icon

Moja matka a rodina

sisy222
2. mar 2014

Mozno to sem nepatri...ale potrebujem sa poradit.moja matka sa nikdy netajila tym,ze ma nema rada.vzdy som bola najhorsia aj ked mam este surodencov.Za vsetko som mohla len ja,vsetko som vzdy robila zle,bola som oznacena za narkomanku atd...dnes mam svoju rodinu,deti,kedysi som byvala blizsie a sama mama sa ponukla ze mi maleho bude strazit ze ak chcem mozem si najst aj pracu.okrem prace som nechodila nikam.neskor som mala probelmy s partnerom,dost velke,trpelo tym aj moje dieta.ked prislo na to,ze odidem,osamostatnim sa,vsetci v rodine sa proti mne obratili,ze mi dieta nedaju,ze n mna zavolaju policiu,ze som svoje dieta opustila-pritom to tak vobec nebolo.ze moje dieta ma nikdy rado nemalo-ked casom som zistila,ze dostavalo rozumy typu-tvoja mama ta aj tak nechce,ty ostanes u nas,adoptujem si ta...atd.prezivala som tazke obdobie...nevladala som bojovat s vlatnym dietatom,utekala som z domu..preslo od vtedy x rokov,no nic sa nevyriesilo-zazivam neustale ponizovanie,aj ked som od nich odisla.neustale narazky na to aka som,ze svoje dieta len tyranizujem,lebo je so mnou nasilu-nie je to tak,svoje dieta milujem a snazim sa dat mu hlavne lasku,aj vsetko ostatne,co potrebuje.bolo mi povedane,ze ja tam chodit nemusim,ale dieta aby som k nim pustala.lenze viem ako na neho vplyvaju-zle.trva to dlho..dostala som pocitit,ze ja pre nich neznamenam nic,len hanbu v rodine-comu nerozumiem,vobec neviem co som komu zase urobila.nikto sa so mnou nerozprava a ak sa niekto aj rozprava,tak je to len pretvarka.verim tomu,ze ak by som sa prestala ozyvat,boli by schopni na mna poslat socialku...ja neviem ako dalej v tejto situacii....ja som zufala a nestastna.

Strana
z2
sisy222
autor
2. mar 2014

@kaktusik007 nechapem kde sa v ludoch berie tolko zla..a preco vlastne tolko zleho robia.ale ked su tak stastni asi nema vyznam riesit to.
@anina63 nikdy som im nic zle nepriala a je pravdou,ze vsetko sa kazdemu vrati...im sa to uz vracia...dakujem vam naozaj za vsetky slova..ani si neviete predstavit ako ste mi velmi pomohli..

kaktusik007
2. mar 2014

@sisy222 aha, a to som ti zabudla napisat... moja zivotna filozofia, ktora priamo suvisi s akceptaciou ostatnych --- dovolim si tvrdit ze je to ista moja forma nabozenstva, tak odlahcene.... verim, a viem ze to tak je, ze bozie mlyny melu sice pomaly, ale isto.... alebo inak -- karma funguje 😉
vsetko sa raz vrati a prave preto ja nerobim zle ludom, ktori robia zle mne... proste to akcpetujem ze to takto je a idem dalej....
neboj, dobre bude... deti su male, ale nie su sproste.... toto je tiez jedna z tych veci, ktore takto v zivote funguju 🙂

sisy222
autor
2. mar 2014

@kaktusik007 ja som bola zlym dietatom od narodenia...pretoze narodila som sa predcasne...odmietala som materinske mlieko,plakala som casto...toto pocuvam vecne a vzdy mi moja matka priala,aby som mala rovnako zle deti.povedala,ze mi v zivote vdaci len za dve veci-za vnuca a za to,ze ked so mnou otehotnela,prestala fajcit...a samozrejme,uz som zlou ostala navzdy...
@lili_mia keby som mala pocit,ze sa zle staram o svoje deti o svoju rodinu,nikdy by som sem nenapisala,len som mala strach a je toho n mna vela.nikdy som to neznasala lahko,ale pohar trpezlivosti preteka a ja uz nevladzem takto dalej fungovat..neviem,ci osobne nezajdem za niekym na socialku,porozpravat sa.fakt neviem co dalej..ale neverim,ze to nechaju tak.

kaktusik007
2. mar 2014

@sisy222 na socialku nie... ale kludne behni na upsvar za ich psychologom - ten je bezplatny... a vypocuje ta...

sisy222
autor
2. mar 2014

@kaktusik007 tak🙂upsvar 🙂 ale pochopili sme sa 🙂

janickacrazy
2. mar 2014

Je to fakt smutné, ako sa správajú niektorí rodičia k vlastným detom, u nás napr. v rodine ma uprednostnovali pred mojou sestrou, lebo som sa lepšie učila ako ona a vždy som sa cítila tak čudne, nebolo mi to vobec príjemné. Skús im to odpustit, bude ti lahšie a neboj deti ti nezoberú, ak sa o ne normálne staráš, to sú len také reči. drž sa.

Strana
z2