Moji rodičia nemajú radi svokrovcov
Svokrovci su ludia spolocenski, kazdy den navsteva u niekoho, robia ludom prepadovky a mne a manzelovi ani nehovorim. Ale moji rodicia to neuznavaju, neznasaju silene vztahy a jednoducho svojich svatovcoch nemaju radi. Ale svokrovci su strasne nechapavi ani po nielkolko raznom zamietnuti mojej mamy aby nechodili na navstevu k nim, tak im stale robia prepadovky alebo im vyvolavaju (nedvihaju im uz). Svokrovci vinia mna, ze nicim medzi nimi vztahy, lebo ich nepresvecim aby snimi sli von, vinia ma, ze na otazku ako sa maju nasi odpoviem dobre. Rodicia ma poprosili aby som snimi neriesila nic co sa tyka ich. Cize ked sa nahodou svokrovci dozvedia nejaky prd, ze napriklad nasi cestuju do rodnej dedinky tak zvozia mna, preco o tom nevedia. Ako preco by o tom mali vediet ? Velakrat sa som sa to aj ich pytala, odpoved lebo sme rodina. Pokus o dohovor je ako keby o stenu hrach sme hadzali. Ja im rada poviem vsetko odhladom deti, chodime na vylety len proste nasi o to zaujem nemaju. Je to tak tazke pochopit ? Ja sa citim ako medzi dvoma kamenmi.

@senticka aj ja mam na svokru tichi rezim a mz s nou ma tichu dohodu ze dvihne raz za den.. o pol desiatej rano :D... lebo ona by rozpravala... ja dvyham len ked sa mi zda ze uz mi vola 10 krat za 5 minut to uz vyhodnotim ze asi sa jej naozaj nieco stalo... (zatial som sa vzdy mylila a chcela mi povedat len nieco co pocula videla alebo sa opytat nieco nepodstatne).. ja uz jej aj vravim ze ked sa jej raz nieco stane tak jej asi ani nedvihneme.. ale tak zase ma to tazke no ked je uz sama.. moji rodicia maju jeden druheho