Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu
Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem
@maminuska amen👍😆😉
@magic08 ja som mu dnes povedala ze ak si mysli ze je to v poriadku tak fajn ze dam mu dieta do kocika a ja pojdem s kamosom na koncert alebo ho zveziem kam bude potrebovat,ci ma v naplni prace vencit toho psa v praci ze nie aleu ho je luto a aj ona to ma v naplni prace nie je jej ho luto tak som len ze zaujimave tak namiesto prestavky neprides za novorodencom ale s andrejkou povencite psika ved co,ci je to normalne.Ja sa aj hanbim ked stretnem kolegov jeho..lebo dpolu pekne po tretej so pdikom si chodia a ja doma s bruchom..
@lenjalenja5 Tak to ma potom mrzi. Ako som pisala, necitala som celu diskusiu, tak neviem. Bol to len nazor na to, co som si precitala v uvode. Drz sa.
@hivanik niesom az taka mladaa))mam 33 on 32, ved nejako uz bude,tiez nemienim zo seba robit trubku a chuderu postaram sa aj sama jeby k tomu doslo
@lenjalenja5 ocividne chcu spolu travit viac casu, ten pes je len blba, priehladna zastierka....
@lenjalenja5 Dievca si mlada, a tvar sa sebavedomo. Mam pocit ze chlapi vedia zneuzit ked sa trapime a lutujeme. Isla by som na na prechadzku vtedy ked bude vencit toho firemneho orecha aj s tou frndou. Nech vidi, ze necakam na neho doma zo zalozen.rukami.
kolegyne sú top :D :D :D tie všetko vždy najlepšie vedia :D
@lenjalenja5 ...ahoj, držím ti palce, nech je to iba nejaké nedorozumenie. Asi treba čas aby sa všetko ukázalo v tom správnom svetle...a snáď bude všetko v poriadku...držím ti palce..
Moja kamoska robila jeden cas to-ze ked jej partner prisiel domov-sadla do auta a odisla. Trebars na kavu sama...alebo sa vozila. Vecer. Ze nech pociti-ako sa ona citi neisto-kde je. A aby si nou nebol total isty. Akoze na taketo snovanie planov by som nervy nemala. Bud ma chce-alebo nie. Ale doteraz su spolu...ona ho stale udrziava v takom napati.
podla na je horsie ked ju nespomina 😀 a radsej pozabucky riesi. ale to je asi ine. ja som mala frajera a ten to takto riesil, potom druheho a ten mi normalne povedal, ze s kolegynou chodi vyfajcievat, tak nehovoril by mi to nie? keby chcela by som o tom nevedela hm?
@lolonka ahoj,ďakujem..Dufam v to
@silvinkabb toto nie vzdy plati. Niektori su taki vybití, ze sa drzia hesla, pod lampou je najvacsia tma
@magic08 jasne, vsak moze byt 🙂
Ženám sa nedá dôverovať doveruj ale preveruj ja by som si dala rande ak by to neprestavalo aj s ňou v kľude inteligentne. Ale samoska najprv pekne s manželom dať razny ale kľudný debat o tom či by sa jemu páčilo aby si si ty kecala s kolegovcami atď. A slrav to keď to nepomôže
@bobricek1979 no vraj by to chapal ale pochybujem...moj byvaly sef mi daval o 2€ viac za hodku lebo som zvladala robotu za dvoch a uz to bolo unho cez,vraj musi po mne ist to neni len tak..nieje to mozne a sef ma doma stastnu rodinu a on si furt svoje ze moze mat ale po tebe ide a bla bla...takze viem stopro ze by sa mu to nepacilo)
@lenjalenja5 tak mu to asi treba trisja obsirnejsie pripomenúť.. A mal by sa aj on sám od seba uvedomiť
@lenjalenja5 takže on to pri bývalom šéfovi nechapal, ale ty to máš pri jeho kolegyni chápať. No milé od neho... 😒
Pisete tu rozne nazory...ju to trapi...darmo jej budete pisat tvar sa hrdo a tak dalej...Muz s ktorym cakam dieta by mal chciet byt somnou...somnou doma, somnou v parku, somnou v kine, vonku, na diskoteke alebo s babatkom doma.Nie s kamaratkou alebo kolegynou.Moj muz keby si najde takuto kamosku moze ist rovno do prdele.Preboha.Ako mozte nad tym aj premyslat?ved uz len to,ze sa s nou styka,to je uuuuplne jedno ako a co kedy robia...je vrchol drzosti.Tvoj muz ma byt tvoj muz a ma byt rad tvojim muzom...a nijake ine nefunguje a nema to byt inak😉ty mas byt jeho priatelkou,milenkou,laskou,stastim a vsetkym ostatnym...nie ona a ani ziadna ina ale ty!!!
