icon

Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu

lenjalenja5
9. jan 2017

Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem

Strana
z8
lenjalenja5
autor
9. jan 2017

Baby poradte(

romanovic
9. jan 2017

Iba sa ho opytaj, ci si vie predstavit, ze ty si budes hrkutat s kolegom a vencit firemneho (wtf???) psa a on bude doma ticho tehotniet.
Ak ano, ze mu velmi rada budes na dennej baze nechavat dieta na kocikovanie, atd. a ty sa budes venovat svojim konickom, cviceniu, jazykovej skole, eventualne exkolegom.
Bud v pozore, ale nerob sceny, lebo to nema uroven a ty predsa mas uroven.

janinah
9. jan 2017

verím na ženskú intuíciu,jasne by som mu povedala,že toot nie je profesionálne a nech sa brzdí...to aj k dieťaťu a žene sa nebude z roboty ponáhľať,lebo slečnu povezie domov? nech si dá tabletku a zavolá taxi.....a doma chce mať človek kľud aj od kolegov,nech sa vykecáva so svojim partnerom...a že ho nemá? tak ten tvoj jej ho nahradzovať nebude,on má ženu a zachvíľu aj dieťa,na "kamarátky" z roboty nebude čas....alebo možno naň platí aj toto....vychyť sa do mesta,že ideš s kamarátom,spolužiakom prosto s chlapom na kávu,však prečo nie?

janinah
9. jan 2017

a čo to za firma,že si držia psa a zamestnanci ho venčia? tvoj muž má toto v popise práce? alebo má svojej roboty málo?

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@romanovic No ved to ved som ja ani sceny nerobila ja niesom zastancom takych extremov,ja si radsej tu burku v nutri preckam aj ked ani to nieje dobre viem.Zvlast teraz nie,opytala som sa ho vraj ak by som mu povedala ze fakt v tom nic nieje neriesil by to.Alee tomu neverim,nikdy sme problemy nemali vedeli sme si povedat ale teraz mam taku neistotu v nutri ze az..Dakujem ze si napisala

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@janinah praveze aj ona priatela ma a vsetko vie o nej ze ju podviedol a aku hudmu ma rada a bla bla a ze najlepsia kamaratka ju nazval a to sa poznaju asi pol roka/tak som mu minule povedala ze domov nech take veci nenosi ze mi to nerobi dobre pocuvat co andrejka,bez kriku v klude fakt a bola som histerka/

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@janinah dakujem ti za odpoved

joannita
9. jan 2017

@lenjalenja5 teraz ti tu vela hrdiniek zacne pisat ze co stresujes a ze si ziarlivka a podobne kecy. Podla mna zenska intuicia funguje a treba sa mat na pozore. Ani mne by sa to nepacilo! Ale nemyslim ze spolu nieco maju, to by ti nerozpraval o nej tolko. Ale bacha na to, ked spolu travia tolko casu a ona je nejaka potvra, lahko jej podlahne (ako vsetci chlapi)

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@joannita Dakujem no ved to neviem ci je potvora a ani ju nepoznam tak s nazorom som opatrna,on byal byt ten ktory sa uvedomi ani jemu by sa to nepacilo a mrzi ma ze aj ked vie ze to tak je neprizna si to/

joannita
9. jan 2017

@lenjalenja5 ano on by mal. Ale chlapi nerozmyslaju mozgom. Vidia peknu babu ktora sa im nuka a konec. Mozog odkrveny, vtak prekrveny.
Netvrdim ze ta podvedie samozrejme, len si daj bacha 🙂

