icon

Moja 23 ročná dcérka je tehotná

22. máj 2021

Dámy, v koľkých rokoch ostali vaše dcérky tehotné? Moj chrobáčik-tak ako ju vidím- ostala v 23 rokoch tehotná so svojim priateľom. Nie je to nejak priskoro? Ako ste vnímali vy tehotenstvo vašej dcérky?

aylinn
22. máj 2021

Podľa mna by si mala vyhľadať odbornú pomoc. A to nemyslím zle, pomôže ti to určite.
Toto nieje v poriadku , je super že máte pekný vzťah ale toto je už cez vážne

lvula
22. máj 2021

Mala by si navštíviť psychológa. Seriózne. Chúďa dcéra.

adelaida33
22. máj 2021

Tak evidentne máš problém ty, nie ona...

karhu
22. máj 2021

ona si ocividne nemysli, ze je skoro na sex...co a ako pises je znepokojujuce, skus sa porozpravat s odbornikom..

sindla
Autor odpoveď zmazal
radostnyzivot
22. máj 2021

Či má 17,23 alebo po 30tke na Tom nezáleží! Preboha veď budete bábkou! Otvorte si šampanské, kúpte drobcekovi bodycka, pomôžte mladým ako sa dá, veď tiež ste bola raz mladá, plná strachu, obáv nie?
Materstvo je poslaním ženy, je jedno koľko má rokov!
Neriešte nepodstatné veci, milá pani, tešte sa na vnucatko, život beží príliš rýchlo na to aby sme riešili toto... Vychutnajte si aká bude dcéra krásna s bruškom, aká je spokojná s priateľom, prosím len jej nenegujte materstvo, môže časom z toho vzniknúť veľký problém a bariéra medzi vami!
Poďakujte Bohu že budete bavkou a hlúposti nemyslíte.
Nech ste všetci zdraví, krásny večer 🌞

nttnnt
22. máj 2021

este stokrat napis ze ma len 23 a je to tvoje mini dievcatko...a ze je skoro v 23 na sex, neboj mamula urcite ho mala skor, to ti garantujem :D

lvula
22. máj 2021

Ja normálne neverím, ze tato osoba je reálna a skutočne existuje...

1mata
22. máj 2021

Prepac, ale keby moja mamina reagovala ako ty... ze sa nedokaze tesit lebo je na mna chorobne naviazana 🥺 Veelmi by sa ma to dotklo.

oblecenie99
22. máj 2021

Nezvyknem to písať, ale po prečítaní tvojho posledného príspevku musím skonštatovať, ze toto musí byť vymyslená téma..

hederamonstera
22. máj 2021

Toto je az strasidelne...

janci05
22. máj 2021

23 a skoro na sex? Tu píšu 13,14 ročné čo majú partnera, frajera...alebo v tom veku začali s niekým chodiť. To mi príde skoro, ale nie dospelá žena.

autor
22. máj 2021

Bojim sa samoty, tým že je tehotná je jasne, že sa odsťahuje už natrvalo a ja stratím svoju jedinú dcérku☹

dskjhfdlkdjhl
22. máj 2021

No, ak sa budes takto chovat, tak ju stratis, ak dostanes rozum, tak okrem dcerky budes mat aj vnuca a zata.

ajko2011
22. máj 2021

V jej veku som už mala 4 ročného syna. 💁

autor
22. máj 2021

Dámy a psychologická pomôcť v akom zmysle? Myslite sk, že som závislá na svojej dcérke?

radostnyzivot
22. máj 2021

Stratíte ju práve vtedy keď budete takto uvažovať....

eliska105
22. máj 2021

som síce vo veku vašej dcéry, ale chapem vás.. verím ale že to časom prijmete a že keď sa malé narodí budete to možno inak vnímať a budete mať z toho radosť 🙂 držím palce

adelaida33
22. máj 2021

Nájdi si záujmy, frajera alebo športuj...

aylinn
22. máj 2021

No musíš vyhľadať psychológa, keď to nebudeš riešiť tvoj strach sa môže prehĺbiť do nenávisti k tvojmu vnúčaťu lebo ti zobralo tvojho “maličkého chrobacika” a vtedy by si ju stratila už navždy. Jej dieťa bude pre ňu na prvom mieste , nie ty. A psychológ ti pomôže to pochopiť a vyrovnať sa s tým. Teda keď budeš chcieť spolupracovať. Keď nie , sama si “jamu vykopes”

viestta
Odpoveď bola odstránená
ankare
22. máj 2021

Radšej skôr ako nikdy. Určite jej buď oporou a tes sa. Všetko je tak ako má byť a všetko má svoj zmysel. Držím palce, nech je vnucatko zdravé a krásne! ♥️

damiana1992
22. máj 2021

A čo, ja som mala 20, a otehotnela som plánované 😀😀😀😂

viera77
22. máj 2021

Tak "chrobáčikovi" bolo potrebné zo strany mamičky asi detailnejšie vysvetliť záležitosti ohľadom antikoncepcie. A inak, kedy by už bol vhodný vek "chrobáčika" stať sa mamou? Zdá sa, že v niektorých prípadoch sú práve matky naveky spojené s dieťaťom pupočnou šnúrou a nie a nie sa odstrihnúť.

littlebubble
22. máj 2021

Moja.Je to dospelá žena.V tomto veku už mamina mala mňa a bola vydatá.
Kamarátka sa snažila o dieťa v 20tke, porodila v 23.

Ak má človek prácu a kde bývať tak okolo 25ťky je to ideálny vek ak sa dvaja ľúbia.Aspoň čo sa biológie týka.

Môže to byť tvoj chrobáčik aj v jej 50tke, ale uvedom si, že to už nie je pubertiačka.

dianaana
22. máj 2021

Dcera, nie dcerka, prekristapana 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Nechapem.. Ide byt slobodna matka? Opustil ju partner? Ide mat chore dieta? Alebo ona je chora? Ci co sa deje?
Ci si chcela aby sa tvoja dcerka starala o teba?? Aby ta nikdy neopustila? Sa zobud, a tes sa s nou, lebo ju stratis.

autor
22. máj 2021

Moja dcérka je pre mňa najdôležitejšia v mojom zivote, odkedy nás opustil jej otec. Odvtedy sme to ťahali len my dve-celé proti celému svetu..až do obdobia, keď si našla vzťah a teraz z neho vzišlo toto tehotenstvo. Ja som čakala, že s partnerom počkajú aspon do 35r, ved ona je ešte taka malá...☹

hederamonstera
22. máj 2021

Myslim ze toto je vymyslena tema len na rozburenie diskusie

0silvia0
22. máj 2021

Toto si tu robi niekto prdel, ze vas to bavi, "babka" 🙄

sara07
22. máj 2021

to je už jedno , bud rada že môže mat bábo a teš sa že bude , skoro neskoro dieta to nejak pravy čas aj tak nie je alebo nejde asi tak