Moja dcéra nemá rada moju mamku
Som zúfalá. Myslím že som tu už raz písala, keď dcérka mala pár mesiacov. Všetky ste písali, že to prejde. Neprešlo to ani po roku. Moja mamka ju miluje, dala by jej modré z neba. Keby mohla, .... len by ju mojkala, stískala, bozkávala. Nemôže. Ja tomu nechápem. Absolútne s nikým iným nemá problém. Dokonca na ihrisku dá cudzím tetam ruku, a pôjde. Keď potrebujeme s mužom niečo vybaviť, musíme si zaplatiť opatrovateľku, alebo požiadať kamarátku. Celá rodina sme z toho nešťastní. Máme milujúcu babku, ktorá býva na tom istom sídlisku, ktorá chce sa stretávať so svojou vnučkou, a platíme si pestúnku ...
Stretávame sa aj 4-5x v týždni. Ako kedy. Niekedy len 2x, niekedy aj 5x. Ona tam chodí rada, ale musím tam byť s ňou. Keď odchádzame, hovorí- dobre bolo u babky. Spomína ju, pýta sa na ňu, rozpráva čo jej kúpila, čo jej dala jesť. Usmeje sa na ňu,...
ty tu mozes dehonestovat a lutovat ludi, ktorym nie su ich vlastne deti na obtiaz a dokazu vybavovat a riesit veci aj s nimi,ale ked tebe niekto nieco povie,tak si ako zmyslov zbavena,pani doktorka 😂🤷🏼♀️ a prosim hlavne nikomu nerob terapiu, lebo niekto takto labilny by sam mal vyhladat pomoc 😉
Nerozumiem preco potom zakladas taka studovana diskusie.. do skolky som ju dala na 4 godiny v dva a pol roku lebo potrebovala deti, kolektiv. Vyslovene to bolo na nej vidiet. Doteraz ju nenechavam s ludmi pri ktorych vidim ze nie je ok. Nerozumiem inak aj tej tvojej prehnane agresivnej reakcii, ved som ti vravela ze ak mas kam dat deti, tak super, ak nie, alebo ak place, tak ju ber so sebou. Deti su male chvilku, cas strasne leti, ani sa nenazdas a aj ti bude na tych nechtoch dlho.. ja som si uz toho odzila na tri dalsie zivoty, asi preto mi staci byt doma s rodinou ale mne nikdy nevadilo ani byt uplne sama..a nie, nebudem deti drzat doma, budem chciet aby videli svet ak sa bude dat a studovali vonku..ako aj ja. Len proste nehrotim, nedramatizujem, neprezivam to ako Ty. Beriem veci ake su.
@anita6666 Vies co to citis z tej zeny, ze ona nie je normalna 😁 Dala som to precitat mojej mame, tak vravi, ze takuto pani doktorku mat doma tiez nie je lahôdka. No nic hadam sa babka s bradavicou (toto ma dostalo najviac) stiahne a mala vnucka vyrastie a cestu k babine si najde bez premotivovanej matky.
Dcéra do troch rokov bola takáto. Dokonca muž - jej otec sa snažil ísť s ňou von v kočíku a jačala, jak keby ju šiel uniesť. Keď sme boli spolu vonku, všetko v pohode. Akonáhle som ich poslala samých, to bolo týranie dieťaťa (aj otca). A to bola s nimi aj jej staršia sestrička, ktorú samozrejmé zbožňovala. Prešlo to okolo troch rokov, ale napríklad doteraz nechce inde ako doma prespať (respektíve keď tam budem aj ja tak áno). Babku však už ľúbi veľmi, všetko super, ale na spanie musí byť mamička nablízku. Podľa mňa je to povaha. Daj tomu čas, aj babka.
@mikadooo 😅 áno, mne ju tiež chcela mamka raz pokocikovat, keď som potrebovala niečo napísať. Zašli asi 20m od domu a utekala som za nimi, lebo tiež to vyzeralo ako unos😂😂😂
Spať ju ani neplánujem nechávať. Pevne verím, že sa to zmení.
Babka je aj s bradavicou ( @zdenka11081983 ☝) jeden láskavý a obetavý človek s veľkým srdcom.
Samozrejme na nič nebudeme tlačiť, len čakať.
Moja dcera to mala so svokrou, pri zvitani neskurocny rev, nemohla sa ukludnit. Problem bol v tom, ze uz z dialky naradostene svokra rozpazila ruky, vypulila oci, vycerila zuby a zacala ju hlasito zdravit. Bol to prejav radosti a lasky z jej strany ale uprimne aj ja by som sa vylakala. Pomohlo az ked s tym svokra prestala. Ozaj stacilo na nu nevybafnut pri zvitani, chvilku si ju nevsimat(nevynucovat si ocny kontakt, dat dietatu sancu nech si babku vyobzera same) a bolo dobre.

@sense ❤ ďakujem
Ja som sa inak tiež musela spamätať. Ved aj teraz ešte dosť na malej visim, ale uvedomujem si, že jej tým len skodim. Vola sa to opicia laska. Potrebujem aj ja mat svoj priestor. Aspoň tie vlasy a nechty si dat raz v mesiaci do poriadku.