Moja žena nevie variť
No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?
@dvoncb a nie si kus vola ? Respektíve divis sa tymto reakciam ? Môj ex tiez nieco podobne urobil. Večne na to moje varenie frflal. To je tiez jeden z dôvodov prečo uz s nim nie som.
@bessie12 a to je ten rozdiel moja žena to pochopila na rozdiel od Teba ,lebo chcela aby sme boli spolu ,no a Ty si už ex ,veď to je viac problémov ako vyhodiť raz za život jedlo von oknom ,kolky ste tu porozvsdzsny ,vzťahy na prdd ,Vaše deti pendluju hore dole každý týždeň veď toto o Tom jedle je nič oproti ozajstným problemom
@bessie12 a to je ten rozdiel moja žena to pochopila na rozdiel od Teba ,lebo chcela aby sme boli spolu ,no a Ty si už ex ,veď to je viac problémov ako vyhodiť raz za život jedlo von oknom ,kolky ste tu porozvsdzsny ,vzťahy na prdd ,Vaše deti pendluju hore dole každý týždeň veď toto o Tom jedle je nič oproti ozajstným problemom
@dvoncb pisem, ze to je jeden z dôvodov prečo s nim nie som. S takým debilom akým je moj ex nikto normálny by nebol. Pokiaľ nie je masochista.
Teraz mam milujúceho manžela, ktory nehadze jedlom a miluje ma aj napriek nenavaremu obedu ci večere.
@dvoncb A ženu si už koľkokrát stihol podviesť, ty cassanova?
@dvoncb a to ty trebalo az svadbu aby si si to vsimol?
ženy a nežné pohlavie? horšie ako v krčme (hulvát, pysky neotrú, nachová sa ako buran, Ty si co za vola, skákania ti okolo riti, Ty budeš podobný somár, By mu ten hrniec letel do hlavy, takého magora, debil, drbnut do hlavy, trpák) ľutujem vašich manželov ak nejakých vôbec máte
@dvoncb v dnešnej dobe beriem schopnosť vedieť variť na úrovni schopnosti vedieť čítať a písať, v dobe neobmedzeného množstva receptov na internete to zvládne každý.
Na druhú stranu nie vždy sa človeku jedlo podarí a nie vždy sa jedno dá zachrániť. Nie raz som musel komplet vyhodiť co som navaril alebo co navarila priateľka. A nech ide o akékoľvek jedlo väčšinou je jeho hodnota surovín maximálne 10€ takže fakt nad tým mavnut rukou, určite nebudem do seba tlačiť jedlo ktoré je vyslovene hnusne len preto ze jedlo je boží dar a niektorí nemajú čo do úst a podobne blaboli.
Dôležité je to proste adekvátne odkomunikovať.
Z toho ako tvoja žena reagovala na tvoje vyhodenie jedla by som povedal ze je v tomto prípade chyba na tvojej strane ako si jej dal vedieť ze to jedlo sa nedá jest.
Chvalis sa tu tym, ze si zenu vlastne zastrasoval a ponizil. Miesto toho aby si s nou komunikoval. Ja napriklad mam "dlhu zapalnu snuru" co sa vytocenia tyka, ale keby moj muz vyhodil jedlo, ktore som varila, z okna a este pritom trafil kocura, neplakala by som, zachranovala by som kocura, a hrniec by zostal tam kde je a moj muz o hlade, kym by sa za svoje hulvatstvo neospravedlnil.
@dvoncb po tvojom psychopatickom extempore ti tu vsetky verime ake mas uzasne manzelstvo. chudera tvoja zena, zrejme musi drzat hubu, alebo sa ta boji. Este napis, ze si ziarlivy a je vymalovane. Toto na stastne manzelstvo urcite nevyzera. Keby bola ona sebavedoma, inteligentna zena, po tomto vycine ma pobalene.
@dvoncb
@dvoncb všetkým čo mi tu napísali ,toto sa stalo pred dvadsiatimi rokmi ,bol to dôvod na jej zmenu ,lebo nikdy nevarila a dáva to a užívam si aj debilné komentáre od Vas ,prečo ste tu porozvadzany ? ,prečo podvazate? Prečo Vaše deti pendluju každý týždeň hore dolu ? Prečo nemáte peniaze? Prečo máte vzťahy na hovno? Prečo nemáte kde bývať? Zamyslite sa nad sebou Ja mám všetko nejaký tanier vyhodený pred 20 rokov je haluz ,teším sa z toho dosť mi napísalo rozvedenych že aký som a prečo Vy žijete v nekompletnych rodinách som hrdý že mám všetko iaj zenu kocku a peknu a darí sa nam
Že na tohto obucha ešte reagujete. Veď dobre a čo my ako teraz? Máme ti závidieť tvoju kapustu a mäso alebo čo? Pokojne sa so ženou polejte aj výpekom, kocúr nech vám k tomu zamňauká pieseň z Titanicu a buďte šťastní až do vykysnutia knedle.
@dvoncb
@dvoncb všetkým čo mi tu napísali ,toto sa stalo pred dvadsiatimi rokmi ,bol to dôvod na jej zmenu ,lebo nikdy nevarila a dáva to a užívam si aj debilné komentáre od Vas ,prečo ste tu porozvadzany ? ,prečo podvazate? Prečo Vaše deti pendluju každý týždeň hore dolu ? Prečo nemáte peniaze? Prečo máte vzťahy na hovno? Prečo nemáte kde bývať? Zamyslite sa nad sebou Ja mám všetko nejaký tanier vyhodený pred 20 rokov je haluz ,teším sa z toho dosť mi napísalo rozvedenych že aký som a prečo Vy žijete v nekompletnych rodinách som hrdý že mám všetko iaj zenu kocku a peknu a darí sa nam
@dvoncb ty si riadne mimo chlape ,si potrebujes niečo dokázať?
