Môj priateľ pred vzťahom so mnou sa zasnúbil s tromi ženami
Dobrý deň prajem, zaujíma ma Váš názor🙂 Sme spolu s priatelom 2 roky. Predomnou mal 4 vzťahy. Z toho v krátkom čase cca po necelom polroku sa zasnúbil s troma ženami. Myslíte si, že ak sa raz rozhodne požiadať o ruku mňa, bude mať z toho vôbec euforiu, radosť... Poznate alebo zažili ste podobný prípad? PS: Všetky frajerky ho podviedli absurdnym sposobom. Ďakujem za Vaše nazory🙂
Tiež si myslím, že ak ti to potvrdili len jeho kamaráti, kamarátky, rozprával teda bachorky aj im a pekne mu to zjedli.
Je nepravdepodobné, že by ho všetky podviedli a on sa po krátkych znamostiach zasnubuhe zas a zas... podľa mňa bude problém v ňom, nie v nich.
Všetky ho finančne zruinovali, podvádzali...no chudák chlapček naivný a teraz je naozaj zaľúbený. Neviem či by som sa s takým vôbec dávala dokopy.
A ty ešte nemáš zasnubák po 2 rokoch na ruke? 😀😀😀 Tak s tebou asi budúcnosť neplánuje, alebo? Žartujem, len si zlož tie ružové okuliare.
@babovka2321 Tento jej evidentne áno. 🤷♀️ Skôr by som sa zamýšľala nad zdravým uvažovaním partnera, lebo mu podľa všetkého chýba. Podľa mňa sa zase niekto hrá a baví ho riešiť odpovede iných. Bože, prečo musia byť niektorí ľudia tak tupí.
@ndrag 😂☝️keby mne daaavno zablikala kontrolka ked som spoznala mojho ex chudacika ktereho kazda opustila po 3 max 3a pol roku😂🙏 oooch usetrila by som si 3a pol roka zivota pri debilovy😁
@opium29 Ahoj, mne je, okrem iných vecí, divné aj to, že ak sa poznáte 4 roky, chodíte spolu 2 roky, ste totálne prepojení, o ničom nepochybujete, až pri Tebe zistil, že si jeho pravá láska a podobne... Prečo teda ešte nepožiadal o ruku Teba? Každej inej, pri ktorej to tak necítil, stačilo pár mesiacov. Pri Tebe sú zrazu 2 roky preč a nič?
@h2 A určite používa ako výhovorku to, že ho už tri krát pred ňou podviedli a necíti sa na zásnuby a svadbu teraz 😂😂😂 a bude jej to tvrdiť ešte ďalšie štyri roky 🥸
Keď si to teraz číta, tak pomaly každá z nás takéhoto “chudáčika” poznala. Ľutovať sa a výhovorky im idú najlepšie 🙈🙈
@ella_price Vzili ste sa do toho az moc 😂 zacinam lutovat ze som vyskusala polozit otazku a ozyvaju sa len zivotom zbicovane a zatrpknute zeny ako Vy. Krasny den a vsetko dobre!🙂
@opium29 nemyslím si, že sa tu ozývajú také ženy. Skôr ženy, ktoré už dačo odzili a aj sledujú tu podobne príspevky, ktoré neskôr sú v duchu, že "jeho ex boli všetky hrozne, mne hovoril, že som úžasná, že chce svadbu deti a tetaz nič, a je hrubý, vulgárny, a už som hnusná krava aj ja". Ale je to tvoj život, kľudne také príspevky ignoruj, možno práve ty skutočne máš šťastie na dobrého chlapa,ktorý bude v siedmom nebi, keď ta požiada o ruku, ktovie. Ale možno nie a také príspevky ti len chcú "zložiť ružové okuliare"
Ja napríklad vôbec nemám pocit, že som zatrpknuta, nestastna a životom ubita, mam veľmi dobrého muža, krásneho syna a ozaj skvelú rodinu a priateľov, ale tiež ti radím, radšej 2xmeraj a raz rez pri takom type muze.
pises ze ti je blbe vytahovat tuto temu, ze preco to urobil. tolkokrat. podla mna na tom nie je nic zle, samozrejme za nejakych okolnosti. nehovorim ze to treba pitvat do detailov, ale ja by som sa chlapa, s ktorym chcem stravit zvysok zivota, spytala, preco som uz stvrta s ktorou si ten zvysok zivota predstavuje....
podla mna je to zvlastne, lebo chlapi sa vacsinou do toho nehrnu... a ak sa raz nahrnuli, tak ten dalsi krat su este opatrnejsi....
@jaskolka Ďakujem Vam velmi pekne. Zelam Vam vsetko dobre!! Rozhodne som sa Vas konkrerne nechcela dotknut, su tu velmi prijemne nazory zo stran zien ktore maju skusenosti🙂 .. skor to zatrpknutie a doraz na pofiderne reakcie som adresovala pre vysvetlenie pani/slecne ktora reaguje tak neprijemne az utocivo (nejaka elle..)
Ten ta teda pekne obalamutil a ty mu to vsetko zeres.
Ste prepojeni?
Ony ho ruinovali? To asi kupil kazdej drahy zasnubak.
Prosim ta. Davno by si mala na ruke prsten ak by to bola taka laska ako tram.
Tie harpie a on naivny chudacik boze zenska mysli.... Kolko ma on a kolko mas ty rokov? Mena pre deti vybrate? Ty sa musis spytat co ony mali, ze im po polroku dal prsten a tebe nie.
