icon

Moje deti verzus jej deti

Včera o 07:42

Stala sa taká vec,ja a kamarátka,čo má vzťah 8 rokov s mužom,čo má dve deti,5 a 8 ročne,sme boli na trampolínach. Bola som trochu v šoku z toho,že nemala veci na prezlečenie pre dievčatá. Vravím,že budú mokré. A je chladno,že nevadí. Hmm,ok. A potom som už len nemo pozerala. Nemala pre ne vôbec pitie. Každá,ktorá chodíte s deťmi na takéto atrakcie viete,že detičky sú smadne. A ona,mykla.plecom,že však im potom niečo kúpi. Myslíte si,že to je tým,že nie sú jej? Nič som jej na to nepovedala ale teda pomyslela som si svoje. Ale teda,keď som si predstavila,že toto by matka ich deti vedela.

Strana
z3
autor
Včera o 14:23
@zanka777

@anonym_autor ja sa skôr zamýšľam čo si ty vôbec za "úprimná "kamarátka keď ju súdiš za to ako sa ona stará o deti a porovnávas ju so sebou?!každý sa stará ako uzná na vhodné (pokiaľ sa stará tak je to ok)... A ešte o nej založis tému na MK a ideš ju riešiť v nádeji že ju tu dáme dole aj my a ty budeš ta najuzasnejsia a najstarostlivejšia mama na svete.... Išli ste tam spolu predpokladám preto aby sa deti zabavili.... Predpokladám že tam je nejaký bufet kde sa dá to pitie kúpiť ale ty si len riešila ju ako vychováva svoje deti a ako sa o ne stará.....
Tak teda takú kamarátku by som nechcela fakt.....

@zanka777 opakujem sa....bufet tam bol,ona odišla nakupovať. Deti nemali pitie celú hodinu. Napriek upozorneniu povedala,že hodinu vydržia.

zuzana76
Včera o 15:26

My sme kedysi nepili vobec pocas vyucovania, maximalne sa chalani napili z vodovodu tak, ze si strcili tu ruru do ust a mne sa tam potom hnusilo aj ruky si umyt. kedysi sa do skoly nenosili flase s vodou ako teraz, takze hodina-dve je fakt nezanedbatelna. A teda 8 rocne dieta je dost velke, aby pvedalo, ze je smadne.

anonym_05c0c4
Včera o 16:14

A prečo si im nekúpila vodu ty, keď vraj deti smädné a tvoja kamoška tam nebola?

anonym_bcc47c
Včera o 18:13

@anonym_autor asi ju nemas rada, urcite by som nenosila tak velkym babam veci na prezlecenie 🤣 a fakt by som nevytahovala vlastne pitie🤣 - to sa ani nesmie v centrach - to ty pani dokonala nevies????🙈 Pitie si tam kupis, ibaze by si bola lakoma na svoje deti .... nezhadzuj ine matky a mne je sympaticke, ze sa pekbe stara o priatelove deti....sustred sa na vkastne deti, snad si tvoja znama uvedomi co si zac a odstrihne ta zo svojho zivota

anonym_7a6fe6
Včera o 18:19

@anonym_autor Strasne sa smejem na tomto poste lebo ja som bola par rokov macocha a malemu som naozaj nikde kam sme isli nebrala nijake pitie(mozno len ked sme isli autom do Chorvatska?), veci na prezlecenie uz vobec nie 😀 Jeho mama to podla mna absolutne neriesila, doslova by jej to bolo jedno si myslim. Maly mal 3 roky ked sme prisla do jeho zivota a ked bol smadny tak sme to vyriesili operativne.

baskustek
Včera o 18:21

Veci na prezlečenie som dcére nosila možno tak do dvoch rokov, keď sa pocikala, zašpinila a pod., potom už nie a nikdy nám nechýbali

anonym_7a6fe6
Včera o 18:29

@anonym_autor Az teraz citam, ze oni boli bez vody hodinu. HODINU 😀 A co tam mala pobehovat za nimi a strkat im flasu s vodou do ruku? Toto co pises je uplne absurdne.

