Moja žena chce rozvod
Takze ahojte,
neviem ani ako by som zacal...Nadpis by mohol byt asi tento-MOJA ZENA CHCE ROZVOD!!?
Moj pribeh je takyto, ja 26, moja tak isto 26 rokov.Spoznali sme sa pred 6 aj pol rokom.Teraz mame rok aj nejake drobne po svadbe...
zena mi povedala cca 3 tyzdne s5(ako som prisiel zo sluzobky),ze ako vidim nas?Ze ci som stastny,...samozrejme,ze som stastny,mam svoju lasku vedla seba,ktoru milujem nadovsetko, planujeme kupit byt,keby sa podarilo rovno postavit dom...nasledne nase male milovane...setko super...a v tom,ze ci som rozmyslal nad tym,ze ci je ona stastna?Ani by ma vo sne nenapadlo,ze by nebola stastna...(pocas sluzobky sme spolu telefonovali,sms,chat,az na posledny vecer to som nestihol,stihla zaspat... vsetko fajn milujeme sa)a teraz toto?!Ze nie je stastna,ze to takto dalej nejde,ze chce rozvod.Ostal som obareny sedet a nechapal som,co to vlastne prave povedala...tak sa pytam ze co sa stalo?Ze uz dlho nie je stastna...je pravda, ze v poslednej dobe to neklapalo v spalni uplne ako by malo,ale pripisoval som to pracovnemu stresu aj u nej aj u mna...a ze vela malickosti jej vadilo a nakopilo sa to proste...ale ako som videl ze sa nieco nepacilo, snzil som sa to zmenit...a tak a teraz spolu zijeme v jednej domacnosti, ona zostava, ja si hladam zatial asi byt (vidina spolocneho domceku zmizla) dohodli sme sa, ze do noveho roka sa odstahujem.....vobec sa mi nepaci ta predstava, ze pridem o moje zlato...ved sme si slubili ze spolu aj v dobrom aj v zlom?!!
Proste ani moja hlava ani moje srdce to nedokaze spracovat...
Teraz som zistil ze ma mojho (uz byvaleho) tzv. Kamarata - "butlavu vrbu" a vidim, ze zacali chodit von spolu... to je druha rana do srdca...
Ale nez mi povedala ze chce rozvod, viem ze mi verna bola...
nechcem ju stratit, milujem ju! no ked sa snazim rozpravat o zachrane vztahu, tak mi povie ze to nema zmysel a viac sa nebavi...
Viem, ze urcite to nie je len moja chyba, ale nas oboch...
Co mam robit? Ako to zlepit cele tak ako to bolo pred tym?
Potreboval som to uz niekomu povedat, lebo ma to vnutorne zoziera...
Dakujem za Vase rady.
@tomas1524 no to už len zaberie a somariny typu že sa zabije patria už k vydieraniu a k spravaniu 7 B triedy a nie rozumnemu chlapovi čo je prva aj posledna nech sa na nu vysere a zariadi si život po svojom a isť mlatiť jej nejakeho milenca no hluposť dalšia vec piše že chodil na služobne cesty bola cele dni sama tak si to zariadila po svojom nech si ide je rozumny chlap nech sa na nu vysere jednoduche stručne jasne koľko chlapov podvadza svoje ženy a su tu a načo jej robiť zle nech odide preč a sväty pokoj deti nemaju spoločne byvanie tiež nie tak načo budu spolu nasilim laska sa vynutiť neda zbytočne straca čas mlady perspektivny chlap a problemy sa bitkou a nasilim neriešia prave naopak tym že ukazuješ svoju silu že zbiješ ženu aby si si ju udržal to je spravne u mňa je chlap sviňa ked udrie ženu a rieši si tym svoje komplexy a slabosti tak že nech to rieši po svojom uplne do detailov situaciu nepozname.
@tomas1524 To su rady jak od nejakeho drevorubaca niekde z Kysuc 😀
preboha, skade sa nam tu vzalo tolko prispievatelov muzskeho rodu??? 😕 😕 😕
@nechcemm no co Ti na to povedat? To iste, co pisem zenam, ktore maju ten isty problem s manzelom. Jednoducho uz si nahradeny. V posteli vam to neklapalo, lebo ju tam uz odbavil ta butlava vrba, tak jemne povedane.
