icon

Moslim a kresťanka

patkag
13. mar 2015

môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho

yanni
14. mar 2015

aaaa uz som nasla. On je v Riade? Asi ho dam "vytopovat" mojim muzom. Ten je totiz tiez v Riade 😕

monika15
14. mar 2015

@yanni ti pviem ze to fakt na hlavu....

tu v kanade co blondina z toronta tak same araby len. ..... nic ine

yanni
14. mar 2015

@monika15 no ti poviem. Mne sa az rozum zastavuje. Aj tu v De je to tak. A najlepsie je, ze moslimky ai velmi satky nenosia ale Europanky sa najneskor po svadbe zahalia 😕

alice107
14. mar 2015

YANNI presne. heuropanka sa j do plachty zahali.len aby ju nenechal ten jej moslim.....

yanni
14. mar 2015

@alice107 tak tak 😠

monika15
14. mar 2015

@yanni PRESNE>>>>>>
minuly rok som bola doma v KE..... SLOVENSKY a uz satky....

strasne strasne az mi do revu bolo...

gurmanka
14. mar 2015

@patkag
Pati, zlatino, chapem, ze si teraz asi velmi zmatena a zrejme aj nahnevana na vsetkych, ze ti nerozumeju alebo nepraju.
Ale chcet si brat niekoho po kratkej znamosti vylucne cez net, to evokuje pruser bez ohladu na narodnost a nabozenstvo. Chapem, ze to mozno beries ako story z cervenej kniznice, ktore mavaju iba dobre konce, ake zatial si tu naozaj od zien dostala dobre rady. Ver mi, poznam viacero moslimov, ked som im toto povedala, tukali si na celo. Toto nie je o tom, ze je to moslim a preto je tento styl vztahu v poriadku. Toto zavana riadnym podvodom, ktory sa moze nepekne skoncit.
Nechcem ti tu moralizovat o tvojom sukromi na nete, ale tvoj napadnik ma profil, pri ktorom psycholog spozornie. Militantny, jednostranne zamerany a desivy. Ak by som mala takeho co i len znameho, uz je davno byvaly znamy.. . Zamilovanost, hlavne platonicka, nie je laska.

patkag
autor
14. mar 2015

neriešte to už prosím vás

jemena
14. mar 2015

@patkag ahoj Paťka, kde ste sa zoznámili? a kolko spoločného času ste spolu strávili? myslím v reale, nie na nete..

lubkavargova1
14. mar 2015

@patkag Mila Patka. Chapeme ze sa asi citis blbo. Aj ja by osm sa tak citila. A poviem ti, ze po dnesnej hadke s mojou maminkou kedy mi vyhodila na oci akeho mam partnera a nedokaze akceptovat fakt je uz nie som male decko mam chut so vsetkym tresnut, ale to je ina kapitola...ty sama si vyber co je pre teba podstatne a dolezite. Ci naozaj chces to co citis, vidis a ci je to realne. Ono mozno mame pravdu a mozme sa aj mylit. Len vies nikomu nikdy nevyhovies....to je ako ked si u nas biela berie cigana. To tiez je take na dllllllhu debatu a protikladnu....drzim ti palce aby si sa spravne rozhodla a mozno ti pomoze ked sa na vsetko vyspis a prevetras hlavu 🙂

romanovic
14. mar 2015

@patkag Pata, chapes, ze vsetky tu mame o teba obavy?!??

patkag
autor
14. mar 2015

áno chápem cením si vaše názory nech sú akékoľvek

nice202
14. mar 2015

@romanovic ja sa napriklad bojim aj o seba, ked vidim jej moslima, ako sa cvici na boj. Ovlada rozne druhy bojovych umeni a vkuse spomina alaha. A ona mu chce otvorit dvere do europy vdaka naivite. Super vazne.

yanni
14. mar 2015

@patkag si pekna mlada babenka. Mas este cely zivot pred sebou. nepokaz si ho. My stare rachetle, vsak @romanovic, @mawka, «miska, 😀 😀 😀 😀 , sme uz to co prezili a ja osobne sa priklanam k tomu, ze "najlepsie sa uci na cudzich chybach" 😕 😕 😕 😕

adkoalauri
14. mar 2015

@patkag môj muž sa pozrel na vaše profily a len toľko ti odkazuje: "zober si ho a budeš mať Ramba!" 😀

aliza
14. mar 2015

@patkag patka, si mlade, pekne dievca a nemyslim, ze si hlupa, ako tu bolo pisane...len zrejme velmi tuzis po dokonalej laske a uverila si niekomu, kto ti tu dokonalu lasku slubuje....ale na 100% je to z jeho strany len divadlo, rozhodne mas na viac, ako na cloveka, ktory ta chce len vyuzit na vlastne ciele. zacni si trochu viac verit, podla mna si velmi sympaticke ziena a este mas vela casu na stretnutie 'pana dokonaleho'....nedaj sa tak lacno! toto je podvod ako svet, ver mi....a naozaj nemas za cim lutovat, kedze ste spolu realne nechodili....to, co milujes, je len iluzia o tom, ake by to mohlo byt, ale nie je to realita, vy realne ziaden vztah nemate, tak ti nema byt za cim luto a nemoze byt tazke to ukoncit, staci ho vymazat z priatelov na FB a bloknut na skype, ci cez co komunikujete. Rozhodne nechystaj ziadnu svadbu, daj si viac casu a uvidis, mozno sama casom vytriezves alebo mlady pan strati zaujem, ked to nepojde tak, ako potrebuje.

