icon

Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu

lenjalenja5
9. jan 2017

Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem

silvinkabb
10. jan 2017

@mima4 a to niekde napisala? lebo nevidim...toto je zial dalsi trend. rozpadava sa mi vztah, tak si idem rychlo urobit dieta, alebo podobne ☹

maminuska
10. jan 2017

@mima4 v tom s tebou znova súhlasím, deti nie sú niečím čo muža k žene viaže , nech to znie akokoľvek obludne. Ženy to vnímajú ako veľký záväzok ( oprávnene ) , muži v drvivej väčšine ako niečo kde sa mi v budúcnosti môžu vyvŕbiť alimenty.

mima4
10. jan 2017

@maminuska
ano, pre zeny je to zavazok, ved preto tu mame tolko osamelých matiek, ktore si mysleli, ze s ich "priatelom" ich bude spajat ten najvacsi zavazok - dieta a chlap sa im chechta do tvare. V posledkych rokoch je coraz castejsie nechat si spravit dieta od priatela a potom zistit, ze vlastne si nerozumieme, ze vlastne on sa este nechce viazat, ze vlastne, on sa na to este neciti, ze vlastne, on je chuj....
Zial, tazko sa radi, ked baby robia sprostosti...

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@missdiva Dakujem ti ved toto ma na tom najviac mrzi on svoje chyby prehliada a tie moje vyvysuje ako neviem co popritom som sa ho vzdy len normalne spytala...mam strach neviem co bude ked pride ani co bude dalej..ale on bol moja laska aj je a ja jeho prenho fokonala vraj a zrazu sa to o 360°otoci ani neviem ako/chcela som byt tolerantna chod na akciu chod na koncert chod tam a tam a tu to maaam(som za hlupu histerku

mima4
10. jan 2017

@silvinkabb ja som reagovala na to, ako by sa mal chlap spravat k zene, ktora caka jeho dieta...

hivanik
10. jan 2017

Typicky priklad ziarliveho chlapa- svoje chyby nevidi ale na chyby druheho poukazuje. Tie problemy asi boli skor, len si ich nevidela alebo nechcela vidiet. Skus s nim porozpravat; ze ti to vadi a uvidis ako sa k tomu postavi. Dolezite veci treba riesit s chladnou hlavou. A ten koncert by som mu vtedy netolerovala.

nika_17
10. jan 2017

@lenjalenja5 a este ma napadlo,ze keby si vystriehla,ze ked maju byt spolu,tak mu vtedy napis alebo zavolaj,ze potrebujes,aby prisiel domov,ze ti nie je dobre a uvidis koho si vyberie,na kommu viac zalezi..

threetail
10. jan 2017

@lenjalenja5 proste netlačí naňho. Spýtala by som sa či naozaj chceš tak veľa ak nechceš, aby spolu venčili psa a doma ťa zaujíma skôr ako sa mal v práci on, nie čo vtipné zasa urobila Andrea a ako boli spolu s dunčom a videli uzimené mačiatko.

Ty sa tuleníš po byte a on relaxuje s niekým iným a teba odsúva na druhú koľaj (ak je to pravda a nikam spolu nechodite) že ti to je proste ľúto

Ja si napr nie som istá či je správne upozorňovat ho na to, že po ňom ona asi teda ide. Lebo ak si to nevšimol je v podstate dobre. Keď ho na to upozorniš začne s ňou čas tráviť aj cielene: jednoducho a tvrdo povedané , v jeho očiach budeš ty tá otravná a ona tá chápava. zatiaľ v podstate verím, že ti to nerobí zámerne len mu nedochádza... Inak by o nej toľko nehovoril.

mima4
10. jan 2017

@lenjalenja5
vsak ak sa to oproti niecomu dobremu otoci o 360 stupnov, tak to je len super 🙂 budete tam kde ste boli

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@nika_17 nezvyknem mu volavat viem ze ma vela prace..ale takto potom vysvitlo ze od tretej do stvrtej prechadzka so psikom a ja hlupa ze ved on ma moc prace ked mi to povedal chodime vencit...a ja ze kto my..ja a adka...no koniec nebudem mu vyvolavat,boli ma to ale necham to tak ak bude pokracovat a ju vyvysovat odidem

