Moja neter sa zbláznila do starého basistu a feťáka
Moju sestru strašne ľúbim ,je to skvelá žena ochotná ,láskavá ale teraz je to iné .Moja neter inak veľmi pekná a chytrá (v minulom čase) sa buchla do starého feťáka a človeka čo bol 19rokov vo vezení .Odišla za ním do iného mesta žijú v dome bez tep.vody jeden ohrievač no hrôza .Ale ona je spokojná asi preto že aj ona začala brať drogy .Sestra zostarla o 10rokov ale s mladou sa nedá ,radšej bude hladná a v zime ako doma a v práci .Sestra je taká šťastná keď sa mladá vráti, že ju obskakuje len aby si uvedomila že jej je doma lepšie .Ja sa na to nemôžem pozerať stále klame že sa s ním rozišla a že si nájde prácu dokončí školu ,vodičák ,no len čo si popere ,pospí ,napapá sa zbalí oblečenie aj také čo môže predať a zdrhá za starým feťákom .Sto krát som segre vravel -ser na ňu nech skúsi aj život na ulici v zime bez jedla ,keď ju chuj zmláti a popáli jej veci ,nech vie že Ty nie si hotel kým sa uzmieria .Ale ona si nedá povedať stále jej naletí a mladá sa o 2_3 dni uzmieri cez SMS Fb a už zdrhá zas .Ako mám dať mladej príučku aby otvorila oči !Toho Ch..a som bol doma vytrieskať ani Vám nejdem opisovať aké všetky tr.oz.na mňa podal ,mal som ho radšej niekde vonku vyplieskať .Mladá ho ošetrovala a ľutovala a mňa neznáša a jeho ešte viac akože ľúbi .Kočky poradte ako na ňu .všetci vieme že je to na nič, len ona nie .Segra sa bojí že keď povie nie -dosť tak mladá skončí v bordeli alebo na ulici ,alebo že sa zabije :Každá rada dobrá Ďakujem
@smutnybrat ziadne nasilie a nutene zdrziavanie netreba robit. Uplne staci odstrihnut od zdrojov, su dvaja dospeli ludia, ked chcu jest , nech sa staraju. Aj student si vie privyrobit , tak o to viac plnolety nestudujuci. Nie je postihnuta, len sprosta... ale to ju prejde, staci trochu pomrznut a pohladovat 🤐 🤐
@smutnybrat stopnut to treba tak, ze sa stopne akakolvek podpora. Tvoja segra ak mlada zavola, nech len dookola opakuje...ty si dospela, ty si si zvolila taky zivot, takeho partnera, je to tvoje rozhodnutie, tak znasaj nasledky. ..
@smutnybrat aspon vidis pod akym vplyvom je, pod "jeho" .. on ju posiela kradnut lebo ona este podmienku nema a ked ju chytia tak vyfasuje len podmienku, jeho by rovno zavreli. On ju hecuje aby vypytala od maminy - ved co by nie ked mama da.. doteraz dala..
mozno ked mama prestane davat, kopne mladu do prdele a najde si inu obet ktoru bude ovladat, manipulovat a potom sa mlada moze vratit s placom k mame.. ak ju neprefacka a nepodhodi niekomu na prostituciu.. uz dost klesla ked kvôli nemu kradnu jedlo..
@smutnybrat Ono je to tak, ze z tych zdrojov zije aj ten basista. On ma mladu presne na to aby ho zivila a obsluhovala v sexe... Ked mlada nedonesie prachy a jedlo, velmi rychlo ju basista kopne do riti ,... co samozrejme bude jej obrovske stastie.
Toto musi tvoja sestra pochopit, ze je jedina cesta. Akakolvek podpora, davanie jedla, penazi, len predlzuje ich vztah, lebo basista sa bude mladej pipky drzat jak kliest, kym mu sprosta bude nosit co ukradla a vynosila od rodicov.
