icon

Moja žena nevie variť

dvoncb
25. nov 2025

No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?

Strana
z7
anonym_4ab101
25. nov 2025

Hahahaha chod sa najest k mamke🤣

nairobi
25. nov 2025

@dvoncb navar jej ty a potom nech to vyhodí,,,,kreten

zmrzlinka2021
25. nov 2025

@dvoncb

Si debil.

Ak to chces jesť, môžeš to navariť aj sám. By som ťa nakopala za také sedlacke spravanie

martinkatinka
25. nov 2025

Tak akoze ja tiez takuto klasiku varit neviem, ale to moj muz vedel uz ked si ma bral 🙈

mimi852021
25. nov 2025

No to si trosku prehnal.... teda troaku dost..

anonym_be2ec5
25. nov 2025

@dvoncb tu platí to staré známe z peknej ale prázdnej misky sa nenaješ.
mala som také čudo v rodine, to je proste typ ženy čo nie je stavaná na ženu do domácnosti, na starostlivosť o rodinu atd.
a na margo varenia, v dnešnej dobe je internet plný receptov, videonávodov, takže kto chce, sa variť naučí..to naše čudo sa nikdy variť neučilo lebo bola lenivá čokolvek doma spraviť, jej muž sa roky stravoval u svojej mamy alebo v reštikách a dnes sú už rozvedení.
von oknom si to vyhadzovať nemal, predsa len jedlo je boží dar...ale toto si si mal poriešiť ešte pred svadbou.

dory11
25. nov 2025

@dvoncb pozri svojho muža milujem ale nevie piecť koláče ani knedľu a ale za to ho nejde opustiť milujeme ho. Keď to chcem spravím si to sama .
A svokroci to majú na opak svokro upečie aj chlieb aj knedľu správy ale svokra nevie ani palacinky urobiť ani buchty ani knedľu a za to sa nejdú hádať .ani rozvádzať.

Keď to nevie ona tak navrať ty a ukáž jej .ak chce ona .

To ty ako že do teraz nevarila

ja200223
25. nov 2025

A ty sa nevieš správať? To ta evidentne neučili keď si bol malý

alickapusinka
25. nov 2025

Ked si normálne zarabajúci muž a TY si dovoliš napísať že jedlo ktore je drahe na ktore musíš robiť žena urobila a TY si vyhodil.Taketo chovanie maju 15 roční.Nech sa páči sú rešaturacie vyvarovne všade sa da teraz najesť kde si zmysliš tak čo nejdeš sa najesť a otravuješ a chováš sa ako 15 roční.Normálny človek nenapíše vyhodil som navarene jedlo to môže len človek zo znižením IQ u mna.A hodil do kocúra trafil vyhodil cez okno ináč si dobrý bájkar.Ezop sa akurat obratil v hrobe.Ak si chcel byť zaujímavy toto je skôr trapnosť a ubohosť ako nejaka sranda.

michallm24
25. nov 2025

A čo keby ste varili spolu? Alebo aspoň začali,každý má svoje chute ...už ,keď ste manželia,tak sa hádam poznáte po všetkých stránkach a ak ti nevyhovuje spôsob,akým varí manželka,tak to treba riešiť v kuchyni,nie na internete ,ja týmto článkom nerozumiem niekedy 🙂, hocikomu sa nepodarí jedlo,aj mne ,neraz človek dá do jedla viac soli,korenia stáva sa ,jediné čo môžem odporuciť je komunikácia

zmrzlinka2021
25. nov 2025
@anonym_be2ec5

@dvoncb tu platí to staré známe z peknej ale prázdnej misky sa nenaješ.
mala som také čudo v rodine, to je proste typ ženy čo nie je stavaná na ženu do domácnosti, na starostlivosť o rodinu atd.
a na margo varenia, v dnešnej dobe je internet plný receptov, videonávodov, takže kto chce, sa variť naučí..to naše čudo sa nikdy variť neučilo lebo bola lenivá čokolvek doma spraviť, jej muž sa roky stravoval u svojej mamy alebo v reštikách a dnes sú už rozvedení.
von oknom si to vyhadzovať nemal, predsa len jedlo je boží dar...ale toto si si mal poriešiť ešte pred svadbou.

@anonym_be2ec5 a jej muž nebol čudo, že sa musel stravovať u matky?