@zabka147 mas uplnu pravdu. ale dnesna doba je taka zvratena, ze to malokde funguje. vela ludi si mysli ze mat kamosku je ok. ze pisat sms aci fb je ok. ze mozu byt vela vonku a chodit domov neskoro a je to ok...a vies preco? lebo vsetko naokolo im dava tento pocit ze mozu. a nielen muzi, aj zeny
Neprečítala som celé dostala som sa len k časti "buď ona alebo ja" a presne ti chcem k tomu povedať, že pozor aby si ho nakoniec nedotlačila tam, kam nechceš aby bol.
Toto je o inom ale robím u bývalého, začínala som keď sme spolu chodili a robila som len výpomoc. Po rozchode ma mohol ľahko nahradiť ale vďaka jeho terajšej partnerke si ma nechal vo firme a zamestnal na full time (paradoxne sme sa aj kvôli nej rozišli). A ona to spôsobila presne tým, že doňho skoro polroka hučala, že nechce, aby som s ním pracovala a že nech ma vyhodí, veď ma tam nepotrebuje. On je tvrdohlavý a dakedy vyslovene z truci urobí opak ako od neho chcú. A tak zrazu mi oznámil, že nech chodievam normálne do práce na celý deň nie len na pár hodín.
Od neho viem, že vtedy dostal ultimátum: buď ona doma, alebo ja na firme... Povedal jej kde sú dvere... Samozrejme s ním ostala lebo pochopila, že uňho s takýmito vecami proste nepochodi: inak je v podstate skoro až podpapučný typ, ale sú veci do ktorých si kecať proste nedá od nikoho.
Dávaj si proste pozor, aby sa veľmi nezaťal aj ten tvoj. Aby si nedocielila opak toho čo chceš.(a úplne v prdeli bude ak sa začne následne aj zdôverovať jej, že naňho "nezmyselne" tlačíš... Keď už sú teda takí kaaaaamoši) Stella2x ti tiež dobre písala, musíš mu aj trocha veriť.
Situácia je to nafigu ale niečo pravdy je aj na tom, že ak by spolu niečo mali, tak by o nej stále nehovoril.
Ale ktovie, možno aj o tebe tak básní v práci ako o nej doma.
@silvinkabb ja by som netolerovala nic...ani ln jedine sms...nic...akonahle by sa nieco take stalo pre mna by to uz nebol clovek ktoreho som si brala...nebol by uz mojim priatelom a laskou na kazdy aj dobry cas...dufam,ze nic take nikdy nezazijem.
@threetail neverim ze o mne v praci basni pretoze ani to ze cakame dieta jej urcite nepovedal lebo minule sme sa bavili o tom a ze vie to len rodina naco to vesat na nos...a odkedy sa snou psickuje je aj ku mne iiny...citim to vidim to,takze tak/
@lenjalenja5 Ja by som na tvojom mieste jeho kolegynu nekontaktovala. Zrejme v tom nebude nevinne ale co ta po nej (ju si si za zivotnu partnerku nevybrala). Vzdy sa niekde najde nejaka zena co flirtuje aj so zadanym, dnes je to tato, o rok to moze byt ina. Dolezite je, ci sa ten zadany muz chyti alebo je k nej odmerany aby jej dal jasne najavo, ze nema zaujem 🙄 . Chapem, ze si priatel v kolektive z prace nasiel jednu osobu, ktoru ma najradsej (je normalne, ze nemas rad vsetkych) ale ked videl, ze to prekracuje hranice bezneho kamarastva a ma doma tehotnu zenu tak mal kolegynu zacat mimo prace uplne ignorovat (jej by po mesiaci doslo, ze si budu rozumiet len ako kolegovia). Kedze tvoj bezne otraveny muz ma hlas ako med ked mu kolegyna zavola a dobrovolne s nou travi volny cas mimo prace urcite to nebude ten pripad, ze ona sa ho snazi dostat a on sa jej pokusa vsemozne zbavit...
Bola by som viac nastavana nanho ako na nu 😕 . Sprava sa k tebe neferovo (za vsetko ta podozrieva aby zakryl jeho vlastne chyby).
Mna by velmi zamrzelo keby isiel s kolegynou na koncert na celu noc na druhy koniec Slovenska ked vie, ze ty nemozes ist. Pride mi normalne, ze ked si tehotna partner sa prisposobi veciam, ktore moze robit tehotna zena aby ste ich mohli robit spolu a nie ta niekym nahradit 😠 .
Nenechaj zo seba robit trubu, mysli na seba a na babatko. Venuj sa sebe a uzivaj si tehotenstvo. Ak mu to samemu coskoro nedojde tak sa nanho vykasli. Ked je takyto uz teraz o 20 rokov to bude len horsie... Drzim palce.

@mima4 a ešte s tebou súhlasím v tom že čím som staršia tak sa mi nechce riešiť a striehnuť na partnera , aj mňa by to unavovalo a vyčerpávalo , ako sa povie sral to pes. Keď bude tak sprostý a prídem mu na niečo , kufrov máme doma dosť.