A na vysvetlenie mladá bola ako moja sestra kočíkoval som ju a hrával sa s ňou ,moja segra bola skôr ako mama .Keď mama zomrela tak sa so mnou učila starala sa v podstate o mňa ako o syna -otec to moc nezvládal .Tak ako by som chcel pomôcť mame a sestre ,asi tak .Nie som až taký bezstarostný ,aby som sa do toho len tak miešal z nudy ,ale fakt ma to strašne trápi ☹ Bojím sa aby s toho neochorela ako moja mama .
@smutnybrat vy ste asi trafení armadnym prakom obaja - ty aj sestra. Na 2 stranach ti tu ludia pišu ze nemaš nič kupovať - zimne topanky napr. ešte tam daj otazku ,,či? ,, Je len otazka času kedy mladu pri kradeži prichytia a bude mať po ,,ptákách,, Netreba nikoho biť ani zauškovať - zivot sa to postará sám. Odvedieš ju domov a ona na druhy den zase utečie za nim...ako vravim ak vam neni rady tak vam neni pomoci.
@smutnybrat no vidim, ze je to uz fakt daleko ked mlada zacala kradbut... Stopnu to moze len segra tym, ze od nej mlada nic nedostane. A v tomto momente by uz nemala ani kluce od bytu (lebo to moze segra cakat kedy ju totalne vylasuju) a ani do bytu by nevosla. Ziadna strava, ziadne oblecenie (mimo to co ma zimne- to by som jej dala), ziadne prespavanie. Prva bude podmienka a potom dovidenia pojde si pekne pohacat.
@sardinka335 to by bol mozno este ten lepsi pripad keby mladu prichytili pri kradezi...mozno toto by pomohlo odputat sa od vyuzivaca.
@sardinka335 To či je tam kvôli tým veciam ,nie topánkam .Ja neviem či 🙂 jej ich vôbec dať -už viac krát odišla s kufrom a prišla bez ničoho ,že končí s ním ,že jej všetko spálil .Ale po
dľa mňa popredala .A zasa 2-3dni a balí kufor .Keď-ak sa s ním rozíde nebude mať doma ani ponožku !!
@smutnybrat co ponozky...zacne o chvilu balit do kufra aj veci rodicov na predaj 😝 😝 Nech vymenia zamok, a nech jej daju len osobne jej vlastne veci co predtym mala, co s tym urobi jej vec. 😒 raz sa to minie...
@smutnybrat nespalil predala. Kamoskin muz bol tiez fetak a predal jej aj navlecene navlecky na ktorych den predtym spali... Neverit ani nos medzi ocami.
@smutnybrat bohužial , je mladá , je zalúbená , aj keď sa na hlavu postavíš a budeš sa ušami odrážať , nič s tým neurobíš pokým ona sama nezistí na vlastnej koži s kým má tú česť a s kým zbytočne strácala čas ...., sama sa musí popáliť , ale od toho sme ludia aby sme sa učili na vlastných chybách , je mladá , je to zrejme jej prvá velká láska ... aj keď smutné na koho narazila , pretože ten človek jej do života nič dobré dať nemôže
Držím vám palce , aj tvojej sestre , snáď mladú raz osvieti a spamätá sa , snáď nebude neskoro už 😒 😉
On je ale inak očarujúci :( že už nemá vôbec nikoho a nie je chudák -podľa mladéj .Vraj bude dediť 240 000 eur.ako dedičstvo ,len právnik to ešte nedal na poriadok .Prerobia si dom a postavia bazén na dieťati už pracujú :( Týmto ju krmy a keď som povedal ,nech sa prebere ,že sú to bludy ,tak som bol neprajný závistlivec ! ĆO dodať .??Sám keď to čítam ,je to riadna pakáreň.
