icon

Moja žena nevie variť

dvoncb
25. nov 2025

No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?

cimage
25. nov 2025

Keby si si toto urobil mne, tak by som ta vyhodila a zil by si na dvore namiesto kocura, ktoreho by som radsej mala pri sebe. Ked si taky uzasny, tak navar ty a hlavne, aby sa to dalo jest. Ona nemusi vediet varit a uz vobec nemusi varit jedla na ktore si ty zvyknuty od mamicky.

deedol
25. nov 2025

Dufam, ze tu mas realne priezvisko. Toto je taka hanba, az mi je za teba trapne.

Na margo videi a receptov na nete, ak sa z nich vie naucit varit zena, tak aj muz. Ci su muzi sprostejsi?

majus2323
25. nov 2025
@cimage

Keby si si toto urobil mne, tak by som ta vyhodila a zil by si na dvore namiesto kocura, ktoreho by som radsej mala pri sebe. Ked si taky uzasny, tak navar ty a hlavne, aby sa to dalo jest. Ona nemusi vediet varit a uz vobec nemusi varit jedla na ktore si ty zvyknuty od mamicky.

@cimage tak !

anonym_ec43db
25. nov 2025

Takže čo?nejedavate doma?ci ako?
Zaplať jej kurz varenia a ty si zaplať sedenia na sebaovladanie
Radšej nevedieť variť ako nevedieť sa ovládať za jedlo😅

anonym_0a054f
25. nov 2025

@dvoncb co si si vybral, to mas. Hlavne ze je pekna 😆

domkakvet
25. nov 2025

@dvoncb od kedy sa vari v pekarni svieckova a segedinsky gulas?

luccys
25. nov 2025
@enmery

@buberova
Má tu minimálne 2 fanynky točiace o peknej miske a pritom ani pysky neotrú o to, že dospelý chlap vyhadzuje jedli cez okno a variť nevie.

@enmery Ale ju nebije!😏(dufam)

anonym_9edc15
25. nov 2025
@done

Už moja stará mama mi hovorievala že z pekného taniera sa nenaješ. Tie veľmi pekné sú zvyknuté, že nemusia nič robiť a dostanú všetko na zlatej tácke a tak sú naučené ku všetkému v živote pristupovať. Mal si to zistiť ešte pred svatbou že nevie variť. Takže ti ostávajú len reštaurácie, alebo sa ísť učiť variť od mamy.

@done o mne tiež hovoria že som veľmi pekná, mužom sa páčim a hádaj čo.. viem variť, nie som zvyknutá že dostanem všetko na zlatej tácke a že nemusím nič robiť.. práve naopak.
Z pekného taniera sa nenaješ je len metafora. Všetko je o človeku, výchove, všeobecne o tom aký je ten človek bez ohľadu na to či je pekný alebo nie. To by potom mohla byť aj metafora že - zo škaredého taniera sa nenaješ. Kľudne to môže byť aj naopak. Keď raz niekto nevie variť a chová sa ako kráľ sveta tak to nie je o výzore.

dvoncb
autor
25. nov 2025
@domkakvet

@dvoncb od kedy sa vari v pekarni svieckova a segedinsky gulas?

@domkakvet v pekárni sa to predsa nerobí ,ale človek čo tam robí ,vie predsa asi viac a má bližšie ako ten čo napríklad strihá vlasy

done
25. nov 2025
@galganka

@done zaujimavé, že ťa ako prvé napadla ♦️, to by mi v tomto slovnom spojení ani nenapadlo. Reku, každému je jasné, že pysk - papuľa. 🤔

@galganka
pysk
1. predná časť papule zvierat
2. zajačí pysk prenesene rázštep hornej pery
3. expresívne ľudské ústa
4. anatomicky vonkajšia časť ženských pohlavných orgánov
otrieť-utrieť
trením zbaviť niečo vlhkosti, nečistoty a pod. (uterákom, handrou, rukou) alebo trením odstrániť niečo z povrchu niečoho

anonym_33e20f
25. nov 2025

autor pise, vyhodil som jedlo, diskutujuca pise, vyhodil tanier, autor nepise o zene okrem toho ze nevie varit a ze je kocka nic, diskutujuca pise o pracujucej zene, autor pise o mase, knedli a kapuste, diskutujuca pise, ze by mu to maso, knedlu a kapustu vyliala na hlavu, autor pise, ze jedlom nechtiac trafil kocura, diskutujuca pise, ze tanierom zabijal macku. Tolko prekrucania a nenavisti v jednej diskusii

tinka3435
25. nov 2025

@dvoncb toto je vtip?

