icon

Moja mama - odporca mnohodetných rodín

uradnikova
22. dec 2021

ahojte. musim sa vam vyrozprávať, neviem, čo s mojou budúcnosťou, ako sa rozhodnúť, aby som niekedy nelutovala moje rozhodnutie. S manželom sme vždy chceli mať veľkú rodinu. najskôr sme sa zastavili na čísle 2,vratila som sa do prace. Boli problémy v manzelskom vzťahu, ktoré vnímala aj moja mama, ale moja túžba po deťoch bola silnejšia, tak som to po rokoch riskla, že sa niečo zmení, keď do našej rodiny pribudne dieta a veru veľmi to nášmu vzťahu pomohlo. a momentálne sme s manželom v situácii, že uvažujeme o piatom. este sa zmesti do bytu a ešte to stíham do 40tky🙂. Jedine, co mi v tomto rozhodnutí bráni, je moja mama. Odjakživa odsudzovali rodiny s veľa detmi, dožila sa však toho, že aj jej dcéra má veľa deti😆,. lenže tie urážky, to jej sklamanie zo mna, prebdene noci kvoli mne, plac... ach, je to proste povaha. ze som ako ciganka, darebna ist robiť, a ze vôbec mat deti s takým muzom, a ze budu z nich chudáka, a ze sa za mna hanbi. a nikomu sa neprizna ze mam štyri. ze som nemoderna žena, ovesana deťmi a načo som študovala. proste množstvo boľavý h slov a doteraz sa každá naša téma zvrtne, že mám veľa detí a načo... ako by ste sa rozhodli vy na mojom mieste? ist si svoje a ublížiť tým mame? alebbrat v tomto aj na nu ohľad? vdaka

Strana
z4
evkamotka
23. dec 2021

Ved uz teraz brbble ked mas 4. Ak nebude piate, bude brblat, ze mas 4. Ak bude piate, bude brblat, ze mas 5. Aj tak uz teraz je nespokojna, takze mamu neries. Nevyhovies jej, lebo si mala mat 1

katka0123
23. dec 2021

Myslím, že ak by ti tak záležalo na názore mamy, skončili by ste pri druhom alebo treťom. Možno sa mýlim, ale si už rozhodnutá. Len hľadáš oporu, povzbudenie. Každopádne držím palce! Je ťažké to všetko zvládať bez pocitu, že ti má kto pomôcť v krízových situáciách. Tu ti poradia, povzbudia, ale v reálne to musíš zvládnuť ty, manžel a súrodenci. Veľa šťastia!

uradnikova
autor
23. dec 2021

@katka0123 vďaka za krasne slová. ano, rozhodnutie musim urobiť sama, manzel ten bol rozhodnutý hned😆. uvedomujem si, že okrem mamy sú tu aj iné prekážky, co ak sa stane toto, čo ak sa stane tamto... musim si sama zvážiť, či mám ešte odvahu. ved mam doma štyri krasne poklady

Strana
z4