@smutnybrat zbohom zdravý rozum , to môžem povedať aj ja 😀 😀 , že dediť
podporuj sestru iba s veľkým kľudom, bez prehnaných emócií, aby sa odstrihla od dcéry - jej starostlivosť a snaha pomôcť má opačný efekt - pomáha jej v takomto spôsobe života, lebo mladá má odkiaľ čerpať, cicať a vydierať. nám sa to veľmi ľahko povie i napíše, ale srdce matky to ťažko splní, ešte neprišla do štádia, že to čo vie že má konať a ako pre dcéru neprešlo štádia, že sa obrní a samu seba donúti pomôcť dcére tak, že jej nepomôže. nepomôže nič iné len " áno dcéra moja, som tvoja mama, je tu tvoj otec , máš tu svoju izbu, teplú vodu aj v kuchyni navarené, ale príd sama a až ked budeš naozaj rozhodnutá zmeniť svoj doterajší život ..... inak som len matka na telefón, zavolá, ahoj moja - čau moja. dovi dopo. žiadne euri, žiadne šaty, jedlo ani nič, aký život si si zvolila, taký si ži, ja ťa v tom podporovať nebudem. ak chceš zmeniť svoj život - poradíme , pomôžeme -cestou liečebne, komunity s odstupom, ale domov k nám veru nie, až po resocializácii "
vymenené kľúče mali byť už dávno, odhlásiť z trvalého pobytu, nedať je celkom všetky veci, aby mala u nich malý základ a pritom by mala veci na predaj a tým peniažky na fet a pre veľkého frajera.
takmer všetci odborníci aj komunitní pracovníci čo poznajú takéto prípady radia odstrihnúť a basta.
matka spravila pre svoje dieťa čo mohla, vychovala komplet do dospelosti a čo už robí dospelý jedinec, je jeho rozhodnutie.
otec by mal byť tiež kľudnejší, nerobiť hysterické scény, to len situáciu zhoršuje, aj ked chápem že v utrpení môže reagovať veľmi prehnane.
a ty - bud sestre oporou, aj neteri - daj im najavo a nahlas len opakuj, že ak bude chcieť jedna či druhá podať pomocnú ruku, podáš, ale nie do hrobu, len k životu.
kto chce kam, pôjde tam, ale ty im na ceste do pekla pomáhať nebudeš. rieš seba a svoju partnerku, ked oni dve pomoc nechcú. sú dospelé, svojprávne, je na nich dvoch ako sa rozhodnú.
@nativanativa - áno, je veľmi zmanipulovaná, neskutočne oblbnutá, nezapaľuje jej, že je to len šialená bublina veľkého magora. za čo tak asi sedel, ked to bolo 19 rokov ?!?!!! takýto čas veľmi ovplyvní človeka, a asi že tam musel sekať dobrotu a počúvať rozkazy, teraz si to ventiluje na mladej žabe.
a ktovie, možno aj zdedí nejaké milióny, ale pri takomto spôsobe života len odsunú agóniu ...
@cacianka drogová činnosť a nedovolené ozbrojovanie .A segra ona vie že pomôcť nemôžem ,len mi prišlo ľúto že keď plakala tak mi povedala -PRE BOHA čo mám robiť ,poraď mi niečo ??!!!A určite viem že si to tu určite kukne a všetci Jej radia vlastne to isté ,len to musím v nej zlomiť tú ľútosť .Moja priateľka je fajn ale ona chce aby som žil len pre ňu ,bez kamošov bez iných ľudí ,ale ja to nedokážem -ASI 🙂 A najviac ma naštvala ,keď povedala -keď tvoja segra nepečie pre seba ,nech napečie aspom nám .Akože ju mám poprosiť .! Tak segra na prášky a bude nám vypekať ,lebo moju to nebaví a je bordel s toho !!!! Tak segra nám pečie už veľa rokov aj pre jej rodičov ,tak si zvykla :( Strácam sa v nej !!!!A NECH SI PREȡITA AJ ONA !!!