silvijam
14. mar 2015

Teraz budem sprosta a veľmi, ale ty si tak sproste teľa že ťa asi nik neprekona. Prelustrovala som si jeho profil a dospela k názoru že je to srdcom a telom islamista navyše radikálny večné spominajuci Pána Allaha Egypt a boje. Ja si vyslovene nezelam aby sa tu taka cvarga dostávala skrz tupé telata ako si ty, ver tomu že link na túto diskusiu preposlem niekde na protiteroristické oddelenie a na psychiatriu kvôli tebe. Inak vieš že fingovane sobáše kvôli obcianstvu sú trestné?

silvijam
14. mar 2015

A ešte keď sa ho nemienis vzdať fakt sa radšej spakuj do toho Egypta alebo kde v riti chcete žiť aby sa Slovensko nemuselo prizerať, ako sa pomaly islamizuje Orava 😨

marijana1980
14. mar 2015

.

patkag
autor
14. mar 2015

nik sa nikde sťahovať nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mawka
14. mar 2015

@yanni co ja? co ja? 😀 vitaj zena 🙂 sto rokov som ta necitala 🙂
ja len nechapem, sak tu neni o com debatit. by som do toho nesla a bodka a uz vobec nie via skype a sladke recicky. kriste pane.

lenbea
14. mar 2015

@patkag tak ja by som sa bala do takeho vzťahu. možno ho maš velmi rada, ale ak sa jedna o deti, žiadne kompromisy. a ešte si niekde prečitaj, ako vychovavaju deti. ja to teda nemam naštudovane, ale čo sem tam prečitam, nič moc. teda myslim tak, že trvaju iba na svojom. dokonca som čitala, že jeden uniesol synov, alebo deti, neviem presne, a ked sa dostal do svojej krajiny, tam to nebrali ako unos a matka nemala šancu. a on nepozera na to, že deti potrebuju hlavne matku. A pokial deti nemaš, nevieš, ako sa da pre ne strašne trápiť. možno máš, tak vieš. ale život máš len jeden, tak si to dobre rozmysli. ja mam neveriaceho manžela a dosť ma to trápi, nie sme v tomto jednotní, ale nevykrikuje mi, že deti chcem vychovavať k laske k Bohu. dokonca som ho raz počula, ked daval malú spať, že nech zakýva Ježiškovi.. Toto dokáže ludí velmi rozdeliť. a ked už teraz je taký zarytý a tvrdohlavý...

lenbea
14. mar 2015

@patkag až teraz som prečitala, že ste sa nikdy nevideli... tak toto potom vôbec nechapem. ako môžeš mať rada niekoho, koho si ešte ani nevidela, nepoznáš ho... a ešte si taká naivná a myslíš si, že Ta má rád... hrnieš sa do pekla. inak sa to nazvať nedá. čo na to Tvoji rodičia?

silvijam
14. mar 2015

je to zbytočne , to sproste tela mu na fb pod fotky posiela srdiečka....

andy04
14. mar 2015

http://es.globalvoicesonline.org/2008/06/28/“cu...
Tu je stránka v spanielstine
http://globalvoicesonline.org/author/marwa-rakha/. Písala to aj v angličtine..
Píše sa o tom ako davat pozor na Egypťanov.. Profesionálny lovci Kanadské veľvyslanectvo na to aj upozorňuje pretoze pri rozchodoch su problemy.... Dieta narodené egyptanovi je vždy moslim a egyptan aj ked sa narodilo v inej krajine. tak ako žena pri vydaji stráca vela práv na ktore je zvyknutá zvyčajne sa to dozvie ked je neskoro... a v Egypte moze zostat z toho vyvalené ked bude spadát pod egyptské pravo.. Takze nie je od veci preštudovať si za co vsetko moze žena skončiť vo väzení a potom nechápavo pozerat pretoze v našich končinách to nie je zvykom..
Vysvetlím to po lopate nebudu s takou zenou zaobchadzat ako s cudzinkou ale ako s Egypťankou . Z
Takze informovať sa este pred svadbou zabudnúť ze druhé dieta bude kresťan pretoze ak narazí na moslima z tych 99% ani sa s ňou nebude baviť pretoze rýchlo zabúdajú na plamenné slova.. Odporúčam vytočiť ho aby spoznala jeho reakcie..

ena70
14. mar 2015

@silvijam to si kde nasla? ja som videla srdiecka len take co tam dal on k nejakym obrazkom..... kazdopadne je toto mimo zdravy rozum.... cely jej akoze vztah

ena70
14. mar 2015

@monika15 hlavne ze ked nejaka europanka pride do moslimskej krajiny, hned sa musi zahalit, podla ich zvykov. tak potom podla nasich zvykov ked sa tu vsetci arabi dotrepu so svojimi zenami, tak nech tie sa laskavo odhalia, satky ani tie handry nenosia, lebo u nas su zas taketo zvyky. nech sa podriadia nasim zvykom....

morning
14. mar 2015

@patkag Ak sa teda nikto nikam stahovat nebude, tak to sme len rady, ze ten militantny Egyptan zostane v SA. Tie fotky s pistolami, nozmi, sekacmi, nasilnickymi scenami z filmov, k tomu fotky generalov, vojakov, drahych aut, hodiniek, bielych hereciek - on je cisty psychopat.

silvijam
14. mar 2015

@ena70 na facebooku on dal fotku, asi svoju neviem, a ona mu pod nu poslala par srdiecok....

silvijam
14. mar 2015

@ena70 uz to tam neni, slecinka pekne cita diskusiu, asi to uz zmazala 😀