Dospelý chlap nevedel navariť?

mici88
25. nov 2025

Tak ju nauč , skúšajte spolu alebo nech si pozrie nejaké recepty a podľa toho skúša. Snaží sa potešiť ťa a ty sa zachováš takto. Stačí jej slušne povedať ,že nechutí ale že nič sa nedeje.

galganka
25. nov 2025

Knedľu som robila asi dvakrát. Vždy ju robí manžel. Aj celý obed k nej. Aj kuchyňu po sebe uprace.
Ty si digitálny? Nemáš ručičky? 🤷‍♀️

enmery
25. nov 2025

Nauč sa variť ty, ty mongol...ona nie je Tvoja slúžka.

grof_monte_christo
25. nov 2025

A ty si sa co naučil uvariť? Alebo chodíš stále k mamke na segedin? Ved keď to máš rád, si vypýtaj od mamy recept alebo otvor internet. Kde je problém?
A vyhodit jedlo von oknom pred človekom, ktorý to jedlo uvaril? Toto dokáže len totálny sedlák.

done
25. nov 2025

Už moja stará mama mi hovorievala že z pekného taniera sa nenaješ. Tie veľmi pekné sú zvyknuté, že nemusia nič robiť a dostanú všetko na zlatej tácke a tak sú naučené ku všetkému v živote pristupovať. Mal si to zistiť ešte pred svatbou že nevie variť. Takže ti ostávajú len reštaurácie, alebo sa ísť učiť variť od mamy.

buberova
25. nov 2025

Trooooooool. Nemôže byť niekto skutočne takýto

anonym_048277
25. nov 2025

Trol

marci9
25. nov 2025

Myslím, že si trol. A ak náhodou nie, chcela by som sa opýtať, čo dobrého si jej ty naposledy uvaril?

enmery
25. nov 2025
@buberova

Trooooooool. Nemôže byť niekto skutočne takýto

@buberova
Má tu minimálne 2 fanynky točiace o peknej miske a pritom ani pysky neotrú o to, že dospelý chlap vyhadzuje jedli cez okno a variť nevie.

dvoncb
autor
25. nov 2025
@grof_monte_christo

A ty si sa co naučil uvariť? Alebo chodíš stále k mamke na segedin? Ved keď to máš rád, si vypýtaj od mamy recept alebo otvor internet. Kde je problém?
A vyhodit jedlo von oknom pred človekom, ktorý to jedlo uvaril? Toto dokáže len totálny sedlák.

@grof_monte_christo áno stalo sa to ze som to vyhodil cez okno aj to je život a odvtedy sa všetko na dobré obracia

galganka
25. nov 2025
@marci9

Myslím, že si trol. A ak náhodou nie, chcela by som sa opýtať, čo dobrého si jej ty naposledy uvaril?

@marci9 isto postavil vlastnými rukami dom, v ktorom bývajú, potom zasadil strom, splodil syna a každý víkend v krčme pindá na ženu pri futbale.

dota6
25. nov 2025

@dvoncb tak musíš začať variť sám. Aj také príbehy píše život. Mal sj dobrú učiteľku mamku, musiš byť zdatný kuchár. Láska ide cez žalúdok, tak sa chop varechy a navar tej svojej kočke poriadne jedlo.

viestta
25. nov 2025

@dvoncb po viacerych rokoch manzelstva toto riesis? Vsak ked nevie zena varit, navar sam, ked to zvladas lepsie. Kde je napisane, ze hrnce a sporak musi obsluhovat zena?

galganka
25. nov 2025
@enmery

@buberova
Má tu minimálne 2 fanynky točiace o peknej miske a pritom ani pysky neotrú o to, že dospelý chlap vyhadzuje jedli cez okno a variť nevie.

@enmery ja som bola celý môj doterajší život v tom, že to o peknej miske je hlavne o tom, že pekná, ale blbá osoba je v živote nanič. A nie, že pekná, čo nenavarí knedľu je naprd. 😂

enmery
25. nov 2025
@galganka

@enmery ja som bola celý môj doterajší život v tom, že to o peknej miske je hlavne o tom, že pekná, ale blbá osoba je v živote nanič. A nie, že pekná, čo nenavarí knedľu je naprd. 😂

@galganka Moja mama knedle nevie. Ja áno. Napriek tomu varí super a otec tiež.

galganka
25. nov 2025
@enmery

@galganka Moja mama knedle nevie. Ja áno. Napriek tomu varí super a otec tiež.

@enmery a ani nič nevyhadzujú von oknom? Zaujímavé. To by troll - autor neprežil 😂

dvoncb
autor
25. nov 2025
@galganka

@galganka aj tak ste to nepochopili všetci čo mi tu nakladate o knedľu nejde tu si vieme kúpiť hotovú ,ale o tu kapustu a maso

anonym_a72af1
25. nov 2025

@dvoncb navar si sam, keby zijes sam a nemas zenu tak ako sa budes stravovat? Do 50tky k mamke chodit?😂ale hlavne ze ona je neschopna. Aj taka kucharka a upratovacka nieco stoji

galganka
25. nov 2025
@dvoncb

@galganka aj tak ste to nepochopili všetci čo mi tu nakladate o knedľu nejde tu si vieme kúpiť hotovú ,ale o tu kapustu a maso

@dvoncb nie, ide tu o to, že si hulvát, čo vyhadzuje oknom jedlo. Ak nie si trol, naskytuje sa otázka čo bude ďalšie? Príde z mesta nevhodne oblečená, tak ju tresneš o dvere? Zafarbí ti pri praní tričko, tak jej zničíš jej oblečenie? Neni ti blbo?

Strana
z7