anonym_6aea5a
25. nov 2025

Teraz by ženy chceli,aby existovala rovnoprávnosť. Ony dokážu to,co muž,tak nech muž dokáže to,čo by mali ony.
Súhlasím,lebo mnohí vasi partneri,či manželia žijú v byte,kde je najväčšia aktivita mužská je vyniestvkos,či povysávať.
Takže rovnoprávnosť je. Muži sú zozensteli totálne. Prečo by nedokazali variť,muži dokážu všetko,co aj ženy. Ale ženy nie,len majú to šťastie,že je dosť hlúpych mužov,čo im všetko tolerujú.
Pripomína mi to scénu z trilógie Slunce,seno,kde ten lekár zehli,vari,pobehuje okolo Vendy a je za pajaca.
Tak ako ti vasi zozensteli muži.
Žena číta knihy,muž behá okolo,lebo veď i ona bola v práci a má službu v byte. Veď čo by si robil?
Toto je rovnoprávnosť?
Veď žena sa vždy starala o teplo domova a muž o zabezpečenie. A vzájomne si vážili svoje postavenie a boli si vzájomne vďační.
Že muž vynesie kôš,vezme varechu,kým žena číta knihu nie je nijaká rovnoprávnosť.

anonym_db3ad1
25. nov 2025

To si robíš srandu toto, nemyslíš vážne... 🙆 Ja som myslela, že tento pristup skončil v minulom tisícročí. Žena nie je domáci spotrebič! Ani tvoja osobná, platená kuchárka! Ak sa ti nepáči ako varí, ak ti to nechutí, tak var ty! Aký je to problém? Alebo trávte čas v kuchyni spolu.
Jedlo sa určite nevyhadzuje z okna ak nechutí. Je to neúctivé a z teba to robí úplného burana a primitíva. Navyše jedlo je Boží dar. Tak sa začni správať normálne ako dospelý muž a nie rozmaznané malé decko čo mu mamka navarí a on ešte ofrfle! 😡

katuska147852
25. nov 2025

Manželka nie je tvoja kuchárka. Navar si sám.

mirka6530
26. nov 2025

@dvoncb počúvaj. Prečo hľadáš rady od žien na modrom koníkovi. Si blázon. 99 percent žien tuná sú nevychované bezcitne vulgárne a agresívne furie ktoré chcú mužov udupat aby im mohli rozkazovat. O tom je to celé.
Reálne. Ak tá žena ľúbi proste nájde nejaký kompromis aby ste sa dohodli. A je jedno na čom. Aj na takej sprostosti ako je obed.

anonym_c1e5a1
26. nov 2025
@dvoncb

@petamich nie som troll iba pravdu pisem

@dvoncb no, ty si primitiv a mozno by aj ona mala urobit nieco hnusne aby si sa ty spamatal a ona sa mala krajsie, lebo zivot je kratky na to, aby zila so sedliakom bez vychovania, ktoremu mamicka skakala okolo zadku, ale nenaucila ho, ako sa ma spraval k ludom

anonym_e40e6f
26. nov 2025
@mirka6530

@dvoncb počúvaj. Prečo hľadáš rady od žien na modrom koníkovi. Si blázon. 99 percent žien tuná sú nevychované bezcitne vulgárne a agresívne furie ktoré chcú mužov udupat aby im mohli rozkazovat. O tom je to celé.
Reálne. Ak tá žena ľúbi proste nájde nejaký kompromis aby ste sa dohodli. A je jedno na čom. Aj na takej sprostosti ako je obed.

@mirka6530 pobavilo 😂😂😂😂

bomba36
26. nov 2025

Si navar sám. Mamička ťa mala naučiť, namiesto skákania ti okolo riti.

karolinakr
26. nov 2025

ani kocúr to nechce jesť? 😀

bessie12
26. nov 2025

@dvoncb jemine. Ty si co za vola 🤦‍♀️🙄 ja síce varit viem, ale nie vždy sa mi chce. A tak sa bud kupi nejaky polotovar z obchodu alebo si niečo objednáme. Vdaka za normálneho muža🙏 môj ex raz hodil jedlo o stenu. Pripravila som kačacie prsia s lokšami a dusenou červenou kapustou, ale začal vymýšľať, ze on polovicu z toho jesť nebude a počas hádky to skončilo na stene. Ty budeš podobný somár ako on. V tomto si môžte podať ruky 🙄

ankare
26. nov 2025

@dvoncb Začni variť Ty. Však jes aj Ty, nielen ona. Spolupodieľaj sa na chode domácnosti, ona nech robí niečo iné a Ty var. Jednoducha matematika.