autor
Včera o 18:35

Ja ticho rozmýšľam či nedávam sama v cyberjump,či ako lebo všetky deti,úplne,že všetky,vybiehaju spotené a všetko okolo manpotie,či kúpené či prinesené. Vybiehaju sa napiť. Akosi sa väčšina chytila toho,že z domu donesene,nie,nemyslela som z domu,hocijaké pitie. Aj počas tréningov sa pije. A nie,že hodinu hrania šachov sú bez vody. Alebo nejaký baby kútik. Mňa zarazilo,že proste NEKUPILA,odišla, vrátila sa a s mokrými deťmi doslova mokrými išla s nimi do DM kúpiť.
Prečo prezliekate deti na krúžkoch? Tu vážne odchádzajú spotené decká. Prečo sa prezliekate vo fitnes a pijete. Trochu rozumu a schopnosti vnímať,čo píšem. Je mi fuk,či sigg fľaša s vodou či cola,či vlastný ruksak ale tu nebolo nič a bolo jej to jedno.

sense
Včera o 18:38

V najhoršom prípade keby sú až tak moc smädne sa napiju aj na wc.
Ja som mojej bravala tričko na prezlečenie alebo si mokré vyzliekla a dala si len mikinu v ktorej prišla , tých metrov do auta sa nič nestane.
A ty keby si dobrá kamarátka, keď si tam bola tak na deti dohliadnes a keď tak sa ich spýtala či nie sú smädne a das im napiť ty keďže ako píšeš ona tam ani nebola lebo šla nakupovať. A nie ju tu budeš rozoberať na fóre. Teba by som veru za kamarátku nechcela

ejmi25
Včera o 18:44

Moja dcera ma 12 r a vodu ci caj nosim vsade..Cwstujeme aj busom a nemienim hned hladat bufety aj najkrajane jablko ci keks...Nosim vzdy aj ked peniaze mam...Moj zvyk ,skor nwchapem ,ze mi minule kamoska v lete dala svoje dieta 12 r teplo a nic nemsl na pitie.
.Ako sory fakt my vodu nosime vsade...Takze ta chapem.

ejmi25
Včera o 18:47

Mojho ex nova partnerka napr.nespravi jeho dcere ani ranajky nic absolutny nezajem...Ja kebyvsi najdem chlapa s dietatom varim peciem ,chystam niektore matky su k nepochopeniu 😆

dominikamacakova
Včera o 18:52

Veci na prezlečenie, šibe ti 😅😂😂

ejmi25
Včera o 18:53
@ciernysokol

@anonym_autor no. A ja nekupim a poviem - napi sa z vodovodu. Vlastnemu. V poslednej dobe ma zacal rozculovat kult neschopneho dietata - mami, mas flasu s vodou? Nie?co teraaaz?kupme. My ako deti sme ziadne flase nemali, pili sme z vodovodu. Flase mi nevadia, ale aby si dieta bez nej nevedelo poradit, to je absurdne.

@ciernysokol pitny rezim vam moc nehovori...Nevien si predstavit ,ze nekupim...Alebo vobec nemamevpri sebe vodu

kassandra25
Včera o 18:57

@anonym_autor vies co, zastanem sa ta. Ty myslis na kazdy pripad, taky, i onaky, preto sa zabezpecis dopredu a ked potrebujes, nájdes, más to po ruke. Si sikovná, preto pozeras ocami na tých, ktorí nemyslia dopredu. Za mna: voda vzdy a vsade, oblecko by som nebrala asi dalsie, skor vyzliekla z mikín, potom zasa obliekla do nich pri odchode.

lenka.25
Včera o 19:06

Ja len dufam , že autorka bude k tej macocha úprimná a všetko jej to aj povie , ako pravá kamoska 😅

anonym_7a6fe6
Včera o 19:32
@anonym_autor

Ja ticho rozmýšľam či nedávam sama v cyberjump,či ako lebo všetky deti,úplne,že všetky,vybiehaju spotené a všetko okolo manpotie,či kúpené či prinesené. Vybiehaju sa napiť. Akosi sa väčšina chytila toho,že z domu donesene,nie,nemyslela som z domu,hocijaké pitie. Aj počas tréningov sa pije. A nie,že hodinu hrania šachov sú bez vody. Alebo nejaký baby kútik. Mňa zarazilo,že proste NEKUPILA,odišla, vrátila sa a s mokrými deťmi doslova mokrými išla s nimi do DM kúpiť.
Prečo prezliekate deti na krúžkoch? Tu vážne odchádzajú spotené decká. Prečo sa prezliekate vo fitnes a pijete. Trochu rozumu a schopnosti vnímať,čo píšem. Je mi fuk,či sigg fľaša s vodou či cola,či vlastný ruksak ale tu nebolo nič a bolo jej to jedno.

