Moja žena nevie variť
No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?
@anonym_be2ec5 a jej muž nebol čudo, že sa musel stravovať u matky?
Dospelý chlap nevedel navariť?
@zmrzlinka2021 keď bol od rána do večera v práci, tak logicky nemal čas.. ona na md v štýle že jej dieťa bavili iní a ona celý deň s kamoškami ..
Co si postihnuty, ze si nevies navarit?
@dvoncb ja by som veľmi chcela mať váš problém ako jediný problém v rodine 😃😃
Na margo toho vyhodenia jedla, tu pekne vidno, ako riešite blbé situácie. Čo tak povedať, že vám to teda moc nechutí ( áno byť normálne úprimný) ale POĎAKOVAŤ že si dala námahu a nájsť riešenie aby ste boli spokojný obaja. Napr u nás vari zväčša manžel.
Ale ešte je tu možnosť - odísť naspäť k mamičke za knedlami.
Hezky deň
@dvoncb nie, ide tu o to, že si hulvát, čo vyhadzuje oknom jedlo. Ak nie si trol, naskytuje sa otázka čo bude ďalšie? Príde z mesta nevhodne oblečená, tak ju tresneš o dvere? Zafarbí ti pri praní tričko, tak jej zničíš jej oblečenie? Neni ti blbo?
@galganka urobil som to iba raz ,manželka sa snaží ss urobil som dobre aspoň sa zobudila a teraz je všetko OK niekedy musí niekto urobiť aj takýto hnusný krok ,aby niekto pochopil ,že krása nie je vsetko
@grof_monte_christo áno stalo sa to ze som to vyhodil cez okno aj to je život a odvtedy sa všetko na dobré obracia
@dvoncb A co sa na dobré obracia? Nerozumiem... vie už lepšie varit? Tak načo potom tato téma?
@galganka urobil som to iba raz ,manželka sa snaží ss urobil som dobre aspoň sa zobudila a teraz je všetko OK niekedy musí niekto urobiť aj takýto hnusný krok ,aby niekto pochopil ,že krása nie je vsetko
@dvoncb dobre, odhliadnuc od toho, čo si za povahu, o čom je teda táto téma? Keď to bolo raz? Si si teraz po rokoch spomenul a rozhodol si sa podeliť na fóre pre rodičov, aký si mačo a ako si to tej tvojej ukázal? Tu ťa po pleške uznanlivo nepoťapkáme. 🤷♀️ Skôr by sme pani manželke poradili, kam si vyjsť na nákupy, či striptíz, či babskú jazdu.
@dvoncb len uplny primitiv spravi takyto krok. Civilizovany clovek vie civilizovane komunkovat, nepotrebuje macku tanierom zabijat
@dvoncb inak a vieš ty auto opraviť? Dom postaviť? Aspoň omietku nahodiť? Elektrické rozvody zaviesť? Naporcovať prasa na zabíjačke? Či inú silno chlapskú aktivitu?
Lebo žehličk7, alebo práčku asi nezvládneš, tak či je aj nejaký osoh z teba, či len jesť pýtaš a guľky si vytriasaš?
@dvoncb inak a vieš ty auto opraviť? Dom postaviť? Aspoň omietku nahodiť? Elektrické rozvody zaviesť? Naporcovať prasa na zabíjačke? Či inú silno chlapskú aktivitu?
Lebo žehličk7, alebo práčku asi nezvládneš, tak či je aj nejaký osoh z teba, či len jesť pýtaš a guľky si vytriasaš?
@grof_monte_christo no veru vie už variť ,jej mama za ňu vždy varila
@galganka ja viem všetko aj dom postaviť ,taký Ty nemáš aký mám ja ,aj auto opraviť zariadiť dom kadecim ,ja nie som ľavý
@dvoncb a do tej svadby ste sa nestravovali, či?
@galganka ja viem všetko aj dom postaviť ,taký Ty nemáš aký mám ja ,aj auto opraviť zariadiť dom kadecim ,ja nie som ľavý
@dvoncb taký dom, ako máš by som ani nechcela. Lebo si v ňom. 🤷♀️😂
@dvoncb tak sa nauc varit a budes uplne dokonaly. Lebo zatial si len skoro dokonaly,..
@dvoncb tu platí to staré známe z peknej ale prázdnej misky sa nenaješ.
mala som také čudo v rodine, to je proste typ ženy čo nie je stavaná na ženu do domácnosti, na starostlivosť o rodinu atd.
a na margo varenia, v dnešnej dobe je internet plný receptov, videonávodov, takže kto chce, sa variť naučí..to naše čudo sa nikdy variť neučilo lebo bola lenivá čokolvek doma spraviť, jej muž sa roky stravoval u svojej mamy alebo v reštikách a dnes sú už rozvedení.
von oknom si to vyhadzovať nemal, predsa len jedlo je boží dar...ale toto si si mal poriešiť ešte pred svadbou.
@anonym_be2ec5 varit viem a nevarim, katastrofa ze 🙂 este stastie, ze moja svokra mojho muza vychovala, ze zena je aj nieco viac ako gazdina, ktora ma mat tri teple jedla denne na stole
A kedze autor je podla mna troll alebo tato diskusia bola zalozena, aby komentare pribudali, tak sa radsej nevyjadrim, co si myslim.
