Moja žena nevie variť
No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?
Ved v uvodnom prispevku pises (posledny riadok) ako mas takto zit? A uz zrazu je vsetko v poradecku, zena uz varit vie? Teraz daj tu o cervenej ciapocke.
@anonym_30bee9 teoreticky áno. Ale pokiaľ vari ona a nemá záujem niečo vylepšiť kôli nemu tak ho proste nemiluje. To je celé.
Len sa tak tvári kôli pohodliu.
To je podstata veci.
@mirka6530 *kvÔli
@anonym_30bee9 teoreticky áno. Ale pokiaľ vari ona a nemá záujem niečo vylepšiť kôli nemu tak ho proste nemiluje. To je celé.
To je podstata veci.
@mirka6530 ako vies, ze nema zaujem sa zlepsit?? Proste nie kazdy ma geny na varenie. Tak ako nie kazdy chlap vie vsetko opravit. Takze ak jej nejde varenie, tak ho vlastne nemiluje. Jaaaaj.😀 Takze on ju miluje, preto ako uplny bulo vyhodil hrniec na dvor. Zvlastny prejav lasky. Mozno mu ho mala drbnut do hlavy.
Mňa zaujíma prečo si jej nepomohol ? Napríklad to mäso pripraviťvona a ty kapustu? Spolupráca nič? 🤷
Ona ti varila prvý raz až po svadbe?
@mirka6530 ako vies, ze nema zaujem sa zlepsit?? Proste nie kazdy ma geny na varenie. Tak ako nie kazdy chlap vie vsetko opravit. Takze ak jej nejde varenie, tak ho vlastne nemiluje. Jaaaaj.😀 Takze on ju miluje, preto ako uplny bulo vyhodil hrniec na dvor. Zvlastny prejav lasky. Mozno mu ho mala drbnut do hlavy.
@anonym_30bee9 nieje absolútne dôležitý výsledok ale snaha.
A chceš mi povedať že mi ženy sme neschopné? Láskavo hovor za seba.
Baby, zbytocne to tu budeme rozoberat, lebo uz je vsetko ok. Po tom ako vysmaril jej vytvor, tak sa spamatala a zrazu moze varit v mischelinskej restauracii. Berme si priklad!!!
@anonym_30bee9 nieje absolútne dôležitý výsledok ale snaha.
A chceš mi povedať že mi ženy sme neschopné? Láskavo hovor za seba.
@mirka6530 dobre prekrutena a manipulativna odpoved.😀 Citaj este raz, co som napislala.
@mirka6530 dobre prekrutena a manipulativna odpoved.😀 Citaj este raz, co som napislala.
@anonym_30bee9 čo je manipulatívne na Tom keď napíšem že je dôležité sa snažiť z toho dôvodu aby protistrana videla nielen kecy ale aj dôkaz toho,že tvrdím že ju milujem.
To je normálna vec. Manipulatívne je tvrdiť opak a teda že niečo kecam ale dôkaz nepotrebujem dať.
podla mna je o autorovi presne tato poviedka, kto pozna Pistanka vie...https://www.litcentrum.sk/dielo/mlady-donc-2
@dvoncb Neverím, že toto je skutočné! Že niekto môže byť taký úbohý a vyhadzuje jedlo oknom...že si neváži snahu a prácu druhého človeka ... To ako ťa vychovali?! Ty trpák, mal si sa pri matke naučiť variť! Ja som to môjho syna naučila, aby nebol také nemehlo, ako ty! Ešte si nezistil, že varia aj muži?!
Keby moj muz vyhofil jedlo oknom,v zovote by som mu uz anilen kavu neuvarila!
Vy neviete normalne komunikovat?
Kup zene kucharsku knizku,aöebo nech si pohlada na nete,nauci sa-ak bude chciet.ak nebude,nauc sa varit ty...
@dvoncb pod bývať ku mne ;) keď vyhodis jedlo von oknom budeš o suchom chlebe a facka gratis k tomu
@dvoncb že ty si troll? A toto téma na pritiahnutie pozornosti? Že? Že?
Lebo ak si reálny chlap, tak za veľa nestojís.
Máš primitívne správanie a mentálne nastavenie úplného prostacika z minulého storočia.
Rešpekt a rovnocennost vo vzťahu sú zrejme pre teba len cudzie slová..
Chces knedle?
Ruky nas?
Priprav si ich.
Láska nejde cez žalúdok. Láska ide cez rešpekt. A z celej duše želám tej nešťastníci, čo sa za teba vydala, aby to čo najskôr pochopila. Život má ešte pred sebou.
A aj tak si myslím, že je to troll.
🤪
Mňa zaujíma prečo si jej nepomohol ? Napríklad to mäso pripraviťvona a ty kapustu? Spolupráca nič? 🤷
@pikachu999 on?? Čo je to za nehorázne požiadavka? Ved on je chlap!
Myslím, že presne, čo píšem ako žart, je presne jeho dôvod...
A aj tak si myslím, že je to troll.