prunee
26. nov 2025
@dvoncb

@grof_monte_christo no veru vie už variť ,jej mama za ňu vždy varila
@galganka ja viem všetko aj dom postaviť ,taký Ty nemáš aký mám ja ,aj auto opraviť zariadiť dom kadecim ,ja nie som ľavý

@dvoncb No ako Ivan z Mrazika... A preco si nenavaris ty sam take jedla, ktore ti chutia?

ankare
26. nov 2025

@dvoncb Prosím, daj túto celu našu konverzáciu prečítať Tvojej žene. Možno sa jej konečne otvoria oči, koho si to vlastne vzala.

anonym_30bee9
26. nov 2025
@done

Už moja stará mama mi hovorievala že z pekného taniera sa nenaješ. Tie veľmi pekné sú zvyknuté, že nemusia nič robiť a dostanú všetko na zlatej tácke a tak sú naučené ku všetkému v živote pristupovať. Mal si to zistiť ešte pred svatbou že nevie variť. Takže ti ostávajú len reštaurácie, alebo sa ísť učiť variť od mamy.

@done a tie skarede a tucne su najlepsie pre zivot, nie?,😂😂😂
To je niekde uzakonene, ze pekna zena musi vediet varit? A pekny chlap potom musi mat 30 cm vtaka, nie?
Tieto tvoje predpotopne a hlupe nazory.
Autor je po prve troll a po druhe blb. By mu ten hrniec letel do hlavy.

anonym_30bee9
26. nov 2025
@mirka6530

@mirka6530 kompromis je potom aj to, ze varit bude on, nie?😀

zuzubb007
26. nov 2025

Ľutujem už teraz tvoju ženu, že si vzala takého magora, to, že jedlo chuti zle sa dá aj ináč povedať, ako tym najhorším spôsobom čo si zvolil ty, jednoducho prepáč nechutí mi, môžme nabudúce skúsiť niečo spolu navariť, verím, že žena dostane rozum alebo už možno dostala a vezme nohy na plecia, nabudúce keď zle navarí jej čo strelíš facku? Chorý chlap

anonym_a8cd54
26. nov 2025
@dvoncb

@grof_monte_christo no veru vie už variť ,jej mama za ňu vždy varila
@galganka ja viem všetko aj dom postaviť ,taký Ty nemáš aký mám ja ,aj auto opraviť zariadiť dom kadecim ,ja nie som ľavý

@dvoncb ze taky ty nemas ako mam ja 😂 smejem sa, pan ma zjavne o kolecko menej, skoda vobec riesit, to takemu ze je debil nevysvetlis :D

domkakvet
26. nov 2025
@dvoncb

@domkakvet v pekárni sa to predsa nerobí ,ale človek čo tam robí ,vie predsa asi viac a má bližšie ako ten čo napríklad strihá vlasy

@dvoncb nemusi byt pravidlom.

anonym_30bee9
26. nov 2025
@anonym_6aea5a

Teraz by ženy chceli,aby existovala rovnoprávnosť. Ony dokážu to,co muž,tak nech muž dokáže to,čo by mali ony.
Súhlasím,lebo mnohí vasi partneri,či manželia žijú v byte,kde je najväčšia aktivita mužská je vyniestvkos,či povysávať.
Takže rovnoprávnosť je. Muži sú zozensteli totálne. Prečo by nedokazali variť,muži dokážu všetko,co aj ženy. Ale ženy nie,len majú to šťastie,že je dosť hlúpych mužov,čo im všetko tolerujú.
Pripomína mi to scénu z trilógie Slunce,seno,kde ten lekár zehli,vari,pobehuje okolo Vendy a je za pajaca.
Tak ako ti vasi zozensteli muži.
Žena číta knihy,muž behá okolo,lebo veď i ona bola v práci a má službu v byte. Veď čo by si robil?
Toto je rovnoprávnosť?
Veď žena sa vždy starala o teplo domova a muž o zabezpečenie. A vzájomne si vážili svoje postavenie a boli si vzájomne vďační.
Že muž vynesie kôš,vezme varechu,kým žena číta knihu nie je nijaká rovnoprávnosť.

@anonym_6aea5a haloooo, je 21. storocie. Zeny lietaju do kozmu, su managerky, prezidentky, riaditelky. Co by si chcela aby muz opravoval v byte? Vymenu ziarovky? To si urobi zena sama. Rovnopravnost podla teba je, ze zena je sluha, spotrebic, butlava vrba, dojka, roznos deti do skolky, varic, pracka, zehlicka, umyvacka, matrac. A pan tvorstva pride o 16.00hod domov, sadne si k telke, do ruky pivo, vecer zasunut a hotovo?
Viem, ze za sociku bol toto normalny model "tradicnej rodiny", no odvtedy sa doba chvalabohu posunula.