@cacianka
@cacianka ale on si neskutočne mastí pri nej svoje mužské ego aký je neodolatelný ...... koho zbalil , lebo stará by ho mohla osrať
@smutnybrat no mňa by ani vo sne nenapadlo, aby som od niekoho vyžadovala, aby niečo pre mňa robil a makal, len preto že mne sa nechce. a najmä ked viem v akej je siutácii, psychicky na dne. keby som niečo chcela napr. od mamy, tak na revanš ja urobím niečo pre ňu, čo ona nevie, alebo ju nebaví, nevládze. áno, moja mama vypeká ked máme prísť, varí ked sme tam, ale - my robíme v záhrade, upracem jej špajzu, vydrhnem na kolenách koberec...
a som natoľko dospelá a vyspelá, že viem že môj partner nepatrí iba mne, ale je súčasťou svojej rodiny, nech by bola akákoľvek, je kolega, kamarát tak ma len a len teší, ked aj s nimi trávi svoj voľný čas, že im poradí, pomôže, venuje sa im.
nie som iba ja jeho stred vesmíru, ale sme obaja súčasť toho vesmíru, potrebujeme aj iné impulzy...
ľudia sú preto ľudmi, aby si pomáhali, podporovali sa, podali si pomocnú ruku a najmä v rodine. ak bola tvoja sestra blízka ako matka, tak je len prirodzené, že máte dobrý vzťah a chceš jej aj ty pomôcť v ťažkej chvíli. nie je ti setra iba preto, lebo ti včera napiekla...
@cecil36 to je veľmi drahá vec, aj zlatú palcku má, hned za to mal 10 rokov navyše, drogy boli len malina a ozbrojenie iba podmienka....
@jolinka -všetci sú sprostí, najmä právnici, len basisti sú výkvet národa, neuznaní umelci a čo chvíľu nositelia nobelovej ceny, preto sa do nich zamilujú spanilé devy, aby zachránili ich neuznané duše a veľké egá. čo má chuderka robiť, ked on je prenasledovaný, kto iný mu len pomôže... kradnúť...
@cacianka tak ludia ktori potrebuju niekoho osalit, zmanipulovat, vyuzit...vedia uzasne klamat. 🤐 🤐 len sa tak prasi. jeden blizky clen nasej rodiny mal meno "andersen" neslo sice o vysloven trestnu cinnost, len ehm o neuspesne podnikanie, ale pod tlakom ked zo vsetkych stran naookolo peniaze pytali...tak Vzdy za to mohla uctovnicka...no krava jedna, kvoli nej neboli peniaze 😎 😎 No a dakto ma na bajky pravnika...
@smutnybrat tak neter zije v krajine...kde recidivisti a drogovi bosovia sa na starobu zazracne zjavenym dedictvom zmenia na starajucich oteckov rodiny vo vile s bazenikom...
uz len to dietatko do bazenika chyba 🙄 🙄 🙄
@smutnybrat a ako sorry... sestra zo svagrom vychovali dobru naivku 🙄 🙄 Ja mam 11 nastrocne dievca a to je jedno zuradne samostatne decko. My sa bezne rozpravame ako to v zivote bezi a lezi, o znasilneniach, o podvodoch nebankoviek, ako hospodarit s peniazmi, ako sa chovat na ulici, komu doverovat a pred kym sa mat na pozore. proste vsetko na co sa pyta. 😉
@zuzka0605 Reagujem na toho trotla s dojimavou bajkou, co si z vas tu robi srandu.
@smutnybrat Obes sa, pomoze ti to.

@smutnybrat aj s podmienkou sa da pracovat 😎 😎 nic jej netreba posielat... dobre jej segra povedala, ze vsetko ma doma plus moze ist robit, nech sa toho drzi, ZIADNE prachy na ucet, vsetko prechlascu a predroguju.
Ked je taka uzasne dospela, tak nech sa stara o seba. Chybu robi segra, ze ju lutuje a vzdy jej da co chce. Saty, obuv. co ma doma...OK, ale ked to preda a prepije, nove nekupovat. Nech si zarobi.
Ona NEMUSI kradnut...ona chce.