy ťa tu zvozili, že si vliezla do postele ..... ani ja by som nedovolila, aby deti zoznamoval s druhou mamickou ?! Je to úplne prirodzený inštinkt matky! Rozviesť sa 3deťmi, nie je žiadna sranda. Ale jedno viem presne! Nedopadneš dobre! On sa so ženou rozvedie a začnú problémy u vás. Pre jeho deti, pre jeho ženu, pre jeho a vaše dieťa, a tak ďalej. Užij si chvíľkové šťastie ( taký rok) a priprav sa na ešte väčšie nešťastie ... to ťa nestrasim, to sú životné skúsenosti.
Nechápem tie ženy, ktoré sa zamiluju do rozvedeného s viac deťmi...
Nechápem tie ženy, pre ktoré sa muž rozvedie a ony sa tešia zo svojej lásky, aj keď je založená na druhom nešťastí...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
cecilia68
26. jan 2015

@lavendea Tak...tak.....vieš, ako sa vraví...."ak suka nedá....pes nevezme" to samozrejme neobhajujem chlapov, tí by vliezli do hocijakej postele, ak by bola príležitosť 😖 aj @petra7777 spomínala, že sa jej to všetko vráti....nerob druhému to, čo nechceš, aby robil tebe 😖 to je zase pre @bozka90

oldman50plus
26. jan 2015

@lavendea Lavendea, v tomto nemáš pravdu. Ženy ukončujú vzťahy, chlapi sa presúvajú zo vzťahu do vzťahu.
My samozrejme nevieme ako to bolo. Pretože ale odchádza od detí s ktorými bol na materskej, teda má k nim veľmi silné puto, pripadá mi pravdepodobné že je už rozhodnutý vzťah ukončiť a to robí presunutím. Ak by nebola táto bola by iná. V štádiu ak chce vzťah ukončiť sa chlap zamiluje veľmi rýchlo, doslova stačia dni. Ale najprv urobí rozhodnutie že je koniec, len nekončí kým sa nemá kam presunúť. Ale dívaj sa na neho ako na rozvedenú ženu. Rovnako ako ona v tomto štádiu sa nevráti k partnerovi (druhá vec je že za polroka - rok zistí že šliapol z blata do kaluže a môže sa chcieť vrátiť). Ale pre tento moment ho neudrží ani guľometná paľba - ak nepôjde k zakladateľke pôjde hocikam inam, len nezostane v pôvodnom vzťahu pretože ten je v jeho vedomí skončený. Tiež nie som prívržencom rozbíjania vzťahov ale v momente keď chlap začína odchádzať od detí je to väčšinou už rozbité a zlepiť sa nedá, občas to dokáže psychoterapia ale ak je rozhodnutý skončiť nebude tam chodiť. Ja by som zakladateľku nevinil, ona sa mohla len pritrafiť (nepripadá mi že je z typu žien ktoré muža zvádzajú kým ho nezlomia hoci zase neviem) a ak by nebola ona, bola by druhá. On je otec a manžel, bolo to jeho rozhodnutie a hlavná vina, druhá je na manželke (lebo za vzťah môžu vždy obaja otázny je podiel) a až ako tretia na paškál by mohla prísť do úvahy nová partnerka..

lavendea
26. jan 2015

@oldman50plus evolucia vela zmenila, a nieco zase vobec? ze? tie tvoje jaskynne teorie.... V 21. storoci sa schovavat za sexualne pudy? (toto na margo aj ostatnych tvojich prispevkov)
ja netvrdim, ze ma zostat s manzelkou a do konca zivota sa trapit. rozvod uz nie je ziadna stigma, ale da sa to aj slusne. a v kategorii slusne urcite nie je chodit si vytriasat s mladsou kolegynou a este sa na manzelku aj stazovat. naozaj nevieme, ako to medzi nimi bolo, mame len nazor milenky, preto su take na nu alergicke reakcie. ale z toho , co ona napisala, mam dojem, ze sa jednoducho nechala nablaznit znudenym zenacom ( pri 3 detoch asi vela sexu neuzil), ktory navyse zrejme nedokazal uzivit rodinu, ked do roboty isla zena a tu zrazu mu komplex menejcennosti vyliecila mlada kolegyna, ktora sa k nemu konecne chova tak, ako si zasluzi. Zacat si zo zenatym je daleko za hranicami mojej moralky (podla niektorych reakcii tuna je to vlastne ok, hlavne ze sa lubia), ale ked sa na to pozries bez citov, pragmaticky, ciste z praktickeho hladiska, zenaty / rozvedeny s 3 detmi, s vyhladom na striedavku.... no cista katastrofa.