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@silvink
@mima4 z dobreho k horsiemu bohuzial

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@silvinkabb dieta sme nemohli mat dlho boli sme aj po vysetreniach ja som bola ok on zly spg nakoniec sa podarilo ked sme uz mysleli ze nikdy mat nebudeme...takze dieta nemam aby som ho udrzala urcite..

nika_17
10. jan 2017

@lenjalenja5 no ako chces,ale ja by som to tak spravila.pre istotu,a keby si mna nevybral,tak dovi dopo

mima4
10. jan 2017

@lenjalenja5 povedz mu uprimne, co citis a co ta trapi. Bud je to citlivy a chapavy clovek, alebo ako sme pisali s @maminuska , kufrov je dost

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@mima4 ale musim zbalit ten svoj :D ale couz

kvetinkovamama
10. jan 2017

@lenjalenja5 Môj muž práveže spomínal vždy všetkých kolegov,len tú s ktorou si užíval nie.Ani som nevedela že existuje. Na všetko som prišla vďaka tomu,že som za ním nečakane prišla do práce a nechcel mi požičať mobil. Po sto výhovorkách sa priznal že si písal s kolegyňou,ale vraj nič vážne.Na ďalšej "návšteve" som sa rozhodla že sa porozprávam aj s ňou. Po minútovom mlčaní na otázku či už spolu spali,mi bolo všetko jasné. Po rozchode sa mi k tomu aj priznal...A tiež sme boli veľká Láska,bývali sme v aute aby sme mohli byť spolu,prvý rok sme neboli ani na hodinu bez druhého, dieťa, svadba....bla bla...aj tak spravil to čo robia všetci muži

silvinkabb
10. jan 2017

@lenjalenja5 to bolo vseobecne! Nie na teba preboha 🙂 je tu vela nazorov verim ze pomozu baby

wikisara
10. jan 2017

@lenjalenja5 myslíš že sa to už nijako nedá zachrániť?

miriam159753
10. jan 2017

@lenjalenja5 neviem prečo, ale aj tak si myslím, že Ťa ľúbi, pretože dnes prišiel + sex je ok, no bohužiaľ sú muži, čo dokažu ľúbiť aj dve naraz a je fakt, že u nej to možno ešte nevidí, ale ona je ten druhy adept. Urobila si veľmi dobre, že si povedala, čo cítiš. S partnerom sme až takú vážnu vec neriešili, ale iné som teraz v tehotenstve riešila,tiež sa mi zdalo, že reaguje inak na veci, ako pred otehotnením, najprv sa zdalo, že nerozumie celkom a potom sa začal veľmi snažiť a teraz by nedopustil, aby ma niečo počas tehotenstva trápilo, aj preto, že ľúbi to malé. Uvidíš čo bude. Z lásky k vám dvom by sa mal vedieť vzdať niečoho, čo trápi Teba aj keď jemu lichotí. Táto skuška váš vzťah posunie do vyšších mét, alebo naštrbí. Držím Ti palce, nech je to to prvé. Nech sa uvedomí a začne ťa práve teraz "nosiť na rukách"

maminuska
10. jan 2017

@kvetinkovamama a nejaké náznaky si nevnímala že nie je niečo v poriadku ?

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

Ahojte všetky babule ďakujem vam za rady a nazory..mm mi prave volal s kludom,milo,privetivo,opytal sa ma ako sa citim ci som sa trosku ukludnila a odpravedlnil sa ze krical,ze ho to cele mrzi..Ale ze ma lubi a za ziadnu inu by ma nevimenil,tak som mu este raz teraz uz v klude zopakovala jeho aj predosle preslapy(sef,koncert,kamarat zo zs. )a tiez ze verim tomu ze jemu by sa to nepacilo tiez.Uznal ale uistil ma ze nic medzi nimi nieje,tak ja ze fajn tak nech pride andrejka teda na kavu aj s priatelom(to som zdoraznila)..nato mi povedal fajn budem rad,ona to sama navrhla ze by ma chcela spoznat(o tom dom ja nevedela)Dalej povedal ze prenho nic ako nase stastie a nase dieta nieje dolezitejsie..A potom sa spytal ci som oapala a take bezne veci,tak som to uz neriesila..Uvidim ako sa veci vyvinu,som rada ze mi takto zavolal..taky hlasok som unho uz dlho nepocula)Dakujem Vam este raz...a mozte mi napisat aj ako vidite toto jeho gesto po..budem rada,ste zlate)