@opium29 - životom zbicovane a zatrpknute ženy? Toto zvykne bývať častá reakcia, keď sa zadávateľke nepáčia odpovede.. Nuž, čo ti povedať.. Baby majú pravdu.. Nie je normálne 3x sa zasnubit s každou partnerkou, nech je vysvetlenie akékoľvek, NIE nie je to normálne.. Štetky a hlupane, čo ho sklamali, podviedli atď a máš to potvrdene? Predpokladám, že potvrdene od jeho známych, že? A odkiaľ to majú oni? Jasne, ze od neho.. Vieš, poviem ti tak.. Keď som začínala so svojím chlapom, počúvala, resp počula som toto iste (teda okrem zasnúbeni sa, to nikdy nebol), ako všetky bývalé boli svine, akú on mal smolu.. A vieš aká je realita? Na míle vzdialená.. Realita je, že skrz svoje debilne detstvo ma také chovanie, že máloktorá žena by to dala a vôbec sa im nedivím, že zdrhli. Podviedli? Ani to sa nedivím.. Realitu viem, lebo s nim zijem a nie je taká o akej sú presvedčení aj všetci jeho blízki okolo. A áno, sme spolu stále, ale stalo to naozaj veľa námahy, vedieť prekusnut jeho necitlive chovanie, ukázať mu, že to, čo prežil v detstve nie je normálne správanie sa k ľudom, na ktorých mu záleží. To asi tak v skratke 😊 veľa šťastia 😊
@opium29 Žiadny šťastný...ani jedinečný okamih to pre neho nebude....Ty kde žiješ ? V oblakoch a máš na nose ružové okuliare ?
@mandarinka555 mozno ani tebe by nezaskodilo tam zajst🙂 vela pesimizmu v tomto skazenom svete ....
@opium29 Žijem s manželom už 35 rokov a prešla som si hádam všetkým....poučovať ma určite nemusíš ☹
@opium29 no ty mi prídeš taká záchranárka takýchto zbičovaných , podvádzaných a neskutočne finančne ruinovaných mužov. Byť záchranárkou takýchto zdecimovaných mužov je cesta do nešťastného života, lebo za každučký neúspech budeš môcť ty, ten druhý, mimozovia , lesní duchovia ale nikdy nie on . To sú typy mužov , ňuf ňuf kovia ako ich ja volám , psíci z útulku ktorí stoja za plotom a volajú prosím zober si ma , odvďačím sa ti na celý život. Nevhodný muž do života, pokiaľ nie si dominantná a nebudeš za všetko preberať zodpovednosť, riadiť a jeho ťahať ako guľu na nohe. Ale ak ti toto vyhovuje tak hor sa do spoločného života. Pre mňa osobne by to nebolo .
A nie , som zbičovaná a zatrpknutá žena, dlhodobo som žila s dvoma manželmi , jeden mi zomrel po 13 rokoch manželstva, s druhým manželom som už 15 rokov. Ale vždy som sa vyhýbala takým to nuf nufkom .
@opium29 Nechodíš ty s Rossom Gellerom? :D
@oblecenie99 😂😂😂
@opium29 akože rob si ako vieš, ale tiež som mala jedného takého ex, čo si myslí doteraz, že som ho podviedla, pričom je to úplná blbosť, takže ja neverím, že všetky jeho 4 ex ho podviedli, ale verím tomu, že on je o tom presvedčený, pretože je asi žiarlivý a má zjavne bujnú fantáziua skús si o tom niečo naštudovať, každý jeden psycholog ti povie, že muži, ktorí vyhlasujú, že ich bývalé sú hrozné, zlé, podviedli, ublížili a oni sú tie chudatká nevinné, ktoré by ani muche neublížili, sú nevhodní partneri, lebo aj ked si ťa zoberie za ženu, tak o pár rokov budeš ty tá zlá, hrozná, atd. Ked mi neveríš, nemusíš, napíš o pár rokov 😉
@opium29 Ahoj. Tazko povedat, ci to prenho bude vynimocne ci nie. Kedze sa uz viackrat zasnubil, tak mozno nie, ale vy ste spolu dlho a ako pises, uz trochu ma rozum, tak mozno prave o to vynimocnejsie to bude, ze to bude mysliet realne vazne a si to aj premysli a nieze po par mesiacoch nepremyslene by sa ta pytal. Tak ci tak, nie su dolezite zasnuby, ale vztah a manzelstvo. Takze aj keby to prenho vynimocne nebolo, ak by si ta chcel vziat, dolezite je to a nie to, akym sposobom ta otazka prenho bude vynimocna. Pokial ti to vyslovene vadi, ze nebudes prva, tak nad tym treba porozmyslat, znama tesne pred svadbou skoro zrusila svadbu kvoli tomu. Presne jej snubenec bol uz zasnubeny s jednou, ta ho podviedla a len preto sa rozisli. Vadilo jej nielen to, ze uz bol zasnubeny, ale ze vlastne on ten rozchod akoby ani nechcel, ze ju lubil, len ho podviedla. Take veci je niekedy tazke spracovat a zmerit sa s nimi.
@cervenaruza123 🥰dakujem krasne!!
@janickacrazy ďakujem moc🍀
Ty čo si? Veď ti tu dobre všetky napísali. Čo si precitlivená? Keď máš ružové okuliare a si len naivná husička, tak čo si čakala, že ťa tu budú lutovať? Za pár rokov (až nie mesiacov), sem budeš vypisovať, jak ťa chuďátko ten idiot nechal, lebo išiel za inou a ešte aby sa s ňou aj nezasnúbil hneď. Bože, jak keby si mala 15 rokov
A jak prosím ťa vieš, že ho všetky frajerky podviedli, máš to nejak podložené, či sú to len jeho reči?

@opium29 z akých kruhov? Myslíš okruh jeho známych??