blunka
9. jan 2017

Ahoj. Mh to čo si napísala sa mi nepáči. Nemyslím že si precitlivela. Skôr intuitívne cítiš že niečo nie je v poriadku. Hlavne je zlé to ''Andrejka sem Andrejka tam''. Má ju v hlave myslí aj doma na ňu preto ju stále spomína. Ja tiež mám citovo bližšie k 1 kolegovi z práce a tiež mi doma chodí po rozume a mám tendenciu ho často spomínať - nerobím to pritom naschvál. Vyslovene sa doma musím kontrolovať aby každa druhá debata nejsko nesuvisela s ním. Neviem to vypnút. Pritom ostatní kolegovia mi neprídu na um skoro nikdy. Ale fakt ťažko ti poradiť čo s tým. To tvoj chlap by sa mal vedome v praci držať od nej ďalej nevyhĺadavať ju nepomáhať jej nevoziť ju domov ... atď. a doma ju nespomínať aby ťa neprovokoval. Horšie že on nebezpečenstvo nevidí a nič neobmedzuje - lebo teraz je to aj pre neho skryte za 'len kamoška'. A potom takou náhodou .... dôjde k prvému osobnejšiemu dotyku, pohĺadu do očí, puse .... a už sa bude ťažko vycúvavať. On ťa teraz s ňou asi ešte nepodvádza ale ak... tak ona bude prvá kandidátka do ktorej sa zamiluje. Je to pre teba na porazenie to ti verím. Ani neviem čo s tým ... asi ho len riadne zamestnať - si tehotna nechaj sa obskakovať, voziť, nakydaj mu (ale s usmevom na tvari) domácich práci že potrebuješ pomôcť a potom plne nech pomaha s dieťaťom nech nema čas myslieť na blbosti - a vychvaľuj ho aj verejne za tú pomoc aky je skvelý manžel otec ....
Nech mu TY hovoris aky je skvely viac ako ona.
Viem ze ty za to nemozes a ako tehotnej sa ti nechce hrat taketo HRY, on ma stat plne pri tebe. Ale zobrala si si ho tak prečo nedať v začiatkoch trochu namahy do odvratenia možno buducej katastrofy. Pretože TY vidiš a citiš že jeho vzťah s kolegyňou začína nepekne intenzivnieť ale ON TO NEVIDI.
Pišem z osobnej skusenosti, tiež som nevidela že mam pribrzdiť 🙂

laila22
9. jan 2017

@lenjalenja5 aj moj mal taku skvelu kamosku, ked som bola tehu.. dnes je jeho manzelka...

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@joannita no a ako?)))co uz ja stym brusenkom,ja len dufam ze vsetko bude dobre sj ked on teraz este hra urazeneho a to som mu absolutne nic nepovedala nic,ticho som a on tiez v kuchyni pri krizovkach)ale nejdem za nim prva pockam co sa bude diat)

mihula
9. jan 2017

@lenjalenja5 ja by som zas trvala na tom,aby pozval Andrejku ku nam domov na kavicku.Uvidis ako sa bude tvarit a ty aspon zistis,co je Andrejka zac a kam sa bude posuvat vas rozhovor a podla toho si stanovis nejake hranice

joannita
9. jan 2017

@lenjalenja5 no ved toto prave neviem 🙂)) Ale pozri, ty sa nestresuj, zachvilu rodis, to je najdolezitejsie.

maminuska
9. jan 2017

@lenjalenja5 ja som sa vrátila o 7 rokov dozadu 🙂. Bola som tehotná a manžel mi doma veľmi častou spomínal kolegyňu ( podriadenú ) že to má ťažké s manželom , že majú rodinný rozpočet oddelený , že nechce mať s ňou dieťa lebo fajčí ...potom keď mala narodeniny skladali sa ako firma a on jej ešte navyše bežal kúpiť kvety.
No a raz som sa keď mi tak rozprával o nej len tak medzi rečou opýtala , že koľko si myslí že som mala poradní a koľko ultrazvukov ..manžel mi vraví no čo ja viem ... hm tak o mne nevieš koľko som mala ultrazvukov a ani pomaly v ktorom som týždni ale tu mi budeš kvákať o problémoch nejakej tvojej kolegyne, sa čudujem že nevieš akú značku nohavičiek nosí . Viac som o nej nepočula, ešte prebehla jedna šaráda s ňou, to si vyriešil a dnes sme spolu 10 rokov, máme dv deti a myslím že dobré manželstvo

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@blunka dakujem no gol bol ked mi minule povedal ze uz som ako kolegovia pytam sa preco?Aj ti mi hovoria ze po mne ide..to bola odpoved tak bez vetra sa ani listok nepohne..Ja myslim ze sa dostatocne hram a takpovediac suuperim lebo uz si tak niekedy pripadam.Ale prd dako stoho,a nejak ma prechadza chut superit.Ani to nechcem vzdat takto som si to nepredstavovala dieta je vytuzene vymodlene (s oboch stran)a teraz ked sa mam tesit riesim toto/Som stoho sklamana

ebi88
9. jan 2017

Ja si tiez myslim ze najlepsou kamaratkou muza by mala byt jeho zena nie kolegyna. O tom predsa je laska, o pravom priatelstve nie chvilkovej zalubenosti. Nienje podla mna ok ked povie o inej ze je jeho naj kamaratka.