@dvoncb po tvojom psychopatickom extempore ti tu vsetky verime ake mas uzasne manzelstvo. chudera tvoja zena, zrejme musi drzat hubu, alebo sa ta boji. Este napis, ze si ziarlivy a je vymalovane. Toto na stastne manzelstvo urcite nevyzera. Keby bola ona sebavedoma, inteligentna zena, po tomto vycine ma pobalene.
@anonym_30bee9
@anonym_30bee9 daj foto tvoje a uvidím či nie si nejaká torta mudra a tlsta
Moje nervy, tento mačistický obuch sa tu ešte rozkrikuje? nikto ho ešte von oknom nevyhodil?
A vysvetlil už, čo ho viedlo k tomuto literárnemu skvostu, ktorého dej sa nakoniec vraj odohral 20 rokov dozadu a odvtedy má vzťah, že všetky bledneme závisťou, lebo to tej svojej ukázal? 😂
@dvoncb
@dvoncb ty si fakt tak potrebujes mastit ego? Takto trapne si mastit ego ako nejaky posledny uboziak... (teda nie AKO)
Moje nervy, tento mačistický obuch sa tu ešte rozkrikuje? nikto ho ešte von oknom nevyhodil?
A vysvetlil už, čo ho viedlo k tomuto literárnemu skvostu, ktorého dej sa nakoniec vraj odohral 20 rokov dozadu a odvtedy má vzťah, že všetky bledneme závisťou, lebo to tej svojej ukázal? 😂
@galganka najskor preto, ze ten jeho vztah je po tych rokoch v krize.
Mozno presne pre to “drezurovanie”.
Preto ma zrazu cas na zenske forum, a preto ma na zeny nervy. Tak si siel dokazat, aky je on stale vyssi druh a zasluzi si repekt. Ktory vsak nedostava. Ani tu. (Nestastnik.)
Kedy bol naozaj stastne zenaty, nepredvadzal by sa tu. Takto posobi vo svojom vyssom veku ako zamrznuty pubis, co prave objavil Andrewa Tata a ma pocit ako zhrdzavena skrutka, co objavila wd-40.
Preto ma zrazu cas na zenske forum, a preto ma na zeny nervy. Tak si siel dokazat, aky je on stale vyssi druh a zasluzi si repekt. Ktory vsak nedostava. Ani tu. (Nestastnik.)
Kedy bol naozaj stastne zenaty, nepredvadzal by sa tu. Takto posobi vo svojom vyssom veku ako zamrznuty pubis, co prave objavil Andrewa Tata a ma pocit ako zhrdzavena skrutka, co objavila wd-40.
@moonlight1210 čiže iba staré dobré samohonkanie a nič nové. 🤷♀️😄
@moonlight1210 @galganka kedysi som na tychto panov po patdesiatke citala krasnu vetu: Kriza pride ked zistia, ze kamene priani cas na jemny piesok rozomlel. Jeho druha tema o tom ako sa mu zrazu mlade kocky hadzu pod nohy o nom a jeho krize vypoveda este viac ako toto macisticke honenie ega. (dala som link asi na druhej strane tejto debaty)
@dvoncb
@dvoncb ale veď v úvode sa pýtaš ako žiť takto a teraz píšeš že to bolo pred 20 rokmi a tvoja žena to už pochopila a varí dobre. Nerozumiem potom tej otázke,, akože mám žiť takto? " a celkovo celej založenej diskusii. Aký má zmysel?
@moonlight1210 @galganka kedysi som na tychto panov po patdesiatke citala krasnu vetu: Kriza pride ked zistia, ze kamene priani cas na jemny piesok rozomlel. Jeho druha tema o tom ako sa mu zrazu mlade kocky hadzu pod nohy o nom a jeho krize vypoveda este viac ako toto macisticke honenie ega. (dala som link asi na druhej strane tejto debaty)
@viestta to som nezachytila (pozriem). Kazdopadne tu krizu z neho citit. Tipujem 45 az 50+ minimalne. A vlak jeho mladosti akurat definitivne opustil statne hranice, nielen stanicu.
@viestta téma č. 2?!?!? 😱 Idem, čítam. 😂
@viestta to som nezachytila (pozriem). Kazdopadne tu krizu z neho citit. Tipujem 45 az 50+ minimalne. A vlak jeho mladosti akurat definitivne opustil statne hranice, nielen stanicu.
@moonlight1210 patdesiatku uz davno oslavil
@dvoncb
a preto si založil tému pred dvomi dňami a rád odpovedáš sám sebe, že? 😉😂 Tleskánek a pesničku😘😂
@tiezjedna Hlavná vec, že po schudnutí on sám išiel podvádzať svoju peknú manželku, lebo odrazu oňho ženy prejavili záujem. Kiežby sem zavítala jeho žena s kopla tohto primitíva do riti.
On si tu hlada asi milenku, keď vypisuje v inych diskusiách o zene, že je drevo v posteli, nevie varit a nejaka by sa mu zisla
@anonym_7ec554 tak na modrom koníku z neho možno nejaká bude mať vlhké sny, to je asi jediné miesto, kde má šancu😂

@dvoncb veď si navar 🙈