@dvoncb dobre, odhliadnuc od toho, čo si za povahu, o čom je teda táto téma? Keď to bolo raz? Si si teraz po rokoch spomenul a rozhodol si sa podeliť na fóre pre rodičov, aký si mačo a ako si to tej tvojej ukázal? Tu ťa po pleške uznanlivo nepoťapkáme. 🤷♀️ Skôr by sme pani manželke poradili, kam si vyjsť na nákupy, či striptíz, či babskú jazdu.
@galganka po pleške 😂😂😂😂
Že “láska ide cez zaludok” je brutálna pravda. Každá žena by mala vedieť variť ako každý poriadny chlap má vedieť opraviť všetko v domácnosti, čo zas žena nerobí 😃
@done zaujimavé, že ťa ako prvé napadla ♦️, to by mi v tomto slovnom spojení ani nenapadlo. Reku, každému je jasné, že pysk - papuľa. 🤔
@dvoncb no a vo keby si obaja kupit spolu kurzy varenia? Alebo proste s mamou zacnite tak nejak varit. Niekto jej to Musi ukazat, naucit ju tic ked to nevies sam, tak sa to musite obaja naucit. Tak to s varenim proste je. Moji vedia, ze napr ked nieco chcu, tak musia povedat co a ked tak ma poslat na kurz. Hlavne ked mas mamu, co je velmi skusena a prakticky profi, tak to jedine naucit sa od nej. Moja svokra napr nikdy nesmela k mame do kuchyne, teraz v 70 prvy raz videla ako sa taha strudla. Normalne sa spytala, ci moze. Vylozene si uziva to, ze moze byt pri mne v kuchyni
@dvoncb ako vidím postengroval som tu veľa žien a to je dobre ,napísal som pravdu ,nie som troll a všetko je ok ,iné problémy ľudia majú v dnešnej dobe a vyhodiť jedlo z okna sa nepatrí ,ale bolo to dobré rozhodnutie
@dvoncb raz by moj muz vyhodil von oknom jedlo, ktore by som pripravila a od tej sekundy by nielen varil sam ale aj by si sam nakupoval, varil a pral atd.. V nasej domacnosti a vztahu si vazime pracu a "sluzby", ktore jeden druhemu poskytujeme. A nastastie muz nevysiel vcera z jaskyne a kedze obaja pracujeme, obaja varime, obaja sa starame o dieta atd. Idem svokre podakovat.
@dvoncb sa rozved a chod sa najest mame vybavene😂
Nechcem vedieť, ako sa u Teba riešia iné fakt záväžné problémy, keď jedlo riešiš hádzaním z okna.
Inak, naj kuchári sveta s oceneniami sú muži...asi by sa mali hanbiť.
Inak u nas kto jednej moja inspiracia vo vareni je svokor, to je uplny sef vo vareni
@dvoncb ako vidím postengroval som tu veľa žien a to je dobre ,napísal som pravdu ,nie som troll a všetko je ok ,iné problémy ľudia majú v dnešnej dobe a vyhodiť jedlo z okna sa nepatrí ,ale bolo to dobré rozhodnutie
@dvoncb nechcem sa ti starať do toho,ale prečo si to utobil? Nebolo by lepšie si spolu sadnúť a povedať no moja drahá dnes ti obed nevyšiel..poď ochutnáme to spolu- ukázal by si kde je problém a tým by sa to vyriešilo..neviem prečo si sa rozhodol zhadzovať svoju ženu na nete ..ale ak si trochu múdry zmaž to tu celé a začni to riešiť doma predovšetkým.Možno nájdete spoločné chute 🙂
@dvoncb chlape, viem ťa pochopiť, ale.....
Poradím ti, buď sa s tým zmier, alebo sa nauč variť sám. Ono to varenie a pečenie nie je až tak ťažké 💪. Verím, že si šikovný a tvojej manželke bude chutiť...
Ja som sa variť naučil a keď príde ku mne dcerkyna spolužiačka sa zahrať s mojou dcerkou..majú okolo 7 rokov, vždy im uvarím obed či večeru a stupeň chvály je taký, že varím lepšie, ako ich maminy 😁, vzdy vsetko zjedia a mlaštia od toho ako im chutí...
Neskutočne krásny pocit to je 💪
@anonym_be2ec5 varit viem a nevarim, katastrofa ze 🙂 este stastie, ze moja svokra mojho muza vychovala, ze zena je aj nieco viac ako gazdina, ktora ma mat tri teple jedla denne na stole
A kedze autor je podla mna troll alebo tato diskusia bola zalozena, aby komentare pribudali, tak sa radsej nevyjadrim, co si myslim.
@petamich nie som troll iba pravdu pisem

@galganka aj tak ste to nepochopili všetci čo mi tu nakladate o knedľu nejde tu si vieme kúpiť hotovú ,ale o tu kapustu a maso
@dvoncb vsak ked ide o kapustu a maso, tak si uvar sam. Ci mas tuleniu chorobu? Za tie roky co si zenaty so zenou, ktora nevie varit si to uz mohol davno zvladnut. Dnes uz najdes aj vidae ako sa vari, nemusis z kucharskej knihy. Chod na skolenie k mamicke, ked ani z videa nedokazes uvarit.