🤪
@beronsche @beronsche ale nie, on je len tazky pripad chlapa s krizou stredneho veku
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/moze-uspesne-chudnutie-ohrozit-manzelstvo/
Ale ako napisal, aj pekny je, aj sikovny, len si vybral zenu, ktora mu nevie navarit... No chudacik, ktory roky trpi o hlade (len neviem na com sa tak vypasol, ked mu zena ani nenavari)
Teraz by ženy chceli,aby existovala rovnoprávnosť. Ony dokážu to,co muž,tak nech muž dokáže to,čo by mali ony.
Súhlasím,lebo mnohí vasi partneri,či manželia žijú v byte,kde je najväčšia aktivita mužská je vyniestvkos,či povysávať.
Takže rovnoprávnosť je. Muži sú zozensteli totálne. Prečo by nedokazali variť,muži dokážu všetko,co aj ženy. Ale ženy nie,len majú to šťastie,že je dosť hlúpych mužov,čo im všetko tolerujú.
Pripomína mi to scénu z trilógie Slunce,seno,kde ten lekár zehli,vari,pobehuje okolo Vendy a je za pajaca.
Tak ako ti vasi zozensteli muži.
Žena číta knihy,muž behá okolo,lebo veď i ona bola v práci a má službu v byte. Veď čo by si robil?
Toto je rovnoprávnosť?
Veď žena sa vždy starala o teplo domova a muž o zabezpečenie. A vzájomne si vážili svoje postavenie a boli si vzájomne vďační.
Že muž vynesie kôš,vezme varechu,kým žena číta knihu nie je nijaká rovnoprávnosť.
@anonym_6aea5a ty si úplne mimo v tom, čo je rovnoprávnosť. Ale úplne.
Vo vzťahu, kde su partneri rovnoprávni, neskáče jeden druhému okolo zadku a ani nie je muž zozenstlý pako.
Niektoré ženy by si hádam zaslúžili "okúsiť", čo to je, keď žena je len majetok muža bez vlastnej vôle, potom by si možno (!) viac vážili možnosti dnešnej doby.. a to možnosť rovnoprávnosti vo vzťahu.
Len treba partnera vyberať múdro, nie ako manželka autora témy, tej to veľmi nevyšlo..
@viestta waw.. to je.. ehm zaujímavé. 🙂
aj by som napísala, čo mi napadlo, ale nechcem v diskusiách používať vulgarizmy na označenie iného diskutujúceho.
Takže , hoci sa mi to žiada, autocenzurujem sa.. 🤪
@dvoncb navar si sam
@done a tie skarede a tucne su najlepsie pre zivot, nie?,😂😂😂
To je niekde uzakonene, ze pekna zena musi vediet varit? A pekny chlap potom musi mat 30 cm vtaka, nie?
Tieto tvoje predpotopne a hlupe nazory.
Autor je po prve troll a po druhe blb. By mu ten hrniec letel do hlavy.
@anonym_30bee9 stará mama mi hovorievala aj to, že trafená hus zagága
Verim zentoto je len nejaky trolly provokater,lebo ziadna "krasna kocka" by si takehondehila vo jej jedlo vyhodi z okna nevzala.
Verim zentoto je len nejaky trolly provokater,lebo ziadna "krasna kocka" by si takehondehila vo jej jedlo vyhodi z okna nevzala.
@maminkadeticiek on ho vyhodil az po svadbe, dovtedy hral "formu"
@maminkadeticiek on ho vyhodil az po svadbe, dovtedy hral "formu"
@viestta ty si žila s nimi, keď vieš že dovtedy hral formu, alebo sa tu chceš prezentovať ako tá, čo všetko vie lebo pojedla všetku múdrosť sveta
@maminkadeticiek no poviem Ti že je to krásna žena aj teraz a urobil som to pred x rokmi ,z dôvodu aby sa variť naučila s podarilo sa a ja si to tu užívam tie drísty aký som chuj a podobne Ja som docielili to čo som chcel a ešte k tejto platforme ,veľa ľudí tu hejtuje ľudí čo majú ozaj problémy ,veď to čítam každý deň ,nemajú kde bývať ,rozvody ,súdy ,podvádzanie atď .toto co som napísal ja je nič ,ale dajte ešte žijem usporiadaným životom ,na rozdiel od niektorých tu
@maminkadeticiek no poviem Ti že je to krásna žena aj teraz a urobil som to pred x rokmi ,z dôvodu aby sa variť naučila s podarilo sa a ja si to tu užívam tie drísty aký som chuj a podobne Ja som docielili to čo som chcel a ešte k tejto platforme ,veľa ľudí tu hejtuje ľudí čo majú ozaj problémy ,veď to čítam každý deň ,nemajú kde bývať ,rozvody ,súdy ,podvádzanie atď .toto co som napísal ja je nič ,ale dajte ešte žijem usporiadaným životom ,na rozdiel od niektorých tu
@dvoncb a nie si kus vola ? Respektíve divis sa tymto reakciam ? Môj ex tiez nieco podobne urobil. Večne na to moje varenie frflal. To je tiez jeden z dôvodov prečo uz s nim nie som.

@mirka6530 kompromis je potom aj to, ze varit bude on, nie?😀
To je podstata veci.