TAkze, ak ju stale lubis, navrhni manzelsku poradnu, cez urad prace to mas zdarma. Mozno jej tam dojde, o co pride, a mozno Tebe dojde, ze nemas co stratit, ze Tvoja partnerka je riadna krava.
Zial, vo vztahoch sa to stava. Rozvody su bezne, lasky koncia. Ak nepomoze terapia, skus to akceptovat. Ale urccite, urcite nerob to, co navrhoval tomas.
@tomas1524 ten tvoj navod "na recept"...ze zacni pit a pod... to si nechaj tak do 5.cenovej skupiny a pre totalne luzerky...zrejme ti ten syfilis o ktorom pises v inej diskusii uz udiera na mozog...a o tom este tvoja zienka nevie ze ho mas.....isto sa potesi...ak vôbec nejaku mas... daj sa liecit a netrep tu somariny!
ako ludia keby sa predomnou hral chlap na alkoholika na uboziaka a vyhrazal sa mi este skor by ma donutil k cinu rozviest sa @nechcemm ak ju milujes dokaz jej to inak nie pastami a vyhrazkami este viac ju odtadis a bude sa ta bat a toho koho sa bojime nemozme milovat reci typu ake mal timas su zbabele ja som bola na opacnej strane aj ja som sa chcela rozviest ale mm mi vseliako dokazal ze stoji za to byt s nim urobil to bez vyhrazok bez pasti a podobných dristov a ja som ochopila ze chcem byt s nim miesto vyhrazky kup kvet miesto pasti pozvy na pivo a ak to aj tak nedopadne ako chces aspon ty budes ten ktory to skusil a budes moc odist zo vztahu zo stycenouhlavou drzim ti paste aby sa to dobre poriesilo
tomas my dvaja sme úplne rozdielni. radšej od ženy odídem než by som s ňou mal byť len preto lebo sa ma bojí, alebo že som umlátil jej napadníkov. ak ma nemá milovať lebo tak sama chce... tak budem radšej samotár v klastore.
@nechcemm Obaja ste velmi mladucki. Tvoja zena mozno zistila, ze to nie je to prave orechove, ci uz ma alebo nema milenca (ci mala pred tym, nez navrhla rozvod). Bohuzial, stava sa.
Mala som na vysokej skole spoluziakov, ktori boli spolu od prveho rocnika strednej skoly. Pocas vysky sa rozisli. Dozreli, dospeli a zistili, ze sa k sebe nehodia. Kamaratka z gympla sa dala so svojim skoromanzelom dokopy ked mala 17. Vydrzali 10 rokov a isli od seba. Z toho isteho dovodu. Kamarat sa s manzelkou rozviedol po 17ich rokoch, odisiel od nej zo dna na den, bez toho, ze by nieco naznacil. Ostala ako obarena, vobec nechapala, kde sa stala chyba.
Ano, existuju aj pary, ktore sa takto daju dokopy a ostanu spolu, nevravim, ze nie. Ale nie je to pravidlom.
K laske ju donutit nemozes. Mozes skusat manzelsku poradnu, mozes skusat od nej xciet vysvetlenia. Otazne je, ci to nebude len rypanie sa osolenym nozom v otvorenej rane a ci to k niecomu bude viest. Chapem, ze si zraneny, ze si mal plany do zivota, ze ju milujes. Ale z mojho pohladu ako zeny - je lepsie nechat ju ist. Ak robi chybu, zisti to a vrati sa. A potom bude na Tebe, ci jej odpustis a vezmes ju spat, alebo uz pojde aj Tvoj zivot dalej. Alebo mozno robi vam obom sluzbu. Manzelov najlepsi kamos dostal kosom po tusim osmych rokoch. Do roka si nasiel uzasnu partnerku a maju synceka - a obaja su stastni. Pozri sa na to aj z toho uhla pohladu. 🙂

@sissy27 ano ano...a ako pisala kocka pred tebou...plus potoky sllllz a sople 😀 😀