magic08
9. jan 2017

@lenjalenja5 suhlasim s mihula. Priatela si drz blizko, nepriatela este blizsie. Uvidis ako sa spolu bavia. Aj ked si myslim, ze tvoj muz to zavrhne hned, ako mu navrhnes, nech ju privedie zoznamit sa s tebou.

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@mihula Aj on to navrhol...neodpovedala som nic boljim sa tej potupy ak zistim ze to co ma trapi je tak ,pukne mi srdce original..ale predycham ved predychala by som ale bolo by to nadlho s zvlast teraz som precitlivela cela asi by som sa aj rozplakala keby nieco)_dakujem za odpoved

blunka
9. jan 2017

@maminuska dobreeeee

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@maminuska jeeej super no tak toto si mu dobre povedala)tusim aj take pouzijem Dakujem 😊

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@maminuska som rada ze vam to dobre dopadlo)

lenjalenja5
autor
9. jan 2017

@ebi88 toto som mu povedala ze kam sa to podelo ked sme my boli najlepsi a odpoved uz zase typicka zenska//

lenjalenja5
autor
9. jan 2017
laila22
9. jan 2017

@lenjalenja5 drzim palce, aby to u Vas bolo inak.

mysicka36
10. jan 2017

@lenjalenja5 Ono prirodzene chlapom robí dobre, keď vedia, že po nich ide aj iná žena ako vlastná. Pred okolím zatĺka, ale rochní sa v tom blaženom pocite. Ani po nej vyslovene nemusí túžiť, ale ten pocit je príjemný. Vážne neviem, či by som v tom prípade nevybuchla. Páčil sa mi štýl @maminuska . Tam to jej muž pochopil. Ten tvoj nenápadné tvoje odpovede ešte otáča proti tebe a to je smutné. Neviem kedy máš termín, ale ešte vyčkaj v klude, kvôli malému. Ak sa ani po pôrode nespamätá, tak uvidíš ako to celé budeš cítiť. Možno spravíš takú scénu, že aj zabudne ako sa kolegyňa volá.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@mysicka36 ahoj vies co ja si pripadam uz ako debil ked nieje doma mam milion argumentov pripravenych ale ked pride tak ako by som stratila rec,som proste taka ja neviem tvrdohlavy baran asi,stale dufam ze mu to samemu dopne ze toto sa proste nerobi...nemam chut uz nic vysvetlovat,velmi sa ma to cele dotklo..doma vecne unaveni,povacsinou bez nalady a vcera ten telefonat no dobre ze nespieval do toho telefonu snou...a tak mi to pripomenulo nase zaciatky aj co...taky gentleman a galantny a romanticky...nerozumiem kde to je?A mat denno denne oci pre plac..ved to uz ani niesom ja.A to ma najviac stve ze to nevidi..Ja chapem ze cjlapovi lichoti ze po nom nejaka ide..ale..som z neho sklamana ze to pustil az takto blizko..ze mu je jedno ze to viem a este to ich kamaratstvo bude tooolko obhajovat..(((

emilia25
10. jan 2017

Tak by som mu na drzovku povedala ked je andrejka taka nech si ide za nou nech mu perie vari.medzi opacnymi pohlaviami neexistuje kamaratstvo ako medzi rovnakymi.aky su niektory chlapi sprosty ze az.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@emilia25 ja som stale za hlupu ona ma chlapa stavaju dom a planuju budocnost a bla bla ale zatial ziju oddelene no vrlmi by som chcela vediet aky nazor by mal ten jej chlap keby vedel ze mu vola ci zije...lebo jeden den nepride tak nevie vydrzat a vola no mam dost baby//ani ja ho tak nestriehnem jak ona,kde byna napadlo volat kolegovi ze kde je ci zihe a stym ze viem ze doma ma tehotnu zenu...ani vobec by mi to nenapadlo/

Strana
z8