hivanik
10. jan 2017

@lenjalenja5 ...., zeby sa v nom pohlo svedomie? Kazdopadne mile od neho. Uz len verit , ze to neriesili spolu s kolegynou. 👍

kvetinkovamama
10. jan 2017

@maminuska no začali sme sa hádať viac jak dovtedy,čiže sme sa hádavali skoro každý deň,ale tak to neboli nejaké hádky,skôr len polemiky.A to bolo vlastne dôvod prečo našiel útočisko u inej.A okrem toho bol v robote vždy strašne dlho a chodil tam aj cez voľno lebo velice potreboval vypadnúť z domu(ale že by s nami niekam šiel,to nie....).Tak ma to pár krát napadlo,ale nemyslela som že by naozaj niekoho mal.Tak ma to potom dosť šokovalo,ale zároveň aj nie,keďže sme sa toľko hádavali (aj keď väčšinou preto,že s nami netrávil čas.so mnou a synom.)najlepšie je že on je paranoidný žiarlivec a vždy podozrieval mňa,ale ľudia mi dobre hovorili že podľa seba súdi mňa

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@hivanik dufam ze nie..ja som mu povedala ze ak by sa aj do buducna nieco stalo tak nech to ako chlap.prizna bez zbytocneho trapenia jeden druheho,ze to prezijem a kazdy by siel po svojom..

kvetinkovamama
10. jan 2017

Inak po tom čo som zistila neveru u môjho muža,som sa rozprávala s viacerými mužmi čo sa mi priznali že podviedli či bývalú či terajšiu, či len tak raz,dva krát alebo trvalejšie. A proste som si uvedomila že muži nevnímajú neveru tak ako my. Buď chcú len na chvíľu zabudnúť na problémy,alebo si chcú niečo dokázať a tak,poznáme to. Ale že napriek tomu to často robia s myšlienkami že chcú byť s tou svojou ženou,prípadne sa po chvíľkovom úlete k takému názoru dopracujú.Proste tak sa mi vidí,že sa treba akotak zmieriť s tým že nás muži nakoniec raz podvedú.či je to dobrák či surovec...samozrejme,že žiadna to nechce a samozrejme,že existujú výnimky. Ale je lepšie nebať tú neveru ako nejaký definitívny koniec. Ja som sa teda k takému názoru dopracovala po mnohých rôznych skúsenostiach. A môjmu som to bola ochotná odpustiť(aj keď vždy som vravela,že neveru neodpustím) ale bolo tam viac ďaľších vecí,prečo sme sa rozhodli,že sa k sebe zatiaľ nevrátime

miriam159753
10. jan 2017

jednoznačne vás oboch ľúbi, Teba aj malé a preto to spravil. A verím, že nič medzi nimi nebolo. Aj ked sa zdá, že ich "vzťah" je tenký ľad, mozaika sa ti poskladá po káve ;)

miriam159753
10. jan 2017

nehovorím o ružových okuliaroch, ja by som si na ňu dávalal pozor už navždy ;)

0kristina0
10. jan 2017

@lenjalenja5 urcite ta lubi, a vies ako sa hovori, priatelov si drz blizko ale nepriatelov este blizsie, takze urcite sa s nou zoznam a ukaz jej ako sa vy dvaja lubite a tesite sa na drobca. Prajem ti vela stastia a hlavne ver svojmu chlapovi.

hivanik
10. jan 2017

@kvetinkovamama
Mozno som stara skola ale v manzelstve by sa nevera nemala tolerovat. 😉

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@0kristina0 ďakujem)