@anonym_autor Ty sa zakopavas viac a viac 😀😀 pocas hodinovej aktivity fakt pit netreba(a to hovorim ako niekto kto aktivne robi triatlon, box aj crossfit!), uz to konecne pochop a prestan si ist to svoje aj ked vidis, ze si tu pre ostatnych za absurdnu. Baba je zlata, vzala nevlastne deti, zaplatila za ne, poskytla co bolo treba a ty si aj tak najdes hluposti na hodnotenie.

ciernysokol
Včera o 19:45
@ejmi25

@ciernysokol pitny rezim vam moc nehovori...Nevien si predstavit ,ze nekupim...Alebo vobec nemamevpri sebe vodu

@ejmi25 ja zas netusim, ako tisicrocia ludia prezili bez mamy s flasou

autor
Včera o 20:14

Ja neviem kde to nedávam úplne vážne,či kútiky,či arény ale všade samá osoba a fľaše a jedlo a áno aj prezliekanie,úplne zaujímavé,že tu iba pohodinda decko mokré,na total na vonkajšie parkovisko,netreba piť,absolútne,keď dieťa pýta,tak netreba,vydrží. Hmm,dobre. V Tom centre su asi všetko úchylne rodiny,precitlivele.,kabínky na prezliekanie sú tam asi kvôli hysterkam a bufet? Ten je na kávu,piť netreba

autor
Včera o 20:18

https://www.cyberjump.sk/atrakcie/ naozaj sa nikto neprezliekla absolútne nikto. Je milé,ako tie co to robia,cusía,aby splynuli. Komické. Naozaj. Idete cvičiť vy,vaše deti a neprezliekate sa. Nieee,nepijete. Nieeee. Úplne spokojne odchádzate po cvičení do nákupného centra si kupovať proteínové nápoje. A decká po gymnastike,tanci,samozrejme tiež neprezliekate. Dobre,no.

autor
Včera o 20:20
@dominikamacakova

Veci na prezlečenie, šibe ti 😅😂😂

@dominikamacakova ako vážne? Tie kabínky a tí ľudia aj dospelí tam čo.v.rych kabínach robia? Skús sa opýtať centra,načo ich tam majú.....nechápem,prečo by mne malo šibať.

autor
Včera o 20:22
@sense

V najhoršom prípade keby sú až tak moc smädne sa napiju aj na wc.
Ja som mojej bravala tričko na prezlečenie alebo si mokré vyzliekla a dala si len mikinu v ktorej prišla , tých metrov do auta sa nič nestane.
A ty keby si dobrá kamarátka, keď si tam bola tak na deti dohliadnes a keď tak sa ich spýtala či nie sú smädne a das im napiť ty keďže ako píšeš ona tam ani nebola lebo šla nakupovať. A nie ju tu budeš rozoberať na fóre. Teba by som veru za kamarátku nechcela

@sense a ty kebyže máš trochu rozumu tak sa zamyslis a nekonspirujes. Neuveriteľné. Napísala som,že som nedala? Si dobraaaa

sense
Dnes o 05:05
@anonym_autor

@sense a ty kebyže máš trochu rozumu tak sa zamyslis a nekonspirujes. Neuveriteľné. Napísala som,že som nedala? Si dobraaaa

@anonym_autor ja mám rozum, detom by som piť dala ak by boli smädne a nepotrebovala by som to rozoberat na fóre. Radšej žiadnu kamarátku ako takú ako ty. Keby si skutočná kamarátka povieš jej to rovno do očí a nepotrebuješ ju pod rúškom anonymity ohovárať.
A keď ide o konšpirácie, že si nenapísala že si nedala, možno im tvoja kamarátka povedala kde idú nech si nachystaju, nenachystali,tak nemali. Pretoze 8 ročne si tu fľašu s vodou a to tričko na prezlečenie môže nachystať aj samé, vie kam ide a čo bude robiť.

sense
Dnes o 05:15
@lenka.25

Ja len dufam , že autorka bude k tej macocha úprimná a všetko jej to aj povie , ako pravá kamoska 😅

@lenka.25 nepovie, ľahšie je ju rozoberať ako anonym na fóre a čakať potlapkanie po pleci a vydanie na kamarátku aká je nezodpovedna. Nevraviac o Tom že s tým päťročným tam sa asi "hrala" dotyčná autorka, keďže "kamarátka" šla na nakup

Strana
z3